doğru diyosun ben bunlardan pek anlamıyorum birinin bana bu çok iyi ben kulandım yada
bunu al demesi lasım sanırım karar vermem için onun için hep annemle çıkarım alışverişlere
hatta alezleri sordum burdan bi onay aldım
annemi aradım bide ondan onay aldım
hatta alez alırken birde yorgan almış bulundum
kızlar buna da yorum yapın taç 100x150 silikonlu 40 tl
Selamun aleyküm..
Benimde allah nasip ederse 24 eylül tahmini doğum zamanım :)
Bak ben buna yorum yapamam enbitanem tatlışım...Yorgan benim yatağın yanında geldi çilek'ten.Evdeki yorganın elyaf mı silikon mu, kaça kaç olduğunu bile bilmiyorum.Ben utanılacak bir anneyim galiba bu konuda
Birşey biliyorsan konuş alim sansınlar/ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar denmiş..
Selamun aleyküm..
hoşgeldin tatlım bebeklerimiz kış bebeği olucak o yüzden herşeyini uzun kollu almaya çalış bizler öyle yapıoruz
Selamun aleyküm..
hımmm hoşgeldin sen yenisin galibahayırlısıyla kucaklmak nasip olsun inş cinsiyetimiz blli mi
aaaa ama sende hiç bişi bilmiyosunnn hahah :)
yavrumm herkesin bildiği kendine tabi ama ben senden bilgi almaktan çok hoşlanıyorum
hatta bildiklerini bizimle paylaşmandan mutluyum :)
Allah nasip ederse erkek,dün doktoruma gittim 400 gram dedi yavruma,burda bakıyorum bu haftalarda 470 gram yazıyor moralim bozuldu.
Seni seviyorum
Bunun şerefine kocaman bir bardak ayran içilir
hoşgeldin öncelikle.benimde takvimimde 790 gr yazıyo ama doktor 660 gr dedi +- 98 yazıyo ultrason kağıdında.birde takvimde yazan kg haftanın sonunda diyo ben doktora gittiğimde 24+2 ydim beli 700 gr olur haftasonuna
Allah nasip ederse erkek,dün doktoruma gittim 400 gram dedi yavruma,burda bakıyorum bu haftalarda 470 gram yazıyor moralim bozuldu.
ya ben dünde söylediğim gibi 12 kg aldım (78 kiloyum şu an ) ve bir haftadır falan ayaklarımın altı acıyo yürürken rahatsız oluyorum.ki ben hep spor ayakkabı giyerim yada düz sandalet.evdeyim çalışmıyorum çok yormuyorum kendimi.ayaklarımın altında devamlı sehpa var . dikkat ettiğim halde şimdiden böyleysem 3 ay nasıl geçecek :26:
Buarada tetanoz aşısı vurdurdunuz mu siz,benim doktorum yaptırma dedi,bana kalırsa hamileyken hiçbir aşı olma dedi,sağlık ocağı 2de bir arıyor gel diye napıcağımı bilemedim,?
arkadaşlar yaa akıl verin sizce bu nevresim takımını alayım mı çok beğendim ama görmeden almaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?