2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bugün ne oldu anlatayım...
kurstan çıktım eve yürüyerek dönüyodum bi mağazada arkadaşım çalışıyor onun yanına uğrayayım dedim oda 3.5 aylık hamileymiş
uzun zamandır görmüyordum oda benim hamile olduğumu bilmiyor tabi.neyse girdim hamile olduğumu birde 5.ayı bitirdiğimi söyleyince kız şok oldu bu ne hiç göbeğin yok söylemesen ben hayatta anlamazdım dedi benim göbeğim senden büyük dedi gerçektende onunki daha büyük.biraz moralim bozuldu ama bi baktımki kızın heryeri şişmiş yüzü gözü eller fln neyseki bende öyle bi durum yok deyip şükrettim.çünkü nasıl hamile kaldıysam öyleyim yüzümde gözümde şişlik değişiklik olmadı.eşime de anlattım bana kızdı haklı olarak olsun daha güzel fit duruyorsun dedi

Ne güzel iste canim üzüldün mü sen cok şükür şişkinlik olmadı daha ama ilerleyen zamanlarda Olabilir millet ne şişme meraklisiymis

canım bende 22 haftalık hamileyim iki kg aldım ve göbeğim neredeyse hiç çıkmadı hamile olduğum hiç anlaşılmıyo bence güzel bir şey böyle olması çünkü zaten son aylarda iyice büyücek hareketlerimiz kısıtlancak şu an böyle olmak gayet iyi

Ne güzel iste canim üzüldün mü sen cok şükür şişkinlik olmadı daha ama ilerleyen zamanlarda Olabilir millet ne şişme meraklisiymis
evet ya amma meraklıymış millet şişip gezmeye.önce hamile olduğum belli değil diye üzüldüm biraz ama şişliklerini görünce şükrettim halime canım.dediğin gibi son aylar normal şişelim bi zahmet

canım bende 21+4 haftalığım ve sadce 1 kilo aldım hemşire bile şaşırdı ama bebeğim iyi kilo alıyor çok şükür önemli olanda bu zaten.bencede güzel bi durum eve gelince daha iyi anladım şiş olmaktansa olmamak daha iyi şükür halimize

arkadaşlar ya bişey sorcam sizlere yeni doğmuş bebeğe çeyiz yapmak ne demek özellikle kız çeyizi olur diolar yani anladığım şu bebeğimize alınan kıyafetleri falan mı sercez odasına çeyiz serer gibi ? valla bilgilendirirseniz sevinirim

öyle olduğunu biliyorum da ben acıktığımda oğluşumun sesi soluğu çıkmıyor bende diyorum garibim içerde açlıktan baygın düştü herhalde
yinede sorayım dedim

bende öyle düşünüyorum:)))) acıkınca oda acıktı sanıp üzülüyorum:)))

ben öyle bişeyi hiç duymadım canım ilginçmişş

eskiden bende göbeğim belli olsun isterdim şimdi gene çok bol bluzlarım var hamile olduğumu ilk başta belli etmiyo onları giymeye bayılıyorum kendimi daha iyi hissediyorum

ben bebek çeyizi olarak bildiğim bir kaç birşey var.bebeğin ananesi yani sizin anneniz bebeginizin a dan z ye bütün herşeyini alıyor.ve onu ister mevlüd ister eğlence yapılıp aile arkadaş çevresi çağrılarak sergi gibi yapılıp gösteriliyor.ilk duyduğumda bana da garip gelmişti.ama sonra yaşadığım şehirde çok olunca alışmıştım.

Karagozlummmmmmmmmgel canim benimmmmm kendi elleriyle yaparım sana yemekleri cokta güzel yaparım

Canlarım kan ilacını içen ve midesi bulanan var mı peki ben cok kötü oluyorum
Canim ben yatarken iciyorum hic dokunmadi simdiye kadar.sen de oyleyap istersen.

canım ben bebek mevlütlerinde gördüm kız erkek farketmiyor kıyafetlerini seriyorlar ama onu mu kastettin bilemedim şimdi:44:
gerçi öyle çok bebek mevlütüne katıldığımda yokda 1 -2 anca hepsinde yapıyorlar mı bilmiyorum canım...

Evet canm beylikdüzündeyim ya tek endişem aslında ehten püften sebeplerle sezeryana almaları. Yani sanki öyle normali zorlayacaklar gibime gelmiyo. Yine de teşekkürler :))

Günaydın kızlar, bugün de ilk yazan oğlumla biz olalım
Sabah sabah doğum senaryoları geliyor aklıma, hep eşimi evde hayal ediyordum ya o evde yokken sancı tutarsa taksiydi, trafikti tırstım bi an :-S

Herkese günaydın sevgili annecikler gördünüz mü beni ben bir küçük erkekim annem dün çok stres yaptı ama herşey çok normal çıktı anneme çok moral verdiniz hepinizi çok seviyorum teyzelerim ellerinizden öpüyorum

offfffffffffffffffffff aynı senaryo,inan tatlım bende aynılarını yaşıyorum,ayyy 3 aylık gibi duruyo bilmem ne diolar aptal insanlar 3 aylık bebe daha yukarı bile çıkmıyo,nsl karın büyüycek,,ayyy gıcık oluyorum böle yorumlara,vala canım 24 haftalık oldum hala insanlara 5 aylık falan diorum,
hayır herkesin karın yapısı farklı,kimisinin iç karnı geniş olurmuş,acaba insanlar bunu neden akıl etmiyo,düşüncesiz insanlar hamile bi insana karnın küçük demek küfürden daha ağır geliyo,zaten hassas ve duygusalız...amannnn boşver biz ve bebeğimiz sağlıklı oldukdan sonra gerisi önemli değil,zaten olması gereken kilodalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…