Herkesin iştahı açılmış benim de kesildi birşey yiyemiyorum
arkadaşlar merhaba bana doktorum şeker testi için aç yada tok gelmen farketmez dedi ama burdan okuduğum kadarıyla yaptıran arkadaşlar hep aç karnına yaptırmış benim de kafam karıştı şimdi
ben tam 8 kılo aldım valla. kendımı kocaman hıssedıyorum:/
bende sol tarafıma yatınca tekmelemeye başlıyo yastık falan koyuyorum ama uyuyunca hangi tarafıma dönüyorum bilmem . çok pimpirikliyiz ya
Kızlar ya sizde böylemisiniz, gözüm mü aç doymuyor muyum anlamıyorum ama normalde bir tabak yediğimi şimdi 2 yiyorum :-S
beni dr özellikle uyardı aç gel diye.. sen de aç git canım ne olur ne olmaz..
Bende dün oldum gEcmiş olsun canim benimde ağrım var kolumu oynatamiyirum:18::18:
güzelim dr daniştınmı bence hoş bir şey değil
canım ben ayaktayken helede hareket halindeyken hiç hissetmiyorum desem yeridir.. ne zaman yatıyorum relax halindeyim ozaman başlıyor harekete bence ondandır.. bende diyorum bizim oğlan tembel olacak galiba hareketi sevmiyor
aç karnına da nasıl dayanıcam bilmiyorum hiç tansiyon problemim var benim aç kalmamam gerekiyo düşüyo hemen
canım hemşireyi ara muhakkak çok geçmiş olsun.
Canim esime gosterdim o doktor korkulacak bisey yok bolgesel hassasiyet olmus dedi.doktora gitsin mutlaka dedi.gecmis olsun.
Kızlar ya sizde böylemisiniz, gözüm mü aç doymuyor muyum anlamıyorum ama normalde bir tabak yediğimi şimdi 2 yiyorum :-S
çok güzel canım sen gayet güzel içiyorsun.bende başlıyorum şimdi aldım yanıma 2,5lt akşama kadar bitireceğim:)
Süpermiş ya çok zekice bende deniyim bunu çok teşekkürler
arkadaşlar merhaba bana doktorum şeker testi için aç yada tok gelmen farketmez dedi ama burdan okuduğum kadarıyla yaptıran arkadaşlar hep aç karnına yaptırmış benim de kafam karıştı şimdi
sağlık ocağını aradım sordum ilerlemez geçerse sorun yok dedi bugün biraz azalmış kızarıklık inşallah geçer yaa.
hmmm.. belkide dr bunu bildiği için demiştir farketmez diye.. benim dr sadece aç gel dedi. ama bazı ark geceden su içmenin bile etkilediğini söylüyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?