benim bu gün 25+4 son adet tarihimden itibaren yarın tam 180 gün oluyo yani 6.ayım bitti 7.aya girdim
25 x 7 = 175
175 + 4 = 179
179 / 30 = 5.96 ay
bu formulu kullanabilirsiniz
biraz geç kaldım bu sabah işim vardı herkese hayırlı cumalar...
Fadiyez cnm gözün aydın sende atlattın ayrıntılıyı korktuğuna değmedi ama işte insanda stres oluyor çok tatlı maşallah..nazar değmesin annesi...
kızlar pazar akşamı misafirim gelecek 10 kişi eşimin arkdaşları ve eşleri ben çaya çağıralım dedim eşim pasta börekle uğraşma yemek daha kolay olur dedi ne yapsam diye düşünüyorum sanki yemeğe çağırınca çayın yanında birşey yapılmıyor neyse birkerem çağırmış bulundum...yarın işten çıkınca temizliğimi yaparım pazar günüde yemekleri fikrinizi yazarsanız sevinirim ...
Canikom, pasta böreği pastaneden alabilirsin, ben uzun zamandır hiç uğraşmıyorum misafir geleceği zaman. Bir kek, bir börek, bir tuzlu daha al tamam...Parama geçer sözüm..Eğer yemeğe geleceklerse de bir çorba, bir pilav, bir de soslayıp fırına parça tavuk at, bitti gitti....Yanına da salata yaptığında al sana zengin menü
kızlar şimdi baktım da nette bir sürü hamile egzersizleri var
ben doğumdan çoookkkk korkan biri olarak günde azar azar başlayıp çoğaltarak bu egzersizlere başlamayı düşünüyorum artık
aranızda doğum egzersizi yapan var mı
aynen tatlım benimde seninki gibi valla uyuz oluyorum bakıyorum etrafımdakilere dümdüz top gibi ama benim öyle değil sanki hamile değilimde biçimsiz kilo almışım gibi duruyor
bende kuru pastalarla uğraşmam alırım pastaneden yapacaksam bir milföy yaparım eşimin uyuzluğu işte bende yemekte çorba salata fırına tavuk patates pilav birde yoğurtlu birşey yaaprım yeter dimi az olmaz sonuçta hamileyim..sağol cnm ...
site açılmıyor galiba fotosu bu fiyatıda 49 lira
bu günkü evlilik takvimime baksanıza şahane
aşkım ile evleneli 4 yıl oldu :)
ama bu elbise kolsuuuz?????
:44:
site açılmıyor galiba fotosu bu fiyatıda 49 lira
çokkk ciciii.bu arada evet site açlmıyor.ben çok beğendim fiyatı da gayet iyi bence.bu arada hemşeriyiz bende izmirliyim fakat eşimin işi dolayısıyla ile 4 aydır bursa da yaşıyoruz.[/QUOTE
ayyy beğenmene sevindim bursayıda biliyorum canım benim anneannemler de orda orasııda çok güzel ama izmir gibisi yok bence napsam mı ki acaba çarşıda falan daha iisini bulabilir miyim bide bundan önce alınması öncelikli şeyler mi var
Maşallah bebişlerimize benimki hiç oynamıyor bende bekliyorum hafif hafif oynuyor fakat yorulduğum zaman acaip bir şeyler yapıyor ama anlayamadığım ne olduğunu karnım çok sertleşiyor iyi bir şey dir inşallah perşembe doktora gittiğim zaman sorucam neden böyle diye...
Aynen canım bende çok net görebiliyorum göbeğimi hoplatıyo resmen ama babasına göstermeye çalışınca hayatta tekmelemio şaştım kaldım bakalım az daha büyüsün diyorum bende
geçen hafta cuma günü kayınvalidem görümcemin yanına gitti görümcemin de kızı var bu ay26 sinda doğum günü var 1 yaşına girecek şimdi benim size sormak istediğim bişey var kaç gündür kendi kendime düşünüp duruyorum daha annem gitmeden görümcen telefonda anneme işte giyitirmi bilmem ama benim kızıma giyitemedim az giydiği kıyafetleri onları gönderirim sen gelince dedi kayınvalidem de giyitir giyitir öyle şeyi yoktur dedi bende giyitmem de demedim giyitirimde demedim ama açıkcası ilk bebeğime giyilmiş kullanılmış bişey giydirmek istemiyorum herşeyini beğene beğene almak istiyorum bide kendi kızına giydirmediyse o kadar beğenmemiştir dmek ki çünkü insan önce en beğendiklerini giydirmez mi bebeğine şimdi böyle toplayıp gelirse kayınvalidem sizce nasıl davranayım yaa kibarca söylesem mi acaba yoksa alıp hiç bişey demeden giydirmesem mi hem hala olarak beklerim ki yeni bişeyler alsın göndersin akıl verin lütfen aslında çok şükür çok ii anlaşır k.validemlede görümcemlede kötülüklerinden değil bu dediği ama işte benim içimden geçenlerde bunlar oldu
yok yok tatlım fotoyu tam alamadım netten alt üst zıbını eldiveni bandanası ve patiğide var asıl desen elbisede ondan bukadarını aldım
geçen hafta cuma günü kayınvalidem görümcemin yanına gitti görümcemin de kızı var bu ay26 sinda doğum günü var 1 yaşına girecek şimdi benim size sormak istediğim bişey var kaç gündür kendi kendime düşünüp duruyorum daha annem gitmeden görümcen telefonda anneme işte giyitirmi bilmem ama benim kızıma giyitemedim az giydiği kıyafetleri onları gönderirim sen gelince dedi kayınvalidem de giyitir giyitir öyle şeyi yoktur dedi bende giyitmem de demedim giyitirimde demedim ama açıkcası ilk bebeğime giyilmiş kullanılmış bişey giydirmek istemiyorum herşeyini beğene beğene almak istiyorum bide kendi kızına giydirmediyse o kadar beğenmemiştir dmek ki çünkü insan önce en beğendiklerini giydirmez mi bebeğine şimdi böyle toplayıp gelirse kayınvalidem sizce nasıl davranayım yaa kibarca söylesem mi acaba yoksa alıp hiç bişey demeden giydirmesem mi hem hala olarak beklerim ki yeni bişeyler alsın göndersin akıl verin lütfen aslında çok şükür çok ii anlaşır k.validemlede görümcemlede kötülüklerinden değil bu dediği ama işte benim içimden geçenlerde bunlar oldu
takımın beyazıda var bende aslında dediğin gibi düşündüm acaba beyaz daha mı ii bide dün bi tane pembe elbise aldım birazdan fotosunu koycam onunda benzer olcak sanki beyaz daha ii olcak galibaTatlım,böyle şeylere takılma derim ben.Görümcen bebeği büyüdüğü için giydirememiş olabilir o cicileri.Bebekler, çocuklar o kadar hızlı büyüyor ki..Hele ilk 2 sene....2-3 arası büyüme ivmesi yavaşlıyor.Hem onun beğenip giydirmediğini sen beğenip giydirebilirsin.Hem kimse yoklama da yapmayacak kaçını giydirdi, kaçını giydirmedi diye...Bence gelsin kıyafetler, hiç kırma milleti.
Giydirmesen de kimse hesabını sormaz. Hiçbişey yapamazsan......Bir müddet sonra "ben de onları unuttum bir kenarda, artık girmiyor, ben de birine vereyim bari" dersin
Valla ben hiç milletin eskisi gibi düşünmüyorum bebek, çocuk kıyafetlerini.....Haaaa bana verseler kafalarına çarparım ama oğlum için alırım valla..
Benim kuzenimin eşi teklif etti. Küçük oğlunun birsürü kıyafeti varmış. "Yanlış anlamazsan hepsi yepyeni duruyor.Anca 1-2 defa giymiştir giydiklerini.Sana verebilirmiyim"dedi. "Aaaa,tabi ki.Giyeriz biz Oğuzhan abimizin kıyafetlerini" dedim. Anam kıyafetler bir geldii...Hepsi yepyeni ,kiminin etiketi üstünde..Hepsi markalı firmalardan...."Böyle eskiye can kurban.Sen saklamaya devam et Aslı,biriktikçe gönder bana" dedim.Şu anda oğlumun 3-5 yaş aralığı birsürü kıyafeti var.İkinci bile giyer bu gidişle
valla aslında görümcem kendi aldıysa kötü şeyler almaz eminim ama sağdan soldan gelen hediyeler pek iç açıcı olmuyo naylon oluyo çoğu onlarıda göndermez herhalde dediğin gibi bi gelsin hayırlısıylada taa malatyadan gelip kontrol etcek hali yok ya bakarsın beğenirim dediğin gib kırmaya gerek yok kimseyi
Takım güzelmiş.Beyazı yok mu peki...Beyaz olsa tam melek gibi olur ufaklığın.
evet insan öyle istiyor ama teklif eden konu komşu arkadaş değil ki benim eşimin ablası severimde kendisini o yüzden insan iki kere düşünüyobana da öyle teklifler geldi çevremden.eşimle anlaştık ve bir karara vardık.teklif eden herkeze teşekkür edip.ilk bebeğimiz olduğu için çok hevesli ve özenli olduğumuzu her şeyin yeni olmasını istediğimizi söylüyoruz.allaha şükür almak için durumumuzda müsait gerçekten ihtiyacı olan insalara vermelerinin daha doğru olacağını onları üzmeden ve kırmadan anlatmaya çalışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?