2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım öncelikle günaydın..
Çok takmışsın kafana sıkma bu kadar kendini sonuçda onlarda kendilerince gelip gidicek işte yapacak bişey olmuyor maalesef..Tmm biraz kalabalık geliyorlar pek anlayışlı davranmıyorlar insanın kendi ailesi gibi hepsi öyle yani..Çok kafana takınca bişey inan değişmiyor onlar yine gelip gidiyo sen eşinle boşyere tartışmış olursun huzurun kaçar..Kürtaj olayında yaşadığın sıkıntıdan sonra onlarda okadar anlayışsız davranmaz diye düşünüyorum ve anladığım kadarıyla eşin sende yana o yüzden hiç sıkma kendini..Şimdiden o gelicek bu gidicek diye düşünüp içini daraltma o günler gelsinnnn herşey yaşanıyor bitiyor..

Hilal canım benim sakın moralini bozma bir hastaneye daha görünmeni tavsiye ederim sana çünkü doktorların her dediğine inanmıyorum ben, bunun bir sürü örneğini hep beraber yaşadık ve gördük... ikili testinde normal çıkmış sakin ol hiç bir sıkıntı çıkmayacak... sana diyorum ama ben sabahtan beri stres içindeyim ayrıntılım var bugün saat 3 de sakin olamıyor insan seni çok iyi anlıyorum inşallah sende, bende hayırlı haberlerle dönücez Allah izin verirse ...

melekcim dün benim sağ alt bacağımdı bugün sol bacağıma oldu yine kalkarken kasıldı zor kendine geldi. yürürken bile zorlanıyorum

Arkadaşlar müsadenizle ben artık toparlanayım dualarınızı benden ve diğer haber alacak arkadaşlardan eksik etmeyin hepinizi çok seviyorum...

benimde kalbinde parlama var tek olunca korkulmaması gerek her bebekte oluyor genelde ilerki haftalarda kayboluyor dedi. bende bi dahaki kontrolümde sorucam geçtimi diye. bence bekle sende geçer belki

Arkadaşlar müsadenizle ben artık toparlanayım dualarınızı benden ve diğer haber alacak arkadaşlardan eksik etmeyin hepinizi çok seviyorum...

dualarımız seninle canım hiç stres yapma ne güzel tüm ölçümleri verecek doktor bebeğini göreceksin.

herkese günaydınlarr.Dün çok mutsuzdum kızımı hiç hissedememiştim ama onu rüyamda karnımda ultrasson görüntülerini gördüm doktorum korkacak bişey yok bak annesi kıpır kıpır sen hissedememişin diyodu. o kadar güzel ve gerçekti ki.bugün sıpa kızımın gerçekten tekmeleriyle uyandım her sabah beni alıştırdı yapmayınca çok korkmuştum.Hala hissedemeyen arkadaşlarımız var mış hiç sıkıntı etmeyin en kısa zamanda hissedeceksiniz dir.

insanoğlu nasıl bir varlık. hiç yoklardı önce hamile olduğumuzu öğrendik sevindik, sonra kesesi görüldü acaba kalp atışlarını duyacakmıyım dedik onuda duyduk, henüz çok küçük olduğundan hareketlerini hissedemediğimizde yaşıyor mu, bi sorun olacak mı diye diğer ki randevumuzu iple çektik kalbinin attığını büyüdüğünü görünce derin bi ohhhh çektik:))))) ve artık hareketlerini hissediyoruz şimdi doktora gitmeden onlar içimizde kıpırdadıkça nefes alıyor diyoruz dünyalar bizim oluyor, hareketleri azaldığında panikliyoruz:))))) Rabbim bu güzel duyguları bize nasip etti, isteyen herkesede nasp etsin hayırlısıyla. annelerimiz, babalarımız bizler için aynı sevinç ve telaşı yaşadılar ve hala yaşıyorlar. bide doğduktan sonra nasıl sorumluluk olacak neler hissedeceğiz işte bunları yaşayarak göreceğiz:))))) iyiki bebeşimiz olmuşlar hepimiz hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız inşaallah:))))

aaa evet aynıyız seninle ama sanki biz ağustos annesi oluruz gibi geliyor...benim bir kızım olacak nasipse herkes kız erken davranır 15 gün önce gelir diyor bakalım nasip senin cinsiyetin ne?

evet canım bu gidişle aslan burcunda bebişlerimiz olabilir gerçi benim bebeğim erkek biraz tembellik yapıp gününü geçirebilir diyorlar bana da ama belli olmaz :)) bir ara ağustos annelerine de göz attım ben ama buraya alışmışım bırakmak istemedim

kızlar ben bişey sorucam size hani sol tarafa yatmak daha iyiymiş ya bende sağıma yada soluma yatınca sanki bebeğim eziliyor gibi geliyor sizede öyle oluyor mu????

kızlar ben bişey sorucam size hani sol tarafa yatmak daha iyiymiş ya bende sağıma yada soluma yatınca sanki bebeğim eziliyor gibi geliyor sizede öyle oluyor mu????

valla benim sıpa kızım rahatsız oldu mu vuruyor bana bende hemen pozisyon değiştiriyorum.yüz üstü yatmayı çok özledim ama yapamıyorum.

benim sağ böbreğimde büyüme olduğundan beri doktorum özellikle soluna yat dedi gayet rahat bir şekilde yatıyorum ancak eğer uykumda karnımın üzerine dönersem tekmeleyip uyandırıyor beni yine sola dönüyorum :))soluma yatınca tekmelerini daha yukarda hissediyorum.. doktorlar sola yatmanın bebeğe gidecek kan miktarını arttırdığından faydalı olduğunu söylüyorlar..

inşallah canım dua edicem senin için

evet sola yatmak iyiymiş ne bileyim sanki kafası veya kolu bacağı orda eziliyor gibi geliyor:))))) hafif sola dönük yatıyorum tekme atınca bende rahhat sanıyorum, rahatsız olncada tekme atarmı acaba?

ne güzel özetlemissin canım.güzel dileklerin içinde aminnnnnn

aminn canım benim.Benim ilk bebeğim ve ona hamile kalacağım ay rüyamda görmüştüm ve gerçekten o ay hamile kaldım.Sonra çok sıkıntılı dönemler geçirdim 3 ay boyunca yatmak zorunda kaldım sürekli kanamalrım vardı bana her kontrole gittiğimde ümitlenmemi söylediler düşme ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler bir gün düşük yapıyorum diye gittiğimde bana kalp atışlarını dinlettiler o ank i duygularımı anlatamam o zaman beni hiç bırakmayacağını anladım.Canım kızımla çok şükür 23. haftamızı geldik çok şükür annesini korkutuyor bazen yaramazım rabbim bu duyguları yaşamak isteyen herkese nasip etsin bunun tarifi yok çünkü.

öyle canım korku ile ümit arası gibi yaşadıklarımız:))) benimde ilk gebeliğim önceleri hiç istemiyordum korkuyordum içimde bi canlı hareket ettiğinde paniklermiyim, nasıl bakıcam gibi sorulardan istemiyordum, süpriz bi şekilde gebe kaldım şimdi diyorum ne saçma korkularım varmış, tekmesi için herşeyi yaparım diyorum:))))

çok az kilo almışsın ya maşallah sana da ben 12 kg aldım

2 bardak su çok az canım ya , doktorun ne diyo bu duruma . su içemiyorsan serum falan taktırsan devamlı.ben 1-2 gün dikkat etmesem hareketleri azalıyo gibi geliyo bana belki de ben çok abartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…