çok tatlı bu yaaa kibarcık seniii::))
Eki Görüntüle 717467 Eki Görüntüle 717466 maşaallah deyin teyzeleri şu an 26+4. ama resimlerde 20+5 günlüktü tatlı bebeğim:))))))) sizinle paylaşmak istedim.
Allah nazarlardan korudun maşallah canim benim cok seker bir bebek yerim ben bunu yaaaaa
Burada olan arkadaşlarım benim bir oğlum olacak inşallah Allah nasip ederse ama ben ona hala isim bulamadım ve çok kararsızım bana bu konuda ne olur yardımcı olun var mı isim tavsiyeleriniz...
ya kızlar doğuma kaynımın da gelecek olması ve bundan benim rahatsızlık duymam konusunda bana hak vermenize çok sevindim...dediğim gibi lohusalığımda erkek misafir istemiyorum ev sıcak olacak ve evim de küçük zaten sonuçta lojmanda oturuyoruz biz,yeri gelecek oturma odasında yeri gelecek yatak odasında olacağım...o zaman kızlar bu konuyu önce eşime mi açsam yoksa direk kayınvalidemle mi konuşsam?hızlı davranmak istiyorum çünkü haftaya uçak biletlerini alacaklarmış eşimin durumdan haberi yok bu sabah okula gelirken konuşacaktım ama daha dün geldiler hemen şikayet gibi olsun istemedim valla canım çok sıkkın ya resmen dert oldu bana...
Aynen canım bende çok net görebiliyorum göbeğimi hoplatıyo resmen ama babasına göstermeye çalışınca hayatta tekmelemio şaştım kaldım bakalım az daha büyüsün diyorum bende
benimkide öyleydi ama ben çözüm buldum videoya kaydettim eşimde izledi bu arada görmüş oldu
Eki Görüntüle 717467 Eki Görüntüle 717466 maşaallah deyin teyzeleri şu an 26+4. ama resimlerde 20+5 günlüktü tatlı bebeğim:))))))) sizinle paylaşmak istedim.
epğer eşin anlayışlı biri ise direk onunla konuş bence o da uygun bir dille kırmadan annesine söyler anlatır böyler böyle diye
ama anlayışlı değil diyorsan direk resti kayınvalidene çek derim ben
akşam mutlaka deniycem şu kumanda olayını...benimde ayağımda çok az şişlik var ama ben akşama kadar oturarak çalıştığım için ona yordum şahsen,alyansımda bol geliyodu şimdi tam oturuyo onuda kilo aldım die düşündüydüm ya...
ya ben bişi sorcam da aslında çok utanıyrm,,benim bikini bölgem varya çok değişti,hatda üst kısmı şişti,orasıda daha büyük oldu anlamadım ya kimseyede soramıyorum normalmi acaba sizdede varmı?
canım bende videoya kaydettim ama hiç belli olmadı, çok net çekiyordu video ama oynadığı hiç belli olmadı neden acaba?
hadi ya benimki baya belli oluyor tam göbeğimin üzrine koyuyorum yani göbeğimi tam yatay çekmeye çalışıyorum öyle belli oluyor canım.yukarıdan çektiğinde belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?