baın sağolsun tatlım anne gibi kimse olmaz bu hayatta. iyi kardeşlerin, teyzen yanında sıkıntın oldumu onlarla konuş açılırsın. niye yaptıklarını haber veriyorlar ki? eşinde yanında değilmiş sana daha destek olsalar hem gebesinde
kaçıncı haftanızdasınız kızlar ben 23 teyim ve her ay 1 kilo aldım şuan 4 kilo almış bulunmaktayım ama 75 le başladım kiloluydum oyüzden doktorum çok kızıyo banaçevremdeki herkes de çok normal olduğunu söylüyor aldığım kiloların
öncelilke maşallahcanım bence bebeğin çok hareketlidir ama sen hissedemiyorsundur sonuçta her bebek de çok hareketli olacak değil ya senin ki çok uslu demek ki annesi...ben de bazen gün boyu hiç hissedemiyorum kızımı...su meselesine gelince,benim doktorum çok su içmemi bunun doğumu bile etkilediğini söyledi...artık bebeklerimiz için bazı şeylere katlanmak zorundayız mesela ben sütü hiç sevmem bir haftadır zorla da olsa süt içmeye çalışıyorum midem çok bulanıyor ama ne yapalım...
kaçıncı haftanızdasınız kızlar ben 23 teyim ve her ay 1 kilo aldım şuan 4 kilo almış bulunmaktayım ama 75 le başladım kiloluydum oyüzden doktorum çok kızıyo banaçevremdeki herkes de çok normal olduğunu söylüyor aldığım kiloların
2 bardak su çok az canım ya , doktorun ne diyo bu duruma . su içemiyorsan serum falan taktırsan devamlı.ben 1-2 gün dikkat etmesem hareketleri azalıyo gibi geliyo bana belki de ben çok abartıyorum
Kızlar ya sizde böylemisiniz, gözüm mü aç doymuyor muyum anlamıyorum ama normalde bir tabak yediğimi şimdi 2 yiyorum :-S
herkese günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum bugün izmir epey rüzgarlı . bu arabayı bende beeğendim açıkcası nerde satılıyrmuş kaç paraymış canım
ben 22. haftadayım 2 kg aldım benim tek sorunum su içemiyorum
off canım ya doktor kesinlikle içeceksin içemiyorum diye bir şey yok diyor.ben zaten yoğun çalişiyorum su içtiğim zaman wc den geri gelemiyorum. ağlayacak dereceye geliyorum artık bir gün 2,5lt su içtim bak saydım tam 35 kere wc ye gitmişim.gece kalktıklarım hariç tabioff evde olsam hiç önemli değil ama çalişinca biraz daha zor oluyor bu işler
Haa karagözüm bana arkadaşının medicanadaki doğumluya alakalı bilgi vericekti unuttu galibaaaaa :))))
çok güzel canım sen gayet güzel içiyorsun.bende başlıyorum şimdi aldım yanıma 2,5lt akşama kadar bitireceğim:)canım benım dr umda suyun çok öenmli oldugunu bebeklerin sularınıe tkilediğini ve idrar yolu enfeksiyonundan korudugunu söylemişti.
ben de 3-4 litre araıs içiyorum ama benım vucudum istiyor susuyorum hele geceleri sürekli kalkıp su içiyorum wcye de cıkıyorum tabi olsun napayım
kendını zorla ben bir litrelik cam şiş ile 3 kez doldurup içiyorum yatana kadar yatarken de bir litreyi bas ucuma koyuyorum onu da sabaha kadar bitiriyorum.
şifa olsun hepimizin bebeklerine yiyip içtiklerimiz.
kızlar ne kadar az kilo almışınız ben tam 8 kilo aldım,42 kiloyla hamile kaldım daha dün tartıldı 50 yim...
kızlar size bir şey danışmak istiyorum
daha önce paylaşmıştım ayrıntılı ultrasonda bebeğimde bağırsak parlaklığı çıkmıştı ve sol damarımda çentik vardı bağırsak parlaklığı down sendromu olan çocukların bir kısmında görülen bir belirtiymiş ama doktor tek başına önemli olmadığını söyledi çünkü ikili testimde iyi çıkmıştı ama yinede çok kafana takıyosan amniyosentez yaptır dedi ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum doktor bağırsak parlaklığının zamanla geçebilecek birşey olduğunu söyledi bende geçen kontrole gittiğimde sordum ne zaman bakıcaz geçtimi diye dedim ama bakmanın anlamı yok diyo kafana takıyosan amniyosentez yaptır diyo acaba başka bir hastaneye gidp tekrar ayrıntılı mı yaptırsam ne dersiniz kızlar kafam çok karışık acayip stres yaptım kendime amniyosentezde azda olsa düşük ihtimali var onu göze alamam
insanoğlu nasıl bir varlık. hiç yoklardı önce hamile olduğumuzu öğrendik sevindik, sonra kesesi görüldü acaba kalp atışlarını duyacakmıyım dedik onuda duyduk, henüz çok küçük olduğundan hareketlerini hissedemediğimizde yaşıyor mu, bi sorun olacak mı diye diğer ki randevumuzu iple çektik kalbinin attığını büyüdüğünü görünce derin bi ohhhh çektik:))))) ve artık hareketlerini hissediyoruz şimdi doktora gitmeden onlar içimizde kıpırdadıkça nefes alıyor diyoruz dünyalar bizim oluyor, hareketleri azaldığında panikliyoruz:))))) Rabbim bu güzel duyguları bize nasip etti, isteyen herkesede nasp etsin hayırlısıyla. annelerimiz, babalarımız bizler için aynı sevinç ve telaşı yaşadılar ve hala yaşıyorlar. bide doğduktan sonra nasıl sorumluluk olacak neler hissedeceğiz işte bunları yaşayarak göreceğiz:))))) iyiki bebeşimiz olmuşlar hepimiz hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız inşaallah:))))
evet canım bu gidişle aslan burcunda bebişlerimiz olabilir gerçi benim bebeğim erkek biraz tembellik yapıp gününü geçirebilir diyorlar bana da ama belli olmaz :)) bir ara ağustos annelerine de göz attım ben ama buraya alışmışım bırakmak istemedim
Bende dün canim cok sıkkindi bebeğimin hareketleri azaldı sanki sonra kizimlaa kOnustum bitanem hemen hareketlendi kızlar canim cok skkin ağlıyorum sürekli acaba doktoruma beni psikologa yönlendirmesini istesemmi kocamın ailesi beni herseyden soğuttular eşimde yurtdışında bunalimdayim resmen cok gülen neşeli bir insandım ne hale getirdiler beni
:)))) isim bile seçemiyoruz valla:))) ben önce enes istiyordum ama kesin değildi sonra eşim beğenmedi onu kaynatamın adı ramazan onu koyalım ramazan ramazan diye seviyor bende dedim ki tatar ramazan olsun bari gülme krizine girdik bende istemiyorum herkes adıyla yaşasın ben miraç istiyorum zaten enes yada miraç ismini beğenmiştim. tamam o zaman ramazan miraç olsun diyor:))))) cinsiyetini öğrenelim ismiyle sesleneyim seveyim dedim hala orta yolu bulamadık isim konusunda:)))))
canımm inşallah yeterkii uslu olsun:)biliyorum canım biliyorum ama işte ihmalkarlık biraz da benim ki yok yok söz verdim kendime içeceğim bugünden itibaren.ben hiç su içmeden wc den geri gelemiyorum içtiğim zaman ki halimi düşünmek bile istemiyorum.
Herkesin iştahı açılmış benim de kesildi birşey yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?