2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aklıma bişey takılıyor biraz komik gelebilir ama yinede soracağım gülmek serbest biz acıkınca bebişlerde mi acıkmış oluyor yoksa onlar herhalükarda bizim depolardan beslenip toklar mı acaba:44: nette araştırdım hiç bişi bulamadım bitek benim mi aklıma böyle saçma bişey gelmiş acaba

hmmm.. belkide dr bunu bildiği için demiştir farketmez diye.. benim dr sadece aç gel dedi. ama bazı ark geceden su içmenin bile etkilediğini söylüyorlar..

Bana doktorum öyle dedi.Bir gece önce 12'de yemeyi içmeyi bırakacaksın.Su bile içme dedi.

Alemsin Onlar bizim göbek kordonumuzdan besleniyor. Amniyotik sıvıyı da içip sonra çiş olarak çıkarıyorlar.

mojiziku canım zaten bende öyle yaptım başka bir hastaneden randevu aldım ayrıntılı için çarşamba günü gidicem inşallah doktor güzel şeyler söylerde içim rahatlar

Alemsin Onlar bizim göbek kordonumuzdan besleniyor. Amniyotik sıvıyı da içip sonra çiş olarak çıkarıyorlar.

öyle olduğunu biliyorum da ben acıktığımda oğluşumun sesi soluğu çıkmıyor bende diyorum garibim içerde açlıktan baygın düştü herhalde
yinede sorayım dedim

arkadaşlar ben şimdi internetten baktım 50 gr lık test için aç yada tok olması fark etmiyomuş onda değerler yüksek çıkarsa 100 gr lık test için aç olunması gerekiyomuş

kızlar şeker yüklemesi için aç gidilmesi gerekiyor benim doktorum aç gelmemi söyledi haberiniz olsun

herkese farklı söylemiş doktoru heralde zaten birinin dediği öbürünü hiç tutmuyo :)

evet canım herkese farklı söylenmiş bana hatta bir kağıt verdiler talimatların yazdığı, orada glikozu içmeden önce bişeyler yenebilir ama içtikten sonra yenemez falan diye... neyse herkes doktoru ne dediyse onu yapsın kafanızı karıştırmayın... zaten sıkıntı olursa (inşallah olmaz) 100 lük yapıyorlarmış o daha güvenilirmiş burda öyle konuşuldu ve onda sanırım herkes aç olmak zorunda...

arkadaşlar ben şimdi internetten baktım 50 gr lık test için aç yada tok olması fark etmiyomuş onda değerler yüksek çıkarsa 100 gr lık test için aç olunması gerekiyomuş

ikimiz aynı anda aynı şeyleri yazmışız galiba şimdi gördüm yazdığını bence de öyle canım

arkadaşlar sizlerde terleme durumları oluyormu buaralar?
ben normalde cok usuyen asla terleyemeyen bırıyım ama sımdı 2 gunde bır dus almama ragmen
kendımı cok rahatsız hissediyorum

onlar hiç aç kalmıyor canım için rahat olsun

benim şeker yüklememde yarın sabah
aç karnına gel dedi
limon getireyim mi dedim, asistanı şaşırdı ilk defa duymuş

Karagozlummmmmmmmmgel canim benimmmmm kendi elleriyle yaparım sana yemekleri cokta güzel yaparım

Canlarım kan ilacını içen ve midesi bulanan var mı peki ben cok kötü oluyorum

Kizlarrrrrrrr şimdi reçel yedimmmmmmmm daha sonra canim yoğurt çekti onu yiyorummmmm birden bana ne oldu herseyi karıştırmaya basladim

Mekanı cennet olsun canım annenin,bende 4 sene önce babamı kaybettim iyi bilirim bu acıları seni anlayabiliyorum ve dediğin çok doğru ne kadar mutlu olursan ol anne ve babanla yaşadığın dönemlerdeki kadar olmuyomuş o günler en güzel günlermiş sonra anlıyor insan

ikimiz aynı anda aynı şeyleri yazmışız galiba şimdi gördüm yazdığını bence de öyle canım

ii akşamlar arkadaşlar herkese geçmişi okudum kimilerimiz gene duygusallaşmaya başlamış bende de tekrar belirmeye başladı o duygu ne güzel geçmişti eşim ne dese aglıyasım gelio gene
bu arada bana da doktorum tok gelebilirsin demişti demek ki fark etmiyormuş bende burdaki bütün arkadaşlar aç gidince dedim benim doktor heyheylendi gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…