2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kıskançlık canimmmmm cekememezlik istedikleri olsun istiyorlar bunlara böyle Dogru dürüst yemek yapmazlar aşağı inmesem inmiyor derler artık evimden dışarı çıkmıyorum kitap okuyorum kizimlaa sohbet ediyorum cahil kesim büyüdüğüm ortamdan cok farklı ne yapalım artık kısmetimiz bu

Bende her ay 1 kilo alıyorum doktorum kilon yerinde sorun etme diyor sen hamilesin tabiki alacaksın diyor cok sviyorum doktorumu Pazartesi gorucem gaciyi

bugün 24+6 yım. ben çok zayıftım hamile olduğumu öğrendiğimde 4 haftalıktı ve 52- 53 kilo çıkmıştı hemşire baktığında. bana en son gittiğimde fazla alma kilo dedi

canımm inşallah yeterkii uslu olsun:)biliyorum canım biliyorum ama işte ihmalkarlık biraz da benim ki yok yok söz verdim kendime içeceğim bugünden itibaren.ben hiç su içmeden wc den geri gelemiyorum içtiğim zaman ki halimi düşünmek bile istemiyorum.

ewet daha var ama yukarıdada dedigim gibi küçük semra mı geliyo dyenlere yok GÖKSU 'UM geliyo diyesim var ama halada kararsızım:44: çok zor isim bulmak
Tatlım sen vermişsin kararını Göksu dan başka bir isim beğenemezsin o zaman hiç kararsız kalma koy gitsin.

tatlım bnde 22 haftalık hamileyim gecen hafta pıt pıt hissetmeye basladım bu hafta daha güçlü sanki hareketleridoktorum 22 den sonra daha net hissedersin demişti bide bnm ilk bebek ondanda sanırım geç hissettim:

içimi rahatlattın tatlım 22 den sonraysa tamam o zaman:)
benim doktor randevum 1 haziran bu ay geç kaldık biraz doktor izinliydi yoksa çoktan gitmem gerekiyordu.ayrıntılı ultrosana gideceğim gittiğimde.

22'inci hafta canım bende her ay 1 kilo aldımdoktor böyle çok güzel gidiyor diyor 55 kiloyla hamile kaldım ben birde hiç aşermem olmadı ne bulduysam yedim ama çok şükür kilo yapmadı bebişe yaramış yediklerim

2 bardak su çok az canım ya , doktorun ne diyo bu duruma . su içemiyorsan serum falan taktırsan devamlı.ben 1-2 gün dikkat etmesem hareketleri azalıyo gibi geliyo bana belki de ben çok abartıyorum

off canım ya doktor kesinlikle içeceksin içemiyorum diye bir şey yok diyor.ben zaten yoğun çalişiyorum su içtiğim zaman wc den geri gelemiyorum. ağlayacak dereceye geliyorum artık bir gün 2,5lt su içtim bak saydım tam 35 kere wc ye gitmişim.gece kalktıklarım hariç tabioff evde olsam hiç önemli değil ama çalişinca biraz daha zor oluyor bu işler

ben 22. haftadayım 2 kg aldım benim tek sorunum su içemiyorum

herkese günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum bugün izmir epey rüzgarlı . bu arabayı bende beeğendim açıkcası nerde satılıyrmuş kaç paraymış canım

ben aldığımda indirim vardı 2-3 tane kalmıştı ama belki hala vardır hello baby ve mina bebek e bak ,barış bebe de de olabilir indirimden önceki fiyatı 1600- 1700 tl arasıydı ben 1000 e aldım hello bayb de 850 ye kadar düştü sanırım artık indirimli ürünler bitiyor elini çabuk tutarsan belki bulabilirsin

canım benım dr umda suyun çok öenmli oldugunu bebeklerin sularınıe tkilediğini ve idrar yolu enfeksiyonundan korudugunu söylemişti.
ben de 3-4 litre araıs içiyorum ama benım vucudum istiyor susuyorum hele geceleri sürekli kalkıp su içiyorum wcye de cıkıyorum tabi olsun napayım

kendını zorla ben bir litrelik cam şiş ile 3 kez doldurup içiyorum yatana kadar yatarken de bir litreyi bas ucuma koyuyorum onu da sabaha kadar bitiriyorum.

şifa olsun hepimizin bebeklerine yiyip içtiklerimiz.

Kİzlarrrrrrr su cok önemli bebek için ekstra maden duyuda içmelisiniz bebeğin suyu için bol bol için zorlayın kendinizi

Haa karagözüm bana arkadaşının medicanadaki doğumluya alakalı bilgi vericekti unuttu galibaaaaa :))))

Şekerimmmm aşkolsun unuturmuyum siz bunları yazışırken ben hastanede arkadaşımın yanındaydım...
Ama asıl bomba avcılar medıcana da yaptı doğumu benim aklımda beylikdüzü kalmış
sana şöyle söyliyeyim ama bahçelievler medicana yı biliyorum doğum yapan arkadaşlarım oldu avcılarıda gördüm doğum katları çok güzel hemşireler ilgi alaka iyi ama iş doktorda bitiyor senin doktorun dışardan gelicekse hastane iyi bi hastane doktorları bilmiyorum ama ..
Sen beylikdüzündemi oturuyorsun bu arada?

çok güzel canım sen gayet güzel içiyorsun.bende başlıyorum şimdi aldım yanıma 2,5lt akşama kadar bitireceğim:)

canım dr en azından seni rahatlatmak için bakması lazım. iyi veya kötü bişey söylemesi lazım.. direk amniyosentez diyip durması böyle riskli bir şeyi öne sürmesi çok garip.. bence tekrar ayrıntılı yaptır, baktır.. öyle yada böyle ne durumda olduğunu görürsün. hem bu parlamalar zamanla geçiyormuş.. içini ferah tut.

amin amin.. allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..

şişşştt nereye bakim sizin yeriniz burası, ağustosta da doğsa bebişler siz eylül annesisiniz.

canım, walla pes kaynana sinir oluyorum böyle tiplere.. kocan seni bilmiyor mu o ne diye üstüne geliyor, gerçi adamcağız km lerce uzakta bır bır konuşan bir ana bide sana hasret o da ne yapacağını bilmiyordur. çok şükür ki ayrı yerde yaşıyorsun ve kardeşlerin teyzelerin yanında.

miraç ismi çok güzelmiş.. ramazan miraç olursa da takma ben babanın ismiyle hitap edemem çocuğuma dersin miraç diye seslenirsin.

iyiki senin dr benim dr değil yani.. 4 kiloda bişey mi ya.. ne yapacaksın mecbur ekstradan bişeyler yiyeceksin.

canım herşeyi ihmal et ama suyu asla.. diğer besinleri bebek senin yediklerinden alır ama amniyon sıvısı 3 saatte bir kendini yeniliyor, ve içeceğin su hem bebeğin amniyon sıvısının durumu hemde seni enfeksiyonlara karşı koruması açısından çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…