ayy cnm çok güzelmiş ama sanırım netten sipariş vereceksin kumaşı felan nasıldır acaba...yoksa desenine bayıldım...ucuz sa al bence ....
arkadaşlar yaa akıl verin sizce bu nevresim takımını alayım mı çok beğendim ama görmeden almaya korkuyorum
Ben de bayıldım model ve desenine.. Açıklamasında %100 pamuk yazıyor mu canım bir de bilindik bir marka mı? Trendyol dan daha önce 2-3 kez alışveriş yaptım genelde güzel ürünler gönderiyorlar, beğenmezsen bir sıkıntı olursa geri gönderebiliyorsun zaten sıkıntı yaratmıyorlar... Paranı da hemen iade ediyorlar
valla canım kargoyla beraber 41 liraya gelio yani pahalı değil ama işte bende dediğin gibi kumaşından emin olamadım ama trendyolda satılıyor çok kötü bir mal satarlarmı ki
pahalı değilmiş evet ama çok güzelmiş gerçekten normalde fiaytalrı neki ben hiç bilmiyorum bende haftaya yavaş yavaş başlayacam yarın ayrıntılım var..hayırlıısyla...
slm kızlar ben geldim meraklanmayın diye yazayım dedim doktora göre evet sol ayak içe dönuk ve anmiyosentez yaptırmak istersen yaptıe dedi ama yaptırmıcam öyle yada böyle benim bebeğim ve 5 aylık bir cana kıyamaıcama göre yaptırmıcam ayrıca benden başka bir doktor daha görse iyi olur dedi radyolog bu konuda fazla bildili değil anladığım kadarıyla dun gece internetten araştırmış sanırım ilk ke karşılaşıyo böyle bi durumla başka doktor da görsun diyince bende perinatolog tan rndevu aldım ayrıca raporumu da yıne yazmadı yarın vericekmiş ben bişey anlamadım bu ultrason doktorundan açıkçası bakalım yarın saat 5 te perinatolog bi doktordan randevu aldık biraz pahalı ama bu işte uzmanmış son bi ona görunucez şimdiki doktorun başka bi göz daha görsun demesi kafamı karıştırdı sizce durum nedir anlattıklarıma göre bence bu doktorda biraz bu konuda acemilik var gibi geldi bana dun gece 12 ye kadar aratırmış demekki bi fikri yok bu konuda bilemdim valla iyice gitti kafa
slm kızlar ben geldim meraklanmayın diye yazayım dedim doktora göre evet sol ayak içe dönuk ve anmiyosentez yaptırmak istersen yaptıe dedi ama yaptırmıcam öyle yada böyle benim bebeğim ve 5 aylık bir cana kıyamaıcama göre yaptırmıcam ayrıca benden başka bir doktor daha görse iyi olur dedi radyolog bu konuda fazla bildili değil anladığım kadarıyla dun gece internetten araştırmış sanırım ilk ke karşılaşıyo böyle bi durumla başka doktor da görsun diyince bende perinatolog tan rndevu aldım ayrıca raporumu da yıne yazmadı yarın vericekmiş ben bişey anlamadım bu ultrason doktorundan açıkçası bakalım yarın saat 5 te perinatolog bi doktordan randevu aldık biraz pahalı ama bu işte uzmanmış son bi ona görunucez şimdiki doktorun başka bi göz daha görsun demesi kafamı karıştırdı sizce durum nedir anlattıklarıma göre bence bu doktorda biraz bu konuda acemilik var gibi geldi bana dun gece 12 ye kadar aratırmış demekki bi fikri yok bu konuda bilemdim valla iyice gitti kafa
hoşgeldin canım valla senin doktorda benim doktor gibi konuşmuş bana da ölçümlerden emin olamıyorum seni özellikle başka bir doktor daha görsün istiyorum demişti yaa kendine dediğin gibi güvenemiyr herhalde senide üzmek istemiyor daha deneyimli bilgili bir doktr görsün istiyor bence hiç bir şeyi yok bebeğinin malesef doktorlarımız bazen böyle şeyler yapabiliyor benim tanıdığım kaç kişi var öyle doktorları yüzünden hamilelikleri rezil olan ama hiç üzme kendini ve rahatlaman için başka bi doktora da görünmen ii olacak bence boşver 3-5 i aramıcaz bebeklerimiz için onca ayı üzülerek geçirmektense biraz fazla para verip içini rahatlatmak daha mantıklı AMA RABBİM BÜYÜK DUALARIMIZ SENİNLE YARIN Bİ GİDİCEKSİN Kİ YARIN Kİ DOKTORUN KENDİ DOKTORUNU KÖTÜLÜCEK NASIL DOKTORMUŞ O ÖYLE YÜRÜ GİT KIZIM BEBEĞİNİN TURP GİBİ MAŞALLAH DİCEK AHANDA DEDİYDİ DERSİN
Benim teyzemin kızına bacakları kısa demişya ayrıntılıda çocuğu bir görseniz maşallah 7 yaşında annesinden uzun sınıfta en uzun boylu çocuk...
Of ya kafam iyice karıştı,kadına dedim tetanozun bebeğe bir zararı var mı dedim?
hayır yok dedi,e dedim sağlık ocağı arıyor olim ozaman dedim?
olma,tavsiye etmiyorum hamileliğin bitene kadar hiç bir aşı vurma dedi.
benim arkadaşıma parmakları eksik ,ve özürlü doğabilir demişler hatta kendi çok kilolu bir hamile olduğu için aferdersiniz dalga bile geçmişlerdi yani yazık ağla ağla perişan olmuştu şimdi kızının maşallahı var okula bile başladı
Canım bana da dediler 3lü test sonrası yaşım 36 testler temiz hiç bir sıkıntı yok şeker kolestrol idrarda herhangi bir şey yok tansiyon normal fakat dediki doktor yaşından dolayı risk var dedi ne kadar üzülmüştüm burada beni sizler sakinleştirdiniz bir de doktor dediki risk var fakat testlerin bu gerçeği çürütüyor dedi çürütüyorsa ne söylüyorsun bana kalbim çıkacaktı o an hastanenin çatısı kafama yıkıldı...Allah hepmizi korusun ya rabbim...
inşallah kızlarrr bebeğim sağlıklı olsunda ben uzulduğumle kalayım inşallah bu doktor acemidir ve yarın perinatolog guzelce sağlıklı şeyler söyler bize bende izledim utrasonu bazan sol ayağını uzatıyo duz görunuyo yarın ola hayrola ne diyimki ama anmiyosentez olmucam bıktım artık zaten teslerden ondan bundan 5 aylık benim canımdan can bişey çıkarsa kıyabilecekmiyimki yaptırayım Allaha emanet doğsun hayırlısıla bi tanışalım kuçuk beyle bakalım da sonrasına bakıcaz:))
canım moralini bozma,
ayak içe dönük olsa bile neden amniyosentez yaptıracakmışsın ki bu yaşamsal bir durum degıl anladıgım kadarıyla ne alakası varmıs onu anlamadım bu drlar bazen her seye amnıyosentez diyorlar.
üstleik var olsa bile tedavsi var ve emin ol bebegın o dönemleri hatırlamıycak biliyorsun canımızı acıtan durumlar hatırladıklarımızdır.
biraz zor dönemler atlatabilirsin ama hepimiz için bu geçerli hangimizin erken doğum yapmayacagına garantisi var? ikiz anneleri topiklerini gezersen bir arkadas 26. haftad adoğum yaptı bebekleri hala hastanede, allah ömür versin sen de biliyorsun cok daha zor durumlar var, bebeğinin saglıgına canına bi şey olmasın. moralini yüksek tut tamam mı
ve mutlaka baska bir doktora görün bizim akarabanın kızına da dr cocougun sag kolu yok demişti hemen alabilirim isterseniz demişti onlarda istemediler tabi cocuk doğdu normal, meger hamileliğin sonuna doğru coocuk kolunu basının altına koymus, ilçe bir yer cok da gitmiyor doktora öyle kabullendılerdi.
velhasıl stres yapma hepimiz isteriz ki hiç sorun cıkmasın ama zahmetsiz rahmet olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?