2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bursada yasayan varsa kemal koroglunu tavsıye ederım doruk hastanesınde. kendısı benı cok rahatlatıyor

saol canım.ben bursada yaşıyorum asıl doktorum izmirde doğumuda orda yapıcağım için.izmire her ay gidip gelmek zor olduğu için bursa da da pembe mavi de ismail bey ona gidiyorum.eşimin arkadaşının çocukluk arkadaşıymış sakin ve ilgili bi doktor gibi geldi bana daha önce zübeyde hanım doğum evinde çalışıyormuş.sen tanırmısın yada duydun mu hiç adını ? bu arada bursanın neresinde oturuyorsun ?

canım bende öyle düşünüyorum yani zaten kışa denk gelecek dogum bebek arabası alsan cıkamıyacaksın soguk diye zaten heryere araba ile gidiliyo o yüzden bnde diger yaza allah nasip ederse baston arabalardan almayı düşünüyorum hem daha pratik hemde kızım oturuyo olur büyümüş olur..bende anakucagıyla idare ederim kışı..hatta onuda almayacagım eltim gecen yıl dogum yaptı ve fazla kullanmadı anakucagını yepyeni duruyo onu kullanıcam..onun bebeği erkek ama rengi kırmızı laciwert kızada gider yani..ama tabi ilerleyen zamanlarda cok begendigim bi anakucagı olursa dayanamayıp aladabilirim..

çok şirin güle güle kullanın tatlım..sertliğine gelince bnce yıkayınca yumusayacaktır

benimde kızkardeşim bana ayırmış giydiremedikleri var yada az giydirdikleri veririm sana dedi...bende alırım dedim..eltimde dedi.veririm diye ama ben biraz üzüldüm düşünmesi güzel ama o herşeyini kendi aldı ben alamadım diye üzülüyorum ve beni üzen ne biliyormusunuz eltimle aramda 2 ay var o benden küçük ben yıllardır çalışıyorum kendi ailemin durumu yoktu ben yardımcı oluyordum eşimede dedim evlenmeden önce ben anneme arada sırada yardım ederim arsaları vardı onu satıp ev alınacaktı satılmadı eylülde iki sene olacak evleneli ve benim çalıştığım yol paramla kiraya gidiyor çok zoruma gidiyor ve öğrendimki geçen yaz eltimlerin kirasını kaynanamlar ödüyormuş eşime dedim resmen ayırımcılık yapıyorlar oda hiç sesini çıkarmıyor hayır diyor.. kaynanama dedim böyle böyle diye oda demesinmi siz iki kişi çalışıyorsunuz ben hiç birşey demedim tabi sonra dediki senin eşin bekarken çok paramızı yedi.ve ben 4 aydır maaş alamıyorum kredi çekiyorum kızkardeşimin kocasından borç alıyorum eşim kızıyor çık ordan diye mahkemeye ver bende diyorum az kaldı şimdi mahkeme felan uğraşamam para gelince verecekler..oda bana sen hakediyorsun diyor bende kimin için uğraşıyorum diyorum...kavga ediyoruz gerçekten çok bunaldım kızlar ve ben anneme yardım edecekken o benim cebime para koymaya çalışıyor... ve birde biz eltimle 2 ay arayla evlendik 2 ay arayla hamile kaldık ben ilk bebeğimi kaybettim eltim bebek odası almıştı benim aklımda hiç bebek odası yok bir beşik alsam yeterdi diyordum ama yine para yok yeni evlenmişsiz yani asgari ücret alıyoruz ikimizde ve kaynanam geldi dediki mehtap sen bebeğine oda yapmayacakmısın bende hayır dedim beşik alırım dedim odayıda param olunca yaparım işte duygu alıyor felan bende olsun ben alamıyorum dedim sonra bebeğimi kaybettim 1 ay geçti eltime yemeğe gittik bebek odasına bakamadım kaynanam kolumdan tuttu gel bak dedi ama zor tuttum kendimi bebeğimi yeni kaybetmişim sonra öğrendimki bebek odasınıda kaynanamlar almış onuda sordum ona sonradan çıktı meydana dedi paraları yetmeyince bende hayır dedim aldıktn sonra bana sordun sen sonra değiştirdi lafı sana sürpriz yapacaktık...bende ayrıntılı ultrasyonum geçsin hemen eşimle beşik almaya gidecektim nasip olmadı şimdi bana diyorki bebek odası alacağız yemin ediyorum bebeğimi kendi yatağımda yatırım yinede almak istemiyorum çok kırıldım çünkü o zamanlar çok ağladım..çok uzun oldu.......
onun için masraf çok oluyor kim istemezki herkes ilk bebeğine hep yeni kendi beğendiklerini alsın ama benim maddi durumum şuan hiç iyi değil sırf rapor paramdan olmamak için 2 ay daha dişimi sıkmaya çalışıyorum ...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

çok doluyum kızlar kusura bakmayın başınızı ağrıttım...

canım olur mu öyle şey bizler hep burda birbirimizin sevinçlerini dertlerini paylaşıyor ortak oluyoruz yaşantılarımıza seni anlayabiliyorum kol kırılır yel içinde kalır diolar ya belki bazı şeyler geçmişte kalıyor anılar arasına giriyor ama malesef insanın içine bi kere oturunca napsan değişmiyor bazı duydular bizde evleneli daha 9oluyo borçlarımız var eşimde 1 ay kadar işsiz kaldı çok şükür şimdi çalışıyor ama bizde çok ii durumda değiliz çok şükür hem annemler hem kayınvalidemler çok düşünceli idare ediyoruz işte RABBİM bebeklerimizin bahtını açık etsin nasipleriyle gelsinler

evet cnm bebeklerimiz nasipleriyle gelirler inş. gerçekten çok kırılyıor insan önemli olan eltimden alıp giydirmek değil ben giydiririm hiç dert değil ama onlar sefa içinde yaşıyorlar ben celemesini çekiyorum niye iki kişi çalıştığımız için...ama iki kişi onun kocasının aldığını ancak alıyor bu nasıl bir düşüncesizlik benim ilk bebeğime oda almayacaklarmış almasınlar biz odaylamı büyüdük hiç gözümde yok şimdide alacam diyor ben istemiyorum benim kızım için değil gösteriş için almak istiyor mevlütte gösterecek ya o konuda çok kızıyorum ve söyleyemiyorum alma diye...

valla canım boşver huzurunu bozma yok sağolun gerek yok de ama illa alacaz diye bastırırlarsa da bence çok da germe ortalığı
sonra sen üzülürsün yaranamıyoruz derler vs vs
malesef insanlar adil davranmıyor ama Allah büyük elbet lafını söylersin yeri geldiğinde

maşallah çok tatlı görünüyor.. sağlıkla kucağına alırsın(hepimiz alırız) inşallah....

canım inan çoğu ailede böyle ayrıcılık yapıyolar gerçekten bende çok kırıldım zamanında ama çözümü eşimin ailesinden beklentiyi sıfıra indirmekle buldum onlardan hiçbir şey beklemezse yaptıkları düşüncesizliklerde seni çok yıpratmıyor. ne güzel mutlu bir yuvan ve allahın izniyle sağlıkla doğacak bir bebeğin var sen bunlara odaklan diğerleri çok boş şeyler

valla canım madem onlar öyle düşüncesizlik edebiliyorlar sende et kendini ve bebeğini eşini düşün gerisini boşver kırılırlarmış darılırlarmış senin darılıp kırıldıklarına saysınlar ama arada eşim kalır diosan işte ona bişey diemem ama hiç sıkma canını madem istemiyosun almasını sen yatagını alabiliyosaN o almadan önce al oda kalsın öylece

ayy ayy ayyyy,senin o masum masum uyuyuşunu yerim benn,canım hayırlı olsun herşey yolundaymışşş çok sevindimm

Boşver canım sen sıkma canını ya almasınlar oda ileride sen alırsın dediğin gibi hepimizin doğduğu zaman odasımı vardı aslında ben seni çok iyi anlıyorum şu an senin kırıldığın nokta ayrımcılık yapmaları senin çalıştığın halde bu şekilde muamele görmen...İşte ben her zaman söylerim bunu arayı büyüklerin çok iyi idare etmesi gerekiyor yok sa böyle kaş yapayım derken göz çıkarılır...

tabiki eskisi gibi olmayacak canım çünkü daha güzel olacak... hiçbirşey kolaylıkla olmuyor ama anne olacağız dünyanın en güzel şeyi olsa gerek, valla ben daha şimdiden keşke 4 yıl beklemeseymişim daha önce bebek yapsaymışım diye üzülüyorum kimbilir kucağımıza alınca neler olacak.... herbirimiz çok iyi birer anne olacağız emin ol...

ayy ayy ayyyy,senin o masum masum uyuyuşunu yerim benn,canım hayırlı olsun herşey yolundaymışşş çok sevindimm

Canım tşk çok şükürler olsun normal çıktı herşey darısı ayrıntılıya girmeye hazırlanan arkadaşlarımın başına iyi haberlerle inşallah...

canım ya bende sürekli uyku halindeyim tavuk gibi erkenden uykum geliyor uyu uyu nereye kadar....

canım benim ne baş ağrıtması biz bugünler için arkadaşız tatlım,herşey düzelir geçer,kafana pek fazla bişiler takmamaya çalış,sonuçda sen üzüldükçe bebişinde üzülücek,hepimiz ay sonunu zor getiren insanlarız mecburlukdan çalışıyoruz,biz istemezmiyim,hamileliğimz evde yata yata geçsn ama olmuyo işte,bebeiğimiz için yuvamız için çalışıyoz,kıyafet konusundada ben hem kendim aldım,hemde ablam ve yengemdeki şeylri aldım,sonuçda bebekken bi anda büyüyo ve çokda kirletiylr,çk masrafa gerek yok hayatım...
canım evliliklerde illaki heleki bu dönemlerde eşinin ailesiyle böyle sorunlar olabiliyo,hepimizin başında bu dertler var cnm,sen takma kafaya herşey düzelir bak bebişlerimiz evlerimize mutluluk huzur bereket getirecek inan buna

slm kızlar geçmişi okuyorum bi taraftan
bende dün kontrolüme gittim,22+5 olmuşuz, bacaklarımız 22+5mişş uzun olacak dedi doktor:)anne kısa baba da normal boy değerlerinde ama. kilomuz 545 gayet iyi dedi,sonrada bir de renkli bakalım dedi,inanılmaz bi duygu gerçekten, uyuyor gibiydi sanki elini sallıyordu aama anlamadık,biz hemen benzetemelere başladıkk babamızla:) ciğerlerini,böbreğini gösterdi doktor burası falan diye. doktora dedim detaylı ultrason bu mu diye o da evet bu işte dedi kendince mi ölçüm yaptı bilmiyorum ama herşey normal dedi,bende sanıyorum başka doktora yönlendirecek buradaki arkadaşlar ekstra para verip başka yerlere gidince bende dedim heralde bende başka yere giderim diye.
şeker sonuçlarımız da bugün çıktı şekerim yokmuşş,kalsiyum magnezyum iyi dedi,kan ilacına başlayalım dedi. ben resmimizi paylaşamıyorum çünkü renklinin çıktısını vermedi, ama biz videoya çektik her ay olduğu gibi cepten izliyorum sürekliiimevlam hepimizin evlatlarını bize bağışlasınnn

canım sen hiç telaş etme bence bak heryerde herkescikler dolu maşallah
bu arada bugün evlilik yıldönümünüz galiba altta öyle görünüyor gibi kutlu olsun..

Arethusacım, senin yorumlarını beğeniyorum. Mantıklı, tecrübeli... Benim de ilk olunca ister istemez her şeyi merak ediyorum. Hiiiççç bilmediğim bi hayat, "bebekli" hayat.. Annemden ve sizlerden öğrenicem inşallah

site açılmıyor galiba fotosu bu fiyatıda 49 lira

Bayıldımm :) Bu cicili bicili elbiseleri gördükçe, insanın içi gidiyor.. Zaman çabucak geçsin de hayırlısıyla doğsunlar , süsleyip püsleyip sevelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…