2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin iştahı açılmış benim de kesildi birşey yiyemiyorum

Allll bendende o kadar tatlım benimde iştahım kapandı yaw yiyemiyorum hiçbişey canım istemiyor içim almıyor napıcaz böyle bilemedim..su içioyorum 3-4 litre günde kahvaltım güzel ara öğünlerimi yiyorum ama mecburiyetten fakat öğlen akşam yemekleri çok fena ahhh diyorum şöyle canım istese de bişeyler yesem ama tık yok

Ama sen bide işin maden noktasındasın offfff antakya da olsam neler yerdim nelerrrrrrr...
Ahhhh şimdi canını çektirmeyeyim kimsenin ama antakya mutfağına bayılıyorum gideriz arada tabi burdakiler ne kadar asıllarının yerini tutar bilemedim..
Ama antakyalı bir arkadaşım var sağolsun canımız istediğinde toplaşıyoruz yapıyor bize yiyoruz..
Benimde haftaya kontrolüm var bakıcaz hanfendinin gelişimi ne durumda o iyi olsun da gerisi önemli değil zaten..

arkadaşlar merhaba bana doktorum şeker testi için aç yada tok gelmen farketmez dedi ama burdan okuduğum kadarıyla yaptıran arkadaşlar hep aç karnına yaptırmış benim de kafam karıştı şimdi

ben tam 8 kılo aldım valla. kendımı kocaman hıssedıyorum:/

Bende nasıl başardıysam 6-7 kilo aldım kiii çok iyi gidiyordum ne olduysa 1-2 hafta içinde oldu hem karnım inanılmaz şişti ben bile inanamadım kocaman oldu lakin karnımdan başka kilom yok şuan heeeee bide göğüsler var tabi yıllardır hayalini kurduğum vaziyetteler ama ne hikmetse benim doğum ve süt verme sürecinden sonra eski haline dönüyor bacaklar aynı sayılır belden yukarısı zaten hiç değişmedi millet de sanki uyuzluğuna diyorki sen durrrrrr asıl bundan sonra çok şişeceksin ama diyorum ben ilkinde tüm kilomu ilk 4.5 ayda aldım sonrası hep karnıma gitti yok yok bunda ööle olmaz bacakların çok şişer diyorlar ayyyyyyy sanki onlara noluyo..
evde olsam ne güzel kimseyle muhatap olmam bakarım keyfime ama iş yerinde gelen giden bişey söylüyo aaaaa şunu ye aaaa bunu ye ama sen bişey yemiyorsun yapma bööle bilmem ne offfff daraltıyorlar....

bende sol tarafıma yatınca tekmelemeye başlıyo yastık falan koyuyorum ama uyuyunca hangi tarafıma dönüyorum bilmem . çok pimpirikliyiz ya

ben de hep sola yatıp uyuyorum ama hiç soldan uyanmıyorum genelde sırt üstü uyuyorum en rahat o haldeyim sanırım..

canım hemşireyi ara muhakkak çok geçmiş olsun.

Canim esime gosterdim o doktor korkulacak bisey yok bolgesel hassasiyet olmus dedi.doktora gitsin mutlaka dedi.gecmis olsun.

çok sağolun kızlar .
deryalcin içimi rahatlattın yaaa çok sağol canım benim eşinede tşk ederim.yarın gitcem randevumu aldım.ama azaldı gibi.

benim iştahım kapandı çünkü mide yanması ve bulanması hortladı ( tekrar başa dönmüş gibiyim..

bir kaç gündür kasık ağrısı ve yürümede zorluk çekiyorum ani halsizlikler de cabası az önce doktorumu aradım yarın beni nstye bağlayacakmış erken doğum belirtisi olabilir dedi sancı çıkarsa nst de ona göre önlem alırız dedi..

canım sıkkın hava rüzgarlı ama bunaltıcı ben artık işe gelmekten yoruldum offff (

çok güzel canım sen gayet güzel içiyorsun.bende başlıyorum şimdi aldım yanıma 2,5lt akşama kadar bitireceğim:)

canım ben de şişeyi doldurup yanıma koyuyorum gördükçe içiyorum yoksa mutağa git gel hem zor geliyor hemde unutuyor insan gözünün önünde olsun daima hatta bende gece bir şişeyi yanıma koyuyorum susadıkça içiyorum....

sağlık ocağını aradım sordum ilerlemez geçerse sorun yok dedi bugün biraz azalmış kızarıklık inşallah geçer yaa.

benim aşıdan değilde şeker için kan aldırdığımda kolumun çevresi mor kaldı bugün 12. gün morluğu geçti ama hala kızarık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…