2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar tekrar hepinize tşk ederim dün çok şükür gittim geldim 28 dk sürdü saniye saniye video kayıt yaptı eşim doktorumuzda çok tatlı bir insan her ayrıntıyı söyledi bebekcik bir erkek pipisini çok net gördük, 23+3 günlük 540 gr normal dedi ağustos sonu doğum başlıyor dedi en son 18 eylül dedi gün olarak...

bende aynen öyle dedim canım benim iç karnım genişmiş ben kızımı saklıyorum dedim.anlamazlarki onlar takmışlar bi hamile insanın kalıplı göbekli ağırlaşmış olmasına.hamileyim deyince öyle bi hal içinde olmamı bekliyorlar heralde.dediğin gibi şükürler olsun ki bebişlerimiz sağlıklı daha ne isteriz onlar iyi olsun yeter

Canım bu insanları susturamayız üstüne vazife olmayan işlere karışır aptal aptal konuşurlar evlenirsin bir laf, evlenmezsin bir laf çocuk doğurmazsın neden olmuyormu? doğurursun 2. ci ne zaman hamile kalırsın çok şiştmişsin veya hiç belli olmuyor derler millet olarak başkalarının mutluluğundan mutsuzluk mutsuzluğundan da mutluluk çıkartılır ne tezad bir dünyaya kaldık anlamadım gitti....:44::44::44:

illa ki konuşacak şey bulurlar gerçekten. sen cevap versende aynı şeyi söylemekten bıkmazlar. hep bi soru sorarlar...

aynen canım yaaa ne yapsak mutlaka yorum yapacak bişey buluyolar halbuki onlara ne.ben halimden memnunum tamam hamile olduğum belli olmuyor ama kızım benimle bunu biliyorum o bana yetiyor tekmelerini hissediyorum daha ne olsun...ama takmıyorum artık böyle şeyleri herkes kendine baksın diyorum geçiyorum

Çevremizde o kadar insan hamile kaldı o kadar kişi torun sahibi oldu (benim annemin ilk torunu olacak bu arada çok özeniyor her şeye)
kimin bebeği olsa sevdik hediyemizi aldık hayırlı olsuna gittik ama ben hamile kaldım millete dert oldu geçenlerde birisi dangalak afedersiniz annemi görmüş bebek nasıl iyi mi annemde çok iyi demiş kapatmış konuyu arkasından bağırıyormuş ama sağlığını sordum bir şey varmı bebekte demiş ya bu nasıl bir soru arkadaşlar ya nasıl bir cesaret le sen bunu bana sorgularsın yanımda olsaydı o kişi parçalayacaktım yani anlayacağınız sağımız cahil solumuz cahil kimseye primde vermiyoruz ama....

kızlar şimdi baktım da nette bir sürü hamile egzersizleri var
ben doğumdan çoookkkk korkan biri olarak günde azar azar başlayıp çoğaltarak bu egzersizlere başlamayı düşünüyorum artık
aranızda doğum egzersizi yapan var mı

Günaydın hepinize hayırlı cumalar
şu cümleler beni o kadar rahatlattı ki herkes neler neler söylüyor gece uykularım kaçıyor ya bakamazsam diye
kesinlikle senin gibi pozitif insanlara ihtiyacımız var şu süreçte

hehe kzılar ben de 6.ayıma girdim deyince pek göstermiyorsun diyorlar nasıl hoşuma gidiyor anlatamam
zaten son aylar bol bol şişeceğiz boşverin böyle fit olmak daha güzel

not: 23. haftaya girdik bugün inşallah 3,5 kilo aldım

amaaaaaa 68 ile hamile kalıp 71,5 a geldim

maşallah benimde karnım çıktı baya artık
bu arada 22 haftalık hamilesin 6 aya girmiş mi oluyoruz :44:ben herkese 5 aylık diyorumda bilemedim bu ay hesaplamasını :44::44:

Aldığın babetleri iyi sakla tatlımmm....seneye giyersin artık...
hamilelikle herkesin vücut yapısına bağlı olmakla birlikde el ve ayaklar şişiyor bazı vücutlar eski haline geliyor doğumdan sonra ama çoğu kişide ayaklarım 1 numara büyüdü lafını duymuşluğum var:26:
benim ilk hamileliğimde 38 numara olan ayaklarım 40 olmuştu yazın 40 numara babet giyirordum yaz bitti eylül ekim gibi eski ayakkkabılarımı giydim sonrasında da bi değişiklik olmadı hava sıcaklığı ve ayakları uzun süre sarkıtmak şişmeye neden oluyor bunda da şişiyor ayaklarım ama henüz ayakkabı değiştirmedim sadece tecrübeli olduğumdan çok rahat bir babet aldım hafif topuğu var dümdüz değil oda ayakları acıtıyor çünki yanları delikli misss gibi havada alıyor 1 ay sonra muhtemelen buda olmaz ama hepsi geçiyor büyüsede 1 numara en fazla büyür...

Ben soranlara 6 aya yenı girdim dıyorum aslında 5 6 kılo aldım ama hamılelık oncesı bıraz zayflamıstım
suan karnım çok buyumedı
bana da cok bellı değil dedıklerınde hosuma gıdıyo acıkcası
sonrasından asıl cumleyı soyluyolar zateb
bu aydan sonra şişiceksin:):):)
ben sahsen dua edıyorum cok kılo almayayım karnım cok büyümesin ama kızımın boyu kılosu sağlıgı hersey yolunda olsun ınsallah diye
bence boylesı daha guzel
zaten sıcaklar baslaynca agırlasınca zor olucak ne kadar az büyürsek o kadar iyidir:)

arkadaşlar renkli ultrasonumuz ve şeker testleri yapıldı bundan sonra neler olacak bilen var mı????

Sağol güzel düşüncelerin için bitanem...
Ama ben de hamileyken en çok canımı sıkan cümleler bunlardı.Hayır yani,zaten anne adayının kaygıları oluyor,hiç bilmediği bir denizde yüzecek...
"Aman su buz gibi, tir tir titreyeceksin, ay şöyle boğulabilirsin, böyle de dalga çıkar bak gününü görürsün ama sen gene de git denize" demek gibi bişey bu.
İnsanda keyif mi kalır artık yüzmek için
"Su soğuk olabilir ama girdikten sonra vücudun alışıyor, dalgadan korkarsan çok açılma.Yüzmeyi bilmiyor, boğulmaktan korkuyorsan kıyıdan ayrılmazsın olur biter ama gir denize keyfini çıkar" demek varken.....

Bebek acıktığı zamanı göğüsleriniz size söyleyecek, başka odada "gık" dese, kimse duymasa siz duyacaksınız onu..Yüzünün şeklinden, mimiğinden aç mı, gazı mı var, sıkıntısı ne anlayacaksınız..
Ha gezme tozmaya gelince....Valla ben oğlum 5-6 aylıkken bile koydum arabasına, çalgılı çengili içkili restaurantlara da gittim, düğünlere de gittim. Yaşgünü, yıldönümü yemeği gibi günlerde oğlum yanımda uyudu, ben eğlendim.Eşimle başbaşa yemeklerimi de yedim.
Bebek gelince hayat bitmiyor.
Haa,şimdilerde biz gezme saatlerimizi değiştirdik biraz.Hafta sonları arkadaşlara 4-5 gibi gidip, 9:30 gibi kalkıyoruz.10'da oğlum uyuyor çünkü.Nadiren deliyoruz bu saatleri..
Eh o kadar fedakarlık da olsun..

Ne güzel yazmışsın canım bende senin gibi düşünüyorum biz çift olarak çok evcimenizdir gezeriz ama saatlidir o bile..
nedense böyle bi düzenimiz var birde dikkatimi şu çekiyor ben bodrumda oturuyorum yabancı çiftler o kadar rahat ki 2 küçük bebek
yanlarında hatta bazen birtanede karnında nerden nereye gelmişler güneş falan dinlemeden geziyorlar
Allah bizlerede nasip etsin ben inanıyorum herşey güzel olucak milletimiz felaket tellalı gibi
birde böyle diyenlere bakıyorumda hepsi 2-3 çocuk yapmış ne çelişki ama

maşallah benimde karnım çıktı baya artık
bu arada 22 haftalık hamilesin 6 aya girmiş mi oluyoruz :44:ben herkese 5 aylık diyorumda bilemedim bu ay hesaplamasını :44::44:

benim bu gün 25+4 son adet tarihimden itibaren yarın tam 180 gün oluyo yani 6.ayım bitti 7.aya girdim
25 x 7 = 175
175 + 4 = 179
179 / 30 = 5.96 ay
bu formulu kullanabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…