2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle düşündümde yatagı büyüyebilen yatak çok ta büyük yatak odama sığmaz hemde kayınvalidem yaptırmaz öyle bakalım belki ucuz mucuz alırız beşik

Kızlarr ben geldim ayakarım şişti yine yürümekten yine konulara fransız kaldım anlaşılan amma konuşmuşsunuz yaw oku oku bitmiyor bebeğe uzunkollu bady aradım hiç bir yerde yok ya nerden bulabilirim hiç de almadım hep sıfır kol yarım kollu var sinir oldum...

kızlarrr biz kızımızın adını zulal koymaya karar verdikk,ben sünnet olduğu için yanına bi isim daha koymak istiyorum sizce hangi isimler yakışır??aslında ben zeynep zülal istedim ama eşim zeynebi pek istemiyor? ana isim zülal başına hangi isimleri önerirsiniz siz???
yorumlarınızı bekliyorum

cnm eltimondan aldı diye bende ondan alacam diye birşey yok sadece portatif yada park beşik te fiyatları aynı hemen hemen..sonuçta anlatmak istediğim bebek odası alsakta yatak odasına bir beşik almamız lazım...bebek odasındakini yatak odasına götüremezsin...

Son düzenleme:
hemde ne zor o kadar cok ceşit var ki arasında kayboluyrum hepsini almak istiyorum ee bide bizim cocukken olmayanları alma telaşıda var ortaya karışık

naıl ayakkabı giyiyonuz ben yeni bi ayakkabı almak istiyorum ama babet almayın diyorlar.minico ya gittim ben orda vardı hemde fiyatları uygun geldi ben daha pahalı sanıyordum.

Darısı hepimize, tüm hamilelere inşallah
Anneleri tatlı, bebeklerimiz de tatlı olacak dimi kızlar??

Eki Görüntüle 717467 Eki Görüntüle 717466 maşaallah deyin teyzeleri şu an 26+4. ama resimlerde 20+5 günlüktü tatlı bebeğim:))))))) sizinle paylaşmak istedim.
Maşallah miniğine

Seneye biz de inşallah böyle mutlu doğum anılarımızı anlatıyor oluruz.. Okuldayım, okuyamıyorum ama eve gidince okuyacam yazdıklarını.. Tecrübeli anneler sağolun, iyi ki varsınız

kesinlikle haklısın ben oyüzden şimdi almaycağım odasını park yatak falan sadece beşik alcam az 1 yaşına gelsin bakalım huyu suyu nasıl olcak

naıl ayakkabı giyiyonuz ben yeni bi ayakkabı almak istiyorum ama babet almayın diyorlar.minico ya gittim ben orda vardı hemde fiyatları uygun geldi ben daha pahalı sanıyordum.

canım bende bikaç haftadır babet giyiyorum ama yinede şişiyo ayaklarım sürekli masabaşı calışıyorum.ben flo da ahşap renkli sandeletler gördüm güzeldi hemde 69 tl ortopedik,hafta sonu çıkarsam alıcam inş.bide benim ellerimin içleri ayak tsbanlarım kıpkırmızı oldu yanıyo resmen dr dogumdan sonra gecer dedi,ben sıcsklar geliyo diyede sandelet düşündüm cnm

benımde ayak altlarım ck kaşınıyor. buyudugu ıcın dıyorlar. eskı ayakkabılarımı gıyıyorum sorun yok ama yenı bır sey denedıgımde normal numaramdan gıyemıyorum. bı numara büyüklere başladık:/

Canım, bulunduğun şehirde varsa kipa'ya bi bak.Orada 3'lü, 5'li bodyler var.Kısa kolluları fiyatlandırmışlar, uzun kollular uygun fiyata.

ayaklarda büyüyor mu yani anamm

bencede sandalet iyi olur canım hatta ben bu hafta sonu spor ayakkabıyla güne başlamıştım sonra bunaldım baktım şişiyor sandaletim de yanımdaydı onu giydim rahat ettim. ayakkabı almayı düşünmüyorum zaten sıcaklarda bayılacak ayaklarımız bari açık olsun dimi sandaleti tavsiye ederim...

kızlar yaa aşı olduğum kolumun hali bu çok kötü ağrıyor ve kaşınıyor.halbuki ilk vurulduğumda ne acı hissettim ne başka bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…