kızlar ben ilk 3 ayın içinde yükleme yaptırmıştım ve doktorum kendisi önerdi limonu sonuçları etkilemiyor yani.zaten çok çok tatlı olacağından içinizi bayacaktır
Bu arada bugün Eylül annişlerinden bi isteğim olacak neler yiyosunuz nelere dikkat ediyosunuz. Şunu yemeden veya içmeden veya yapmadan uyumam dediniz şeyler var mı :) belki daha önce konuşulmuşturvama ben yeni olduğum için rastlayamadım. Şimdiden çoooook teşekkürler :)) Allah hepimize hayırlı doğumlar v hayırlı evlatlar versin
Canım rutın gebelik şekerii mi ilk 3 ayda ölçtürdün
24-28 arası önemli dıye bılıyorm yeniden ölçüm olcak mı
ms eylül cnm benim gönlünü ferah tut bak ayrıntılımızda aynı saate geldi tekrar benimde bugün 5 te...heyecandan ölecem içimden bir ses bebeğin iyi merak etme mehtap diyor bir yanımda ya tekrar birşey olursa diye korkuyor...kızlar dualrınızı eksik etmeyin buğün bizlerden bizlerde hayırlı haberlerle ayrıntılıdan dönerim..
looginstar cnm benm benim doktorumda çarşamba günü babasına benziyor dedi...bazı doktorlar benzetme yapabiliyor benki doktoruma çok güveniyorum..12.çhaftada cinsiyet tahmini doğru eltim kızkardeşimin doktoruda aynı..kızkardeşimin bebeğine büyük gözlü dudakları dolgulu bir kzın olacak dedi gerçektende doğru ravzayı gördüysen facede resim paylaşmıştım...
canım ilk tahlillerim yapıldığında şekerim sınırda çıkmıştı o yüzden mecburen yapıldı ama şükür bişey çıkmadı.
1 ay sonra yüklemem tekrar yapılacak yani diğer yapılan mecburiyettendi.
doğrudur o zaman canım babaya benzicez desene bende kız bana benzer diye düşünmüştüm ne alakaysabüyük bir sabırla beklicez artık.sende inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım güzell haberler bekliyoruz.benim facem yok malesef
Yah inanamıyorum ya kalçam çatlamaya başlamış hatta çatlamışçok kötü bi duyguymuş tabi bu kadar kilo alırsam olacağı bu ya neden ben bu kadar aldım ki hiç bulantım kusmam olmadı hep yedim içtim die mi ki nie benim kilom fazla 12 fln şuanda aldım daha 4 ay var ben düşünemiyorum ya kendimi
cnm benzesin babalarına...kız babaya erkek anneye benzer derler...sağlıklı olsunlarda...inş. cnm ilk bebeğimi ayrıntılıda öğrenmiştim ya içim içimi yiyor bir girsem içim rahatlayacak...senin facen yok ha neyse cnm senin için ekliyorum teyzesinin kuzusunu ama o resmi ekledim faceye ravza hasta oldu maşallah diyin kızlar demiştim ama neyse...annesi şüphelenmedi benden...ben çok nazar değdiriyormuşum...
Bu arada bugün Eylül annişlerinden bi isteğim olacak neler yiyosunuz nelere dikkat ediyosunuz. Şunu yemeden veya içmeden veya yapmadan uyumam dediniz şeyler var mı :) belki daha önce konuşulmuşturvama ben yeni olduğum için rastlayamadım. Şimdiden çoooook teşekkürler :)) Allah hepimize hayırlı doğumlar v hayırlı evlatlar versin
doğrudur o zaman canım babaya benzicez desene bende kız bana benzer diye düşünmüştüm ne alakaysabüyük bir sabırla beklicez artık.sende inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım güzell haberler bekliyoruz.benim facem yok malesef
cnm benzesin babalarına...kız babaya erkek anneye benzer derler...sağlıklı olsunlarda...inş. cnm ilk bebeğimi ayrıntılıda öğrenmiştim ya içim içimi yiyor bir girsem içim rahatlayacak...senin facen yok ha neyse cnm senin için ekliyorum teyzesinin kuzusunu ama o resmi ekledim faceye ravza hasta oldu maşallah diyin kızlar demiştim ama neyse...annesi şüphelenmedi benden...ben çok nazar değdiriyormuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?