kızlar bu konular konuşuldu ama odaları naptınız oda tkm alacakmısınız yoksa sadece beşik mi?
ben önce beşik diye düşündüm ama baktımki olmıcak kıyafetler bezler kremler onları nereye koycam diye düşündüm en güzeli oda almak öyle değilmi.büyüyen beşikli odalar varya öneriyormusunuz?
Ben geldimmm
Herkesin günü güzel geçsin.
P.tesi günü ben yokken bizim yüksek okulda bilgi işlem çalışma yapmış, benim telefon ve internet hattı gitmiş.Dün hallettiremedik, bugün düzeltildi Allaha şükür.
Ya bu internet insanın eli ayağıymış yaw...
Pazartesi günü kontrolüm vardı.Güneycik çok iyiymiş.Sakin sakin yatıyordu.Doktor amcası ayak kemiğini ölçmek istedi, çekti bi önce.. Yüzünü görelim dedik, kaçırdı.Utangaç oğlum benim.
Boyu çok afaki olmakla birlikte 28 cm dedi doktorumuz.585 grammışız.Gelişimi haftasıyla çok uyumlu gidiyor.
Ege onun haftasındayken 32 cm ve 625 grammış yalnız.Bu ufaklık biraz küçük mü olacak yaa...
Doktor omega 3 takviyesi için balık yağına başlattı.Ben balık ve ceviz yiyordum dedim.Yeteli değil, her gün 3 gr. omega 3 alman lazım.Besinlerle alamazsın onu dedi.
3 Haziran'da açlık şekeri kontrolü ve şeker yüklemem var.Bir gece önceden 12'de yemeyi içmeyi kesiyorsun dedi.Su bile içme dedi.
Aç gidilecek, kan alınacak, sonra şekerli su... 1 saat sonra tekrar kan verilecek...
Bu arada sol böbreğimin civarında ağrılarım vardı son birkaç gündür.Böbreğime de baktı doktor.Hiçbir anormallik yok.Büyük ihtimal rahim yan bağlarının gerilmesi nedeniyle ağrılar yaşadığımı söyledi.Genelde 26. haftada başlarmış,benim biraz erken olmuş.
Bir de kasığımdaki ağrıyı sordum.Sezeryanlı annelerde bu normal dedi.Sadece derin üzerinde değil, senin rahminde de kesi var, rahim büyüdükçe o kesi de geriliyor haliyle, ağrı yapar dedi.Çözümü yok
ben sadece beşik alıcam oda takımını büyüyünce alırız diye düşündük.
demek ki bu bebişin abisinden küçük olacak:)))) sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. ben hiç ceviz falan yemiyorum kaç haftalıksın?Ben geldimmm
P.tesi günü ben yokken bizim yüksek okulda bilgi işlem çalışma yapmış, benim telefon ve internet hattı gitmiş.Dün hallettiremedik, bugün düzeltildi Allaha şükür.
Pazartesi günü kontrolüm vardı.Güneycik çok iyiymiş.Sakin sakin yatıyordu.Doktor amcası ayak kemiğini ölçmek istedi, çekti bi önce.. Yüzünü görelim dedik, kaçırdı.Utangaç oğlum benim.
Boyu çok afaki olmakla birlikte 28 cm dedi doktorumuz.585 grammışız.Gelişimi haftasıyla çok uyumlu gidiyor.
Ege onun haftasındayken 32 cm ve 625 grammış yalnız.Bu ufaklık biraz küçük mü olacak yaa...
Doktor omega 3 takviyesi için balık yağına başlattı.Ben balık ve ceviz yiyordum dedim.Yeteli değil, her gün 3 gr. omega 3 alman lazım.Besinlerle alamazsın onu dedi.
3 Haziran'da açlık şekeri kontrolü ve şeker yüklemem var.Bir gece önceden 12'de yemeyi içmeyi kesiyorsun dedi.Su bile içme dedi.
Aç gidilecek, kan alınacak, sonra şekerli su... 1 saat sonra tekrar kan verilecek...
Bu arada sol böbreğimin civarında ağrılarım vardı son birkaç gündür.Böbreğime de baktı doktor.Hiçbir anormallik yok.Büyük ihtimal rahim yan bağlarının gerilmesi nedeniyle ağrılar yaşadığımı söyledi.Genelde 26. haftada başlarmış,benim biraz erken olmuş.
Bir de kasığımdaki ağrıyı sordum.Sezeryanlı annelerde bu normal dedi.Sadece derin üzerinde değil, senin rahminde de kesi var, rahim büyüdükçe o kesi de geriliyor haliyle, ağrı yapar dedi.Çözümü yok
masa başında oturduğum içinmi ne ayaklarım çok şişti ya 2 gündür mahvoldum birde çıkartıyorum ayakkabıları öyle oturuyorum sonrada geri giyemiyorum...şimdiden böyle olduk alyanslarımda zor oluyor...birde kızlar 2 gündür ben bebeğimi fazla hissetmiyorum..korkuyorum açıkcası...
CENZEY cnm oğluşun çok tatlı maşallah nazar değmesin..bana renkli resmini vermediler ayrıntılıda buğün cdsini alacaz belki onunla verirler...
canım büyüyen odalar 12 yaşına kadar kullanılıyormuş diye duydum yani 12 sene az değil nasıl olsa 12seneden sonra genç odası alırız diye düşündüm.çünkü o kıyafetler bezler sepetlerin içine konacak dağınık dağınık hiç hoş olmıcak haksızmıyım.bizim dolaptada yer yok kafam çok karıştı anlayacağın.birde deneyimli eltim var oda beşik aldı ama 1 sene sonra gidip oda almak zorunda kaldı banada sakın beşik alma direk oda al dedi.
melekcim oturduğunda ayakların şişer ayakkabıyı çıkardınmı iyice şişer haberin olsun. alyanslar benide sıkmaya başladı. canım çalışıyorsun belki hareket halindeysen ondan hissedemiyorsun korkma elini karnına koy bi müddet sonra tekme atmaya başlar inşaallah. teşekkürler teyzesi, benim ayrıntılı baktırdığım gün hem resimleri hem cd verildi. sanada cd ile verirler kesin.
sağol cnm benim elimi koyuyorum tepki vermiyor fazla gerçi ben daha tekme gibi hissetmiyorum...buldum ayakkabı bağlama modunda durursam sıkışınca hareket ediyor bir yapım bakalım öğlenden sonra almaya gidecem inş. verir.
yaptım ama yok uyuyormu acaba ya uykucu olacak benim kızım...
Kızlar yarın şeker yüklemesi için Dr a giitcem ben de sizler gibi.ama önemli olan o değil ben en çok şu bağırsaktaki parlamayı merak ediyorum. Dr amniyosentez dedi ama yaptırmadım ultrasonda bakalım eğer artma yoksa korkulacak bişe yok dedi bakalım(( dua edin nolur
günaydın kızlar...tosun prensesimle kahvaltımızı yaptık okula geldik...dün kayınvalidem ve kayınpederim geldi...pazara kadar kalacaklar...aldıkları bebek eşyalarını getirmişler,annemin aldıklarının yanında onların ki kuş gibi kalmış...ya asıl canımı sıkan durum başka...size anlatayım da bana yol gösterin...şimdi benim doğumumda annem ve teyzem gelecek nasipse...dün kayınpederim ben artık doğuma gelemem benim yerime oğlumu gönderirim dedi yani kaynımı...doğumda kayınvalidem ve kaynım gelecekmiş...ya benim kaynımla doğru dürüst muhabbetim yok ki...5 yıllık evliliğimde toplasan beş kere ancak gördüm doğru dürüst hiç telefonda konuşmayız abisini de hiç aramaz...açıkçası ben doğumda erkek misafir istemiyorum...sizce haksız mıyım kızlar?önce bu konuyu eşimle mi konuşsam?bana bir yol gösterin..
kızlar bu konular konuşuldu ama odaları naptınız oda tkm alacakmısınız yoksa sadece beşik mi?
ben önce beşik diye düşündüm ama baktımki olmıcak kıyafetler bezler kremler onları nereye koycam diye düşündüm en güzeli oda almak öyle değilmi.büyüyen beşikli odalar varya öneriyormusunuz?
demek ki bu bebişin abisinden küçük olacak:)))) sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. ben hiç ceviz falan yemiyorum kaç haftalıksın?
demek ki bu bebişin abisinden küçük olacak:)))) sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. ben hiç ceviz falan yemiyorum kaç haftalıksın?
Benim için en kullanışlısı büyüyebilen beşikti.O nedenle oğluma büyüyen beşik almıştık çilekten.Odası için de istediğin kombinasyonu kullanabilirsin.2 kapaklı dolap da var, 3 kapaklı da....Hem kız bebek, hem erkek bebek için kullanılabilir.Ben ileriyi de düşünerek aldım bu yatağı...İlerde çocuk büyüdüğünde karyoladaki, komidindeki çıkartmaları çıkar, çekmece kulpları da değiştiği anda al sana genç odası.Çilek > Baby Dream
Beşiğin yatağı, içindeki büyük tek kişilik yatak ve nevresimi, yastığı falan da fiyata dahil.
Bilmiyorum yaa...Kafama takıldı.Gerçi Ege de genel olarak 1-1,5 hafta önden gidiyordu ama Güney de pek bi minyon olacak gibi geldi, canım sıkıldı açıkçası biraz.Allahın gücüne gitmesin ama erkek dediğinde hep şöyle boylu poslu tipler hayal ederim....
Ben 24. haftanın içindeyim.
ya kızlar doğuma kaynımın da gelecek olması ve bundan benim rahatsızlık duymam konusunda bana hak vermenize çok sevindim...dediğim gibi lohusalığımda erkek misafir istemiyorum ev sıcak olacak ve evim de küçük zaten sonuçta lojmanda oturuyoruz biz,yeri gelecek oturma odasında yeri gelecek yatak odasında olacağım...o zaman kızlar bu konuyu önce eşime mi açsam yoksa direk kayınvalidemle mi konuşsam?hızlı davranmak istiyorum çünkü haftaya uçak biletlerini alacaklarmış eşimin durumdan haberi yok bu sabah okula gelirken konuşacaktım ama daha dün geldiler hemen şikayet gibi olsun istemedim valla canım çok sıkkın ya resmen dert oldu bana...
bu arada çok iyi beslenemiyorum diye bi ara demiştim belki hatırlayanınız vardır
artık bol bol meyveler çıktı çeşit çeşit ne istersen var
akşam yemekleri yerine oturup meyve yiyorum daha sağlıklı gibi geliyor hem de kilo almamış oluyorum
zaten son aylar bol bol alırım şimdiden engelleyebildiğim kadar engelleyeyim diyorum kendimi ama yanlış mı yapıyorum acaba kızlar :18:
Ben geldimmm
masa başında oturduğum içinmi ne ayaklarım çok şişti ya 2 gündür mahvoldum birde çıkartıyorum ayakkabıları öyle oturuyorum sonrada geri giyemiyorum...şimdiden böyle olduk alyanslarımda zor oluyor...birde kızlar 2 gündür ben bebeğimi fazla hissetmiyorum..korkuyorum açıkcası...
CENZEY cnm oğluşun çok tatlı maşallah nazar değmesin..bana renkli resmini vermediler ayrıntılıda buğün cdsini alacaz belki onunla verirler...
izmirli canım eşin için geçmiş olsun,bu demonte odalardan zürafalı olan odanın fiyatı hakkında bilgin var mı cnmherkese merhaba arkadaşlar bikaç gündür giremedim 2 dk ugradım çıktım hep cuma günü kayınvalidem malatyaya görümcemin yanına gitti malesef cumartesi eşim abimlerle maça gitti düşmüş ve bileğinde doku zedelenmesi oldu gece 3te acile gittik yarım alçıya alıp 3 gün rapor verdiler bugün iş başı yaptı ama hala agrısı var malesef biz bebişimizle iiyiyiz şükür dün çok az hareket etti korktum ama gece
12 30 gibi maşallah bir hareket bir hareket babasını bile şaşırttı maşallah şimdide iiyiyiz çok şükür geçmişi çok az okuyabildim güzel haberler gelmiş hepimizin bebekleri çok ii maşallah bundan sonra hep güzel sağllık haberleri alırız inş.
bu arada eşimlede mobilyacıları gezdik off offf çok pahalı bitane oda beğenmiştik 1950 liraya bırakmışlardı o içime çok sindi ama bilmiyorum yaa bide şu demonte deki oda kafamı kurcalıyo o içime çok sinmiyo görmeden almaya korkuyorum hani egelec almıştı oğluna ya o oda işte Candy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası bu içime sinen Büyüyebilen Bebek Odası 930 TL'den Ücretsiz Kargo (5 Parça) (Lale Devri Bebek Odası) buda beğendiğim ama görmeden almaya korktuğum oda bi akıl verin nolur yaa eşim pempeli odaya güzel ama çok kız odası bi kaç sene sonra bide oğlumuz olursa napcaz dio sizce boyanmaz mı ozaman geldiğinde bu arada kendi annem 1000 lirasını ben vereyim dedi eşimde bana kızdı neden yok çok pahalı nasıl alcaz bilmiyorum die konuşuyosun insanlar kendilerini yardım etmek zorunda hissediyolar die ii de onlar benim annemle babam ve onların ilk torunu yapsınlar nolcak ki akıl verin nolur yaaaaaaaaaaaaaaa
herkese merhaba arkadaşlar bikaç gündür giremedim 2 dk ugradım çıktım hep cuma günü kayınvalidem malatyaya görümcemin yanına gitti malesef cumartesi eşim abimlerle maça gitti düşmüş ve bileğinde doku zedelenmesi oldu gece 3te acile gittik yarım alçıya alıp 3 gün rapor verdiler bugün iş başı yaptı ama hala agrısı var malesef biz bebişimizle iiyiyiz şükür dün çok az hareket etti korktum ama gece
12 30 gibi maşallah bir hareket bir hareket babasını bile şaşırttı maşallah şimdide iiyiyiz çok şükür geçmişi çok az okuyabildim güzel haberler gelmiş hepimizin bebekleri çok ii maşallah bundan sonra hep güzel sağllık haberleri alırız inş.
bu arada eşimlede mobilyacıları gezdik off offf çok pahalı bitane oda beğenmiştik 1950 liraya bırakmışlardı o içime çok sindi ama bilmiyorum yaa bide şu demonte deki oda kafamı kurcalıyo o içime çok sinmiyo görmeden almaya korkuyorum hani egelec almıştı oğluna ya o oda işte Candy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası bu içime sinen Büyüyebilen Bebek Odası 930 TL'den Ücretsiz Kargo (5 Parça) (Lale Devri Bebek Odası) buda beğendiğim ama görmeden almaya korktuğum oda bi akıl verin nolur yaa eşim pempeli odaya güzel ama çok kız odası bi kaç sene sonra bide oğlumuz olursa napcaz dio sizce boyanmaz mı ozaman geldiğinde bu arada kendi annem 1000 lirasını ben vereyim dedi eşimde bana kızdı neden yok çok pahalı nasıl alcaz bilmiyorum die konuşuyosun insanlar kendilerini yardım etmek zorunda hissediyolar die ii de onlar benim annemle babam ve onların ilk torunu yapsınlar nolcak ki akıl verin nolur yaaaaaaaaaaaaaaa
herkese merhaba arkadaşlar bikaç gündür giremedim 2 dk ugradım çıktım hep cuma günü kayınvalidem malatyaya görümcemin yanına gitti malesef cumartesi eşim abimlerle maça gitti düşmüş ve bileğinde doku zedelenmesi oldu gece 3te acile gittik yarım alçıya alıp 3 gün rapor verdiler bugün iş başı yaptı ama hala agrısı var malesef biz bebişimizle iiyiyiz şükür dün çok az hareket etti korktum ama gece
Benim için en kullanışlısı büyüyebilen beşikti.O nedenle oğluma bübüyen beşik almıştık çilekten.Odası için de istediğin kombinasyonu kullanabilirsin.2 kapaklı dolap da var, 3 kapaklı da....Hem kız bebek, hem erkek bebek için kullanılabilir.Ben ileriyi de düşünerek aldım bu yatağı...İlerde çocuk büyüdüğünde karyoladaki, komidindeki çıkartmaları çıkar, çekmece kulpları da değiştiği anda al sana genç odası.Çilek > Baby Dream
Beşiğin yatağı, içindeki büyük tek kişilik yatak ve nevresimi, yastığı falan da fiyata dahil.
Bilmiyorum yaa...Kafama takıldı.Gerçi Ege de genel olarak 1-1,5 hafta önden gidiyordu ama Güney de pek bi minyon olacak gibi geldi, canım sıkıldı açıkçası biraz.Allahın gücüne gitmesin ama erkek dediğinde hep şöyle boylu poslu tipler hayal ederim....
Ben 24. haftanın içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?