Hadi buradan buyurun vallahi Allah'a emanet yaşıyoruz pes doğrusu pes!!!
bu tarz içe dönuk ayaklı bebişler de risk yuksekmiş ondan istedi anmiyosentezi ama yaptırmıcam yarınkı perinatolog ta istese yaptırmıcam ne olursa olsun Allah bilir ama doktorlar artık guven vermiyo insana neler duyuyoruz benim kuzenime kızın ayağı kısa beyın özurlu doğacak dediler böbrekleri yok dediler çocuk 3 yaşınd şimdi turp gibi bide cin gibi maşallah aslında hepsi hikaye yaradan isterse herşey olur bol bol dua edicez kızlar
Aynen öyle canım hiç korkma içini ferah tut, dün inanırmısın sana çok dua ettim Allah dualarımızı kabul etsin...
Mseylul canim benimmmmm icini ferah tut tanıdım iki kisiye cocuğun özürlü aldırıyor dediler aldırmadılar cocukları turk gibi maşallah ins miniginde saglıgı yerinde olacak icini ferah tut bnizi uzme be olursa olsun bende evladımı aldırmam mis kokusunu icime çekmek için nelerde bogustuk sen icini ferah tut bebisin sagsalim kucağına alacaksın dualarım seninle bitanemmmmm:26::26::26::26:
selam annecikleeeerrr
bu tarz içe dönuk ayaklı bebişler de risk yuksekmiş ondan istedi anmiyosentezi ama yaptırmıcam yarınkı perinatolog ta istese yaptırmıcam ne olursa olsun Allah bilir ama doktorlar artık guven vermiyo insana neler duyuyoruz benim kuzenime kızın ayağı kısa beyın özurlu doğacak dediler böbrekleri yok dediler çocuk 3 yaşınd şimdi turp gibi bide cin gibi maşallah aslında hepsi hikaye yaradan isterse herşey olur bol bol dua edicez kızlar
herkese iyi akşamlar annişler
ayrıntılımızı olduk çok şükür herşeyimiz normal kızım olacağı kesinleşti hatta doktor yüzde yüz değil yüzde binbeşyüz kız dediokadar eminim dedi yani.kızım elleri yüzünde duruyordu kıyamam yavruma.
kızlar bu arada ilginç bir olay oldu..doktor bakıyodu eşimde yanımdadı doktor eşime yan dön bakalım dedi döndü eşim kızının burun çene yapısı sana benziyor dedi doktor eşimeolabilirmi anlayabilir mi o kadar net:44:neyseki eşimin burnu güzeldir
kızım 379 gr olmuş 20+5 günlük çok tatlıydı ya cdsini izleyip izleyip duruyorum işte buda prensesim
Eki Görüntüle 714535
selam annecikleeeerrr
rumeysamustafa canım sen biraz önce sigortada doktorumu buldum demiştin yanılmıyorsam, nasıl buldun? ben 3 kez üst üstte gittiğim bir doktor vardı sigortada, acile gittim geçenlerde kasıklarım çok ağrımıştı neyseki bir şey çıkmadı üşütmüşsün dedi doktor orada duran acil doktoruna benim dokrumda burada dememden harp çıkacaktı doktor ben senin özel doktorun değilim diye bana nasıl kafa tuttu bir dövmediği kaldı özel doktor olarak kendisini adlandırmak istememiştim aslında bana 3 kez baktığı için o şekilde ifade ettim hem numara alırken istediğiniz bir doktor var mı diye soruyorlar ben anlamadım bu çelişyi onun için artık özele geçiyorum bu haftadan ihtibaren...İnsan gibi ilgi görmek için...
Yah inanamıyorum ya kalçam çatlamaya başlamış hatta çatlamışçok kötü bi duyguymuş tabi bu kadar kilo alırsam olacağı bu ya neden ben bu kadar aldım ki hiç bulantım kusmam olmadı hep yedim içtim die mi ki nie benim kilom fazla 12 fln şuanda aldım daha 4 ay var ben düşünemiyorum ya kendimi
slm kızlar ben geldim meraklanmayın diye yazayım dedim doktora göre evet sol ayak içe dönuk ve anmiyosentez yaptırmak istersen yaptıe dedi ama yaptırmıcam öyle yada böyle benim bebeğim ve 5 aylık bir cana kıyamaıcama göre yaptırmıcam ayrıca benden başka bir doktor daha görse iyi olur dedi radyolog bu konuda fazla bildili değil anladığım kadarıyla dun gece internetten araştırmış sanırım ilk ke karşılaşıyo böyle bi durumla başka doktor da görsun diyince bende perinatolog tan rndevu aldım ayrıca raporumu da yıne yazmadı yarın vericekmiş ben bişey anlamadım bu ultrason doktorundan açıkçası bakalım yarın saat 5 te perinatolog bi doktordan randevu aldık biraz pahalı ama bu işte uzmanmış son bi ona görunucez şimdiki doktorun başka bi göz daha görsun demesi kafamı karıştırdı sizce durum nedir anlattıklarıma göre bence bu doktorda biraz bu konuda acemilik var gibi geldi bana dun gece 12 ye kadar aratırmış demekki bi fikri yok bu konuda bilemdim valla iyice gitti kafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?