2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok sevildim yaaa hadi gözün Aydın :)) diğer doktorun bişe bilmediği açıktı. Darısı benim kontrolüme dua edin

çok sağol canımm benimm darısı başına dualarımız seninle o tarz parlamalar zamanla geçiyo diyen arkadaşların hepsi geçti seninkide duzelir canım Rabbim yardımcın yardımcımız olsun :)evet tatlım facede 2013 eylül anneleri yazınca çıkıyo :)

Ohh çok şükür yaa hadi gözün aydın korkulacak bir şey yok maşallah bir de gülerken yakalamışsınız yaa darısı benim başıma perşembeye az kaldı hadi bakalım...

fadıyez tatlım çok sağol bugun hep guldu benim sıpamm:)hayırlı haberlerle gel inşallah meleğin i sağlıla sıhhatle gör inşallah dua ile canım benimm:)

bence çok iyi yapmışsın kan testi yaptırmakla çünkü amniyosentezde 200 de 1 düşük tehlikesi varmış.canım peki bu kan testinin özel bir adı var mı bana doktorum hiç kan testinden bahsetmedi sadece amniyosentezi dedi ve onu da çok önermedi iyice kafam karıştı yani.acaba nerede yaptırabilirim bu kan testini

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin

benimde kalçam çatladı , gerçekten kötü bi duygu.bulantım olmadı hep yedim bende 12 kg aldım.artık aldığım kilo pek umrumda değilde keşke çatlamasam ya onun geri dönüşü yok

aynen bende takmıorum artık kiloyu ama bence hep yediğimiz için böyle oldu millet kustu etti biz aynen devam ne olmasını bekliyodukkiÇatlak konusuna hiç girmeyelim çok moral bozucu inşallah devamı olmaz

Hilal canım biz aynı Dr a mı gittik acaba :) kız her şeyimiz aynı :) ben Prof lemi beye gittim inş ikimizde de bişe çıkmaz

Canimmmmm bnimmmmmm cok şükür birşey çıkmadı ben o dili yerim Allah bağışlasin icini ferah tut rahat ol bitanem Allah'ın izniyle hayirlisiyla dogum yaparız inşallah oglusunu sana bağışlasin Rabbim kizimlaa öpüyoruz sizi

maşallah kan hapı kullanıyomusun ? bana eczanaden kahvaltıdan sonra iç dediler ama ben 1 haftadır aç karına içiyorum

Son düzenleme:

hayırlı olsun telsiziniz , benim evim küçük zaten ihtiyaç olacağını sanmıyorum o yuzden almamaya karar verdim.
ama süt pompası konusunda hala karar veremedim.eşim al diyo , görümcem ve annem ihtiyaç olursa alırsın diyo.bende boşuboşuna almak istemiyorum alıpta hiç kullanmamakta var çalışmıyorum zaten evdeyim.off zor işler ya bir sürü eksik var

canım hiçbir fikrim yok ama inşallah doktorun yanılıyordur , zaten tek başına tehdit olar sayılmaz demiş.allah yardımcınız olsun

İsmi perina test diye geçiyo riskli ysda down sendromu yüksek riskli çıkmi gebelklerde yaoılıyo. Bu türkiyrde çok yeni bir teknkmş daha belli yerlerde yapılıyo. Doktor bana bikaç site ismi vermşti araştrdm ücrrt ve yerlerini,bana en yakın olan yerdede kan verdm bekiiyorm hala sonucu.amerikaya gönderişiyomuş kanlar orda bakılıp sonuçlar eve gönderiliyo.ama fiyatlar fazla yeni olmadndan dolayı heralde

çok sağol alppincimmmm canım içim ferahladın bugun Rabbim yardımcımız olsun inşllah hepimiz sağsalim alırız minnoşları kucağımıza bebeğim bizde sizi opuyoruz oğluşumla kendine mini fındık kıscene dikkat ettt:)

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin

derincimm sağol canım aminnnn inşallah sağlıkla doğumlarımız yaparız bebişlerimiz kucağımızda gulumseriz :)

kızlar hepinize günaydın uzun bir süredir yoktum eşim izindeydi ve bilgisayar ondan bana hiç gelmedi şimdi işe gidince hemen yazdım bu arada kızımın odasınıda hazırlmaya başladık cuma günü kontrolüm vardı şeker yüklemesini yaptırdım şükür iyi çıktı umarım herkes iyidir şimdi geçmişi okumaya gidiyorum bu arada kızım 695 gr olmuş

Son düzenleme:
kızlar günlük neler yediğinizi yazmışsınız bende merak ediyordum bende yazayım 47 ile hamile kaldım şuan 53 kiloyum 6 kilo aldım
sabah: 1 dilim çavdar veya tam buğday yiyiyorum
1 ymurta mutlaka yedim
peynir bol bol yiyiyorum zeytin domates salatalık pekmez içiyorum 1 çorba kaşığı kadar
badem ceviz fındık yiyiyorum hergün değişmeli olarak
öğlen : ben öğlen acıkmıyorum onun için pas geçiyorum açıkırsam atıştırıyorum oda yine peynirden yana oluyor
ikindii : meyve yiyiyorum
akşam: ben tavuk ve balık hastasıyım genellikle bu şekilde beslenirim birde köfte sebze çok nadir yiyiyorum kurubaklagil yaptıysam 1 dilim ekmek yemeğe çalışıyorum benim ekmekle makarna ve pilavla hiç aram yoktur
yemekten 2 saat sonra meyve yiyiyorum
bu arada gün içinde tatlı çok yiyiyorum canım ne zaman isterse günde mutlaka 2 çikolata yiyiyorum yetmiyor bile üstüne normal tatlıda yiyiyorum sanrım 6 kiloyu tatlıdan aldım

maşallah maşallah benim nazarım değmez canım ama çok güzel bir bebek maşallah nazar değmesin

aynen tatlım bende sevindim tabiki eşine aşık biri olark kızımında ona benzemesine çok sevindiimmm

benim bebeğimde de çıktı öyle kalbinde parlaklık var dedi doktor ben de 19.haftada yaptırmıştım 3 hafta sonra kendi doktorum korkma diğer testlerin temiz kitaplarda bu down sendromu belirtisi olarak yazar ama bir sürü belirtiden biridir ve tek başına anlamsızdır kalbi delik falan da değil ben kalp kapakçığına benzettim hatta biraz da göreceli duruyor endişelenme dedi ama yine de insanın aklına takılmıyor değil haziranın 3-4ü gibi tekrar randevum var inşallah benim bebeğimdeki parlaklık da kaybolmuştur Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat nasip etsin

allah hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah... moralinizi bozmayın kızlar, sizin stresinizden etkileniyorlar bebişler, üzmeyin onları da....

çok sağol canım araştırıcam bu testi

Slm kizlar ne guzel herkes neler yedigini yazmis.brn hic beslenemiyorum galiba.sut ve yumurta asla yok.sabah treyagli cift kasarli tost.oglen okulda ne yemek varsa aksam annem ne yemek yaptiysa.yemekten sonra dondurma meyve.3-4litre su.ekmek yemiyorum.bir de hepinize soyliyim semizotu cok faydaliymis.ben yogurdu tek yiyemem ama icine semizotu pul biber nane zeytinyagi katip karistiriyorum.1 haftadir aksam yemeklerinin yaninda yiyorum.kolayi cok severim az da olsa iciyorum.hic kendimi kisitlamiyorum.az az yedikten sonra bi zarari olacagini dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…