korunaklı olanı tercih et bence çok ta zarif duruyo canım
Kızlar ben hala sabah erken kahvaltı edemiyorum çıkarma durumu olabiliyor, ama öğleden sonra bir rahatsızlığım kalmıyor aynı durumda olan var mı?
desteğiniz için çok sağolun kızlar hepinizi çok seviyoruz oğluşum dun ilk kez gece haraketlendi:)melekçi tatlım saat 4 de gidicez ultasona bikez daha bakıcam dedi doktor emin olamadı sanırım ama eğer içe dönuk dersede Rabbim eniyisini bilir napalım başka dert vermesin rabbim bu sabah tulumlarına baktım fındığımın eğer alçı tedavisi olursa hiçbirini giyemeyecek oğluşum çok ağladım yine napimmm tutamıyorum kendimi ama isyan etmiyorum haşaa anne yureği işte uzuluyorum Rabbim hepimizin bebeklerini korusun Allaha emanet olsunlar doğumda belli olucak bakalım masajla da duzelebilen durumlar oluyomuş bakalım inşallah guzel haberlerle gelirim
arkadaşlar bebeklerimiz için hangi nevrasim takımları kullanışlı olur sanki korunaklı olanlar daha ii gibi geldi soğuktan korur dimi sizce hangisi 1. çok tatlı ama yaaa bayıldım fiyatıda uygun valla 35 tl
kızlar bugün annemle son kez çarşıya çıkacağız o gitmeden...ama ikimizin de kafasını kurcalayan konu acaba bebek doğunca uzun kollu mu giyer kısa kollu mu giyer?benim yeterli sayıda kısa kollu ve askılı çıtçıtlı badilerim var ama uzun kollu az gibi geldi...doğumum 1 eylül gözüküyor ama sezeryan filan olursa 15 gün erkene al 15 ağustos...eee Gaziantep te yaşıyorum ben sıcağı da fazla buranın gerçi evim serin ama...karar veremedik yaa...bir de bebekler için alt üst ayrı badiler mi daha iyi yoksa tulum şeklinde olanlar mı?annem daha çok alt üst şeklinde almış ama üstleri hep çıtçıtlı...yedi sekiz tane de tulumu var...başka neler lazım olur?annem gitmeden alayım diyorum yoksa eşim benimle hayatta çarşıya çıkmaz siz neler aldığınızı ya da neler almayı düşündüğünüzü yazın ben de ona göre tamamlayayım eksiğimi...şimdiden teşekkürler,hepinizi öpüyorum...
arkadaşlar bebeklerimiz için hangi nevrasim takımları kullanışlı olur sanki korunaklı olanlar daha ii gibi geldi soğuktan korur dimi sizce hangisi 1. çok tatlı ama yaaa bayıldım fiyatıda uygun valla 35 tl
Selammmmm kizlarrrrrrr ne güzel herkes annesinden bahsetmiş yaptıgı fedakarlıkları keske annende yanımda olsa bende anlayabilsem
Bu arada kaç tane ası vurulacağız benim diğer asım 20 Mayıs'ta tirsiyorum
Şeker, uzun kollu çıtçıtlı bodyler al 3-5 tane.Benim büyük oğlum 15 Ağustos doğumlu.O ilk doğduğunda hep uzun kollu zıbın ve uzun kollu body veya tulum giydirdim.Hatta tulumların altına askılı body giydiriyordum.Ayağına çorap...Ki benim evim sıcaktı....Bebekler yeni doğduklarında ter bezleri gelişmediğinden bizim gibi vücut sıcaklığını ayarlayamıyor.
Tatlım, bebeğini hemen beşiğinde yatıracaksan ilk 4-5 ay koruma pedi olmayan takımı kullanabilirsin.Ama 4. , 5. aylarda dönmeye başladıklarında o pedlere ihtiyacın olacak.
Bu arada iki nevresim almana gerek yok.Benim tek takımım var.Ama 3-4 yatak çarşafım var. Her seferinde pedleri yıkamıyoum.
Geçen gün kipa'da indirim vardı.Pamuklu nevresim takımları, çarşaflar, yazlık battaniyeler 5 liraydı.Bitmediyse onlardan birkaç tane alabilirsin.(Yalnız yatağının ebatlarını bilerek git,çarşafların yıkandığında biraz çekebildiğini de hesaba kat,ne olur ne olmaz..)
canı bu koruma pedi dediğin şey bildiğimiz alez demi?hani bu yatağın üzerine seriliyo 4 yanı lastikli,üzerinede çarşaf seriyosun...
canı bu koruma pedi dediğin şey bildiğimiz alez demi?hani bu yatağın üzerine seriliyo 4 yanı lastikli,üzerinede çarşaf seriyosun...
renkli ultrason resimleriniz yok mu kızlar???
Arkadaşlar bu sitedeki sayfam büyüdü ne yaptıysam bir anda yazılar fil gibi oldubana bir yardımcı olun bu yazılar nereden küçülür acep::))
kızlar sizin bebişler de oynayınca gıdıklanıyor musunuz
ay ben acaip gıdıklanıyorum şimdi sınıfta aptal aptal sırıtıyorum
çocuklar da bana bakıyor
Benimki neden böyle oynamıyor vallahi korkmaya başladım hamile olduğumu hissedemiyorum bile oynadığı zaman hissedilecek bu duygular dün aşı olmaya gittim hemşire elinde kalp dinleme cihazıyla kalp atışını duyamadı ama hastaneye gittiğimde gatyet net
duyuluyordu sonra doktoru çağırdı doktor plesanta önde dir dedi arkadaşlar bir sıkıntı yoktur değil mi...
Bence senin ufaklık plasenta önde olduğu için dışarı hissettiremiyor..Aparkatları ve tekmeleri içeri içeri çalışıyor olabilir.
Bir de bebeğin yüzü sana dönük olduğunda hareketleri çok hissedilmiyormuş.
Bir de yüzü seninle aynı yöne bakıyorsa da kasıklarında ağrı olabiliyormuş, tekmeleri aşağıdan attığı için.
Benimki neden böyle oynamıyor vallahi korkmaya başladım hamile olduğumu hissedemiyorum bile oynadığı zaman hissedilecek bu duygular dün aşı olmaya gittim hemşire elinde kalp dinleme cihazıyla kalp atışını duyamadı ama hastaneye gittiğimde gatyet net
duyuluyordu sonra doktoru çağırdı doktor plesanta önde dir dedi arkadaşlar bir sıkıntı yoktur değil mi...
Hmmm bakalım daha neler öğrenicez doğru kasıklarım zaman zaman ağrır ama ben tekmelenmek istiyodum
Yok yavrukuşum, koruma pedi dediğim şey, beşik yatakların (portatif beşikler değil) kenarındaki mobilyanın üzerine takılan koruma pedleri.Bebek dönerken başını parmaklıklara vurmasın diye takılan zımbırtı bu.
Benim oğluma anneannesi çilekten büyüyen yatak almıştı, o bana yatakla birlikte gelmişti.Extra almadım ama ondan da kipa'da 15 liraya vardı.
Bak izmirli'nin yayınladığı bebek nevresim takımlarından ikincisi pedli.
Bu arada su geçirmez alez de alın mutlaka.İlerde çiş kaka kazalarında bebişin yatağı rezil olmasın.
Ben alez alana kadar yatakla çarşafın arasına yetişkin yatak örtüsü koyuyordum.
Allam yaaa...ben neden sorulara kısa cevap vermeyi beceremiyorum???:44: Uzatıyorum da uzatıyorum yaw.Biri bana sus desinnn!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?