kızlar size bir şey danışmak istiyorum
daha önce paylaşmıştım ayrıntılı ultrasonda bebeğimde bağırsak parlaklığı çıkmıştı ve sol damarımda çentik vardı bağırsak parlaklığı down sendromu olan çocukların bir kısmında görülen bir belirtiymiş ama doktor tek başına önemli olmadığını söyledi çünkü ikili testimde iyi çıkmıştı ama yinede çok kafana takıyosan amniyosentez yaptır dedi ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum doktor bağırsak parlaklığının zamanla geçebilecek birşey olduğunu söyledi bende geçen kontrole gittiğimde sordum ne zaman bakıcaz geçtimi diye dedim ama bakmanın anlamı yok diyo kafana takıyosan amniyosentez yaptır diyo acaba başka bir hastaneye gidp tekrar ayrıntılı mı yaptırsam ne dersiniz kızlar kafam çok karışık acayip stres yaptım kendime amniyosentezde azda olsa düşük ihtimali var onu göze alamam
cok güzelmiş canım güle güle kullansın bebişin..aslında bnde yatak odama koymak için bu tarz bi beşik istiyorum ama 6 aya kadar kullanılıyomuş sanırım kararsızım o yüzden..günaydın kızlar geçmişi okudum geldim artık herkes hazırlıklara başlamış ne güzel bende oda takımı aldım ama ilerde de kullanabileceği bir takım beşiğimizin resmini koyuyorum Eki Görüntüle 718335 umarım koymuşumdur
bnm kvdemin adıda semra ama bn koymak istemiyorum kendi istedigim ismi koymak istiyorum bide herkes kız oldugunu duuyunca küçük semra geliyo diyo bişeyde diyemiyorum o yüzden isim kesinleşsin artık istiyorum..selma nisa da uyumlu olmusgüzel canım göksu ismi,ama bence yanına bi isim daha koyabilirsin...
bizde selma nisa da karar kıldık,ama kimseye söylemiyoruz,çünkü selma kayınvalidemin adı ve yanına kesinlikle isim istemiyor kendisi,herkese selma olacak diyoruz herkes nufus cüzdanı çıktıktan sonra nisayı öğrenecek,şididen tepki almaya gerek yok,o zaman tepki verselerde iş işten geçmiş olacak çokdan prensesin nüfüs cüzdanı çıkmış olacak.
yaşasınnnnnnnnnnnn kötülük,ya kızımın isim konusunda herkes haddini bilmeyip kendisi karar verirse bende böle yaparım işte ohhhhh olsun....
kırmızı olanı daha cok begendim benEki Görüntüle 718337 Eki Görüntüle 718338
bizimkide ikisinden biri olacak inşlh...tabi rengine daha karar vermedik...
ewet daha var ama yukarıdada dedigim gibi küçük semra mı geliyo dyenlere yok GÖKSU 'UM geliyo diyesim varmerhaba canım:)
bende yeniyim sayfaya canım.sen beğendiysen gayet güzel ama daha var doğuma yinede farklı şeyler düşünebilirsin. bende egemen düşünüyorum oğlumun adını babası koydu şahsen ismini:)
tatlım bnde 22 haftalık hamileyim gecen hafta pıt pıt hissetmeye basladım bu hafta daha güçlü sanki hareketleribende 22 haftalık hamileyim, oğlumuz olacak inşallah:)yalnız bişe sormak istiyorum ben bebişi hiç hissetmedim kımıldamıyor bile normalde şimdiye kadar oynaşması tekme atması bile gerekmiyor mu?birde ben hiçç su içemiyorum günde 2 bardak anca midemi bulandırıyor, zaten normalde de hiç aram yoktur suyla.
bende herşeye ağlar oldum gebelik insanı duygusallaştırıyor.sonra kızıyorum kendime içimdeki miniğimimi üzmeye hakkım yok diye.Bende dün canim cok sıkkindi bebeğimin hareketleri azaldı sanki sonra kizimlaa kOnustum bitanem hemen hareketlendi kızlar canim cok skkin ağlıyorum sürekli acaba doktoruma beni psikologa yönlendirmesini istesemmi kocamın ailesi beni herseyden soğuttular eşimde yurtdışında bunalimdayim resmen cok gülen neşeli bir insandım ne hale getirdiler beni
Bende dün canim cok sıkkindi bebeğimin hareketleri azaldı sanki sonra kizimlaa kOnustum bitanem hemen hareketlendi kızlar canim cok skkin ağlıyorum sürekli acaba doktoruma beni psikologa yönlendirmesini istesemmi kocamın ailesi beni herseyden soğuttular eşimde yurtdışında bunalimdayim resmen cok gülen neşeli bir insandım ne hale getirdiler beni
kızlar ben bişey sorucam size hani sol tarafa yatmak daha iyiymiş ya bende sağıma yada soluma yatınca sanki bebeğim eziliyor gibi geliyor sizede öyle oluyor mu????
çok az kilo almışsın ya maşallah sana daben 12 kg aldım
Bende dün canim cok sıkkindi bebeğimin hareketleri azaldı sanki sonra kizimlaa kOnustum bitanem hemen hareketlendi kızlar canim cok skkin ağlıyorum sürekli acaba doktoruma beni psikologa yönlendirmesini istesemmi kocamın ailesi beni herseyden soğuttular eşimde yurtdışında bunalimdayim resmen cok gülen neşeli bir insandım ne hale getirdiler beni
canım sen normalde yurtdışındaydın dimi geçici bi süre hataya gelmiştin yanlış hatırlamıyorsam.sık dişini canım kendini de bebeğini de üzmemeye çalış.onlarla yaşamak mı zor geliyo , eşinden ayrı olmak mı? anlat burda açılırsın dök içini.bol bol dua et la havle çek elden başka bişey gelmiyo sanırım
bende sol tarafıma yatınca tekmelemeye başlıyo yastık falan koyuyorum ama uyuyunca hangi tarafıma dönüyorum bilmem . çok pimpirikliyiz ya
neden soğuttular canım? ailen falan yanında yok mu?
Evet isim konusu cok kötü istediğin gibi isim koyamiyirsun ben rahmetli annemin ismi nazire gen naz irem koyacağım herkeste kabullendiama erkek olsaydı Selahattin koyacaktım mecburi Kayinbabam ismi yaa allahım dualarımı kabul etti cok şükür çünkü ailede ilk torun beklerler yani kocam için koyardim ismi sevdiğimden değil tabiki iki isim koyacaktım
:)))) isim bile seçemiyoruz valla:))) ben önce enes istiyordum ama kesin değildi sonra eşim beğenmedi onu kaynatamın adı ramazan onu koyalım ramazan ramazan diye seviyor bende dedim ki tatar ramazan olsun bari gülme krizine girdik bende istemiyorum herkes adıyla yaşasın ben miraç istiyorum zaten enes yada miraç ismini beğenmiştim. tamam o zaman ramazan miraç olsun diyor:))))) cinsiyetini öğrenelim ismiyle sesleneyim seveyim dedim hala orta yolu bulamadık isim konusunda:)))))
Herseyi esime söylüyorlar karın böyle yapıyor soyle yapıyor diye ince ayrıntıya kadar yaptıgım birşeyde yok tum gun evin içindeyim bunaldim
Annem vefat etti 15 ay oncebabam Abi'm yurtdışında kızkardeşlerim ben varım teyzelerim yalnız bırakmıyorlar sagolsunlar kimse anne kucağı baba ocağı gibi olamaz :26:
Vallahi erkEk milleti nüfusa gidenler onlar istedikleri ismi koyarlar hersey beklenir bunlardan
cnm bende su içmekte çok zorlanıyorum içesim gelmiyor ama yaz gelince biraz olsun fazlalaştırdım..kagıt aldım yanıma yazıyorum 3 bardak içtim dahaca..akşama kadar 8 bardak ancak oluyor sırf su içim diye tatlı yiyorum ama kilo alıyorum o zamanda..bende 22 haftalık hamileyim bende bu aralar fazla hissetmiyorum kızımı ilk başlarda erken hissettim balık kayması gibi ama şimdi çikolatada yesem yok dikkatimizi vermiyoruzmu acaba belki de oynuyordur...eğer ilk bebeğinse ancak hissedersin merak etme...[/QUOTE
Canım sen gayet iyi gidiyorsun 8 bardak harika,bende biraz daha dikkat edeceğim bundan sonra. sıcaklarda başladı belki bahaneyle susarım:)çalişiyorum belkide ayakta kaldığım için hissetmiyor olabilirim akşamda yorgunluktan yatıyorum erkenden hareket etse bile duymuyorumdur belki.kaç kilo aldın bu arada canım.
bende 11 kilo aldım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?