ayaktaysan ondan olabilir cnm bende öğlenden sonra hissetmeye başladım dışarı ç.ıktım geldim bebeğimin cd sini aldım 33 sn. o kadar kısaki ve uyuyor resimde vermedi..ben cnm çok kilolu hamile kaldım..77 kiloydum..ilk zamanlar mide bulantısından yiyemedim...75 e düştüm...şimdi tam 80 kiloyum şimdiş ben 3 kilomu almış oluyorum yoksa 5 kilomu...ben anlamadımda soranlara 3 diyorum 77 le hamile kaldığım için..
Baksen sen kerataya uykucu olacak deseneoff o aşarme çok zordur eminim ki zayıflaman çok normal.yok yok tatlım 3 kilo almış alıyorsun ohh mis gibi valla ben 5 kilo aldım 5,5 ayda.
benim aşıdan değilde şeker için kan aldırdığımda kolumun çevresi mor kaldı bugün 12. gün morluğu geçti ama hala kızarık
Ne güzel iste canim üzüldün mü sen cok şükür şişkinlik olmadı daha ama ilerleyen zamanlarda Olabilir millet ne şişme meraklisiymiskızlar ya bugün ne oldu anlatayım...
kurstan çıktım eve yürüyerek dönüyodum bi mağazada arkadaşım çalışıyor onun yanına uğrayayım dedim oda 3.5 aylık hamileymiş
uzun zamandır görmüyordum oda benim hamile olduğumu bilmiyor tabi.neyse girdim hamile olduğumu birde 5.ayı bitirdiğimi söyleyince kız şok oldu bu ne hiç göbeğin yok söylemesen ben hayatta anlamazdım dedi benim göbeğim senden büyük dedi gerçektende onunki daha büyük.biraz moralim bozuldu ama bi baktımki kızın heryeri şişmiş yüzü gözü eller fln neyseki bende öyle bi durum yok deyip şükrettim.çünkü nasıl hamile kaldıysam öyleyim yüzümde gözümde şişlik değişiklik olmadı.eşime de anlattım bana kızdı haklı olarak olsun daha güzel fit duruyorsun dedi
kızlar ya bugün ne oldu anlatayım...
kurstan çıktım eve yürüyerek dönüyodum bi mağazada arkadaşım çalışıyor onun yanına uğrayayım dedim oda 3.5 aylık hamileymiş
uzun zamandır görmüyordum oda benim hamile olduğumu bilmiyor tabi.neyse girdim hamile olduğumu birde 5.ayı bitirdiğimi söyleyince kız şok oldu bu ne hiç göbeğin yok söylemesen ben hayatta anlamazdım dedi benim göbeğim senden büyük dedi gerçektende onunki daha büyük.biraz moralim bozuldu ama bi baktımki kızın heryeri şişmiş yüzü gözü eller fln neyseki bende öyle bi durum yok deyip şükrettim.çünkü nasıl hamile kaldıysam öyleyim yüzümde gözümde şişlik değişiklik olmadı.eşime de anlattım bana kızdı haklı olarak olsun daha güzel fit duruyorsun dedi
evet ya amma meraklıymış millet şişip gezmeye.önce hamile olduğum belli değil diye üzüldüm biraz ama şişliklerini görünce şükrettim halime canım.dediğin gibi son aylar normal şişelim bi zahmet
Ne güzel iste canim üzüldün mü sen cok şükür şişkinlik olmadı daha ama ilerleyen zamanlarda Olabilir millet ne şişme meraklisiymis
canım bende 22 haftalık hamileyim iki kg aldım ve göbeğim neredeyse hiç çıkmadı hamile olduğum hiç anlaşılmıyo bence güzel bir şey böyle olması çünkü zaten son aylarda iyice büyücek hareketlerimiz kısıtlancak şu an böyle olmak gayet iyi
öyle olduğunu biliyorum da ben acıktığımda oğluşumun sesi soluğu çıkmıyor bende diyorum garibim içerde açlıktan baygın düştü herhalde
yinede sorayım dedim
arkadaşlar ya bişey sorcam sizlere yeni doğmuş bebeğe çeyiz yapmak ne demek özellikle kız çeyizi olur diolar yani anladığım şu bebeğimize alınan kıyafetleri falan mı sercez odasına çeyiz serer gibi ? valla bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşlar ya bişey sorcam sizlere yeni doğmuş bebeğe çeyiz yapmak ne demek özellikle kız çeyizi olur diolar yani anladığım şu bebeğimize alınan kıyafetleri falan mı sercez odasına çeyiz serer gibi ? valla bilgilendirirseniz sevinirim
Canim ben yatarken iciyorum hic dokunmadi simdiye kadar.sen de oyleyap istersen.Karagozlummmmmmmmmgel canim benimmmmm kendi elleriyle yaparım sana yemekleri cokta güzel yaparım
Canlarım kan ilacını içen ve midesi bulanan var mı peki ben cok kötü oluyorum
Şekerimmmm aşkolsun unuturmuyum siz bunları yazışırken ben hastanede arkadaşımın yanındaydım...
Ama asıl bomba avcılar medıcana da yaptı doğumu benim aklımda beylikdüzü kalmış
sana şöyle söyliyeyim ama bahçelievler medicana yı biliyorum doğum yapan arkadaşlarım oldu avcılarıda gördüm doğum katları çok güzel hemşireler ilgi alaka iyi ama iş doktorda bitiyor senin doktorun dışardan gelicekse hastane iyi bi hastane doktorları bilmiyorum ama ..
Sen beylikdüzündemi oturuyorsun bu arada?
Eki Görüntüle 719381 Herkese günaydın sevgili annecikler gördünüz mü beni ben bir küçük erkekim annem dün çok stres yaptı ama herşey çok normal çıktı anneme çok moral verdiniz hepinizi çok seviyorum teyzelerim ellerinizden öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?