- 25 Temmuz 2012
- 871
- 158
- 73
hmmm.. belkide dr bunu bildiği için demiştir farketmez diye.. benim dr sadece aç gel dedi. ama bazı ark geceden su içmenin bile etkilediğini söylüyorlar..
kızlar aklıma bişey takılıyor biraz komik gelebilir ama yinede soracağım gülmek serbestbiz acıkınca bebişlerde mi acıkmış oluyor yoksa onlar herhalükarda bizim depolardan beslenip toklar mı acaba:44: nette araştırdım hiç bişi bulamadım bitek benim mi aklıma böyle saçma bişey gelmiş acaba
cnm bende su içmekte çok zorlanıyorum içesim gelmiyor ama yaz gelince biraz olsun fazlalaştırdım..kagıt aldım yanıma yazıyorum 3 bardak içtim dahaca..akşama kadar 8 bardak ancak oluyor sırf su içim diye tatlı yiyorum ama kilo alıyorum o zamanda..bende 22 haftalık hamileyim bende bu aralar fazla hissetmiyorum kızımı ilk başlarda erken hissettim balık kayması gibi ama şimdi çikolatada yesem yok dikkatimizi vermiyoruzmu acaba belki de oynuyordur...eğer ilk bebeğinse ancak hissedersin merak etme...[/QUOTE
Canım sen gayet iyi gidiyorsun 8 bardak harika,bende biraz daha dikkat edeceğim bundan sonra. sıcaklarda başladı belki bahaneyle susarım:)çalişiyorum belkide ayakta kaldığım için hissetmiyor olabilirim akşamda yorgunluktan yatıyorum erkenden hareket etse bile duymuyorumdur belki.kaç kilo aldın bu arada canım.
ayaktaysan ondan olabilir cnm bende öğlenden sonra hissetmeye başladım dışarı ç.ıktım geldim bebeğimin cd sini aldım 33 sn. o kadar kısaki ve uyuyor resimde vermedi..ben cnm çok kilolu hamile kaldım..77 kiloydum..ilk zamanlar mide bulantısından yiyemedim...75 e düştüm...şimdi tam 80 kiloyum şimdiş ben 3 kilomu almış oluyorum yoksa 5 kilomu...ben anlamadımda soranlara 3 diyorum 77 le hamile kaldığım için..
canım bende tok gideceğim kahvaltımı yapıp merak etme...
AlemsinOnlar bizim göbek kordonumuzdan besleniyor. Amniyotik sıvıyı da içip sonra çiş olarak çıkarıyorlar.
kızlar şeker yüklemesi için aç gidilmesi gerekiyor benim doktorum aç gelmemi söyledi haberiniz olsun
mojiziku canım zaten bende öyle yaptım başka bir hastaneden randevu aldım ayrıntılı için çarşamba günü gidicem inşallah doktor güzel şeyler söylerde içim rahatlar
kızlar şeker yüklemesi için aç gidilmesi gerekiyor benim doktorum aç gelmemi söyledi haberiniz olsun
herkese farklı söylemiş doktoru heralde zaten birinin dediği öbürünü hiç tutmuyo :)
arkadaşlar ben şimdi internetten baktım 50 gr lık test için aç yada tok olması fark etmiyomuş onda değerler yüksek çıkarsa 100 gr lık test için aç olunması gerekiyomuş
ikimiz aynı anda aynı şeyleri yazmışız galiba şimdi gördüm yazdığını bence de öyle canım
öyle olmuş canım sen yaptırdın mı peki testi
kızlar aklıma bişey takılıyor biraz komik gelebilir ama yinede soracağım gülmek serbestbiz acıkınca bebişlerde mi acıkmış oluyor yoksa onlar herhalükarda bizim depolardan beslenip toklar mı acaba:44: nette araştırdım hiç bişi bulamadım bitek benim mi aklıma böyle saçma bişey gelmiş acaba
onlar hiç aç kalmıyor canım için rahat olsun
benim şeker yüklememde yarın sabah
aç karnına gel dedi
limon getireyim mi dedim, asistanı şaşırdı ilk defa duymuş
Herseyi esime söylüyorlar karın böyle yapıyor soyle yapıyor diye ince ayrıntıya kadar yaptıgım birşeyde yok tum gun evin içindeyim bunaldim
Annem vefat etti 15 ay oncebabam Abi'm yurtdışında kızkardeşlerim ben varım teyzelerim yalnız bırakmıyorlar sagolsunlar kimse anne kucağı baba ocağı gibi olamaz :26:
ikimiz aynı anda aynı şeyleri yazmışız galiba şimdi gördüm yazdığını bence de öyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?