2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kızıma nasıl bir oda yaparım diye düşünüyordum babam alacak odayı özel bir yerde yaptıracağız mobilyaci babam ana esim istemiyor bizim burda çeyiz zamanı cocuk odasını kız çıkarır bende çıkarmadım cocuk olsun da alırım dedi babam artık kendi aralarında anlaşsınlar ben yokum

ee annelrr babalar böyle işte kıyamıyo evlatlarına beğendiğimin farklı rengi yok ki tatlım yaaa aman ne zor işlermiş bizim fındığa diorum beğendiğim mobilyaya bakarkken tekmele die ama yok ki anlamıyor daha miniğim

izmirli canım eşin için geçmiş olsun,bu demonte odalardan zürafalı olan odanın fiyatı hakkında bilgin var mı cnm

canım sitede yazdığı gibi 970 lira fiyatı çok uygun ama malzeme nasıldır hiç bilmiyorum dün eşimle gezerken desen olrak nerdeyse aynı bi ürün gördük kalitesi sıfır yani bikaç ay sonra elinde kalır o yüzden ya buda orda gördüğümüz gibiyse die korkuyorum egelac die bi arkadaş almış çok güzel dio ama genede görmeden insanın içine sinmiyor ki

tabi daha anlamaz ki canım:)))))) o zaman beğendiğini al içinde kalmasın.

Ben bu çileğin büyüyen karyolasını alırken birkaç şey çok hoşuma gitti.
1-Odanı kendin tasarlıyorsun.Yerin küçükse 2 kapılı gardrop al, büyükse 3 kapılı al,ister çamaşırlık al, istersen hiçbirini alma, kendin ayarla.İlk bu çekti beni.(Benim 3 kapılı gardrobum vardı, o nedenle gardrop almadım)
2-İkinci olarak üzerindeki tüm çıkartmalar çıkabiliyor.Yani o cicili bicili şeyleri velet istemediği "ben büyüdüm" dediği anda çıkarabileceksin.Hatta yatağın altındaki o yuvarlak süslü kısmın tersini taktığında düz zemin oluyor karyolanın altı.Bir anda sadeleştirebiliyorsun.
3-Renkleri tam ara renkler.Odayı istediğin renk ağırlıklı yapabiliyorsun.Ben ikinci bebeğimi de düşünerek belki kız olursa diye resimdeki yeşil halıyı da aldım.Yeşil perdeyle de kombine etmiştim.Tabi yeşil olmak zorunda değil.Eflatun tonuyla da güzel olurdu.
4-Beşiğin altında tek kişilik yatağı hazır,fiyata dahil.Üzerindeki nervesim de 240 tl değerinde, o da karyola ile birlikte geldi.
Eki Görüntüle 717563

Eklentiler

• $100000132946_1_org_zoom.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 54

süpermiş valla çok kullanışlı içime sindi yani bu h.sonu gidip bakcaz inşallah.bebişlerimiz herşeyin en iyisine layıklar

çok güzel canım mışıl mışıl uyusun inş dediğin gibi kullanışlı ama artık çoğu büyüyebilen yataklar böyle kombinli oluyor benim beğendiğim odanında aynen dediğin gibi yerine göre seçme imkanı var genç odası olarakta kullanılabiliyor ama işte bizimki dediğin gibi ortak bi renk değil ben kız odasıyım die bağırıyor bu arada ayıptır sorması yatak beşik ve nevresim kaça mal oldu

süpermiş valla çok kullanışlı içime sindi yani bu h.sonu gidip bakcaz inşallah.bebişlerimiz herşeyin en iyisine layıklar

Yani gene de kafa karıştırmayayım tabi.Tam anlamıyla oda yapmaya kalktığında 2000-3000 tl'yi buluyor bu şekilde.Ama birkaç parça alacaksan, bebeğin yatağı büyüdüğünde birazcık geniş olsun diyorsan, mobilyası ağacı kaliteli olsun diyorsan, gidip bi de ayrıca ebadına uygun yatak aramayayım diyorsan, güvenlik sertifikası olsun, beşik parmaklık aralıkları,yükseklikleri standartlara uygun olsun diyorsan biraz kalitelisine gideceksin.
Ben bu yatağı oğlan ortaokula gidene kadar kullanırım düşüncesiyle aldım.Tabi ikinciye de bi yatak daha alınır diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı.
Eşim de, kayınvalidem de, annem de ranza çok kullanışlı olur dediği için odamıza bir de ranza girecek.
Bu yatağı da beşik görevi bittikten sonra misafir yatağı yaparım.(Oğullarımın odasında kimi yatıracaksam...)
Amaaan, hiçbişey yapamadım veririm birine.

Bu karyola yataklarıyla ve nevresimiyle birlikte satılıyor.999 tl yazıyor şu anda sitesinde...Biz 2 sene önce aldığımızda 1140 tl idi.
Baktığında pahalıymış bee...Oda fiyatına büyüyen karyola almışız biz

Son düzenleme:
evet baya pahalıymışta aslında yatakta nevresimde içinde ayrı ayrı alsanda o fiyata gelcekti zaten de neden 2 sene önce aldın ki

kızlar biz henüz odalara bakmadık.. İstanbulda oturuyorum ve modoko gibi geniş yelpazesi olan bir yere çok yakınım, gitmek görmek bakmak dokunmak ve almak istiyorum. beyaz olsun diğer çocuğuma da kullanabileyim istiyorum ama evdeki hesap çarşıya uyar mı onuda gidip baktığımda göreceğim.

aslında geçenlerde bir dergide gördüğüm ilandaki odaya öldüm bittim bayıldım.. tabi arayıp fiyatını sorduğumda daha bi bayıldım.. 17.000 TL dediler sadece beşik, dolap ve şifonyere.. dudağım uçukladı.. ben o paraya evi yeni baştan dizer yada bir araba alırım... oda muhteşemdi ama aklım fikrim hayalim onda kaldı, artık kaldığı haliyle yetineceğiz..

tünaydınnn arkadaşlarr, geçmişi okuyorum bş taraftan dünden beri hastayım soğuk algınlığı geçiriyorumm,bu sıcaklarda bu halde zor oluyor gerçekten

amanınnnnn one beeee o paraya 3 tane bebek büyütürsün valla

naparsınızzzzzzzzzz guzell tatlı eylull annelerııııııııııııııııııı bız ıyıyız ayrıntılı usg temız cıktı bacakları kapalıydı cınsıyete bısey dıyemedı...21+4 gunluguz yanı 5 ay bıtmış 6.aya gırmısız anam nerdeyse dogum gelmiş

evet baya pahalıymışta aslında yatakta nevresimde içinde ayrı ayrı alsanda o fiyata gelcekti zaten de neden 2 sene önce aldın ki

Çünkü bu benim Ege için aldığım karyola
Şimdi iki oğlum da yatabilsin diye ranza alınacak ama acelemiz yok. Ufaklık doğduktan sonra 6 ay portatif beşikte yatacak,Ege bu karyolasında yatmaya devam edecek.
Yani Nisan gibi Güney odaya geçtiğinde bu karyolaya yatacak, Ege ranzaya terfi edecek.

Son düzenleme:
kızlar bu oda konusu benim kafamda şekillendi biraz, yatak odama normal büyümeyen ahşap yatak almayı düşünüyorum,kendi yatağımın ayak ucuna 1.70 uzunluktaki bi yatak sığar gibi,sonra onu bebek odasına taşırım diye düşünüyorum böylelikle 4-5 yaşına kadar kullanılır,boş bi odam var oraya da yüklük gii bi gardolap yaptırmıştık evlendiğimizde bir de bebek gardolabı alsak çok mu dolu olur ki acaba? kendi gardolabımda da bebek için bikaç yer açabilirim ama yeterli gelmez gibi,sizce nasıl düşüncem??

temiz çıkmış çok şükür. 21 oldu hala göstermiyormu bebeğin:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…