canım bende önceden özele gidiyordum eşim doktordn rahatsız olunca doğum hastanesine döndüm 4 tane bayan doktor vardı birtansin taa önceden biliyorum o yüzden gitmedim.sonra sırayla hepsini denedim ilkinde gecmiişimi anlattım böyle böyle oldu size geldim dedim sonra üclüyü yaptırmak icin diger doktora gittim sonra ayrıntılı icin gene başka doktora gittim.3 ünün arasında en icime sinen en son gittğim doktor.mizac meselesi bende 2.gittiğm doktora söyledim doktoruma karar veremedim ben dedim.oda düzgün bişekilde anlattı sonucta hastanedsnz riske atılmasınz acil drumlrda nöbetci olanlar müdahele eder dedi,ben şuna inanıyorum kadın doğum hastanelerinde normal yapma oranı daha yüksek özellerde bunun tersi diye düşünüyrum.insan gibi ilgi görmek hele ki bu dönemde cok önemli ama bir taraftanda bu döneminizi para konusunda kullanan doktorlara rast gelmemek cok önemli.sana acilde bakan doktor senin 3 kez gittiğin doktor muydu
herkese iyi akşamlar annişler
ayrıntılımızı olduk çok şükür herşeyimiz normal kızım olacağı kesinleşti hatta doktor yüzde yüz değil yüzde binbeşyüz kız dediokadar eminim dedi yani.kızım elleri yüzünde duruyordu kıyamam yavruma.
kızlar bu arada ilginç bir olay oldu..doktor bakıyodu eşimde yanımdadı doktor eşime yan dön bakalım dedi döndü eşim kızının burun çene yapısı sana benziyor dedi doktor eşimeolabilirmi anlayabilir mi o kadar net:44:neyseki eşimin burnu güzeldir
kızım 379 gr olmuş 20+5 günlük çok tatlıydı ya cdsini izleyip izleyip duruyorum işte buda prensesim
Eki Görüntüle 714535
inşallah kızlarrr bebeğim sağlıklı olsunda ben uzulduğumle kalayım inşallah bu doktor acemidir ve yarın perinatolog guzelce sağlıklı şeyler söyler bize bende izledim utrasonu bazan sol ayağını uzatıyo duz görunuyo yarın ola hayrola ne diyimki ama anmiyosentez olmucam bıktım artık zaten teslerden ondan bundan 5 aylık benim canımdan can bişey çıkarsa kıyabilecekmiyimki yaptırayım Allaha emanet doğsun hayırlısıla bi tanışalım kuçuk beyle bakalım da sonrasına bakıcaz:))
Evet acilde olan doktordu çok da sevmiştim kendisini ama buz gibi soğudum...
ayrıntılıya girmeyen varmı aranızda ?
hamılelıgın basında hıç kılo verdınız mı mesela ben 63.600 ıle hamıle kaldım ılk dört ay mıde bulantısından 57 kıloya dustum suan ıse 66.4 ama benım dr dustugum kıloya bakmadan 2.800 gr aldın dıyor
aklımdan bile geçirmiyorum bende alppin ciğim yarın son bi perinatologa gideyım de sonra kapatıcam bu konuyu yaramaz oğluşumun gelmesini beklicem sağlıkla gelsinler hepsi çok tatlılar beeee oğlum kıpır kıpırdı bugun hiç durmasdı teyzesi yerim onu ben sıpaaaa çok yaramaz olcak benim oğlum belii teyzesi:)
inşallah kızlarrr bebeğim sağlıklı olsunda ben uzulduğumle kalayım inşallah bu doktor acemidir ve yarın perinatolog guzelce sağlıklı şeyler söyler bize bende izledim utrasonu bazan sol ayağını uzatıyo duz görunuyo yarın ola hayrola ne diyimki ama anmiyosentez olmucam bıktım artık zaten teslerden ondan bundan 5 aylık benim canımdan can bişey çıkarsa kıyabilecekmiyimki yaptırayım Allaha emanet doğsun hayırlısıla bi tanışalım kuçuk beyle bakalım da sonrasına bakıcaz:))
yanında limon götürmeyi unutmaGünaydınnnnnnnnnnn kızlar dün akşam doktora gittim şeker yüklemesini sormak için
gitmişken muayene etti beni 25+1 satla ultrason aynı gidiyo herşeyi çok normal dedi
hatta saydı bana bi çok şeyini ama aklımda kalan tek şey kilosuydu
maşAllah süphanAllah750 gr olmuş benim sıpa yok yok anlaşıldı ben çıkaramıcam normal yollardan bunu :)
bu arada şeker yüklemesini de pazartesi yapıyoruz Rabbim izin verirse
yanında limon götürmeyi unutma
hayırlı sabahlar güzel eylül anneleriiiiii
limonla birlikte içince etkilemiyor mu peki sonuçları
aslında doğru diyon ben burdaki arkdaşlardan duydugumu söylemiştim ama bi kac damlanın bi farklılığı olur mu ki bilemedim şimdik .benim tatlıyla hic aram yoktur ben nasıl iccem yaaaaaaa
bende götüreyim yanımda ama doktora sormadan da içine sıkmayayım
nası olucak bilmem ki aç kanına şeker
iyi söyledin sen yap doktorun müsade verirse bizde yaparız doktor onaylıbende önceki yıllarda acılan topiklere göz atıyorum bi kac yeni bilgi öğrenmek eğlenceli oluyor
tamamdır anlaştık ihihi :)
sende yeni bilgileri öğrendiğinde bizimle paylaş olur mu
Kızlar günaydın :)) haftaya cuma benm de şeker yüklemem olucak inş eğer limon karıştırılabiliosa süpper olur :))
bende götüreyim yanımda ama doktora sormadan da içine sıkmayayım
nası olucak bilmem ki aç kanına şeker
oyy maşallahh benim kızımdaa hep yüzünü kapattı ayrıntılıdaa ::)
demek babaya benzicekk :)
Canım çok geçmiş olsun,perinatologtan randevu alman ii olmuş
bilgililer ve iyi bi şekilde inceliyorlar daha güvenilir
Allahın izniyle iyi olucak bebiş
Ayyy Maşallah kuzuma çok tatlı annesiçok şükür iyi haberler almışsın darısı benim başıma bende perşembe giriyorum ayrıntılıya hadi bakalım hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?