Günaydın kızçeler
uzun süredir yoktum iki hafta rapor alıp dinlendim pazartesiden bu yana da sessiz sessiz takip ediyorum sizi ben bu aralar kendimi çok mutsuz hissediyorum hiç bir şey beni mutlu etmiyor acaba depresyona mı girdim var mı benim gibi olan
Günaydın kızlar, bugün de ilk yazan oğlumla biz olalım
Sabah sabah doğum senaryoları geliyor aklıma, hep eşimi evde hayal ediyordum ya o evde yokken sancı tutarsa taksiydi, trafikti tırstım bi an :-S
Eki Görüntüle 719381 Herkese günaydın sevgili annecikler gördünüz mü beni ben bir küçük erkekim annem dün çok stres yaptı ama herşey çok normal çıktı anneme çok moral verdiniz hepinizi çok seviyorum teyzelerim ellerinizden öpüyorum
herkese günaydın kızlar...artık akşamları Gaziantep inanılmaz sıcak ve ben de sıcaktan uyuyamıyorum...bu arada dün inanılmaz olaylar yaşadık kayınvalidemle...çarşıya çıkmıştık bana bebeğin yatağını almak istediğini söyledi ben de gerek yok dedim ama mutlaka alacağım beni beğendiğin bebek mağazalarından birine sok yoksa kafama göre alırım deyince ben de onu kraft mağazasına soktum oyun parkı aldık açık kahve tonlarında eğer resmini eklemeyi becerebilseydim ekleyecektim ama yapamadım...bir de bana bebek inşallah sana benzer kız bebekler annelerine benzeyince daha güzel oluyor oğluma benzesin istemem dedi şaşırdım kaldım...akşamda kaynımı aradı yengenle de konuş dedi kaç yıl aradan sonra ilk kez konuştuk...valla dün şaşkınlıkla dolu bir gün geçirdim...bebeğimin şansına kayınvalidem değişiyor mu ne?
benim su fazlalığından herhalde bebek göbek yukarılarına bile çıkmış da oralardan bile tekmeliyor beni
kızlar benim de dün ayaklarım şişmeye başladı ayakkabı almam lazım fena taktım bu duruma bir tanecik ayakkabı giyebiliyorum şu an
doğumdan sonra inecek mi bu ayaklar eski numarasına döneecek mi ?
daha bu yaz için 4 tane babet almıştım o kadar çok babetim var ki hepsi de çok güzeller ben giyemeyecek miyim artık onları yaa
Günaydın kızçeler
uzun süredir yoktum iki hafta rapor alıp dinlendim pazartesiden bu yana da sessiz sessiz takip ediyorum sizi ben bu aralar kendimi çok mutsuz hissediyorum hiç bir şey beni mutlu etmiyor acaba depresyona mı girdim var mı benim gibi olan
Eki Görüntüle 719381 Herkese günaydın sevgili annecikler gördünüz mü beni ben bir küçük erkekim annem dün çok stres yaptı ama herşey çok normal çıktı anneme çok moral verdiniz hepinizi çok seviyorum teyzelerim ellerinizden öpüyorum
herkese günaydın kızlar...artık akşamları Gaziantep inanılmaz sıcak ve ben de sıcaktan uyuyamıyorum...bu arada dün inanılmaz olaylar yaşadık kayınvalidemle...çarşıya çıkmıştık bana bebeğin yatağını almak istediğini söyledi ben de gerek yok dedim ama mutlaka alacağım beni beğendiğin bebek mağazalarından birine sok yoksa kafama göre alırım deyince ben de onu kraft mağazasına soktum oyun parkı aldık açık kahve tonlarında eğer resmini eklemeyi becerebilseydim ekleyecektim ama yapamadım...bir de bana bebek inşallah sana benzer kız bebekler annelerine benzeyince daha güzel oluyor oğluma benzesin istemem dedi şaşırdım kaldım...akşamda kaynımı aradı yengenle de konuş dedi kaç yıl aradan sonra ilk kez konuştuk...valla dün şaşkınlıkla dolu bir gün geçirdim...bebeğimin şansına kayınvalidem değişiyor mu ne?
arkadaşlar sizlerde terleme durumları oluyormu buaralar?
ben normalde cok usuyen asla terleyemeyen bırıyım ama sımdı 2 gunde bır dus almama ragmen
kendımı cok rahatsız hissediyorum
Günaydın kızlar, bugün de ilk yazan oğlumla biz olalım
Sabah sabah doğum senaryoları geliyor aklıma, hep eşimi evde hayal ediyordum ya o evde yokken sancı tutarsa taksiydi, trafikti tırstım bi an :-S
o duygu ben de de var canım...anne olmayı çok istiyorum ama bir yandan da çok korkuyorum herkes hayatınız çok değişecek çok rahattınız hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyor bu da beni korkutuyor...işte annelik çok zor lafları falan filan...ben de çok korkuyorum ya iyi bir anne olamazsam sorumluluklarımı yerine getiremezsem diye...bu da beni mutsuz ediyor...
arkadaşlar ya bişey sorcam sizlere yeni doğmuş bebeğe çeyiz yapmak ne demek özellikle kız çeyizi olur diolar yani anladığım şu bebeğimize alınan kıyafetleri falan mı sercez odasına çeyiz serer gibi ? valla bilgilendirirseniz sevinirim
evet diyenler oluyor ama bana saçma geliyor. sonuçta Allah nasip etti biz istedik bu bebekleri tabiki bakacağız fedakarlık yapacağız. annelik kolay değil ki. insanlar nede çok abartıyor herşeyi.Tatlım milletin ne dediğine hiç takılma.Ben Ege'ye hamileyken onu herkes yaptı."Şimdi uyuyabildiğin kadar uyu, sonra böyle uyuyamayacaksın","şimdi gez gezebildiğin kadar,ilerde sıkar böyle gezmen" cümleleri....
Ege doğdu.
"şimdi emzirip yatırıp koyuyorsun,sen onu ayaklanınca gör, hayatın kayacak" "hele bir emeklesin, mahfoldun sen" "dişleri bi çıksın göğüs uçların kopacak" cümleleri....
Sanki bebek değil, canavar mübarek....
Ve ben bu sıkıntıların hiçbirini yaşamadım.Allaha şükür oğlum çok uyumlu bir bebekti.Sadece ilk aylarda biraz gaz problemi yaşadık.Onda da babayı kullan.Erkekler gazı çabuk çıkarıyor
Uyanıp emdiği saatleri rutine bindiği anda bebeğin hiçbir ağırlığı olmadığını göreceksin.Zaten ilk 6 ay emip uyuyacak, emip uyuyacak....Bu da anneliğe adapte olman için uzun bir süre...
Herşey çorap söküğü gibi gidecek.
Sen hiç çocuğuna bakamayan anne gördün mü,duydun mu?Annelik dürtüsü Allah tarafından donanımlarımız arasına eklenmiş.Sadece zamanı geldikçe bu özellik kendini daha çok gösterecek.Şu anda sen bu yüklenmiş donanımın farkında değilsin
günaydın canım.ben muhtemelen sezeryan olacağıım için doğum korkusu hiç yaşamadım.keşke o zamana kadar hayırlısıyla gelebilsekte bi doğurmak kalsa. ama itiraf edeyim geçtiğimiz haftalarda bende erken doğum olur suyum falan gelirde eşim evde olmazsa ne olur diye dusunmeye başladım.eşim vardıyalı calısıyo işyeri arabayla eve 15 dk sürüyo aslında.plan yaptım dedim son ayımda eşim işe arabayla gider gelir.kayınpederim alt katımda oturuyo onunda arabası var.üst sokagımda annemle ablam oturuyo onlarında arabası var.sokağımızın üst basında halamlar alt tarafında dayımlar var.yani çok şükür akraba ve arabadan bol bişey yok ama bi aksilik olur evde yalnız olurum diye baya panik yapmıştım.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
bu günkü evlilik takvimime baksanıza şahane
aşkım ile evleneli 4 yıl oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?