tünaydınnn arkadaşlarr, geçmişi okuyorum bş taraftan dünden beri hastayım soğuk algınlığı geçiriyorumm,bu sıcaklarda bu halde zor oluyor gerçekten
Maşallahhhh ne güzel çıkmış yüzüüüü...
3.5-4 ay sonra kucağında doya doya bakarsın canımmm...
kızlar bu oda konusu benim kafamda şekillendi biraz, yatak odama normal büyümeyen ahşap yatak almayı düşünüyorum,kendi yatağımın ayak ucuna 1.70 uzunluktaki bi yatak sığar gibi,sonra onu bebek odasına taşırım diye düşünüyorum böylelikle 4-5 yaşına kadar kullanılır,boş bi odam var oraya da yüklük gii bi gardolap yaptırmıştık evlendiğimizde bir de bebek gardolabı alsak çok mu dolu olur ki acaba? kendi gardolabımda da bebek için bikaç yer açabilirim ama yeterli gelmez gibi,sizce nasıl düşüncem??
temiz çıkmış çok şükür. 21 oldu hala göstermiyormu bebeğin:))))
şöyle oldu ki 3 ayrı doktor 2 si kesin konuşmamakla beraber kız dedi ayrıntılya girmeden önce yanımzda başka bi hasta vardı onada 7.aya kadar kız demişler 7.ay aaa bi bakmışlar erkekgaliba ondan kafam karştı ayrıntılıda göstermedi zaten devlette yapılan ayrıntılı doktorumun yaptığından pek farklı deeğildi en fazla 3 4 dk sürdü sanki taş catlasın 5 dk
şöyle oldu ki 3 ayrı doktor 2 si kesin konuşmamakla beraber kız dedi ayrıntılya girmeden önce yanımzda başka bi hasta vardı onada 7.aya kadar kız demişler 7.ay aaa bi bakmışlar erkekgaliba ondan kafam karştı ayrıntılıda göstermedi zaten devlette yapılan ayrıntılı doktorumun yaptığından pek farklı deeğildi en fazla 3 4 dk sürdü sanki taş catlasın 5 dk
bu arada çok iyi beslenemiyorum diye bi ara demiştim belki hatırlayanınız vardır
artık bol bol meyveler çıktı çeşit çeşit ne istersen var
akşam yemekleri yerine oturup meyve yiyorum daha sağlıklı gibi geliyor hem de kilo almamış oluyorum
zaten son aylar bol bol alırım şimdiden engelleyebildiğim kadar engelleyeyim diyorum kendimi ama yanlış mı yapıyorum acaba kızlar :18:
Ben geldimmm
Herkesin günü güzel geçsin.
P.tesi günü ben yokken bizim yüksek okulda bilgi işlem çalışma yapmış, benim telefon ve internet hattı gitmiş.Dün hallettiremedik, bugün düzeltildi Allaha şükür.
Ya bu internet insanın eli ayağıymış yaw...
Pazartesi günü kontrolüm vardı.Güneycik çok iyiymiş.Sakin sakin yatıyordu.Doktor amcası ayak kemiğini ölçmek istedi, çekti bi önce.. Yüzünü görelim dedik, kaçırdı.Utangaç oğlum benim.
Boyu çok afaki olmakla birlikte 28 cm dedi doktorumuz.585 grammışız.Gelişimi haftasıyla çok uyumlu gidiyor.
Ege onun haftasındayken 32 cm ve 625 grammış yalnız.Bu ufaklık biraz küçük mü olacak yaa...
Doktor omega 3 takviyesi için balık yağına başlattı.Ben balık ve ceviz yiyordum dedim.Yeteli değil, her gün 3 gr. omega 3 alman lazım.Besinlerle alamazsın onu dedi.
3 Haziran'da açlık şekeri kontrolü ve şeker yüklemem var.Bir gece önceden 12'de yemeyi içmeyi kesiyorsun dedi.Su bile içme dedi.
Aç gidilecek, kan alınacak, sonra şekerli su... 1 saat sonra tekrar kan verilecek...
Bu arada sol böbreğimin civarında ağrılarım vardı son birkaç gündür.Böbreğime de baktı doktor.Hiçbir anormallik yok.Büyük ihtimal rahim yan bağlarının gerilmesi nedeniyle ağrılar yaşadığımı söyledi.Genelde 26. haftada başlarmış,benim biraz erken olmuş.
Bir de kasığımdaki ağrıyı sordum.Sezeryanlı annelerde bu normal dedi.Sadece derin üzerinde değil, senin rahminde de kesi var, rahim büyüdükçe o kesi de geriliyor haliyle, ağrı yapar dedi.Çözümü yok
günaydın canlarım:)))nöbetten cıktm eve geldk kızımla.dün gece uyuyakalmısım tam o sırada felaket bı kasılma ile uyandım.bacagım taş kesildi sanki arkadslarım doğuruyorm sanmıs:)))nasıl bagırdıysm ılk defa oldu sızce neden olr?magnezyum eksıklıgı mı
masa başında oturduğum içinmi ne ayaklarım çok şişti ya 2 gündür mahvoldum birde çıkartıyorum ayakkabıları öyle oturuyorum sonrada geri giyemiyorum...şimdiden böyle olduk alyanslarımda zor oluyor...birde kızlar 2 gündür ben bebeğimi fazla hissetmiyorum..korkuyorum açıkcası...
Tatlım bende oturarak çalışıyorum tüm gün ilk hamileliğimde de öyleydim ama onda inanılmaz şişiyordum bunda daha az bunda farklı olarak suyu daha çok içiyorum günde 3.5-4 litre içiyorum su birde akşamları ananas yiyorum sık sık kalkıp yürüyorum sabah akiam yürüyüş de yapıyrum inanın ödem oluşumunu en çok tetikleyen hareketsizlik günümüz şartlarında hep oturarak çalışmak zorundayız ama kendinize zaman ayırın çünki ilerleyen aylarda daha da fazla şişicez en azından bu günleri rahat geçirelim...
masa başında oturduğum içinmi ne ayaklarım çok şişti ya 2 gündür mahvoldum birde çıkartıyorum ayakkabıları öyle oturuyorum sonrada geri giyemiyorum...şimdiden böyle olduk alyanslarımda zor oluyor...birde kızlar 2 gündür ben bebeğimi fazla hissetmiyorum..korkuyorum açıkcası...
Tatlım bende oturarak çalışıyorum tüm gün ilk hamileliğimde de öyleydim ama onda inanılmaz şişiyordum bunda daha az bunda farklı olarak suyu daha çok içiyorum günde 3.5-4 litre içiyorum su birde akşamları ananas yiyorum sık sık kalkıp yürüyorum sabah akiam yürüyüş de yapıyrum inanın ödem oluşumunu en çok tetikleyen hareketsizlik günümüz şartlarında hep oturarak çalışmak zorundayız ama kendinize zaman ayırın çünki ilerleyen aylarda daha da fazla şişicez en azından bu günleri rahat geçirelim...
Haklısın cnm ama ben pek su içemiyorum günde 8 bardak içmeye çalıyorum ama çok şişiriyor beni...tabi yaz geldi biraz daha fazlalaştıracam...ben şimdiden böyle ayaklarımın şişeceğini düşünmemiştim..daha22 haftalığız yandık desene...ananas hiç yemedim desem inanaırsın dimi tadını bilmiyorum dikkatimide çekmedi hiç bazılarından duydum tadı kötü diye bende denemedim...
kızlar bende bebek odası alacam daha doğrusu kayınvalidem alıcak..odanın tülü halısı uyku seti felan onları ben alacam..eltimde geçen sene aldı bebek odası ama birde yatak odasına bambu beşik aldı çünkü bizden ayrı yatıramayız çok küçükler iki defa masraf ama kıyafetleri içinde dolap lazım bilmiyorumbayagı bir masraf olacak ...bambu beşiklerde 300 den aşağı değil...
canım sitede yazdığı gibi 970 lira fiyatı çok uygun ama malzeme nasıldır hiç bilmiyorum dün eşimle gezerken desen olrak nerdeyse aynı bi ürün gördük kalitesi sıfır yani bikaç ay sonra elinde kalır o yüzden ya buda orda gördüğümüz gibiyse die korkuyorum egelac die bi arkadaş almış çok güzel dio ama genede görmeden insanın içine sinmiyor ki
kızlar bende bebek odası alacam daha doğrusu kayınvalidem alıcak..odanın tülü halısı uyku seti felan onları ben alacam..eltimde geçen sene aldı bebek odası ama birde yatak odasına bambu beşik aldı çünkü bizden ayrı yatıramayız çok küçükler iki defa masraf ama kıyafetleri içinde dolap lazım bilmiyorumbayagı bir masraf olacak ...bambu beşiklerde 300 den aşağı değil...
canım mesajına ancak yazabildim ama teknik sorun var sanırım göndermedi neyse bunu görürsün umarım :))
mobilyalardaki stikerlar mobilyalar için tasarlananlardan yani istersen çıkarabilirsin, süslemeyi değiştirme şansın var
odanın tamamı suntalemden yapılma üzeri boyama yani yapıştırma herhangi bir şerit söz konusu değil canım inşallah bebiş için hayırlı bir seçim yaparsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?