2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benimmmmm maşallah Allah bağışlasin yerim ben bu fındığı Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin bitanemmmmmmm

bu günkü evlilik takvimime baksanıza şahane
aşkım ile evleneli 4 yıl oldu :)

Nice mutlu senelere bitanemmmmmm Allah mutluluğunuzu daim etsinnnnnn güzel günler sizinle olsun

site açılmıyor galiba fotosu bu fiyatıda 49 lira

elbise çok güzel canım.. erken olduğu konusunda gelince bu senin mevlütü okutacağım zamanla alakalı, 20 gün bir ay sonra okuturum diyorsan erken değil ama aylar sonra okutacaksan erteleyebilirsin.

canım bana da öyle teklifler yapıldı bende kesik kesik cevaplar verdim hep. elinde gelirse kadın teşekkür et bir kenara koy. ama arethusanın dediği gibi belkide yenidir sende beğenirsin ve giydirebilirsin.

bende herşeyim yeni olsun dedim ama puset konusunda düşündüm taşındım görümcemden alacağım. en fazla 6 ay kullanacak, o dönemde kışa geldiği için evden pek dışarı çıkmayacak.. 300-400 tl vermek istemedim boş yere.. bi okadar daha verip arabasını alacağım..

Evet,sen al bakalım.Düşündüğün gibi naylon çıkmayabilir.
İnanırmısın bizim Ege efendinin de giyemediği, üzerinde etiketiyle duran öyle hediyeleri var ki...Bana olsa ben giyerim yani..o derece
Allahtan Güney'le doğum zamanları yaklaşık aynı aylar.Büyüme hızları da çok farklı olmazsa Ege'de fırsat bulup giydiremediğim şeyleri Güney'e giydirebilirim.
Dediğim gibi yapman en güzeli....bak, beğendiklerini giydir, beğenmediklerini de sakla....Hay Allah ben bunları burada unutmuşum,bi ihtiyaç sahibine vereyim bari" de Bazen politik olmak iyidir.Kimse kırılmaz,senin de kredin etkilenmez.
Bebeklerin giydiği haram,yediği içtiği helal derler...Hiçbirine başkasının eskisi gözüyle bakma sen.Bebekler kıyafetlerini eskitemeyecek kadar hızlı büyüyorlar.Eskiyen de yıkamaktan eskir,giymekten değil ki onları da görümcen göndermez, göreceksin.

site açılmıyor galiba fotosu bu fiyatıda 49 lira

Ayyyyyy cok tatliiii bende gördüm bunu bayıldım ama 1 yas yasa 6 aylıkların giydirebiliriz çünkü kısa geliyor ona göre al bitanem giysi konusunda iyiyse alırım de icine sinenleri başka birinden giyilmen kıyafet bebeğin ömrünü uzatırmış batıl inanç ama inanan insan cok benim teyzemin eltisi herkesten birşey aldı durumları da iyi ilk kızı aldı vallahi bunları takma zaten bebek büyüyor geri verirsin kendisine

kızıma dün aldığım bu pembe elbiseyi 1 yaş için seneye yaza giyer die düşündüm abiye sayılabilir bu tarz kıyafetler 70 falandı hep sorduğumda 35 e bırakınca dayanamadım aldım markasıda ii bir marka pembe panterliyide kuzenimin eşi aldı oda büyük 2 3 yaşında anca giyer ama ben çok beğenince hediye almak istedi

Eklentiler

• $Fotoðraf0367.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoðraf0368.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoðraf0369.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 55

Başkasından alınanlar,alınacaklar, alınmak istenmeyenler demişken.....Ben ana kucağı, oto koltuğu, puset üçlüsü travel sistemi arkadaşların göndermesini kabul ettim vakt-i zamanında....Gelen takım chicco...Ederi 2.000 TL. Bir de taş gibi.... Dedim ya, böyle eskilere can kurban.Oğlum onda büyüdü, küçük de onda büyüyecek....
Hehehehehe!!!! Yaşasın benden önce doğuran yakın arkadaşlar akrabalar!!!!!!
Ne çingenim di mi

Ya ama ne şeker şeyler bunlar yaaaa!!Sen bunları böyle yayınladıkça ben gene kız doğuramayacağım için hayıflanıyorum...Oooof offf.Böyle cici bici giydirecektim ben de kızım olaydı....Fırfırlı kilodunun güzelliğine bakarmısın şunuuuuunnnnnnnn!!!

canım ne var ki bunda benim annemde kuzenime gitmiş kuzenimde anneme demiş teyze zeynep giydirir mi diye annemde neden giydirmesin demiş...battaniye vs vereyim ben ayırayım demiş bende anammm ne güzell oh masraftan kurtuldum dedim :) kıyafet vs. de ayırcakmıs bende corap zıbın alıcaktım şimdi kuzeni bekliycem ondan sonra alırsam alcam :) sende al begenmezsen at gitsin :)

bakalım en mantıklısı alıp saklamak beğenirsem giydirmek olcak galiba mevlüt setleri 0-3 ay arası oluyor hep die biliyorum ben ama

bende öyle tahmin ediyorum zaten eşimden çekinir kötü bişey gönderemez eşim biraz sinirlide pat dadanak söyler valla yegenine bunlarımı layık gördünde gönderdin die o yüzden gelsinde hayırlısıyla ayy 2 erkek olunca dimi ne güzel değerlendirebilceksin

valla kayınvalidemle annemle falan daya görüşmedik mevlüt ne zaman yaparız die ama ilk 3 ay içinde yaparız die tahmin ediyorum ve mevlüt setleri genelde benim gördüm 0-3 ay arası olmuyor mu valla tatlım dün inanırmısın bizde aynı şeyi konuştuk bebeklerimiz kışın tam ele gelme evrelerinde olcak pek dışarı çıkaramıcaz ilk aylar araba falan almayıp sadece ana kucağımı diolar ne hani elde taşınıyo ondan mı alsak sonra yaza girerken şu paston arabalardan mı alsak die hatta kuzenimin eşi benim hiç kullanmadığım arabası var dedi oturmamaış oğlu arabasına ama rengi gri mavi kullanırım dersen vereyim dedi bilemedim ki büyüklere danışmakta fayda var

ayy kıyamam sana bennn olsun annesi sende oğluna çeketli yelekli güzel güzel takımlar giydirirsin artık erkekler içinde çok şık şeyler var saçlarını limonlarsın :)dikersin böyleeeee havalı havalııııı beğenmene çok sevindim bende çok beğendim vallaa seneye kimin düğününde giydirsem acaba

Canım ben dün ayrıntılıya girdim doktora sordum az oynuyor yorulduğum zamanlarda yoğunlaşıyor diye sordum doktor korkulacak bir şey yok daha bebeğin 540 gr küçük günde bir kez hafif kıpırdaması bile çok normal dedi yoğun tekmeleri 1 ay sonra hissedeceksin dedi zaten herşey de maşallah normal çıktı...Bende senin dediğin o kasılmalar olmuyor sende de oluyorsa fazla ilişkiye girmemeni tavsiye ederim bu aradada doktor günün gelir doktoruna sorarsın canım ama korkma bence normal....

yardımcı olamıcam canım ben beceriksizim biraz prensip olarak yemekli misafir çağırmıyorum

ben oğlumun ilk ay giyeceği kıyafetleri aldım ama fazla almadım çünkü en fazla bir ay giyiyo onları.birde ablamdan yeğenimin kıyafetlerini aldım yetişmediği yerde onlardan giydiricem.hatta ana kucağı bile almadım yeğeniminkini kullanıcam.sen kesin olarak kullanmak istemiyosan açık açık söyle ilk çocuğum hevesimi almak istiyorum diye içinde kalmasın hiç bişey.

sabahları ılk kalktığımda cok akıntım oluyor kızlar. gun ıcınde pek yok ama. acaba yatar pozısyonda bırıkıyor mu ne?
erken doğum tehlıkesı yasadıgım ıcın kafam takılıyor

Nice mutlu senelere bitanemmmmmm Allah mutluluğunuzu daim etsinnnnnn güzel günler sizinle olsun[/QUOTE]

yazan herkese çok teşekkür ederim
9 yıldır beraberiz çok çok güzel günler geçirdik , çok gezdik , çok çalıştık çoook borç ödedik
ay çok duygulandım ya gözlerim doldu eskiye doğru gidince
allahım bizi bir yastıkta kocatsın inşallah

seni beleşçi senii..ikinci de erkek..ohh. keyfini çıkart..

walla canım senin yaptığın en doğrusu belkide.. sonuçta cebinde kalıyor paran.. ama bizdeki heves işte..

çok güzellerrr.. iyi günlerde giysin..

canım mevlüt seti bakmadım ki ben hiç bilemiyorum o yüzden..

renginin gri olması çok önemli değil bence.. aslında düşününce günlerce gecelerce sokaktamı dolşatıracağız bu çocukları, bakarsın beğenirsen alırsın beğenmezsen almazsın. bende baston arabalardan alacağım, kesin karar verdim..

kızlar merhaba,arethusa ile hemfikirim.Benzer bir durum bende de mevcut,görümcemin de bir buçuk yaşında bir kızı var ve kabul edersem birçok bebek eşyasını verebileceğini teklif etti,kısmetse bir oğlum olacağına rağmen İnanın sevindim,kaldı ki ilk bebeğim ama bildiğiniz üzere bebeğin devamlı masrafı var ve şayet eşyaları beğenirsem giydireceğim,beğenmezsem kibar bir şekilde iade edeceğim..Bu maddi durumun iyi yada kötü olması ile ilgili değil tamamen iyi niyet ile alakalı.Bu durum kimseye strese sokmasın,benden söylemesi.Herkese bol kahkalalı,huzurlu ve sağlıklı hamilelikler dilerim.

arkadaşlar geçen hafta trendyoldan aldıüım bebek nevresimim geldi aynı resimdeki gibi ancak kalitesinden çok emin değilim çünkü pamuklunun nasıl olması gerektigini bilmiyorum kendim hep pamuk saten kullanıyorum ama deseni falan çok şirin sanırım yıkayınca daha yumusak olucaktır azıcık sert geldi gözüme resmide buydu arkadaşlara bilgi veririm demiştim o yüzden yazıyorum

Eklentiler

• $100000132946_1_org_zoom.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…