Canim benimmmmm maşallah Allah bağışlasin yerim ben bu fındığı Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin bitanemmmmmmmEki Görüntüle 719381 Herkese günaydın sevgili annecikler gördünüz mü beni ben bir küçük erkekim annem dün çok stres yaptı ama herşey çok normal çıktı anneme çok moral verdiniz hepinizi çok seviyorum teyzelerim ellerinizden öpüyorum
bu günkü evlilik takvimime baksanıza şahane
aşkım ile evleneli 4 yıl oldu :)
site açılmıyor galiba fotosu bu fiyatıda 49 lira
geçen hafta cuma günü kayınvalidem görümcemin yanına gitti görümcemin de kızı var bu ay26 sinda doğum günü var 1 yaşına girecek şimdi benim size sormak istediğim bişey var kaç gündür kendi kendime düşünüp duruyorum daha annem gitmeden görümcen telefonda anneme işte giyitirmi bilmem ama benim kızıma giyitemedim az giydiği kıyafetleri onları gönderirim sen gelince dedi kayınvalidem de giyitir giyitir öyle şeyi yoktur dedi bende giyitmem de demedim giyitirimde demedim ama açıkcası ilk bebeğime giyilmiş kullanılmış bişey giydirmek istemiyorum herşeyini beğene beğene almak istiyorum bide kendi kızına giydirmediyse o kadar beğenmemiştir dmek ki çünkü insan önce en beğendiklerini giydirmez mi bebeğine şimdi böyle toplayıp gelirse kayınvalidem sizce nasıl davranayım yaa kibarca söylesem mi acaba yoksa alıp hiç bişey demeden giydirmesem mi hem hala olarak beklerim ki yeni bişeyler alsın göndersin akıl verin lütfen aslında çok şükür çok ii anlaşır k.validemlede görümcemlede kötülüklerinden değil bu dediği ama işte benim içimden geçenlerde bunlar oldu
Valla aslında görümcem kendi aldıysa kötü şeyler almaz eminim ama sağdan soldan gelen hediyeler pek iç açıcı olmuyo naylon oluyo çoğu onlarıda göndermez herhalde dediğin gibi bi gelsin hayırlısıylada taa malatyadan gelip kontrol etcek hali yok ya bakarsın beğenirim dediğin gib kırmaya gerek yok kimseyi
elbise çok güzel canım.. erken olduğu konusunda gelince bu senin mevlütü okutacağım zamanla alakalı, 20 gün bir ay sonra okuturum diyorsan erken değil ama aylar sonra okutacaksan erteleyebilirsin.
canım bana da öyle teklifler yapıldı bende kesik kesik cevaplar verdim hep. elinde gelirse kadın teşekkür et bir kenara koy. ama arethusanın dediği gibi belkide yenidir sende beğenirsin ve giydirebilirsin.
bende herşeyim yeni olsun dedim ama puset konusunda düşündüm taşındım görümcemden alacağım. en fazla 6 ay kullanacak, o dönemde kışa geldiği için evden pek dışarı çıkmayacak.. 300-400 tl vermek istemedim boş yere.. bi okadar daha verip arabasını alacağım..
kızıma dün aldığım bu pembe elbiseyi 1 yaş için seneye yaza giyer die düşündüm abiye sayılabilir bu tarz kıyafetler 70 falandı hep sorduğumda 35 e bırakınca dayanamadım aldım markasıda ii bir marka pembe panterliyide kuzenimin eşi aldı oda büyük 2 3 yaşında anca giyer ama ben çok beğenince hediye almak istedi
geçen hafta cuma günü kayınvalidem görümcemin yanına gitti görümcemin de kızı var bu ay26 sinda doğum günü var 1 yaşına girecek şimdi benim size sormak istediğim bişey var kaç gündür kendi kendime düşünüp duruyorum daha annem gitmeden görümcen telefonda anneme işte giyitirmi bilmem ama benim kızıma giyitemedim az giydiği kıyafetleri onları gönderirim sen gelince dedi kayınvalidem de giyitir giyitir öyle şeyi yoktur dedi bende giyitmem de demedim giyitirimde demedim ama açıkcası ilk bebeğime giyilmiş kullanılmış bişey giydirmek istemiyorum herşeyini beğene beğene almak istiyorum bide kendi kızına giydirmediyse o kadar beğenmemiştir dmek ki çünkü insan önce en beğendiklerini giydirmez mi bebeğine şimdi böyle toplayıp gelirse kayınvalidem sizce nasıl davranayım yaa kibarca söylesem mi acaba yoksa alıp hiç bişey demeden giydirmesem mi hem hala olarak beklerim ki yeni bişeyler alsın göndersin akıl verin lütfen aslında çok şükür çok ii anlaşır k.validemlede görümcemlede kötülüklerinden değil bu dediği ama işte benim içimden geçenlerde bunlar oldu
Ayyyyyy cok tatliiii bende gördüm bunu bayıldım ama 1 yas yasa 6 aylıkların giydirebiliriz çünkü kısa geliyor ona göre al bitanem giysi konusunda iyiyse alırım de icine sinenleri başka birinden giyilmen kıyafet bebeğin ömrünü uzatırmış batıl inanç ama inanan insan cok benim teyzemin eltisi herkesten birşey aldı durumları da iyi ilk kızı aldı vallahi bunları takma zaten bebek büyüyor geri verirsin kendisine
Evet,sen al bakalım.Düşündüğün gibi naylon çıkmayabilir.
İnanırmısın bizim Ege efendinin de giyemediği, üzerinde etiketiyle duran öyle hediyeleri var ki...Bana olsa ben giyerim yani..o derece
Allahtan Güney'le doğum zamanları yaklaşık aynı aylar.Büyüme hızları da çok farklı olmazsa Ege'de fırsat bulup giydiremediğim şeyleri Güney'e giydirebilirim.
Dediğim gibi yapman en güzeli....bak, beğendiklerini giydir, beğenmediklerini de sakla....Hay Allah ben bunları burada unutmuşum,bi ihtiyaç sahibine vereyim bari" deBazen politik olmak iyidir.Kimse kırılmaz,senin de kredin etkilenmez.
Bebeklerin giydiği haram,yediği içtiği helal derler...Hiçbirine başkasının eskisi gözüyle bakma sen.Bebekler kıyafetlerini eskitemeyecek kadar hızlı büyüyorlar.Eskiyen de yıkamaktan eskir,giymekten değilki onları da görümcen göndermez, göreceksin.
elbise çok güzel canım.. erken olduğu konusunda gelince bu senin mevlütü okutacağım zamanla alakalı, 20 gün bir ay sonra okuturum diyorsan erken değil ama aylar sonra okutacaksan erteleyebilirsin.
canım bana da öyle teklifler yapıldı bende kesik kesik cevaplar verdim hep. elinde gelirse kadın teşekkür et bir kenara koy. ama arethusanın dediği gibi belkide yenidir sende beğenirsin ve giydirebilirsin.
bende herşeyim yeni olsun dedim ama puset konusunda düşündüm taşındım görümcemden alacağım. en fazla 6 ay kullanacak, o dönemde kışa geldiği için evden pek dışarı çıkmayacak.. 300-400 tl vermek istemedim boş yere.. bi okadar daha verip arabasını alacağım..
Ya ama ne şeker şeyler bunlar yaaaa!!Sen bunları böyle yayınladıkça ben gene kız doğuramayacağım için hayıflanıyorum...Oooof offf.Böyle cici bici giydirecektim ben de kızım olaydı....Fırfırlı kilodunun güzelliğine bakarmısın şunuuuuunnnnnnnn!!!
canm mrb ben bugn 2.tetenz aşımı oldum ve ebe hanıma sordm dr randevuma cok var cunkı bıraz hızlı yürüdüğümde oldu bi kaç kez ve otururkende ayaktaykende gün içinde de uzun aralklarla karnmın alt kısmında kasılma brsey yumrulanıyo gibi oluyo hemen geciyo o normalmiş artk kasmalar başlarmış bu ayda.atreman kasılmaları.cok sık oluysa hemen dr git bence.sorcam sorcam cekınıyrm ama ilişki sonrasıda oluyo bu olay bebeğe kan dolaşımı çok gittiğinden olur diyo nette arastrdm sizdede oluyomu
biraz geç kaldım bu sabah işim vardı herkese hayırlı cumalar...
Fadiyez cnm gözün aydın sende atlattın ayrıntılıyı korktuğuna değmedi ama işte insanda stres oluyor çok tatlı maşallah..nazar değmesin annesi...
kızlar pazar akşamı misafirim gelecek 10 kişi eşimin arkdaşları ve eşleri ben çaya çağıralım dedim eşim pasta börekle uğraşma yemek daha kolay olur dedi ne yapsam diye düşünüyorum sanki yemeğe çağırınca çayın yanında birşey yapılmıyor neyse birkerem çağırmış bulundum...yarın işten çıkınca temizliğimi yaparım pazar günüde yemekleri fikrinizi yazarsanız sevinirim ...
Başkasından alınanlar,alınacaklar, alınmak istenmeyenler demişken.....Ben ana kucağı, oto koltuğu, puset üçlüsü travel sistemi arkadaşların göndermesini kabul ettim vakt-i zamanında....Gelen takım chicco...Ederi 2.000 TL. Bir de taş gibi.... Dedim ya, böyle eskilere can kurban.Oğlum onda büyüdü, küçük de onda büyüyecek....
Hehehehehe!!!! Yaşasın benden önce doğuran yakın arkadaşlar akrabalar!!!!!!
Ne çingenim di mi
kızıma dün aldığım bu pembe elbiseyi 1 yaş için seneye yaza giyer die düşündüm abiye sayılabilir bu tarz kıyafetler 70 falandı hep sorduğumda 35 e bırakınca dayanamadım aldım markasıda ii bir marka pembe panterliyide kuzenimin eşi aldı oda büyük 2 3 yaşında anca giyer ama ben çok beğenince hediye almak istedi
bakalım en mantıklısı alıp saklamak beğenirsem giydirmek olcak galiba mevlüt setleri 0-3 ay arası oluyor hep die biliyorum ben ama
bende öyle tahmin ediyorum zaten eşimden çekinir kötü bişey gönderemez eşim biraz sinirlide pat dadanak söyler valla yegenine bunlarımı layık gördünde gönderdin die o yüzden gelsinde hayırlısıyla ayy 2 erkek olunca dimi ne güzel değerlendirebilceksin
valla kayınvalidemle annemle falan daya görüşmedik mevlüt ne zaman yaparız die ama ilk 3 ay içinde yaparız die tahmin ediyorum ve mevlüt setleri genelde benim gördüm 0-3 ay arası olmuyor mu valla tatlım dün inanırmısın bizde aynı şeyi konuştuk bebeklerimiz kışın tam ele gelme evrelerinde olcak pek dışarı çıkaramıcaz ilk aylar araba falan almayıp sadece ana kucağımı diolar ne hani elde taşınıyo ondan mı alsak sonra yaza girerken şu paston arabalardan mı alsak die hatta kuzenimin eşi benim hiç kullanmadığım arabası var dedi oturmamaış oğlu arabasına ama rengi gri mavi kullanırım dersen vereyim dedi bilemedim ki büyüklere danışmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?