2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet acilde olan doktordu çok da sevmiştim kendisini ama buz gibi soğudum...

oyy maşallahh benim kızımdaa hep yüzünü kapattı ayrıntılıdaa ::)
demek babaya benzicekk :)

Canım çok geçmiş olsun,perinatologtan randevu alman ii olmuş
bilgililer ve iyi bi şekilde inceliyorlar daha güvenilir
Allahın izniyle iyi olucak bebiş

Evet acilde olan doktordu çok da sevmiştim kendisini ama buz gibi soğudum...

hayırlısı olsun canım.diger doktorlarıda deneyebilrsin ben öyle yaptım hepsini baktım eledim icime sinene devam.gerci sen özele gecmişsin inşallah paracı bir doktor değildir. bana müsade uyku saati görüşürz allaha emanet oln

yok canım hiç kilo vermedim midem bulanmadı benim bir kere öğürmedim bile,habire yedim sonuç 25.hafta 12 kg

Ayyyy teyzei yesin onuuuuu canim benim icini ferah tut annesi oglusun anne ben İyiyim rahat ol diyor öptüm seni bitanemmmmm16:

Eylülcüm çok çok geçmiş olsun canım.Arada bir gelip eylül annelerini okuyordum.Konunu görünce yazmak istedim.Canım benim hiç üzme kendini.BAk bebeğin seninle onun kıpırdadığını bile hissetmek senin için en güzel nimet.Sakın bi doktorun söylediği ile kendini üzme.Bebeğinle geçirdiğin güzel zamana bak.Rabbim yardımcın olsun.

Günaydınnnnnnnnnnn kızlar dün akşam doktora gittim şeker yüklemesini sormak için
gitmişken muayene etti beni 25+1 satla ultrason aynı gidiyo herşeyi çok normal dedi
hatta saydı bana bi çok şeyini ama aklımda kalan tek şey kilosuydu
maşAllah süphanAllah 750 gr olmuş benim sıpa yok yok anlaşıldı ben çıkaramıcam normal yollardan bunu :)

bu arada şeker yüklemesini de pazartesi yapıyoruz Rabbim izin verirse

yanında limon götürmeyi unutma
hayırlı sabahlar güzel eylül anneleriiiiii

aslında doğru diyon ben burdaki arkdaşlardan duydugumu söylemiştim ama bi kac damlanın bi farklılığı olur mu ki bilemedim şimdik .benim tatlıyla hic aram yoktur ben nasıl iccem yaaaaaaa

bende götüreyim yanımda ama doktora sormadan da içine sıkmayayım
nası olucak bilmem ki aç kanına şeker

Bu arada bugün Eylül annişlerinden bi isteğim olacak neler yiyosunuz nelere dikkat ediyosunuz. Şunu yemeden veya içmeden veya yapmadan uyumam dediniz şeyler var mı :) belki daha önce konuşulmuşturvama ben yeni olduğum için rastlayamadım. Şimdiden çoooook teşekkürler :)) Allah hepimize hayırlı doğumlar v hayırlı evlatlar versin

Kızlar günaydın :)) haftaya cuma benm de şeker yüklemem olucak inş eğer limon karıştırılabiliosa süpper olur :))

bende götüreyim yanımda ama doktora sormadan da içine sıkmayayım
nası olucak bilmem ki aç kanına şeker

kızlar ben ilk 3 ayın içinde yükleme yaptırmıştım ve doktorum kendisi önerdi limonu sonuçları etkilemiyor yani.zaten çok çok tatlı olacağından içinizi bayacaktır

evet tatlım yüzünü bi kapatıyodu bi açıyodu.babaya benzicek benim yaramaz şimdiden babacı oldu baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…