2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel hamişler nasılsınız, umarım hamileliğiniz çok güzel geçiyordur, ben mart annesiyim hamilelikte doğumda muhteşem birşey her anını doya doya yaşayın, evet uykusuz geceler, doğum sancıları, emzirmek için çabalar, ama inanın herşeye değer , ben şimdiden 2. bebeği düşünüyorum, 19 martta normal doğumla aldım oğlumu kucağıma. Tecrübelerimi sizlerle de paylaşmak istedim, emzirirken sorun yaşamayın diye bir yazı yayınladım umarım faydalı olur, takipte olun bebek alışverişi-doğum teknikleri ve süt arttırma yöntemleriyle yeni yazılarım önümüzdeki günlerde sizlerle olacak, Bebeğinizin tekmelerinin eksik olmadığı huzurlu sağlıklı bir gün dilerim,

ANNESİNİN PRENSİ: Emzirirken Meme Bakımı Nasıl Olmalı

ANNESİNİN PRENSİ: Hamilelikte Sıfır Çatlak...

Sevgiler,

Allah nazarlardan korudun maşallah canim benim cok seker bir bebek yerim ben bunu yaaaaa

amin canım hepimizin bebeğini korusun rabbim. tatlı oğlum benim:)))) tam zamanı geldiğinde sorunsuz, sağlıkla kucağımıza versin RABBİM

günaydın kıslarrrr
ben çok az girebiliyorum iş yoğunluğundan dolayı
biz de bebek arabası bakıyoruz
kraft penta 6 ya karar vermiştik sonra bi arkadaş kraft twist dedi baktık onu da çok beğendik ama fiyatı uçuk yaa 900 tl falan o kadar veremeyiz sanırım gidip yine penta 6 yı alacağız herhalde biraz daha bekleyelim de bakim onun da fiyatı 670 falan çıtayı yükselte yükselte buraya kadar geldik ama daha da yükseltemeyiz

ya kızlar doğuma kaynımın da gelecek olması ve bundan benim rahatsızlık duymam konusunda bana hak vermenize çok sevindim...dediğim gibi lohusalığımda erkek misafir istemiyorum ev sıcak olacak ve evim de küçük zaten sonuçta lojmanda oturuyoruz biz,yeri gelecek oturma odasında yeri gelecek yatak odasında olacağım...o zaman kızlar bu konuyu önce eşime mi açsam yoksa direk kayınvalidemle mi konuşsam?hızlı davranmak istiyorum çünkü haftaya uçak biletlerini alacaklarmış eşimin durumdan haberi yok bu sabah okula gelirken konuşacaktım ama daha dün geldiler hemen şikayet gibi olsun istemedim valla canım çok sıkkın ya resmen dert oldu bana...

bu arada çok iyi beslenemiyorum diye bi ara demiştim belki hatırlayanınız vardır
artık bol bol meyveler çıktı çeşit çeşit ne istersen var
akşam yemekleri yerine oturup meyve yiyorum daha sağlıklı gibi geliyor hem de kilo almamış oluyorum
zaten son aylar bol bol alırım şimdiden engelleyebildiğim kadar engelleyeyim diyorum kendimi ama yanlış mı yapıyorum acaba kızlar :18:

Burada olan arkadaşlarım benim bir oğlum olacak inşallah Allah nasip ederse ama ben ona hala isim bulamadım ve çok kararsızım bana bu konuda ne olur yardımcı olun var mı isim tavsiyeleriniz...

beğendiğim isimler arasında çınar kuzey güney aras altay altan eray enes asrın aklıma gelenler bunlar oldu

epğer eşin anlayışlı biri ise direk onunla konuş bence o da uygun bir dille kırmadan annesine söyler anlatır böyler böyle diye
ama anlayışlı değil diyorsan direk resti kayınvalidene çek derim ben

günaydın güzellerrr ve minik meleklerr
ohhh hastayım ama moralleri yüksek tutmaya çalışıyorum
dün doktor ilaç yazdı ama kullanmayacağım
ıhlamur falan içiyorum şimdilik biraz daha iyiyim

ahanda arethusa buradaymış
dünden beri kayıptı :44:

Aynen canım bende çok net görebiliyorum göbeğimi hoplatıyo resmen ama babasına göstermeye çalışınca hayatta tekmelemio şaştım kaldım bakalım az daha büyüsün diyorum bende

benimkide öyleydi ama ben çözüm buldum videoya kaydettim eşimde izledi bu arada görmüş oldu

epğer eşin anlayışlı biri ise direk onunla konuş bence o da uygun bir dille kırmadan annesine söyler anlatır böyler böyle diye
ama anlayışlı değil diyorsan direk resti kayınvalidene çek derim ben

anlayışlı biridir ama sonuçta erkek...bazen nasıl davranacakları belli olmuyor...valla ben de düzenli beslenemiyorum yumurta süt ve peynir doğru dürüst yemiyorum bile ama kızım tosun çıktı son kontroldeben de meyve ye son günlerde ağırlık vermeye başladım ya nasıl besleneceğimi bir türlü kestiremiyorum canım hep zararlı şeyleri istiyor yememek için kendimi zor tutuyorum valla...meyve yemenin zararı olmaz diye düşünüyorum ya hayırlısı bakalım...

Tatlım gayet normal hepimizde oluyor rahim büyüyor dolayısı ile orasıda şişiyor:)
Ama sonra geçiyor hiç bişeycik kalmıyor insan hamile iken artık hep öyle kalıcak zannediyor ama ennnn fazla 1 yıl içinde herşey eski halini alıyor merak etme yeterki sağlık olsun...

canım bende videoya kaydettim ama hiç belli olmadı, çok net çekiyordu video ama oynadığı hiç belli olmadı neden acaba?

hadi ya benimki baya belli oluyor tam göbeğimin üzrine koyuyorum yani göbeğimi tam yatay çekmeye çalışıyorum öyle belli oluyor canım.yukarıdan çektiğinde belli olmuyor

Ben geldimmm
Herkesin günü güzel geçsin.
P.tesi günü ben yokken bizim yüksek okulda bilgi işlem çalışma yapmış, benim telefon ve internet hattı gitmiş.Dün hallettiremedik, bugün düzeltildi Allaha şükür.
Ya bu internet insanın eli ayağıymış yaw...
Pazartesi günü kontrolüm vardı.Güneycik çok iyiymiş.Sakin sakin yatıyordu.Doktor amcası ayak kemiğini ölçmek istedi, çekti bi önce.. Yüzünü görelim dedik, kaçırdı.Utangaç oğlum benim.
Boyu çok afaki olmakla birlikte 28 cm dedi doktorumuz.585 grammışız.Gelişimi haftasıyla çok uyumlu gidiyor.
Ege onun haftasındayken 32 cm ve 625 grammış yalnız.Bu ufaklık biraz küçük mü olacak yaa...
Doktor omega 3 takviyesi için balık yağına başlattı.Ben balık ve ceviz yiyordum dedim.Yeteli değil, her gün 3 gr. omega 3 alman lazım.Besinlerle alamazsın onu dedi.
3 Haziran'da açlık şekeri kontrolü ve şeker yüklemem var.Bir gece önceden 12'de yemeyi içmeyi kesiyorsun dedi.Su bile içme dedi.
Aç gidilecek, kan alınacak, sonra şekerli su... 1 saat sonra tekrar kan verilecek...
Bu arada sol böbreğimin civarında ağrılarım vardı son birkaç gündür.Böbreğime de baktı doktor.Hiçbir anormallik yok.Büyük ihtimal rahim yan bağlarının gerilmesi nedeniyle ağrılar yaşadığımı söyledi.Genelde 26. haftada başlarmış,benim biraz erken olmuş.
Bir de kasığımdaki ağrıyı sordum.Sezeryanlı annelerde bu normal dedi.Sadece derin üzerinde değil, senin rahminde de kesi var, rahim büyüdükçe o kesi de geriliyor haliyle, ağrı yapar dedi.Çözümü yok

kızlar bu konular konuşuldu ama odaları naptınız oda tkm alacakmısınız yoksa sadece beşik mi?
ben önce beşik diye düşündüm ama baktımki olmıcak kıyafetler bezler kremler onları nereye koycam diye düşündüm en güzeli oda almak öyle değilmi.büyüyen beşikli odalar varya öneriyormusunuz?

hadi ya benimki baya belli oluyor tam göbeğimin üzrine koyuyorum yani göbeğimi tam yatay çekmeye çalışıyorum öyle belli oluyor canım.yukarıdan çektiğinde belli olmuyor

evet ben yukardan çektim belli olmadı yatay deneyince durdu hareketleri bide öyle denerim o zaman sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…