Zehra zülal nasıl canım, temiz iffetli anlamına geliyor Fatıma validemizin lakabı, ayrıca kızlar çocuklarınıza sadece eşiniz ve sizin bildiğiniz bir isim de koymak gerekiyormuş nazar ve büyüyü engellemek için.
Kizlar nihayet uzuuun arastirmalar sonucu bebek arabamizi aldik.sira yatakta insallah Allah'im kullanmayi nasip eder...
o da güzel aslında canım,zaten anlamı çok önemli koyacağımız isimlerin bunu da düşüneceğim çok teşekkürler,diğer dediğini hiç duymamıştım,dinimizce mi bu böyleymiş?
Canim 1350 ye aldik.pahali farkindayim ama ilk bebek saglam kaliteli bisey olsun istedik.insallah pisman olmayiz...canım güle güle binip gezin inş miniğinle ayıptır sorması kaç kayme biraz pahalı gibi duruyo
Canim 1350 ye aldik.pahali farkindayim ama ilk bebek saglam kaliteli bisey olsun istedik.insallah pisman olmayiz...
Evet canım dikkat eden insanlardan duydum bunu mantıklı da geldi sonuçta o tarz şeyler ismi alınıp yapılıyor isminin tamamı bilinmeyeceği için tutmaz inş.
arkadaşlar kafama bişey takılıyo. ben şimdiden, hatta haftalardır doğumu düşündükçe çılgın gibi korkuyorum. genel anestezi ile sezaryen olsun istiyorum ama ondan bile korkuyorum.bazen bu yüzden uyuyamıyorum bile. çok mu abartıyorum? çok mu acele ediyorum? daha önce genel anestezi ile sezaryen olanınız var mı? benim kadar korkan var mı? korkuyu yenmenin yolunu bulan var mı?
(((((((
Tesekkur ederim canim chicco i move modeli.en onemli etken kaliteli olmasi. Tekerlek degil de arabanin govdesi 360 derece donuyor dogumdan itibaren kullaniliyor.en onemlisi kapaninca cook az yer kapliyor.canım güle güle kullanın inş. chicco mu? kafana yatan unsurlar ne oldu bu arabayı alırken?bende hala kararsızım arabada
Haklisin canim o paraya oda takimi alinir ama ben oda takimi almayacagim icin bariii butun parayi arbaya yatiriyim dedimabov kız oda takımları var o kadaraolsun içinize sinmesi önemli herkes bütçesine göre seçimler yapıyor ALLAH kazanmayı ve harcamayı nasip etsin
Canim ben de cok korkagim.genel anestezi ile sezeryan olmdim ama baska bir ameliyat gecirdim.uyuyup uyaniyorsun o kadar bu kadar stres yapma lutfen bisey hissetmiyceksin ki.sonrasinda agri sizi olur e o kadar da mi olmasin bebek cikacak kocamanarkadaşlar kafama bişey takılıyo. ben şimdiden, hatta haftalardır doğumu düşündükçe çılgın gibi korkuyorum. genel anestezi ile sezaryen olsun istiyorum ama ondan bile korkuyorum.bazen bu yüzden uyuyamıyorum bile. çok mu abartıyorum? çok mu acele ediyorum? daha önce genel anestezi ile sezaryen olanınız var mı? benim kadar korkan var mı? korkuyu yenmenin yolunu bulan var mı?
(((((((
arkadaşlar kafama bişey takılıyo. ben şimdiden, hatta haftalardır doğumu düşündükçe çılgın gibi korkuyorum. genel anestezi ile sezaryen olsun istiyorum ama ondan bile korkuyorum.bazen bu yüzden uyuyamıyorum bile. çok mu abartıyorum? çok mu acele ediyorum? daha önce genel anestezi ile sezaryen olanınız var mı? benim kadar korkan var mı? korkuyu yenmenin yolunu bulan var mı?
(((((((
benimkide öyleydi ama ben çözüm buldum videoya kaydettim eşimde izledi bu arada görmüş oldu
iyi geceler kızlar..sürekli takip ediyorum sayfayı bnde eylül annesi olacagım allahın izniyle..bugün isim konusu konusulmuş..bnmde bi kızım olacak hayırlısıyla bnde GÖKSU ismini düşünüyorum kızıma nasıl sizce?nedense içime en cok sinen o..nolur banada yardım edin
(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?