günaydın kızlar geçmişi okudum geldim artık herkes hazırlıklara başlamış ne güzel bende oda takımı aldım ama ilerde de kullanabileceği bir takım beşiğimizin resmini koyuyorum Eki Görüntüle 718335 umarım koymuşumdur
günaydın kızlar geçmişi okudum geldim artık herkes hazırlıklara başlamış ne güzel bende oda takımı aldım ama ilerde de kullanabileceği bir takım beşiğimizin resmini koyuyorum Eki Görüntüle 718335 umarım koymuşumdur
valla canım mutlaka konus kaynının ne işi varmış yaa
çok sinir bozucu
bana kalsa ben kaynana tarafımı hiç istemiyorum ama eşime diyemem bunu mecbur annesi babası gelcek bari görümce hala tayfası gelmese bizimkiler koloni halind eyasıyorlar da
gelmezler engellerim kalabalık gelmelerini diyor ama nedense bu aile hiç ayrılmıyor birbiriniden
annem geldi şimdi onlar gider gitmez gelceklermiş bir 10 gün kaynana kaynpeder kalcakmış
kaynanama ok dicem de kayınpeder de her zaman birlikte kalır ve en az 10 gün 15 gün kalırlar daha babam evimde bır hafta kalmadı ben anlayamıyorum, bızım geline doğum zamanı annem babam gitti 3 gün kaldılar , gelinin annesi kalacak diye geldiler, zaten makbulu de kızın annesinin kalması değil mi?
benım kaynanamla samımıyetım yoktur, bir kötülüğünü görmedim ama konusmayı sevmez o yüzden benimle de konusmaz 5 saat oturalım hıc sesını cıkarmaz, ben nasıl rahat edeyım şimdi?
görümcemin de iki küçük çocugu var sen gel cocuklar kalsın denmez ee benımkılerın zaten erken doğma premature riski var, ev curcuna olmasın dedim eşime ayarlarım diyor bakalım nasıl ayarlıcaksa
kardesim biz ıkı hafta sonra geleleim abla siz biraz toparlanın olur mu dedi, hiiç bu tarafta böyle bir anlayış görmedim
ayy ekliceklerim var gecen sene kürtaj oldum bebegım yasamamıştı o sıkıntımın arasında sinir krizi gecirdim nedeni yine kaynanam ve kayınpederın gelmesiydi, yaa kürtaj olmuş kızın yanında adamın ne işi var, eşim zaten işte, evde yatsam yatamadım yatak odasından cıkamadım, o kadar sınırım bozuldu ki memlekete gidecektim eşim anca öyle gönderdi sadece kayınvalidem kalsa ne iyi ama babam ben cekınırım diye gelmezken onun ne işi üstelik çok da mutaasıptır.
ayyhh cok sinirlerim bozuk
Peg Perego PLIKO SWITCH - YouTube
kızlar bizde bunu seçtik
çin malı değil çok sağlam bir marka
çift yönlü, ana kucağı takılabiliyor
iki yöndede kapanabiliyor
tek elle kapanıyor baston şeklinde az yer kaplıyor
tekrar baston araba almaya gerek olmayacak ilerde
sapları boya göre ayarlanıyor eşler için iyi bir özellik
çok da ağır değil
güvenlik testlerinden iyi puanları var ana kucağının,
baş tarafı büyüyebiliyor ve yeni doğan desteği var.
günaydın kızlar...biz prensesimle kahvaltımızı ettik ama ben artık doymamaya başladım,neredeyse dünyayı yiyeceğim:))bu arada dün bahsetmiştim ya doğuma kaynım da gelecek diye...önce eşimle konuştum bu konuyu sorunun kardeşini istememek değil erkekli bir misafir istememek olduğunu belirttim,o da annemle sen konuş önce;ben konuşursam bana şikayet ettin gibi anlar daha kötü olur;eğer seni yanlış anlar ve kırarsa o zaman girerim devreye dedi...neyse ben de bütün gücümü topladım eşim işten gelmeden konuyu açtım kayınvalideme...sorunun kaynım olmadığını ama ilk zamanlar erkekli bir misafir istemediğimi kibarca anlatmaya çalıştım tabi ki isteyen herkes gelecek ama ben biraz toparlandıktan sonra gelirlerse daha mutlu olacağımı söyledim...kayınvalidem ısrarla kardeşinin abisinin yanında olmak istediğini söyledi,neymiş efendim abisiyle aralarındaki soğukluk onu çok etkiliyormuş,abisini çok sık görememekten yakınıp duruyormuş...o yüzden mi bayramlarda dahi aramıyor abisini dedim...tabi içimden...abisine doğumda destek olmak istiyormuş doğumdan bir gün önce geleceklermiş,en fazla bir hafta kalıp döneceklermiş eğer yer sorunu olursa biz lojmanın misafirhanesinde kalırız dedi...akşam eşim gelince sorunu hallettin mi dedi evet dedim...ya kızlar artık sorunu büyütmek istemiyorum sonuçta kayınvalidem oğlunu getirmekte kararlı eğer çok sinirlendirirlerse gidip misafirhanede kalırlar hiç de ısrar etmem evde kalın diye...hayır anlamadığım konu abisine bu kadar düşkünse neden iki yıldır görmüyor bizi...ya da nasılsın diye bile bir kere bile aramadı beş yıldır...sonuçta 23 yaşında üniversite öğrencisi,ben büyüğüm...bunları düşünmüyor ama doğumu düşünüyor...neyse canımı sıkmayacağım hiç,önemli olan kızımı sağlıkla kucağıma
almam,gerisi boşşşşşş...
günaydın kızlar...biz prensesimle kahvaltımızı ettik ama ben artık doymamaya başladım,neredeyse dünyayı yiyeceğim:))bu arada dün bahsetmiştim ya doğuma kaynım da gelecek diye...önce eşimle konuştum bu konuyu sorunun kardeşini istememek değil erkekli bir misafir istememek olduğunu belirttim,o da annemle sen konuş önce;ben konuşursam bana şikayet ettin gibi anlar daha kötü olur;eğer seni yanlış anlar ve kırarsa o zaman girerim devreye dedi...neyse ben de bütün gücümü topladım eşim işten gelmeden konuyu açtım kayınvalideme...sorunun kaynım olmadığını ama ilk zamanlar erkekli bir misafir istemediğimi kibarca anlatmaya çalıştım tabi ki isteyen herkes gelecek ama ben biraz toparlandıktan sonra gelirlerse daha mutlu olacağımı söyledim...kayınvalidem ısrarla kardeşinin abisinin yanında olmak istediğini söyledi,neymiş efendim abisiyle aralarındaki soğukluk onu çok etkiliyormuş,abisini çok sık görememekten yakınıp duruyormuş...o yüzden mi bayramlarda dahi aramıyor abisini dedim...tabi içimden...abisine doğumda destek olmak istiyormuş doğumdan bir gün önce geleceklermiş,en fazla bir hafta kalıp döneceklermiş eğer yer sorunu olursa biz lojmanın misafirhanesinde kalırız dedi...akşam eşim gelince sorunu hallettin mi dedi evet dedim...ya kızlar artık sorunu büyütmek istemiyorum sonuçta kayınvalidem oğlunu getirmekte kararlı eğer çok sinirlendirirlerse gidip misafirhanede kalırlar hiç de ısrar etmem evde kalın diye...hayır anlamadığım konu abisine bu kadar düşkünse neden iki yıldır görmüyor bizi...ya da nasılsın diye bile bir kere bile aramadı beş yıldır...sonuçta 23 yaşında üniversite öğrencisi,ben büyüğüm...bunları düşünmüyor ama doğumu düşünüyor...neyse canımı sıkmayacağım hiç,önemli olan kızımı sağlıkla kucağıma almam,gerisi boşşşşşş...
günaydın kızlar...biz prensesimle kahvaltımızı ettik ama ben artık doymamaya başladım,neredeyse dünyayı yiyeceğim:))bu arada dün bahsetmiştim ya doğuma kaynım da gelecek diye...önce eşimle konuştum bu konuyu sorunun kardeşini istememek değil erkekli bir misafir istememek olduğunu belirttim,o da annemle sen konuş önce;ben konuşursam bana şikayet ettin gibi anlar daha kötü olur;eğer seni yanlış anlar ve kırarsa o zaman girerim devreye dedi...neyse ben de bütün gücümü topladım eşim işten gelmeden konuyu açtım kayınvalideme...sorunun kaynım olmadığını ama ilk zamanlar erkekli bir misafir istemediğimi kibarca anlatmaya çalıştım tabi ki isteyen herkes gelecek ama ben biraz toparlandıktan sonra gelirlerse daha mutlu olacağımı söyledim...kayınvalidem ısrarla kardeşinin abisinin yanında olmak istediğini söyledi,neymiş efendim abisiyle aralarındaki soğukluk onu çok etkiliyormuş,abisini çok sık görememekten yakınıp duruyormuş...o yüzden mi bayramlarda dahi aramıyor abisini dedim...tabi içimden...abisine doğumda destek olmak istiyormuş doğumdan bir gün önce geleceklermiş,en fazla bir hafta kalıp döneceklermiş eğer yer sorunu olursa biz lojmanın misafirhanesinde kalırız dedi...akşam eşim gelince sorunu hallettin mi dedi evet dedim...ya kızlar artık sorunu büyütmek istemiyorum sonuçta kayınvalidem oğlunu getirmekte kararlı eğer çok sinirlendirirlerse gidip misafirhanede kalırlar hiç de ısrar etmem evde kalın diye...hayır anlamadığım konu abisine bu kadar düşkünse neden iki yıldır görmüyor bizi...ya da nasılsın diye bile bir kere bile aramadı beş yıldır...sonuçta 23 yaşında üniversite öğrencisi,ben büyüğüm...bunları düşünmüyor ama doğumu düşünüyor...neyse canımı sıkmayacağım hiç,önemli olan kızımı sağlıkla kucağıma almam,gerisi boşşşşşş...
arkadaşlar kafama bişey takılıyo. ben şimdiden, hatta haftalardır doğumu düşündükçe çılgın gibi korkuyorum. genel anestezi ile sezaryen olsun istiyorum ama ondan bile korkuyorum.bazen bu yüzden uyuyamıyorum bile. çok mu abartıyorum? çok mu acele ediyorum? daha önce genel anestezi ile sezaryen olanınız var mı? benim kadar korkan var mı? korkuyu yenmenin yolunu bulan var mı?
(((((((
merhaba canım:)iyi geceler kızlar..sürekli takip ediyorum sayfayı bnde eylül annesi olacagım allahın izniyle..bugün isim konusu konusulmuş..bnmde bi kızım olacak hayırlısıyla bnde GÖKSU ismini düşünüyorum kızıma nasıl sizce?nedense içime en cok sinen o..nolur banada yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?