2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bencede başka bi hastanede tekrar ayrıntılıya gir

cok güzelmiş canım güle güle kullansın bebişin..aslında bnde yatak odama koymak için bu tarz bi beşik istiyorum ama 6 aya kadar kullanılıyomuş sanırım kararsızım o yüzden..
bnm kvdemin adıda semra ama bn koymak istemiyorum kendi istedigim ismi koymak istiyorum bide herkes kız oldugunu duuyunca küçük semra geliyo diyo bişeyde diyemiyorum o yüzden isim kesinleşsin artık istiyorum..selma nisa da uyumlu olmus
Eki Görüntüle 718337 Eki Görüntüle 718338

bizimkide ikisinden biri olacak inşlh...tabi rengine daha karar vermedik...
kırmızı olanı daha cok begendim ben
ewet daha var ama yukarıdada dedigim gibi küçük semra mı geliyo dyenlere yok GÖKSU 'UM geliyo diyesim var ama halada kararsızım:44: çok zor isim bulmak
tatlım bnde 22 haftalık hamileyim gecen hafta pıt pıt hissetmeye basladım bu hafta daha güçlü sanki hareketleridoktorum 22 den sonra daha net hissedersin demişti bide bnm ilk bebek ondanda sanırım geç hissettim

Bende dün canim cok sıkkindi bebeğimin hareketleri azaldı sanki sonra kizimlaa kOnustum bitanem hemen hareketlendi kızlar canim cok skkin ağlıyorum sürekli acaba doktoruma beni psikologa yönlendirmesini istesemmi kocamın ailesi beni herseyden soğuttular eşimde yurtdışında bunalimdayim resmen cok gülen neşeli bir insandım ne hale getirdiler beni

bu isim konusu ne kadar uyuz bişi benimde kayınvalidem kayınpederin ismini koymamı istedi..kayınpederin ismi emin benim dedemin ismi emin babamında ismi mehmet emin :) bana senin emin koyman gerek kesinlikle dedi aaa koymam içim dışım emin olmuş zaten dedim..cocugun ultrason resmini görünce ayy emin eminn diyo sanki emin koycaz hani insan dese bile cocugun babasının ismini söyler dimi küçük serhat geliyo küçük zeynep geliyo diye :) bu dede ismi söylüyo :) sanki cocuk dedenin

Son düzenleme:
bende herşeye ağlar oldum gebelik insanı duygusallaştırıyor.sonra kızıyorum kendime içimdeki miniğimimi üzmeye hakkım yok diye.
bence görüş doktorunla destek almakta fayda var.burda söylemesi kolay belki ama kulaklarını kapat derim ben olumsuz şeylere ve insanlara.bebişini kucağına alacağın günü hayal et.kendini ve içindeki küçük mucizeyi düşün ve mutlu ol.

canım sen normalde yurtdışındaydın dimi geçici bi süre hataya gelmiştin yanlış hatırlamıyorsam.sık dişini canım kendini de bebeğini de üzmemeye çalış.onlarla yaşamak mı zor geliyo , eşinden ayrı olmak mı? anlat burda açılırsın dök içini.bol bol dua et la havle çek elden başka bişey gelmiyo sanırım

Evet isim konusu cok kötü istediğin gibi isim koyamiyirsun ben rahmetli annemin ismi nazire gen naz irem koyacağım herkeste kabullendi ama erkek olsaydı Selahattin koyacaktım mecburi Kayinbabam ismi yaa allahım dualarımı kabul etti cok şükür çünkü ailede ilk torun beklerler yani kocam için koyardim ismi sevdiğimden değil tabiki iki isim koyacaktım

kızlar ben bişey sorucam size hani sol tarafa yatmak daha iyiymiş ya bende sağıma yada soluma yatınca sanki bebeğim eziliyor gibi geliyor sizede öyle oluyor mu????

bende sol tarafıma yatınca tekmelemeye başlıyo yastık falan koyuyorum ama uyuyunca hangi tarafıma dönüyorum bilmem . çok pimpirikliyiz ya

neden soğuttular canım? ailen falan yanında yok mu?

Evet canimmmm doğumum için geldim kardeslerim burda onlar da bu heyecanı yasası. İstedim iki tarafta ilk torun benim kizim kaynim kaynanam esimi dolduruyorlar canim eşimde bunalıyor bana çatıyor beni cok etkiliyor kaynim yeni evlendi karısının eşeği olmuş bizimki deger verdimi bana çıldırır keske gelmeseydim buralara yanımda annemde yok yani öyle bir durumdayım kaynanan annen olamaz asla!!!!!!!

Bebeğim doğduktan sonra kimse umrumda değil canları cehenneme aynı apt oturuyoruz maalesef hep bu suratsizlari görmek zorundayim esim için katlanıyorum

bende sol tarafıma yatınca tekmelemeye başlıyo yastık falan koyuyorum ama uyuyunca hangi tarafıma dönüyorum bilmem . çok pimpirikliyiz ya

bir tek bu yatma konusunda pimpirikliyim ama çok değil eziyorum gibi geliyor:)))))

neden soğuttular canım? ailen falan yanında yok mu?

Herseyi esime söylüyorlar karın böyle yapıyor soyle yapıyor diye ince ayrıntıya kadar yaptıgım birşeyde yok tum gun evin içindeyim bunaldim

Annem vefat etti 15 ay once babam Abi'm yurtdışında kızkardeşlerim ben varım teyzelerim yalnız bırakmıyorlar sagolsunlar kimse anne kucağı baba ocağı gibi olamaz :26:

:)))) isim bile seçemiyoruz valla:))) ben önce enes istiyordum ama kesin değildi sonra eşim beğenmedi onu kaynatamın adı ramazan onu koyalım ramazan ramazan diye seviyor bende dedim ki tatar ramazan olsun bari gülme krizine girdik bende istemiyorum herkes adıyla yaşasın ben miraç istiyorum zaten enes yada miraç ismini beğenmiştim. tamam o zaman ramazan miraç olsun diyor:))))) cinsiyetini öğrenelim ismiyle sesleneyim seveyim dedim hala orta yolu bulamadık isim konusunda:)))))

Vallahi erkEk milleti nüfusa gidenler onlar istedikleri ismi koyarlar hersey beklenir bunlardan

baın sağolsun tatlım anne gibi kimse olmaz bu hayatta. iyi kardeşlerin, teyzen yanında sıkıntın oldumu onlarla konuş açılırsın. niye yaptıklarını haber veriyorlar ki? eşinde yanında değilmiş sana daha destek olsalar hem gebesinde

Vallahi erkEk milleti nüfusa gidenler onlar istedikleri ismi koyarlar hersey beklenir bunlardan

evet zaten öyle dedi, kapatalım artık bu konuyu nüfusa ben gidicem görürüz o zaman diyor. ama öyle bişey yaparsa beni gerçekten üzer

bende 11 kilo aldım sanırım

kaçıncı haftanızdasınız kızlar ben 23 teyim ve her ay 1 kilo aldım şuan 4 kilo almış bulunmaktayım ama 75 le başladım kiloluydum oyüzden doktorum çok kızıyo banaçevremdeki herkes de çok normal olduğunu söylüyor aldığım kiloların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…