2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

o da güzel aslında canım,zaten anlamı çok önemli koyacağımız isimlerin bunu da düşüneceğim çok teşekkürler,diğer dediğini hiç duymamıştım,dinimizce mi bu böyleymiş?

o da güzel aslında canım,zaten anlamı çok önemli koyacağımız isimlerin bunu da düşüneceğim çok teşekkürler,diğer dediğini hiç duymamıştım,dinimizce mi bu böyleymiş?

Evet canım dikkat eden insanlardan duydum bunu mantıklı da geldi sonuçta o tarz şeyler ismi alınıp yapılıyor isminin tamamı bilinmeyeceği için tutmaz inş.

Canim 1350 ye aldik.pahali farkindayim ama ilk bebek saglam kaliteli bisey olsun istedik.insallah pisman olmayiz...

abov kız oda takımları var o kadara olsun içinize sinmesi önemli herkes bütçesine göre seçimler yapıyor ALLAH kazanmayı ve harcamayı nasip etsin

arkadaşlar kafama bişey takılıyo. ben şimdiden, hatta haftalardır doğumu düşündükçe çılgın gibi korkuyorum. genel anestezi ile sezaryen olsun istiyorum ama ondan bile korkuyorum.bazen bu yüzden uyuyamıyorum bile. çok mu abartıyorum? çok mu acele ediyorum? daha önce genel anestezi ile sezaryen olanınız var mı? benim kadar korkan var mı? korkuyu yenmenin yolunu bulan var mı?
(((((((

Canım korkuyu yenmenin yolu düşünmemek, herşey zamanı gelince gerçekleşecek önceden düşünüp kendini korkutmanın bir anlamı yok, sana düşen sadece dua etmek,
2. Olarak da dünyada ilk kez doğum yapacak olan sen değilsin milyarlarca kez oldu bu olay bi de bunu getir aklına

canım güle güle kullanın inş. chicco mu? kafana yatan unsurlar ne oldu bu arabayı alırken?bende hala kararsızım arabada
Tesekkur ederim canim chicco i move modeli.en onemli etken kaliteli olmasi. Tekerlek degil de arabanin govdesi 360 derece donuyor dogumdan itibaren kullaniliyor.en onemlisi kapaninca cook az yer kapliyor.

abov kız oda takımları var o kadara olsun içinize sinmesi önemli herkes bütçesine göre seçimler yapıyor ALLAH kazanmayı ve harcamayı nasip etsin
Haklisin canim o paraya oda takimi alinir ama ben oda takimi almayacagim icin bariii butun parayi arbaya yatiriyim dedim saka bir yana esim titiz bu konuda her seyin en kalitelisi olsun istiyor.bana gore de hava hos.dualarin icin de tesekkur ederim canim.
Canim ben de cok korkagim.genel anestezi ile sezeryan olmdim ama baska bir ameliyat gecirdim.uyuyup uyaniyorsun o kadar bu kadar stres yapma lutfen bisey hissetmiyceksin ki.sonrasinda agri sizi olur e o kadar da mi olmasin bebek cikacak kocaman

bilinmeyen şeyden korkulur evet burda çoğumuz ilk kez doğum yapıcaz va nasıl olacağını bilemediğimiz için korkuyoruz... ama tıp bu kadar ilerlemişken bu kadar korkunun ne anlamı var. eskiden annelerimiz evde doğum yapıyormuş 200 yıl öncesini düşünürsen hiç de korkulacak bişey olmadığını kavrarsın bence. epidural denen bişey var ne güzel güle oynaya doğurucam diye düşünüyorum ben mesela allah hepimizin yardımcısı olsun bir avazda kurtarsın

Peg Perego PLIKO SWITCH - YouTube

kızlar bizde bunu seçtik

çin malı değil çok sağlam bir marka

çift yönlü, ana kucağı takılabiliyor

iki yöndede kapanabiliyor

tek elle kapanıyor baston şeklinde az yer kaplıyor

tekrar baston araba almaya gerek olmayacak ilerde

sapları boya göre ayarlanıyor eşler için iyi bir özellik

çok da ağır değil

güvenlik testlerinden iyi puanları var ana kucağının,

baş tarafı büyüyebiliyor ve yeni doğan desteği var.

Son düzenleme:
Kızlar biraz geç oldu ama yazayım. Bugün hem glikoz testi yaptık hem de bağırsaklarımızı kontrol ettirdik. Şeker çıkmadı ama bağırsaklarda ki şey halen duruyo büyümediği için Dr iyi şeyler söyledi ama hala oradaymış. Bakalım Haziran'daki kontrolden sonra kesin bi karar verecekmiş

Yazdıklarınızı okudum kızlar birincisi kaynın doğumda ne işi varmış :)
İkincisi biz de eşiyle isim konusunda hiiiiiç anlaşamıyoruz bence zülal meyra güzel olurdu :) bi arkadaş sormuş adını hatırlayamadım
Üçüncüsü şu beşik mi o da mı konusunu konuşmak çok mantıklı ben oda fikrine daha yakınım galiba ama sadece çilek e baktık eşimle:)
Aklımda kalanlar bunlar

Haa karagözüm bana arkadaşının medicanadaki doğumluya alakalı bilgi vericekti unuttu galibaaaaa :))))

İstanbul çoook sıcak tansiyonlar oynamaya başladı ( nasıl geçecek bu yaz yahuu şimdiden vantilatörle kardeş olduk

iyi geceler kızlar..sürekli takip ediyorum sayfayı bnde eylül annesi olacagım allahın izniyle..bugün isim konusu konusulmuş..bnmde bi kızım olacak hayırlısıyla bnde GÖKSU ismini düşünüyorum kızıma nasıl sizce?nedense içime en cok sinen o..nolur banada yardım edin

günaydın kızlar geçmişi okudum geldim artık herkes hazırlıklara başlamış ne güzel bende oda takımı aldım ama ilerde de kullanabileceği bir takım beşiğimizin resmini koyuyorum umarım koymuşumdur

güzel canım göksu ismi,ama bence yanına bi isim daha koyabilirsin...

bizde selma nisa da karar kıldık,ama kimseye söylemiyoruz,çünkü selma kayınvalidemin adı ve yanına kesinlikle isim istemiyor kendisi,herkese selma olacak diyoruz herkes nufus cüzdanı çıktıktan sonra nisayı öğrenecek,şididen tepki almaya gerek yok,o zaman tepki verselerde iş işten geçmiş olacak çokdan prensesin nüfüs cüzdanı çıkmış olacak.
yaşasınnnnnnnnnnnn kötülük,ya kızımın isim konusunda herkes haddini bilmeyip kendisi karar verirse bende böle yaparım işte ohhhhh olsun....

yazdığını okuyunca bende paylaşayım istedim sabaha kadar doğum yaptım nefes alıyorum verıyorum az kaldı fln sankı doğuruyorum rüyamda tabiiiii...ama çok gerçekti sanırım bılınc altı işlenıyo fazla düşünmemeye çalış farklı şeylerle uğraş bende deneyecem..doğum da ölüm gibi kişiye özel ne deseler boş acıdı acımadı geçti geçmedi fln . ne düşünürsek o yuz biz..gül düşün gülistan ol demişler inş hep iyiyye yoralım arkadaşım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…