arkadaşlar bebeklerimiz için hangi nevrasim takımları kullanışlı olur sanki korunaklı olanlar daha ii gibi geldi soğuktan korur dimi sizce hangisi 1. çok tatlı ama yaaa bayıldım fiyatıda uygun valla 35 tl
Yok yavrukuşum, koruma pedi dediğim şey, beşik yatakların (portatif beşikler değil) kenarındaki mobilyanın üzerine takılan koruma pedleri.Bebek dönerken başını parmaklıklara vurmasın diye takılan zımbırtı bu.
Benim oğluma anneannesi çilekten büyüyen yatak almıştı, o bana yatakla birlikte gelmişti.Extra almadım ama ondan da kipa'da 15 liraya vardı.
Bak izmirli'nin yayınladığı bebek nevresim takımlarından ikincisi pedli.
Bu arada su geçirmez alez de alın mutlaka.İlerde çiş kaka kazalarında bebişin yatağı rezil olmasın.
Ben alez alana kadar yatakla çarşafın arasına yetişkin yatak örtüsü koyuyordum.
Allam yaaa...ben neden sorulara kısa cevap vermeyi beceremiyorum???:44: Uzatıyorum da uzatıyorum yaw.Biri bana sus desinnn!!!
http://www. n11 .com /60x120-sivi-gecirmeyen-bebek-alezi-1-alana-1-hediye-P12804341
kızlar şu aleze baksanıza bii
sinemmm özellikle senn nasıl 16 liraya 2 tane alayım mı hemen ihiih :)
çok iyi tatlım, al hemen derim.Ben 70x110 ebatlarında 1 tanesini 11 liraya aldım.Muğla'da istediğim ebatta bulamadığım için 5 lira da kargosuna verdim.Yalnız Ege'nin yatağı 70x 110 ve alezler de yıkandığında biraz çekiyor.
Bu büyük yatağa da küçük yatağa da olur.Al..
benim yatak 60x120 çekme ihtimali varsa nası olucak ki
alayım mı yine de
e tabi oda var ama bence soğuktanda korurcanım soğuktan ziyade korunaklılar bebeklerin kafalarını yatak kenarlarındaki tahtalara çarpmaması için öneriliyor..
Şeker, uzun kollu çıtçıtlı bodyler al 3-5 tane.Benim büyük oğlum 15 Ağustos doğumlu.O ilk doğduğunda hep uzun kollu zıbın ve uzun kollu body veya tulum giydirdim.Hatta tulumların altına askılı body giydiriyordum.Ayağına çorap...Ki benim evim sıcaktı....Bebekler yeni doğduklarında ter bezleri gelişmediğinden bizim gibi vücut sıcaklığını ayarlayamıyor.
Tatlım, bebeğini hemen beşiğinde yatıracaksan ilk 4-5 ay koruma pedi olmayan takımı kullanabilirsin.Ama 4. , 5. aylarda dönmeye başladıklarında o pedlere ihtiyacın olacak.
Bu arada iki nevresim almana gerek yok.Benim tek takımım var.Ama 3-4 yatak çarşafım var. Her seferinde pedleri yıkamıyoum.
Geçen gün kipa'da indirim vardı.Pamuklu nevresim takımları, çarşaflar, yazlık battaniyeler 5 liraydı.Bitmediyse onlardan birkaç tane alabilirsin.(Yalnız yatağının ebatlarını bilerek git,çarşafların yıkandığında biraz çekebildiğini de hesaba kat,ne olur ne olmaz..)
bencede ikiside çok tatlı korunaklı olan biraz daha şık diğeri daha günlük ve spor bence ama korunaklıyı illaki kullanmak zorunda kalcaz benceHarikaymış canm ikisine de bayıldım. Ya acaba ikinci yatak nasıl kullanışlı olur mu sizce
yıkandığında kenarları biraz açılıyor 2-3 cm kadar..Ama oraya kadar da taşmaz canım çiş.
kızlar yastık alezleri de var kusmalara karşı :)
Canım 2 yaşına kadar yastık kullanılmıyor.Onu kızlar bebekleri 2 yaşına gelince düşünür.
Ya hatırlamıyorum dedin, benim de aklıma geldi.Günlerdir doğum sonrası ben rapor kullandım mı kullanmadım mı onu hatırlamaya çalışıyorum.Olurmu canım yaaa konuş işte ne güzel vallahi o kadar çok şeyi unutmuşumki senin bilgiler tazeyken iyi oluyor bööle paylaşman sen yazıyorsun heeee diyorum bu böyleydi gerçekden..
Duygusal olarak herşey dün gibi aklımda ama teoride hiç bişey hatırlamıyorum nerdeyse:)
Tatlım, çok konuşup, çok direktifli cümleler kurup sevimsiz görünmek istemiyorum.İyi ki bi doğurmuş diyeceksiniz sonramümkünse daha çok uzat canım zaten deneyimli 1-2 tane annemiz var onlarda uzatmazsa kim uzatacak
:) hayatım ben kullandım oğlumda yastık . 2 yaşa kadar yastık kullanılmadıgını senden duydum vallahi :)
yere yatırır başının altına da yastıkkoyardım 7. aydan sonra
bogulma önleyici yastıklar dogru yatış yastıkları falan var onlar ne oluyoki
:) hayatım ben kullandım oğlumda yastık . 2 yaşa kadar yastık kullanılmadıgını senden duydum vallahi :)
yere yatırır başının altına da yastıkkoyardım 7. aydan sonra
bogulma önleyici yastıklar dogru yatış yastıkları falan var onlar ne oluyoki
valla bende boynu tutmaya başlayınca 30 derecelik bi açı oluşturcak şekilde yastık kullanılmalı die biliyordum
enbitane canım..
Kanz'da 0-12 ay kullanım süreli,(0-13 kg) yazıyor çok kısa bir süre bence.. gerçi puset parasına arabasını daalıyorsun ama puseti görmeden arabayı sürüşüne bakmadan almama taraftarıyım ben..
exorbaby de arabanın boş ağırlığı 11 kilo çok fazla geldi bana
Önerilen tek şey yatağa 30 ila 45 derece arasında meyil vermek..Yastık kullanılmasını sakıncalı buluyor tüm doktorlar.
Ben bu konuda eşimle çok tartıştığım için konuya epey vakıf oldum.
İnce yastık kullanılır, ne olacak ki derdim
Bana birsürü makale,bir sürü yazı gönderdi al bakalım kullanılmasını kim savunuyor diye.
Tabi gene herkesin tercihine kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?