2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben sadece beşik alıcam oda takımını büyüyünce alırız diye düşündük.

çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına canım.benim yüklemem daha hazıranın 17sinde.ya ayrıntılıda doktor benimde organlarıma baktı ve dalak büyümesi var dedi acaba neden oluyor yaa.doktorum doğumdan sonra araştırırz dedi demekki çok önemli bişey değil

masa başında oturduğum içinmi ne ayaklarım çok şişti ya 2 gündür mahvoldum birde çıkartıyorum ayakkabıları öyle oturuyorum sonrada geri giyemiyorum...şimdiden böyle olduk alyanslarımda zor oluyor...birde kızlar 2 gündür ben bebeğimi fazla hissetmiyorum..korkuyorum açıkcası...

CENZEY cnm oğluşun çok tatlı maşallah nazar değmesin..bana renkli resmini vermediler ayrıntılıda buğün cdsini alacaz belki onunla verirler...

ben sadece beşik alıcam oda takımını büyüyünce alırız diye düşündük.

canım büyüyen odalar 12 yaşına kadar kullanılıyormuş diye duydum yani 12 sene az değil nasıl olsa 12seneden sonra genç odası alırız diye düşündüm.çünkü o kıyafetler bezler sepetlerin içine konacak dağınık dağınık hiç hoş olmıcak haksızmıyım.bizim dolaptada yer yok kafam çok karıştı anlayacağın.birde deneyimli eltim var oda beşik aldı ama 1 sene sonra gidip oda almak zorunda kaldı banada sakın beşik alma direk oda al dedi.

demek ki bu bebişin abisinden küçük olacak:)))) sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. ben hiç ceviz falan yemiyorum kaç haftalıksın?

melekcim oturduğunda ayakların şişer ayakkabıyı çıkardınmı iyice şişer haberin olsun. alyanslar benide sıkmaya başladı. canım çalışıyorsun belki hareket halindeysen ondan hissedemiyorsun korkma elini karnına koy bi müddet sonra tekme atmaya başlar inşaallah. teşekkürler teyzesi, benim ayrıntılı baktırdığım gün hem resimleri hem cd verildi. sanada cd ile verirler kesin.

evet büyüyen beşikler kullanışlı olur tabiki zaten o yaştan sonra yeni genç odası olur doğru canım. benim kardeşimde beşik aldı kızı 1 yaşında abla fazla kullanamayacağım diyor aslında oda mantıklı ama biz galiba alamayız.

sağol cnm benim elimi koyuyorum tepki vermiyor fazla gerçi ben daha tekme gibi hissetmiyorum...buldum ayakkabı bağlama modunda durursam sıkışınca hareket ediyor bir yapım bakalım öğlenden sonra almaya gidecem inş. verir.
yaptım ama yok uyuyormu acaba ya uykucu olacak benim kızım...

herkese merhaba arkadaşlar bikaç gündür giremedim 2 dk ugradım çıktım hep cuma günü kayınvalidem malatyaya görümcemin yanına gitti malesef cumartesi eşim abimlerle maça gitti düşmüş ve bileğinde doku zedelenmesi oldu gece 3te acile gittik yarım alçıya alıp 3 gün rapor verdiler bugün iş başı yaptı ama hala agrısı var malesef biz bebişimizle iiyiyiz şükür dün çok az hareket etti korktum ama gece
12 30 gibi maşallah bir hareket bir hareket babasını bile şaşırttı maşallah şimdide iiyiyiz çok şükür geçmişi çok az okuyabildim güzel haberler gelmiş hepimizin bebekleri çok ii maşallah bundan sonra hep güzel sağllık haberleri alırız inş.
bu arada eşimlede mobilyacıları gezdik off offf çok pahalı bitane oda beğenmiştik 1950 liraya bırakmışlardı o içime çok sindi ama bilmiyorum yaa bide şu demonte deki oda kafamı kurcalıyo o içime çok sinmiyo görmeden almaya korkuyorum hani egelec almıştı oğluna ya o oda işte Candy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası bu içime sinen Büyüyebilen Bebek Odası 930 TL'den Ücretsiz Kargo (5 Parça) (Lale Devri Bebek Odası) buda beğendiğim ama görmeden almaya korktuğum oda bi akıl verin nolur yaa eşim pempeli odaya güzel ama çok kız odası bi kaç sene sonra bide oğlumuz olursa napcaz dio sizce boyanmaz mı ozaman geldiğinde bu arada kendi annem 1000 lirasını ben vereyim dedi eşimde bana kızdı neden yok çok pahalı nasıl alcaz bilmiyorum die konuşuyosun insanlar kendilerini yardım etmek zorunda hissediyolar die ii de onlar benim annemle babam ve onların ilk torunu yapsınlar nolcak ki akıl verin nolur yaaaaaaaaaaaaaaa

hiç sıkma canını belki usludur kızın ondan hareket etmiyordur. inanki sadece sağlıklı olsunlar yeter yani. dışarda olduğumda yanımda birileri olduğunda bende hissedemiyorum pek yalnız olunca hareketli oluyor:))

canım inşallah sonucun iyi çıkar doktora gittikten sonrada bize bilgi ver ama merak ediyorum sonucunu

Tatlım belkide kayınpeder kendi gelemiyor erkek olarak o gelsin bişey falan ihtiyaç olur diye düşünmüştür ama gerek yok aslında sen eşinle konuş rahat edemem onun yanında de anlayışlı olması lazım sonuçda erkekler lohusa kadın la ne yapabilirki güzel bi dille anlat ama lafın arasında söyle sanki oturup düşünüp günlerce karar vermişsin gibi olmasın canım lafın arasında söyle sanki önemsizmiş gibi aaaa bu arada baban böyle dedi ama gerek yok hayatım ben rahat edemem annen gelse yeterli dersin konuyu kapatırsın hiç tartışma konusu dahi olmaz..

Benim için en kullanışlısı büyüyebilen beşikti.O nedenle oğluma bübüyen beşik almıştık çilekten.Odası için de istediğin kombinasyonu kullanabilirsin.2 kapaklı dolap da var, 3 kapaklı da....Hem kız bebek, hem erkek bebek için kullanılabilir.Ben ileriyi de düşünerek aldım bu yatağı...İlerde çocuk büyüdüğünde karyoladaki, komidindeki çıkartmaları çıkar, çekmece kulpları da değiştiği anda al sana genç odası.Çilek > Baby Dream
Beşiğin yatağı, içindeki büyük tek kişilik yatak ve nevresimi, yastığı falan da fiyata dahil.

demek ki bu bebişin abisinden küçük olacak:)))) sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. ben hiç ceviz falan yemiyorum kaç haftalıksın?

Bilmiyorum yaa...Kafama takıldı.Gerçi Ege de genel olarak 1-1,5 hafta önden gidiyordu ama Güney de pek bi minyon olacak gibi geldi, canım sıkıldı açıkçası biraz.Allahın gücüne gitmesin ama erkek dediğinde hep şöyle boylu poslu tipler hayal ederim....
Ben 24. haftanın içindeyim.

Benim için en kullanışlısı büyüyebilen beşikti.O nedenle oğluma büyüyen beşik almıştık çilekten.Odası için de istediğin kombinasyonu kullanabilirsin.2 kapaklı dolap da var, 3 kapaklı da....Hem kız bebek, hem erkek bebek için kullanılabilir.Ben ileriyi de düşünerek aldım bu yatağı...İlerde çocuk büyüdüğünde karyoladaki, komidindeki çıkartmaları çıkar, çekmece kulpları da değiştiği anda al sana genç odası.Çilek > Baby Dream
Beşiğin yatağı, içindeki büyük tek kişilik yatak ve nevresimi, yastığı falan da fiyata dahil.

Bilmiyorum yaa...Kafama takıldı.Gerçi Ege de genel olarak 1-1,5 hafta önden gidiyordu ama Güney de pek bi minyon olacak gibi geldi, canım sıkıldı açıkçası biraz.Allahın gücüne gitmesin ama erkek dediğinde hep şöyle boylu poslu tipler hayal ederim....
Ben 24. haftanın içindeyim.

çok kısa değil ki canım hem bi doğsun belki abisinden uzun olacak.

hangisi sana daha anlayışlı yaklaşacaksa onunla konuş canım..

seni korkutmak istemem ama meyvelerin içindeki şekerde kilo yapar..

Maşallah güney bey'e..

canım bende 2 gün çok az hissettim. kendimi biraz yormuştum, sanırım kızımda yoruldu dinlenmek istedi. dün akşam iş çıkışı eve gider gitmez uyudum, sonra uyandığımda kızımda harekete başlamıştı..

izmirli canım eşin için geçmiş olsun,bu demonte odalardan zürafalı olan odanın fiyatı hakkında bilgin var mı cnm

bana cvp gog mu arkadaşlar

sende o modeli beğendiysen farklı renginden al hem oğlun olursa oda kullanır. benim eşimde aynı annemle bişey konuştuğumda bi bakıyorum ki annnem almış hemen, bende yanında şunu alıcaz falan dememeye çalışıyorum ama pot kırıyorum:))) eşimde bana kızıyor yanlarında niye söylüyorsun diye. bu arada bizim beşiğide annem babam alacak.

ay çok sevindim kullanışlı olmasına bende beşik fikrinden soğumuştum zaten en güzeli oda almak yok ben kesin büyüyebilen beşik alcam dediğin gibi dolap şifonyerde var.ilerdede beşiği büyüt al sana hem bebek odası hem genç odası ikisi bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…