2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzelmiş canım.allahım iyi günlerde sağlıkla kullanmak nasip etsin minnoşuna.

Çilek > Beşik White bizde bu beşiği aldık yatak odasına yanıma koymak için bundan sonra dırek bazaya geçerım ben ..evdeki büyüyen yok sallanan beşıklerı daha bu yaz elden çıkarmıştım ayy sırf yer kalabalığı fıstık gıbı bazada yatsın abılkerı gıbı buyuyunca dıyorum tabıu benı gaza getırırse dıllenınce oda yaparız artık sonuçta tek kız 2 oğlanla aynı odada yapamaz yapamayacak ..

gerçekten o sırada eşin dışında bir erkek oluşu çok sinir bozucu,vala kayınvalidemle beraberiz zaten,diyorum kayınvalidemle annem yeter kimse gelmesin,herkesin önünü kesiyorum böylece....

herkese günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum bugün izmir epey rüzgarlı . bu arabayı bende beeğendim açıkcası nerde satılıyrmuş kaç paraymış canım

bu arada beşikler çok şirin güle güle kullanın arkadaşlar

günaydın kızlar...biz prensesimle kahvaltımızı ettik ama ben artık doymamaya başladım,neredeyse dünyayı yiyeceğim:))bu arada dün bahsetmiştim ya doğuma kaynım da gelecek diye...önce eşimle konuştum bu konuyu sorunun kardeşini istememek değil erkekli bir misafir istememek olduğunu belirttim,o da annemle sen konuş önce;ben konuşursam bana şikayet ettin gibi anlar daha kötü olur;eğer seni yanlış anlar ve kırarsa o zaman girerim devreye dedi...neyse ben de bütün gücümü topladım eşim işten gelmeden konuyu açtım kayınvalideme...sorunun kaynım olmadığını ama ilk zamanlar erkekli bir misafir istemediğimi kibarca anlatmaya çalıştım tabi ki isteyen herkes gelecek ama ben biraz toparlandıktan sonra gelirlerse daha mutlu olacağımı söyledim...kayınvalidem ısrarla kardeşinin abisinin yanında olmak istediğini söyledi,neymiş efendim abisiyle aralarındaki soğukluk onu çok etkiliyormuş,abisini çok sık görememekten yakınıp duruyormuş...o yüzden mi bayramlarda dahi aramıyor abisini dedim...tabi içimden...abisine doğumda destek olmak istiyormuş doğumdan bir gün önce geleceklermiş,en fazla bir hafta kalıp döneceklermiş eğer yer sorunu olursa biz lojmanın misafirhanesinde kalırız dedi...akşam eşim gelince sorunu hallettin mi dedi evet dedim...ya kızlar artık sorunu büyütmek istemiyorum sonuçta kayınvalidem oğlunu getirmekte kararlı eğer çok sinirlendirirlerse gidip misafirhanede kalırlar hiç de ısrar etmem evde kalın diye...hayır anlamadığım konu abisine bu kadar düşkünse neden iki yıldır görmüyor bizi...ya da nasılsın diye bile bir kere bile aramadı beş yıldır...sonuçta 23 yaşında üniversite öğrencisi,ben büyüğüm...bunları düşünmüyor ama doğumu düşünüyor...neyse canımı sıkmayacağım hiç,önemli olan kızımı sağlıkla kucağıma almam,gerisi boşşşşşş...

günaydın güzel eylül anneleri :)

sıcaklar sizi yormasın, tansiyonlar şekerler oynamasın, bebişler tekmikleriyle yüzünüzü güldürsün inşallah

Sanada günaydın canım:)Bence boşver hiççç canını sıkma.bırak gelmek istiyorlarsa gelsinler sen zaten o halde onlara hizmet edecek değilsin gelirler bir kaç gün kalır giderler.büyüklük sende kalsın sen tavrını koy gerisi yoluna girer elbet.

canım sanırım seninle satımız aynı ikimizde 101 sayıyoruz bugün :)) hayırlı doğumlar olsun inşallah arkadaşım eylülün başını biz çekicez galiba
kaynın konusunda için rahatladıysa daha fazla canını sıkma derim, onlarda zaten geldiklerinde rahat edemezler kendileri bi kaç günde giderler zaten :)

Herkese günaydın anneler ve bebişleri bugün nasılsınız bakalım inş çok güzel bir gün geçiririz ve size saat 3'den sonra iyi haberlerle dönerim inşallah...Hepinizi çokkk seviyorum

Canım kaynın konusunda çok güzel bir konuşma yapmışsın ama anlayana kayınvalidenin yerinde başka biri ben olsam mesela gelin rahatsızlık duyuyor en iyisi kaynın için gelmesin diye düşünmek olurdu arayı büyükler idare eder, ama boşver zaten fazla kalmayacaklarmış sıkma canını hamileliğinin tadını çıkar...

Günaydınnn en güzel annelerrr biz hem iyiyiz hem kötüü :))

Dün kontrolümüz vardı bebişim 730 gr 33 cm olmuş hala önden önden gidiyorr keyfi yerinde ellerini boynunun altına almış uyuyordu:)

Ammaaaaa şekerimiz çıktı hem 162 oh ohh yarın 100 lük yükleme yapılacak önemli olan 100 lük olan dedi doktor umarım yarın çıkmazz biraz stres vardı bazı konulardan dolayı ondan mı oldu acaba diyorum umarım öyledir yarın musmutlu gideceğim:))) Ama 3 saat aç aç o testi çekmek çok zor geliyorr :) Neyse takmıyorum :)

Enbitanem sende bugün 100 lük yaptıracaktın umarım iyi çıkar dualarım seninle canımm herkesin bebecikleri sağlıklı olsun şekerler çıkmasın inşallahh

Son düzenleme:

Valla hiçbirşeyi takmayın benceee bebişlerinizi düşünün bende saçma saçma şeylere canımı sıktım şekerim fırladı bu sıcaklarda şeker tansiyon baş etmemiz gerekn başka şeyler var bebişler içinnn sorun yapma canım sıkılma zamanı gelince halledersiniz inşallahh

Günaydın hanımlar...Gününüz çok güzel geçsin.

Canım şimdiden doğumu düşünmen için erken.
Ben genel anestezi ile doğurdum.Onda 5 dk içinde hazırlanıyorsun,1 saat uyuyorsun, uyandığında herşey bitmiş oluyor.Bebek dışarda oluyor, senin de kasıklarında kesikten dolayı biraz bir yanma oluyor,ağzında da plastik hortum tadı.
Korkulacak bişey yok.
Benim bayılmadan önce sürekli söylediğim şey "Allahım bizi sağ salim kurtar"...Herşey de çorap söküğü gibi gitti.

merhaba canım:)
bende yeniyim sayfaya canım.sen beğendiysen gayet güzel ama daha var doğuma yinede farklı şeyler düşünebilirsin. bende egemen düşünüyorum oğlumun adını babası koydu şahsen ismini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…