2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bak ben buna yorum yapamam enbitanem tatlışım...Yorgan benim yatağın yanında geldi çilek'ten.Evdeki yorganın elyaf mı silikon mu, kaça kaç olduğunu bile bilmiyorum.Ben utanılacak bir anneyim galiba bu konuda

Birşey biliyorsan konuş alim sansınlar/ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar denmiş..

Son düzenleme:

aaaa ama sende hiç bişi bilmiyosunnn hahah :)

yavrumm herkesin bildiği kendine tabi ama ben senden bilgi almaktan çok hoşlanıyorum
hatta bildiklerini bizimle paylaşmandan mutluyum :)

Selamun aleyküm..
Benimde allah nasip ederse 24 eylül tahmini doğum zamanım :)

ve aleykümselam
hoşgeldin canımmm
ohh ohh eylül anneleri çocğalıyorr

Selamun aleyküm..
Benimde allah nasip ederse 24 eylül tahmini doğum zamanım :)

Hoşgeldin aramıza cnm Allahım sağ sağlim kucağımza almayıda nasip eder inş..cinsiyyeti ne cnm..nasıl gidiyor...

mseylülü çok merak ediyorum ya birsürü işim var sırf merak ettiğim için girdim..hayırlısıyla bir gelseydi..şuraya herşey yolunda diye bir yazaydı..ayy burda ne kadar çok tanır olduk biribrimizi...kendi bebeğimmiş gibi üzülüyorum seviniyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...damara bağladım yine.....

Allah nasip ederse erkek,dün doktoruma gittim 400 gram dedi yavruma,burda bakıyorum bu haftalarda 470 gram yazıyor moralim bozuldu.

hoşgeldin öncelikle.benimde takvimimde 790 gr yazıyo ama doktor 660 gr dedi +- 98 yazıyo ultrason kağıdında.birde takvimde yazan kg haftanın sonunda diyo ben doktora gittiğimde 24+2 ydim beli 700 gr olur haftasonuna

Buarada tetanoz aşısı vurdurdunuz mu siz,benim doktorum yaptırma dedi,bana kalırsa hamileyken hiçbir aşı olma dedi,sağlık ocağı 2de bir arıyor gel diye napıcağımı bilemedim,?

Kızlar merhaba. Canım çok sıkkın. Bu sabah tetanoz aşımın 2. dozunu yaptırdım ve gitmişken tabi kiloma da baktı ebe. Ve ben aslında bildiğim acı gerçekle karşılaştım. 1 ayda taaaaammmm 4 kilo almışım Ufff.. Bebeğim daha dışarıdan fark edilmiyor. Ama bu dört kilo nolacak?? Gerçi ebe, bu aylarda genelde anneler artık hamileliğe alıştıkları, mide ile ilgili bi sıkıntıları kalmadığı için böyle çok artışları olabiliyor dedi. Ama tabi ekledi: Bundan sonra biraz dikkat etmen gerek dedi
Sizlerde nasıl bu kilolar?
Ayna ayna söyle bana, var mı benden daha çok kilo alan bu forumda???

hoşgeldin öncelikle.benimde takvimimde 790 gr yazıyo ama doktor 660 gr dedi +- 98 yazıyo ultrason kağıdında.birde takvimde yazan kg haftanın sonunda diyo ben doktora gittiğimde 24+2 ydim beli 700 gr olur haftasonuna

Birde tatrtıldım 2 kilo zayıflamışım dedim bebeğim zayıf mı kaldı acaba diye :S

ya ben dünde söylediğim gibi 12 kg aldım (78 kiloyum şu an ) ve bir haftadır falan ayaklarımın altı acıyo yürürken rahatsız oluyorum.ki ben hep spor ayakkabı giyerim yada düz sandalet.evdeyim çalışmıyorum çok yormuyorum kendimi.ayaklarımın altında devamlı sehpa var . dikkat ettiğim halde şimdiden böyleysem 3 ay nasıl geçecek :26:

Allah nasip ederse erkek,dün doktoruma gittim 400 gram dedi yavruma,burda bakıyorum bu haftalarda 470 gram yazıyor moralim bozuldu.

kız niye moralin bozuluyor taktığın şeye bak sağlıklı olsun gerisi önemli değil...birde o takvimde hafta sonunda o kadar olması normal diyor..bende 20+3 de gittim 344 gr dedi ama burda 400 gr yazıyor ne yapım şimdi hafta dolana kadar 400 olur prensesim..hiç takılma bunlara..

hamılelıgın basında hıç kılo verdınız mı mesela ben 63.600 ıle hamıle kaldım ılk dört ay mıde bulantısından 57 kıloya dustum suan ıse 66.4 ama benım dr dustugum kıloya bakmadan 2.800 gr aldın dıyor

arkadaşlar yaa akıl verin sizce bu nevresim takımını alayım mı çok beğendim ama görmeden almaya korkuyorum

Buarada tetanoz aşısı vurdurdunuz mu siz,benim doktorum yaptırma dedi,bana kalırsa hamileyken hiçbir aşı olma dedi,sağlık ocağı 2de bir arıyor gel diye napıcağımı bilemedim,?

evet çogumuz olduk ilk aşılarımızı neden öyle demişki doktorun şimdi aaaa işkillendirmesin bizide

arkadaşlar yaa akıl verin sizce bu nevresim takımını alayım mı çok beğendim ama görmeden almaya korkuyorum

ayy cnm çok güzelmiş ama sanırım netten sipariş vereceksin kumaşı felan nasıldır acaba...yoksa desenine bayıldım...ucuz sa al bence ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…