2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr görmediniz galibaa( kızımın adı zülal olacak inş. yanına isim arıyorum ne önerirsiniz??

zülal tek başına çok güzel bir isim canım.. yanına azra yı düşünebilirsin..

Eki Görüntüle 717737
kızlar yaa aşı olduğum kolumun hali bu çok kötü ağrıyor ve kaşınıyor.halbuki ilk vurulduğumda ne acı hissettim ne başka bişey

off canım yaa... ben biliyorum o ağrıyı pek berbat bişey.. üstüne buz koy bol bol rahatlatır kolunu..

longinstar neden öyle olmuş acaba ya bence yarın yapan hemşirene telefon aç sor ciddi birşey değildir ama sanmıyorum

zülal tek başına çok güzel bir isim canım.. yanına azra yı düşünebilirsin..

off canım yaa... ben biliyorum o ağrıyı pek berbat bişey.. üstüne buz koy bol bol rahatlatır kolunu..

evet yarın ilk işim arayıp sormak olcak canım.buz koymaya başlıcam bugün iyi gelir inşallah yaa sol koluma yatamıyorum sağ tarafıma yatıyorum hep sağ tarafım felç olacak üstüne yatmaktan.

kızlarrr görmediniz galibaa( kızımın adı zülal olacak inş. yanına isim arıyorum ne önerirsiniz??

zülal çok güzel bir isim canım.aslında tek başına yeterli gibi geliyor kulağa.bende başta 2 isim istiyordum ama eşimde iki isimli ve istemiyor zorluk oluyo diyo oyüzdenn biz tek isim koycaz.

valla canım mutlaka konus kaynının ne işi varmış yaa
çok sinir bozucu
bana kalsa ben kaynana tarafımı hiç istemiyorum ama eşime diyemem bunu mecbur annesi babası gelcek bari görümce hala tayfası gelmese bizimkiler koloni halind eyasıyorlar da
gelmezler engellerim kalabalık gelmelerini diyor ama nedense bu aile hiç ayrılmıyor birbiriniden
annem geldi şimdi onlar gider gitmez gelceklermiş bir 10 gün kaynana kaynpeder kalcakmış
kaynanama ok dicem de kayınpeder de her zaman birlikte kalır ve en az 10 gün 15 gün kalırlar daha babam evimde bır hafta kalmadı ben anlayamıyorum, bızım geline doğum zamanı annem babam gitti 3 gün kaldılar , gelinin annesi kalacak diye geldiler, zaten makbulu de kızın annesinin kalması değil mi?
benım kaynanamla samımıyetım yoktur, bir kötülüğünü görmedim ama konusmayı sevmez o yüzden benimle de konusmaz 5 saat oturalım hıc sesını cıkarmaz, ben nasıl rahat edeyım şimdi?
görümcemin de iki küçük çocugu var sen gel cocuklar kalsın denmez ee benımkılerın zaten erken doğma premature riski var, ev curcuna olmasın dedim eşime ayarlarım diyor bakalım nasıl ayarlıcaksa
kardesim biz ıkı hafta sonra geleleim abla siz biraz toparlanın olur mu dedi, hiiç bu tarafta böyle bir anlayış görmedim

ayy ekliceklerim var gecen sene kürtaj oldum bebegım yasamamıştı o sıkıntımın arasında sinir krizi gecirdim nedeni yine kaynanam ve kayınpederın gelmesiydi, yaa kürtaj olmuş kızın yanında adamın ne işi var, eşim zaten işte, evde yatsam yatamadım yatak odasından cıkamadım, o kadar sınırım bozuldu ki memlekete gidecektim eşim anca öyle gönderdi sadece kayınvalidem kalsa ne iyi ama babam ben cekınırım diye gelmezken onun ne işi üstelik çok da mutaasıptır.

ayyhh cok sinirlerim bozuk

Son düzenleme:
zülal çok güzel bir isim canım.aslında tek başına yeterli gibi geliyor kulağa.bende başta 2 isim istiyordum ama eşimde iki isimli ve istemiyor zorluk oluyo diyo oyüzdenn biz tek isim koycaz.

teşekkür ederim canım,zaten tek isimle hitap etmeyi düşünüyoruz,nüfusa da öyle yazdırmak taraftarıyım,çocuk için de zorluk olur kanaatindeyim bende hani kısa isimlerin söylenmesi güzel oluyor mesela elif naz,su gibi.bende tek kullanacağım da sadece iki isim olsun diye,zeynep i de peygamberimizin kızının ismi olduğu için istiyorum aslında ama eşim başka bi isim koyalım diyor
zaten şimdiden zülalim diye sevmeye başladık kızımızııı

Zeynep ismi çok güzel. Ben de zeynep duru koyacağım. Zeynep babasının süsü demek :) Eşim anlamına vuruldu. Mübarek isimlerden birisi. Zeynep Zülal de kulağa hoş geliyor. Zümra Zülal, Meyra Zülal. Çok zor isim seçmek. Allah yardımcımız olsun

canım kaynının gelmesi çok iyi değil tabi ama kendisi çalışmıyo mu kaç gün kalabilir ki sizde 1-2 günlüğüne gelir herhalde ddimi

canım zülal ismi çok güzel. iki isim sünnet canım ama tek isimde sünnet diye biliyorum iyice araştırdın mı

esasen önceden duyduğum bişey bu MOJELİcim,geçen nihat hatipoğlu söyledi 2 ismi de kullanmak şart değilmiş zaten dinimize göre, ama tek ismin de sünnet olduğunu bilmiyordum evet canım detaylı da araştırmadım

Zehra zülal nasıl canım, temiz iffetli anlamına geliyor Fatıma validemizin lakabı, ayrıca kızlar çocuklarınıza sadece eşiniz ve sizin bildiğiniz bir isim de koymak gerekiyormuş nazar ve büyüyü engellemek için.

Kizlar nihayet uzuuun arastirmalar sonucu bebek arabamizi aldik.sira yatakta insallah Allah'im kullanmayi nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…