kızlarrr görmediniz galibaa( kızımın adı zülal olacak inş. yanına isim arıyorum ne önerirsiniz??
Eki Görüntüle 717737
kızlar yaa aşı olduğum kolumun hali bu çok kötü ağrıyor ve kaşınıyor.halbuki ilk vurulduğumda ne acı hissettim ne başka bişey
longinstar neden öyle olmuş acaba ya bence yarın yapan hemşirene telefon aç sor ciddi birşey değildir ama sanmıyorum
zülal tek başına çok güzel bir isim canım.. yanına azra yı düşünebilirsin..
off canım yaa... ben biliyorum o ağrıyı pek berbat bişey.. üstüne buz koy bol bol rahatlatır kolunu..
kızlarrr görmediniz galibaa( kızımın adı zülal olacak inş. yanına isim arıyorum ne önerirsiniz??
günaydın kızlar...tosun prensesimle kahvaltımızı yaptık okula geldik...dün kayınvalidem ve kayınpederim geldi...pazara kadar kalacaklar...aldıkları bebek eşyalarını getirmişler,annemin aldıklarının yanında onların ki kuş gibi kalmış...ya asıl canımı sıkan durum başka...size anlatayım da bana yol gösterin...şimdi benim doğumumda annem ve teyzem gelecek nasipse...dün kayınpederim ben artık doğuma gelemem benim yerime oğlumu gönderirim dedi yani kaynımı...doğumda kayınvalidem ve kaynım gelecekmiş...ya benim kaynımla doğru dürüst muhabbetim yok ki...5 yıllık evliliğimde toplasan beş kere ancak gördüm doğru dürüst hiç telefonda konuşmayız abisini de hiç aramaz...açıkçası ben doğumda erkek misafir istemiyorum...sizce haksız mıyım kızlar?önce bu konuyu eşimle mi konuşsam?bana bir yol gösterin..
Eki Görüntüle 717737
kızlar yaa aşı olduğum kolumun hali bu çok kötü ağrıyor ve kaşınıyor.halbuki ilk vurulduğumda ne acı hissettim ne başka bişey
zülal çok güzel bir isim canım.aslında tek başına yeterli gibi geliyor kulağa.bende başta 2 isim istiyordum ama eşimde iki isimli ve istemiyor zorluk oluyo diyo oyüzdenn biz tek isim koycaz.
Eki Görüntüle 717737
kızlarrr biz kızımızın adını zulal koymaya karar verdikk,ben sünnet olduğu için yanına bi isim daha koymak istiyorum sizce hangi isimler yakışır??aslında ben zeynep zülal istedim ama eşim zeynebi pek istemiyor? ana isim zülal başına hangi isimleri önerirsiniz siz???
yorumlarınızı bekliyorum
Zeynep ismi çok güzel. Ben de zeynep duru koyacağım. Zeynep babasının süsü demek :) Eşim anlamına vuruldu. Mübarek isimlerden birisi. Zeynep Zülal de kulağa hoş geliyor. Zümra Zülal, Meyra Zülal. Çok zor isim seçmek. Allah yardımcımız olsun[/Q
anlamı çok güzelmiş gerçekten,bende babamızı o yönden kandırmaya çalışayım o zaman:)
meyra zülal i çok beğendimm kesin düşüneceğimmm çok sağol canımm
canım hemşireyi ara muhakkak çok geçmiş olsun.Eki Görüntüle 717737
ya kızlar doğuma kaynımın da gelecek olması ve bundan benim rahatsızlık duymam konusunda bana hak vermenize çok sevindim...dediğim gibi lohusalığımda erkek misafir istemiyorum ev sıcak olacak ve evim de küçük zaten sonuçta lojmanda oturuyoruz biz,yeri gelecek oturma odasında yeri gelecek yatak odasında olacağım...o zaman kızlar bu konuyu önce eşime mi açsam yoksa direk kayınvalidemle mi konuşsam?hızlı davranmak istiyorum çünkü haftaya uçak biletlerini alacaklarmış eşimin durumdan haberi yok bu sabah okula gelirken konuşacaktım ama daha dün geldiler hemen şikayet gibi olsun istemedim valla canım çok sıkkın ya resmen dert oldu bana...
Canim esime gosterdim o doktor korkulacak bisey yok bolgesel hassasiyet olmus dedi.doktora gitsin mutlaka dedi.gecmis olsun.Eki Görüntüle 717737
kızlarrr biz kızımızın adını zulal koymaya karar verdikk,ben sünnet olduğu için yanına bi isim daha koymak istiyorum sizce hangi isimler yakışır??aslında ben zeynep zülal istedim ama eşim zeynebi pek istemiyor? ana isim zülal başına hangi isimleri önerirsiniz siz???
yorumlarınızı bekliyorum
yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 718211
Kizlar nihayet uzuuun arastirmalar sonucu bebek arabamizi aldik.sira yatakta insallah Allah'im kullanmayi nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?