2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi buradan buyurun vallahi Allah'a emanet yaşıyoruz pes doğrusu pes!!!

evet canım trajikomik değil mi?
bu ilçede bir devlet hastanesının dr u, kim bilir kaç hastaya baktı, zaten işin üstüne de gideceklerdi kız sonradan vazgecti, aynı doktor yıne bızım akrabayı kalp atısı yok diy ekürtaj edecekti bir hafta sonra duyuldu, sağdan soldan aman dur bekle bebek bazen gec canlanır diyen olmasa baska da dr yok aldıracak cocugu.

kendı kendımızın doktoru olacagız o anlaşıldı zaten ama Allah iyi doktorlarla karsılastırsın hepimizi.

hepinizi öptüm arkadaşlar kayınvalidemi ugurladım birazdan kocacımla kayınpederim gelir ee işler bana kaldı temelli kızımla dedesine babasına sofrayı kurmaya başlayalım yarında kendi babam gelio gezmeye memlekete gitmişti onu görmeye gitcez hafta sonu zor girerim herhalde herkese ii haftasonları diliyorum

bu tarz içe dönuk ayaklı bebişler de risk yuksekmiş ondan istedi anmiyosentezi ama yaptırmıcam yarınkı perinatolog ta istese yaptırmıcam ne olursa olsun Allah bilir ama doktorlar artık guven vermiyo insana neler duyuyoruz benim kuzenime kızın ayağı kısa beyın özurlu doğacak dediler böbrekleri yok dediler çocuk 3 yaşınd şimdi turp gibi bide cin gibi maşallah aslında hepsi hikaye yaradan isterse herşey olur bol bol dua edicez kızlar

Aynen öyle canım hiç korkma içini ferah tut, dün inanırmısın sana çok dua ettim Allah dualarımızı kabul etsin...

Aynen öyle canım hiç korkma içini ferah tut, dün inanırmısın sana çok dua ettim Allah dualarımızı kabul etsin...

Allah razı olsun canım dualarınıza çok ihtiyacım var Allah herşeyın en ıyısını bilir Rabbimize sıgınıyoruz tum anneleri ve masum miniklerini korusun Rabbim

Mseylul canim benimmmmm icini ferah tut tanıdım iki kisiye cocuğun özürlü aldırıyor dediler aldırmadılar cocukları turk gibi maşallah ins miniginde saglıgı yerinde olacak icini ferah tut bnizi uzme be olursa olsun bende evladımı aldırmam mis kokusunu icime çekmek için nelerde bogustuk sen icini ferah tut bebisin sagsalim kucağına alacaksın dualarım seninle bitanemmmmm:26::26::26::26:

aklımdan bile geçirmiyorum bende alppin ciğim yarın son bi perinatologa gideyım de sonra kapatıcam bu konuyu yaramaz oğluşumun gelmesini beklicem sağlıkla gelsinler hepsi çok tatlılar beeee oğlum kıpır kıpırdı bugun hiç durmasdı teyzesi yerim onu ben sıpaaaa çok yaramaz olcak benim oğlum belii teyzesi:)

Canım sen gönlünü ferah tut inşallah güzel haberler alırsın yarın dualarımız seninle,hem hiçbişeyi rabbimden başkası bilemez 2 li 3 lü testlerin sonucu bile garanti değil ki,Allah minik meleklerimizi korusun

rumeysamustafa canım sen biraz önce sigortada doktorumu buldum demiştin yanılmıyorsam, nasıl buldun? ben 3 kez üst üstte gittiğim bir doktor vardı sigortada, acile gittim geçenlerde kasıklarım çok ağrımıştı neyseki bir şey çıkmadı üşütmüşsün dedi doktor orada duran acil doktoruna benim dokrumda burada dememden harp çıkacaktı doktor ben senin özel doktorun değilim diye bana nasıl kafa tuttu bir dövmediği kaldı özel doktor olarak kendisini adlandırmak istememiştim aslında bana 3 kez baktığı için o şekilde ifade ettim hem numara alırken istediğiniz bir doktor var mı diye soruyorlar ben anlamadım bu çelişyi onun için artık özele geçiyorum bu haftadan ihtibaren...İnsan gibi ilgi görmek için...

herkese iyi akşamlar annişler
ayrıntılımızı olduk çok şükür herşeyimiz normal kızım olacağı kesinleşti hatta doktor yüzde yüz değil yüzde binbeşyüz kız dediokadar eminim dedi yani.kızım elleri yüzünde duruyordu kıyamam yavruma.
kızlar bu arada ilginç bir olay oldu..doktor bakıyodu eşimde yanımdadı doktor eşime yan dön bakalım dedi döndü eşim kızının burun çene yapısı sana benziyor dedi doktor eşime olabilirmi anlayabilir mi o kadar net:44:neyseki eşimin burnu güzeldir
kızım 379 gr olmuş 20+5 günlük çok tatlıydı ya cdsini izleyip izleyip duruyorum işte buda prensesim

Son düzenleme:

Ayyy Maşallah kuzuma çok tatlı annesi çok şükür iyi haberler almışsın darısı benim başıma bende perşembe giriyorum ayrıntılıya hadi bakalım hayırlısı....

canım bende önceden özele gidiyordum eşim doktordn rahatsız olunca doğum hastanesine döndüm 4 tane bayan doktor vardı birtansin taa önceden biliyorum o yüzden gitmedim.sonra sırayla hepsini denedim ilkinde gecmiişimi anlattım böyle böyle oldu size geldim dedim sonra üclüyü yaptırmak icin diger doktora gittim sonra ayrıntılı icin gene başka doktora gittim.3 ünün arasında en icime sinen en son gittğim doktor.mizac meselesi bende 2.gittiğm doktora söyledim doktoruma karar veremedim ben dedim.oda düzgün bişekilde anlattı sonucta hastanedsnz riske atılmasınz acil drumlrda nöbetci olanlar müdahele eder dedi,ben şuna inanıyorum kadın doğum hastanelerinde normal yapma oranı daha yüksek özellerde bunun tersi diye düşünüyrum.insan gibi ilgi görmek hele ki bu dönemde cok önemli ama bir taraftanda bu döneminizi para konusunda kullanan doktorlara rast gelmemek cok önemli.sana acilde bakan doktor senin 3 kez gittiğin doktor muydu

Yah inanamıyorum ya kalçam çatlamaya başlamış hatta çatlamışçok kötü bi duyguymuş tabi bu kadar kilo alırsam olacağı bu ya neden ben bu kadar aldım ki hiç bulantım kusmam olmadı hep yedim içtim die mi ki nie benim kilom fazla 12 fln şuanda aldımdaha 4 ay var ben düşünemiyorum ya kendimi

aldığın kilolar gecici olma ihtimalı var biliyorsn doğumdan sonra bu kiloları verebilirsin üzme kendini cok..

Ben yeniyim buralarda ama ben bile merak ettim o yüzden banıyordum. Ya adam öyle şaibeli konuşmuş ki hiç inanasın gelmiyor anlattıklarına bence yarın ki perinatologtan sonra durum kesinleşir inş öyle bişe yoktur inş kul hatası çıkar aminnnnn. Rabbim sabır versin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…