valla canım mutlaka konus kaynının ne işi varmış yaa
çok sinir bozucu
bana kalsa ben kaynana tarafımı hiç istemiyorum ama eşime diyemem bunu mecbur annesi babası gelcek bari görümce hala tayfası gelmese bizimkiler koloni halind eyasıyorlar da
gelmezler engellerim kalabalık gelmelerini diyor ama nedense bu aile hiç ayrılmıyor birbiriniden
annem geldi şimdi onlar gider gitmez gelceklermiş bir 10 gün kaynana kaynpeder kalcakmış
kaynanama ok dicem de kayınpeder de her zaman birlikte kalır ve en az 10 gün 15 gün kalırlar daha babam evimde bır hafta kalmadı ben anlayamıyorum, bızım geline doğum zamanı annem babam gitti 3 gün kaldılar , gelinin annesi kalacak diye geldiler, zaten makbulu de kızın annesinin kalması değil mi?
benım kaynanamla samımıyetım yoktur, bir kötülüğünü görmedim ama konusmayı sevmez o yüzden benimle de konusmaz 5 saat oturalım hıc sesını cıkarmaz, ben nasıl rahat edeyım şimdi?
görümcemin de iki küçük çocugu var sen gel cocuklar kalsın denmez ee benımkılerın zaten erken doğma premature riski var, ev curcuna olmasın dedim eşime ayarlarım diyor bakalım nasıl ayarlıcaksa
kardesim biz ıkı hafta sonra geleleim abla siz biraz toparlanın olur mu dedi, hiiç bu tarafta böyle bir anlayış görmedim
ayy ekliceklerim var gecen sene kürtaj oldum bebegım yasamamıştı o sıkıntımın arasında sinir krizi gecirdim nedeni yine kaynanam ve kayınpederın gelmesiydi, yaa kürtaj olmuş kızın yanında adamın ne işi var, eşim zaten işte, evde yatsam yatamadım yatak odasından cıkamadım, o kadar sınırım bozuldu ki memlekete gidecektim eşim anca öyle gönderdi sadece kayınvalidem kalsa ne iyi ama babam ben cekınırım diye gelmezken onun ne işi üstelik çok da mutaasıptır.
ayyhh cok sinirlerim bozuk
kızlar size bir şey danışmak istiyorum
daha önce paylaşmıştım ayrıntılı ultrasonda bebeğimde bağırsak parlaklığı çıkmıştı ve sol damarımda çentik vardı bağırsak parlaklığı down sendromu olan çocukların bir kısmında görülen bir belirtiymiş ama doktor tek başına önemli olmadığını söyledi çünkü ikili testimde iyi çıkmıştı ama yinede çok kafana takıyosan amniyosentez yaptır dedi ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum doktor bağırsak parlaklığının zamanla geçebilecek birşey olduğunu söyledi bende geçen kontrole gittiğimde sordum ne zaman bakıcaz geçtimi diye dedim ama bakmanın anlamı yok diyo kafana takıyosan amniyosentez yaptır diyo acaba başka bir hastaneye gidp tekrar ayrıntılı mı yaptırsam ne dersiniz kızlar kafam çok karışık acayip stres yaptım kendime amniyosentezde azda olsa düşük ihtimali var onu göze alamam
buğün hava çok sıcak acayip bunaldım...
Fadiyezciğim hiç korkma 10-15 dakika sürüyor iyice bir bakıyorlar...aynı muayenedeki gibi düşün ama senin korkun başka birşeyse o korkuyu bilirim ben atlattım çok şükür sende hayırlı haberlerle dönersin inş.bol bol duanı oku...
benim gece ilk defa kramp girdi aniden sıçradım yataktan ne kadan kötü birşey ya..eşimide kaldırdım gözü kapalı masaj yaptı biraz ama ben alt bacağım diyorum o dizimi ovuyor ...beni bir daha böyle korkutarak kaldırma diyor ne yapım dedim aniden girince bende bagırdım ...korkmuş ...
kızlar size bir şey danışmak istiyorum
daha önce paylaşmıştım ayrıntılı ultrasonda bebeğimde bağırsak parlaklığı çıkmıştı ve sol damarımda çentik vardı bağırsak parlaklığı down sendromu olan çocukların bir kısmında görülen bir belirtiymiş ama doktor tek başına önemli olmadığını söyledi çünkü ikili testimde iyi çıkmıştı ama yinede çok kafana takıyosan amniyosentez yaptır dedi ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum doktor bağırsak parlaklığının zamanla geçebilecek birşey olduğunu söyledi bende geçen kontrole gittiğimde sordum ne zaman bakıcaz geçtimi diye dedim ama bakmanın anlamı yok diyo kafana takıyosan amniyosentez yaptır diyo acaba başka bir hastaneye gidp tekrar ayrıntılı mı yaptırsam ne dersiniz kızlar kafam çok karışık acayip stres yaptım kendime amniyosentezde azda olsa düşük ihtimali var onu göze alamam
Arkadaşlar müsadenizle ben artık toparlanayım dualarınızı benden ve diğer haber alacak arkadaşlardan eksik etmeyin hepinizi çok seviyorum...
herkese günaydınlarr.Dün çok mutsuzdum kızımı hiç hissedememiştim ama onu rüyamda karnımda ultrasson görüntülerini gördüm doktorum korkacak bişey yok bak annesi kıpır kıpır sen hissedememişin diyodu. o kadar güzel ve gerçekti ki.bugün sıpa kızımın gerçekten tekmeleriyle uyandım her sabah beni alıştırdı yapmayınca çok korkmuştum.Hala hissedemeyen arkadaşlarımız var mış hiç sıkıntı etmeyin en kısa zamanda hissedeceksiniz dir.
aaa evet aynıyız seninle ama sanki biz ağustos annesi oluruz gibi geliyor...benim bir kızım olacak nasipse herkes kız erken davranır 15 gün önce gelir diyor bakalım nasip senin cinsiyetin ne?
kızlar ben bişey sorucam size hani sol tarafa yatmak daha iyiymiş ya bende sağıma yada soluma yatınca sanki bebeğim eziliyor gibi geliyor sizede öyle oluyor mu????
kızlar ben bişey sorucam size hani sol tarafa yatmak daha iyiymiş ya bende sağıma yada soluma yatınca sanki bebeğim eziliyor gibi geliyor sizede öyle oluyor mu????
Hilal canım benim sakın moralini bozma bir hastaneye daha görünmeni tavsiye ederim sana çünkü doktorların her dediğine inanmıyorum ben, bunun bir sürü örneğini hep beraber yaşadık ve gördük... ikili testinde normal çıkmış sakin ol hiç bir sıkıntı çıkmayacak... sana diyorum ama ben sabahtan beri stres içindeyim ayrıntılım var bugün saat 3 de sakin olamıyor insan seni çok iyi anlıyorum inşallah sende, bende hayırlı haberlerle dönücez Allah izin verirse ...
insanoğlu nasıl bir varlık. hiç yoklardı önce hamile olduğumuzu öğrendik sevindik, sonra kesesi görüldü acaba kalp atışlarını duyacakmıyım dedik onuda duyduk, henüz çok küçük olduğundan hareketlerini hissedemediğimizde yaşıyor mu, bi sorun olacak mı diye diğer ki randevumuzu iple çektik kalbinin attığını büyüdüğünü görünce derin bi ohhhh çektik:))))) ve artık hareketlerini hissediyoruz şimdi doktora gitmeden onlar içimizde kıpırdadıkça nefes alıyor diyoruz dünyalar bizim oluyor, hareketleri azaldığında panikliyoruz:))))) Rabbim bu güzel duyguları bize nasip etti, isteyen herkesede nasp etsin hayırlısıyla. annelerimiz, babalarımız bizler için aynı sevinç ve telaşı yaşadılar ve hala yaşıyorlar. bide doğduktan sonra nasıl sorumluluk olacak neler hissedeceğiz işte bunları yaşayarak göreceğiz:))))) iyiki bebeşimiz olmuşlar hepimiz hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız inşaallah:))))
insanoğlu nasıl bir varlık. hiç yoklardı önce hamile olduğumuzu öğrendik sevindik, sonra kesesi görüldü acaba kalp atışlarını duyacakmıyım dedik onuda duyduk, henüz çok küçük olduğundan hareketlerini hissedemediğimizde yaşıyor mu, bi sorun olacak mı diye diğer ki randevumuzu iple çektik kalbinin attığını büyüdüğünü görünce derin bi ohhhh çektik:))))) ve artık hareketlerini hissediyoruz şimdi doktora gitmeden onlar içimizde kıpırdadıkça nefes alıyor diyoruz dünyalar bizim oluyor, hareketleri azaldığında panikliyoruz:))))) Rabbim bu güzel duyguları bize nasip etti, isteyen herkesede nasp etsin hayırlısıyla. annelerimiz, babalarımız bizler için aynı sevinç ve telaşı yaşadılar ve hala yaşıyorlar. bide doğduktan sonra nasıl sorumluluk olacak neler hissedeceğiz işte bunları yaşayarak göreceğiz:))))) iyiki bebeşimiz olmuşlar hepimiz hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız inşaallah:))))
aminn canım benim.Benim ilk bebeğim ve ona hamile kalacağım ay rüyamda görmüştüm ve gerçekten o ay hamile kaldım.Sonra çok sıkıntılı dönemler geçirdim 3 ay boyunca yatmak zorunda kaldım sürekli kanamalrım vardı bana her kontrole gittiğimde ümitlenmemi söylediler düşme ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler bir gün düşük yapıyorum diye gittiğimde bana kalp atışlarını dinlettiler o ank i duygularımı anlatamam o zaman beni hiç bırakmayacağını anladım.Canım kızımla çok şükür 23. haftamızı geldik çok şükür annesini korkutuyor bazen yaramazımrabbim bu duyguları yaşamak isteyen herkese nasip etsin bunun tarifi yok çünkü.
canım ben şimdiye kadar 4.5 kilo aldım ama bundan sonra çok alırım sanırım çünkü benim tosunum hiç doymuyor:))evet kızımın maşallahı var ama herkes senin büyük ihtimal sezeryan olur kilolu bebekle normal doğuramazsın diyor ama doktorum öyle bir şey yok dedi son ana kadar hiç belli olmazmış...valla kızımı rejimemi soksam ne yapsam şimdiden kısmeti kapanacak zillimin:))
bende 22 haftalık hamileyim, oğlumuz olacak inşallah:)yalnız bişe sormak istiyorum ben bebişi hiç hissetmedim kımıldamıyor bile normalde şimdiye kadar oynaşması tekme atması bile gerekmiyor mu?birde ben hiçç su içemiyorum günde 2 bardak anca midemi bulandırıyor, zaten normalde de hiç aram yoktur suyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?