günaydın kızlar...biz prensesimle kahvaltımızı ettik ama ben artık doymamaya başladım,neredeyse dünyayı yiyeceğim:))bu arada dün bahsetmiştim ya doğuma kaynım da gelecek diye...önce eşimle konuştum bu konuyu sorunun kardeşini istememek değil erkekli bir misafir istememek olduğunu belirttim,o da annemle sen konuş önce;ben konuşursam bana şikayet ettin gibi anlar daha kötü olur;eğer seni yanlış anlar ve kırarsa o zaman girerim devreye dedi...neyse ben de bütün gücümü topladım eşim işten gelmeden konuyu açtım kayınvalideme...sorunun kaynım olmadığını ama ilk zamanlar erkekli bir misafir istemediğimi kibarca anlatmaya çalıştım tabi ki isteyen herkes gelecek ama ben biraz toparlandıktan sonra gelirlerse daha mutlu olacağımı söyledim...kayınvalidem ısrarla kardeşinin abisinin yanında olmak istediğini söyledi,neymiş efendim abisiyle aralarındaki soğukluk onu çok etkiliyormuş,abisini çok sık görememekten yakınıp duruyormuş...o yüzden mi bayramlarda dahi aramıyor abisini dedim...tabi içimden...abisine doğumda destek olmak istiyormuş doğumdan bir gün önce geleceklermiş,en fazla bir hafta kalıp döneceklermiş eğer yer sorunu olursa biz lojmanın misafirhanesinde kalırız dedi...akşam eşim gelince sorunu hallettin mi dedi evet dedim...ya kızlar artık sorunu büyütmek istemiyorum sonuçta kayınvalidem oğlunu getirmekte kararlı eğer çok sinirlendirirlerse gidip misafirhanede kalırlar hiç de ısrar etmem evde kalın diye...hayır anlamadığım konu abisine bu kadar düşkünse neden iki yıldır görmüyor bizi...ya da nasılsın diye bile bir kere bile aramadı beş yıldır...sonuçta 23 yaşında üniversite öğrencisi,ben büyüğüm...bunları düşünmüyor ama doğumu düşünüyor...neyse canımı sıkmayacağım hiç,önemli olan kızımı sağlıkla kucağıma almam,gerisi boşşşşşş...
Arkadaşlar şu ayrıntılıya giren arkadaşlar bana biraz bilgi versin ben çok stres yaptım sabahtan beri ağlıyorum ne kadar sürüyor muayne ediyormu çok heyecanlıyım...
Arkadaşlar şu ayrıntılıya giren arkadaşlar bana biraz bilgi versin ben çok stres yaptım sabahtan beri ağlıyorum ne kadar sürüyor muayne ediyormu çok heyecanlıyım...
canım sanırım seninle satımız aynı ikimizde 101 sayıyoruz bugün :)) hayırlı doğumlar olsun inşallah arkadaşım eylülün başını biz çekicez galiba
kaynın konusunda için rahatladıysa daha fazla canını sıkma derim, onlarda zaten geldiklerinde rahat edemezler kendileri bi kaç günde giderler zaten :)
günaydınlar hanımlar
hala öksürüyorum ve sabah okula yürürken tansiyonum düştü
neyse ki tuzlu ayran falan biraz daha iyiyim kahvaltı da yapmamıştım geç kalktım diye
hala kendimi normal insan gibi zannedip koştur koştur yokuş çıkıyorum
havalar da ısınmaya başladı iyiden iyiye
bu arada kızımla kavuşmamıza az kaldı ikili rakamlara 2 gün kalmış
günaydınlar hanımlar
hala öksürüyorum ve sabah okula yürürken tansiyonum düştü
neyse ki tuzlu ayran falan biraz daha iyiyim kahvaltı da yapmamıştım geç kalktım diye
hala kendimi normal insan gibi zannedip koştur koştur yokuş çıkıyorum
havalar da ısınmaya başladı iyiden iyiye
bu arada kızımla kavuşmamıza az kaldı ikili rakamlara 2 gün kalmış
günaydın kızlar...biz prensesimle kahvaltımızı ettik ama ben artık doymamaya başladım,neredeyse dünyayı yiyeceğim:))bu arada dün bahsetmiştim ya doğuma kaynım da gelecek diye...önce eşimle konuştum bu konuyu sorunun kardeşini istememek değil erkekli bir misafir istememek olduğunu belirttim,o da annemle sen konuş önce;ben konuşursam bana şikayet ettin gibi anlar daha kötü olur;eğer seni yanlış anlar ve kırarsa o zaman girerim devreye dedi...neyse ben de bütün gücümü topladım eşim işten gelmeden konuyu açtım kayınvalideme...sorunun kaynım olmadığını ama ilk zamanlar erkekli bir misafir istemediğimi kibarca anlatmaya çalıştım tabi ki isteyen herkes gelecek ama ben biraz toparlandıktan sonra gelirlerse daha mutlu olacağımı söyledim...kayınvalidem ısrarla kardeşinin abisinin yanında olmak istediğini söyledi,neymiş efendim abisiyle aralarındaki soğukluk onu çok etkiliyormuş,abisini çok sık görememekten yakınıp duruyormuş...o yüzden mi bayramlarda dahi aramıyor abisini dedim...tabi içimden...abisine doğumda destek olmak istiyormuş doğumdan bir gün önce geleceklermiş,en fazla bir hafta kalıp döneceklermiş eğer yer sorunu olursa biz lojmanın misafirhanesinde kalırız dedi...akşam eşim gelince sorunu hallettin mi dedi evet dedim...ya kızlar artık sorunu büyütmek istemiyorum sonuçta kayınvalidem oğlunu getirmekte kararlı eğer çok sinirlendirirlerse gidip misafirhanede kalırlar hiç de ısrar etmem evde kalın diye...hayır anlamadığım konu abisine bu kadar düşkünse neden iki yıldır görmüyor bizi...ya da nasılsın diye bile bir kere bile aramadı beş yıldır...sonuçta 23 yaşında üniversite öğrencisi,ben büyüğüm...bunları düşünmüyor ama doğumu düşünüyor...neyse canımı sıkmayacağım hiç,önemli olan kızımı sağlıkla kucağıma almam,gerisi boşşşşşş...
gözün aydın diyelim en azından sıkıntını dile getirmişsin eşinde sana destek olmuş.ipek senin bebişin maşallahı vardı sen kaç kilo aldın
bende 22 haftalık hamileyim, oğlumuz olacak inşallah:)yalnız bişe sormak istiyorum ben bebişi hiç hissetmedim kımıldamıyor bile normalde şimdiye kadar oynaşması tekme atması bile gerekmiyor mu?birde ben hiçç su içemiyorum günde 2 bardak anca midemi bulandırıyor, zaten normalde de hiç aram yoktur suyla.
öncelilke maşallahbende 22 haftalık hamileyim, oğlumuz olacak inşallah:)yalnız bişe sormak istiyorum ben bebişi hiç hissetmedim kımıldamıyor bile normalde şimdiye kadar oynaşması tekme atması bile gerekmiyor mu?birde ben hiçç su içemiyorum günde 2 bardak anca midemi bulandırıyor, zaten normalde de hiç aram yoktur suyla.
kızlar size bir şey danışmak istiyorum
daha önce paylaşmıştım ayrıntılı ultrasonda bebeğimde bağırsak parlaklığı çıkmıştı ve sol damarımda çentik vardı bağırsak parlaklığı down sendromu olan çocukların bir kısmında görülen bir belirtiymiş ama doktor tek başına önemli olmadığını söyledi çünkü ikili testimde iyi çıkmıştı ama yinede çok kafana takıyosan amniyosentez yaptır dedi ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum doktor bağırsak parlaklığının zamanla geçebilecek birşey olduğunu söyledi bende geçen kontrole gittiğimde sordum ne zaman bakıcaz geçtimi diye dedim ama bakmanın anlamı yok diyo kafana takıyosan amniyosentez yaptır diyo acaba başka bir hastaneye gidp tekrar ayrıntılı mı yaptırsam ne dersiniz kızlar kafam çok karışık acayip stres yaptım kendime amniyosentezde azda olsa düşük ihtimali var onu göze alamam[/QU
canım çok geçmiş olsun...amiyosentezin riskleri var benim de bildiğim kadarıyla ama senin yerinde olsam ayrıntılıya girerdim hem zararı yok hem de içim rahatlardı...
kızlar size bir şey danışmak istiyorum
daha önce paylaşmıştım ayrıntılı ultrasonda bebeğimde bağırsak parlaklığı çıkmıştı ve sol damarımda çentik vardı bağırsak parlaklığı down sendromu olan çocukların bir kısmında görülen bir belirtiymiş ama doktor tek başına önemli olmadığını söyledi çünkü ikili testimde iyi çıkmıştı ama yinede çok kafana takıyosan amniyosentez yaptır dedi ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum doktor bağırsak parlaklığının zamanla geçebilecek birşey olduğunu söyledi bende geçen kontrole gittiğimde sordum ne zaman bakıcaz geçtimi diye dedim ama bakmanın anlamı yok diyo kafana takıyosan amniyosentez yaptır diyo acaba başka bir hastaneye gidp tekrar ayrıntılı mı yaptırsam ne dersiniz kızlar kafam çok karışık acayip stres yaptım kendime amniyosentezde azda olsa düşük ihtimali var onu göze alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?