sende o modeli beğendiysen farklı renginden al hem oğlun olursa oda kullanır. benim eşimde aynı annemle bişey konuştuğumda bi bakıyorum ki annnem almış hemen, bende yanında şunu alıcaz falan dememeye çalışıyorum ama pot kırıyorum:))) eşimde bana kızıyor yanlarında niye söylüyorsun diye. bu arada bizim beşiğide annem babam alacak.
izmirli canım eşin için geçmiş olsun,bu demonte odalardan zürafalı olan odanın fiyatı hakkında bilgin var mı cnm
ee annelrr babalar böyle işte kıyamıyo evlatlarına beğendiğimin farklı rengi yok ki tatlım yaaa aman ne zor işlermiş bizim fındığa diorum beğendiğim mobilyaya bakarkken tekmele die ama yok ki anlamıyor daha miniğim
ay çok sevindim kullanışlı olmasına bende beşik fikrinden soğumuştum zaten en güzeli oda almak yok ben kesin büyüyebilen beşik alcam dediğin gibi dolap şifonyerde var.ilerdede beşiği büyüt al sana hem bebek odası hem genç odası ikisi bir arada
tabi daha anlamaz ki canım:)))))) o zaman beğendiğini al içinde kalmasın.
Ben bu çileğin büyüyen karyolasını alırken birkaç şey çok hoşuma gitti.
1-Odanı kendin tasarlıyorsun.Yerin küçükse 2 kapılı gardrop al, büyükse 3 kapılı al,ister çamaşırlık al, istersen hiçbirini alma, kendin ayarla.İlk bu çekti beni.(Benim 3 kapılı gardrobum vardı, o nedenle gardrop almadım)
2-İkinci olarak üzerindeki tüm çıkartmalar çıkabiliyor.Yani o cicili bicili şeyleri velet istemediği "ben büyüdüm" dediği anda çıkarabileceksin.Hatta yatağın altındaki o yuvarlak süslü kısmın tersini taktığında düz zemin oluyor karyolanın altı.Bir anda sadeleştirebiliyorsun.
3-Renkleri tam ara renkler.Odayı istediğin renk ağırlıklı yapabiliyorsun.Ben ikinci bebeğimi de düşünerek belki kız olursa diye resimdeki yeşil halıyı da aldım.Yeşil perdeyle de kombine etmiştim.Tabi yeşil olmak zorunda değil.Eflatun tonuyla da güzel olurdu.
4-Beşiğin altında tek kişilik yatağı hazır,fiyata dahil.Üzerindeki nervesim de 240 tl değerinde, o da karyola ile birlikte geldi.
Eki Görüntüle 717562 Eki Görüntüle 717563
Ben bu çileğin büyüyen karyolasını alırken birkaç şey çok hoşuma gitti.
1-Odanı kendin tasarlıyorsun.Yerin küçükse 2 kapılı gardrop al, büyükse 3 kapılı al,ister çamaşırlık al, istersen hiçbirini alma, kendin ayarla.İlk bu çekti beni.(Benim 3 kapılı gardrobum vardı, o nedenle gardrop almadım)
2-İkinci olarak üzerindeki tüm çıkartmalar çıkabiliyor.Yani o cicili bicili şeyleri velet istemediği "ben büyüdüm" dediği anda çıkarabileceksin.Hatta yatağın altındaki o yuvarlak süslü kısmın tersini taktığında düz zemin oluyor karyolanın altı.Bir anda sadeleştirebiliyorsun.
3-Renkleri tam ara renkler.Odayı istediğin renk ağırlıklı yapabiliyorsun.Ben ikinci bebeğimi de düşünerek belki kız olursa diye resimdeki yeşil halıyı da aldım.Yeşil perdeyle de kombine etmiştim.Tabi yeşil olmak zorunda değil.Eflatun tonuyla da güzel olurdu.
4-Beşiğin altında tek kişilik yatağı hazır,fiyata dahil.Üzerindeki nervesim de 240 tl değerinde, o da karyola ile birlikte geldi.
Eki Görüntüle 717562 Eki Görüntüle 717563
süpermiş valla çok kullanışlı içime sindi yani bu h.sonu gidip bakcaz inşallah.bebişlerimiz herşeyin en iyisine layıklar
çok güzel canım mışıl mışıl uyusun inş dediğin gibi kullanışlı ama artık çoğu büyüyebilen yataklar böyle kombinli oluyor benim beğendiğim odanında aynen dediğin gibi yerine göre seçme imkanı var genç odası olarakta kullanılabiliyor ama işte bizimki dediğin gibi ortak bi renk değil ben kız odasıyım die bağırıyor bu arada ayıptır sorması yatak beşik ve nevresim kaça mal oldu
evet baya pahalıymışta aslında yatakta nevresimde içinde ayrı ayrı alsanda o fiyata gelcekti zaten de neden 2 sene önce aldın kiBu karyola yataklarıyla ve nevresimiyle birlikte satılıyor.999 tl yazıyor şu anda sitesinde...Biz 2 sene önce aldığımızda 1140 tl idi.
Baktığında pahalıymış bee...Oda fiyatına büyüyen karyola almışız biz
kızlar biz henüz odalara bakmadık.. İstanbulda oturuyorum ve modoko gibi geniş yelpazesi olan bir yere çok yakınım, gitmek görmek bakmak dokunmak ve almak istiyorum. beyaz olsun diğer çocuğuma da kullanabileyim istiyorum ama evdeki hesap çarşıya uyar mı onuda gidip baktığımda göreceğim.
aslında geçenlerde bir dergide gördüğüm ilandaki odaya öldüm bittim bayıldım.. tabi arayıp fiyatını sorduğumda daha bi bayıldım.. 17.000 TL dediler sadece beşik, dolap ve şifonyere.. dudağım uçukladı.. ben o paraya evi yeni baştan dizer yada bir araba alırım... oda muhteşemdi ama aklım fikrim hayalim onda kaldı, artık kaldığı haliyle yetineceğiz..
evet baya pahalıymışta aslında yatakta nevresimde içinde ayrı ayrı alsanda o fiyata gelcekti zaten de neden 2 sene önce aldın ki
Eki Görüntüle 717467 Eki Görüntüle 717466 maşaallah deyin teyzeleri şu an 26+4. ama resimlerde 20+5 günlüktü tatlı bebeğim:))))))) sizinle paylaşmak istedim.
amanınnnnn one beeeeo paraya 3 tane bebek büyütürsün valla
naparsınızzzzzzzzzz guzell tatlı eylull annelerııııııııııııııııııı bız ıyıyız ayrıntılı usg temız cıktı bacakları kapalıydı cınsıyete bısey dıyemedı...21+4 gunluguz yanı 5 ay bıtmış 6.aya gırmısız anam nerdeyse dogum gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?