bu günkü evlilik takvimime baksanıza şahane
aşkım ile evleneli 4 yıl oldu :)
offfffffffffffffffffff aynı senaryo,inan tatlım bende aynılarını yaşıyorum,ayyy 3 aylık gibi duruyo bilmem ne diolar aptal insanlar 3 aylık bebe daha yukarı bile çıkmıyo,nsl karın büyüycek,,ayyy gıcık oluyorum böle yorumlara,vala canım 24 haftalık oldum hala insanlara 5 aylık falan diorum,
hayır herkesin karın yapısı farklı,kimisinin iç karnı geniş olurmuş,acaba insanlar bunu neden akıl etmiyo,düşüncesiz insanlar hamile bi insana karnın küçük demek küfürden daha ağır geliyo,zaten hassas ve duygusalız...amannnn boşver biz ve bebeğimiz sağlıklı oldukdan sonra gerisi önemli değil,zaten olması gereken kilodalar.
bende aynen öyle dedim canım benim iç karnım genişmiş ben kızımı saklıyorum dedim.anlamazlarki onlar takmışlar bi hamile insanın kalıplı göbekli ağırlaşmış olmasına.hamileyim deyince öyle bi hal içinde olmamı bekliyorlar heralde.dediğin gibi şükürler olsun ki bebişlerimiz sağlıklı daha ne isteriz onlar iyi olsun yeter
Canım bu insanları susturamayız üstüne vazife olmayan işlere karışır aptal aptal konuşurlar evlenirsin bir laf, evlenmezsin bir laf çocuk doğurmazsın neden olmuyormu? doğurursun 2. ci ne zaman hamile kalırsın çok şiştmişsin veya hiç belli olmuyor derler millet olarak başkalarının mutluluğundan mutsuzluk mutsuzluğundan da mutluluk çıkartılır ne tezad bir dünyaya kaldık anlamadım gitti....:44::44::44:
Canım bu insanları susturamayız üstüne vazife olmayan işlere karışır aptal aptal konuşurlar evlenirsin bir laf, evlenmezsin bir laf çocuk doğurmazsın neden olmuyormu? doğurursun 2. ci ne zaman hamile kalırsın çok şiştmişsin veya hiç belli olmuyor derler millet olarak başkalarının mutluluğundan mutsuzluk mutsuzluğundan da mutluluk çıkartılır ne tezad bir dünyaya kaldık anlamadım gitti....:44::44::44:
aynen canım yaaa ne yapsak mutlaka yorum yapacak bişey buluyolar halbuki onlara ne.ben halimden memnunum tamam hamile olduğum belli olmuyor ama kızım benimle bunu biliyorum o bana yetiyor tekmelerini hissediyorum daha ne olsun...ama takmıyorum artık böyle şeyleri herkes kendine baksın diyorum geçiyorum
Tatlım milletin ne dediğine hiç takılma.Ben Ege'ye hamileyken onu herkes yaptı."Şimdi uyuyabildiğin kadar uyu, sonra böyle uyuyamayacaksın","şimdi gez gezebildiğin kadar,ilerde sıkar böyle gezmen" cümleleri....
Ege doğdu.
"şimdi emzirip yatırıp koyuyorsun,sen onu ayaklanınca gör, hayatın kayacak" "hele bir emeklesin, mahfoldun sen" "dişleri bi çıksın göğüs uçların kopacak" cümleleri....
Sanki bebek değil, canavar mübarek....
Ve ben bu sıkıntıların hiçbirini yaşamadım.Allaha şükür oğlum çok uyumlu bir bebekti.Sadece ilk aylarda biraz gaz problemi yaşadık.Onda da babayı kullan.Erkekler gazı çabuk çıkarıyor
Uyanıp emdiği saatleri rutine bindiği anda bebeğin hiçbir ağırlığı olmadığını göreceksin.Zaten ilk 6 ay emip uyuyacak, emip uyuyacak....Bu da anneliğe adapte olman için uzun bir süre...
Herşey çorap söküğü gibi gidecek.
Sen hiç çocuğuna bakamayan anne gördün mü,duydun mu?Annelik dürtüsü Allah tarafından donanımlarımız arasına eklenmiş.Sadece zamanı geldikçe bu özellik kendini daha çok gösterecek.Şu anda sen bu yüklenmiş donanımın farkında değilsin
hehe kzılar ben de 6.ayıma girdim deyince pek göstermiyorsun diyorlar nasıl hoşuma gidiyor anlatamam
zaten son aylar bol bol şişeceğiz boşverin böyle fit olmak daha güzel
not: 23. haftaya girdik bugün inşallah 3,5 kilo aldım
amaaaaaa 68 ile hamile kalıp 71,5 a geldim
maşallah benimde karnım çıktı baya artık
bu arada 22 haftalık hamilesin 6 aya girmiş mi oluyoruz :44:ben herkese 5 aylık diyorumdabilemedim bu ay hesaplamasını :44::44:
benim su fazlalığından herhalde bebek göbek yukarılarına bile çıkmış da oralardan bile tekmeliyor beni
kızlar benim de dün ayaklarım şişmeye başladı ayakkabı almam lazım fena taktım bu duruma bir tanecik ayakkabı giyebiliyorum şu an
doğumdan sonra inecek mi bu ayaklar eski numarasına döneecek mi ?
daha bu yaz için 4 tane babet almıştım o kadar çok babetim var ki hepsi de çok güzeller ben giyemeyecek miyim artık onları yaa
Günaydın hepinize hayırlı cumalar
şu cümleler beni o kadar rahatlattı ki herkes neler neler söylüyor gece uykularım kaçıyor ya bakamazsam diye
kesinlikle senin gibi pozitif insanlara ihtiyacımız var şu süreçte
mojeli akşam için plan var mı?
Sağol güzel düşüncelerin için bitanem...
Ama ben de hamileyken en çok canımı sıkan cümleler bunlardı.Hayır yani,zaten anne adayının kaygıları oluyor,hiç bilmediği bir denizde yüzecek...
"Aman su buz gibi, tir tir titreyeceksin, ay şöyle boğulabilirsin, böyle de dalga çıkar bak gününü görürsün ama sen gene de git denize" demek gibi bişey bu.
İnsanda keyif mi kalır artık yüzmek için
"Su soğuk olabilir ama girdikten sonra vücudun alışıyor, dalgadan korkarsan çok açılma.Yüzmeyi bilmiyor, boğulmaktan korkuyorsan kıyıdan ayrılmazsın olur biter ama gir denize keyfini çıkar" demek varken.....
Bebek acıktığı zamanı göğüsleriniz size söyleyecek, başka odada "gık" dese, kimse duymasa siz duyacaksınız onu..Yüzünün şeklinden, mimiğinden aç mı, gazı mı var, sıkıntısı ne anlayacaksınız..
Ha gezme tozmaya gelince....Valla ben oğlum 5-6 aylıkken bile koydum arabasına, çalgılı çengili içkili restaurantlara da gittim, düğünlere de gittim. Yaşgünü, yıldönümü yemeği gibi günlerde oğlum yanımda uyudu, ben eğlendim.Eşimle başbaşa yemeklerimi de yedim.
Bebek gelince hayat bitmiyor.
Haa,şimdilerde biz gezme saatlerimizi değiştirdik biraz.Hafta sonları arkadaşlara 4-5 gibi gidip, 9:30 gibi kalkıyoruz.10'da oğlum uyuyor çünkü.Nadiren deliyoruz bu saatleri..
Eh o kadar fedakarlık da olsun..
maşallah benimde karnım çıktı baya artık
bu arada 22 haftalık hamilesin 6 aya girmiş mi oluyoruz :44:ben herkese 5 aylık diyorumdabilemedim bu ay hesaplamasını :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?