bu arada bursada yasayan varsa kemal koroglunu tavsıye ederım doruk hastanesınde. kendısı benı cok rahatlatıyor
valla kayınvalidemle annemle falan daya görüşmedik mevlüt ne zaman yaparız die ama ilk 3 ay içinde yaparız die tahmin ediyorum ve mevlüt setleri genelde benim gördüm 0-3 ay arası olmuyor mu valla tatlım dün inanırmısın bizde aynı şeyi konuştuk bebeklerimiz kışın tam ele gelme evrelerinde olcak pek dışarı çıkaramıcaz ilk aylar araba falan almayıp sadece ana kucağımı diolar ne hani elde taşınıyo ondan mı alsak sonra yaza girerken şu paston arabalardan mı alsak die hatta kuzenimin eşi benim hiç kullanmadığım arabası var dedi oturmamaış oğlu arabasına ama rengi gri mavi kullanırım dersen vereyim dedi bilemedim ki büyüklere danışmakta fayda var
arkadaşlar geçen hafta trendyoldan aldıüım bebek nevresimim geldi aynı resimdeki gibi ancak kalitesinden çok emin değilim çünkü pamuklunun nasıl olması gerektigini bilmiyorum kendim hep pamuk saten kullanıyorum ama deseni falan çok şirin sanırım yıkayınca daha yumusak olucaktır azıcık sert geldi gözüme resmide buydu arkadaşlara bilgi veririm demiştim o yüzden yazıyorum
benimde kızkardeşim bana ayırmış giydiremedikleri var yada az giydirdikleri veririm sana dedi...bende alırım dedim..eltimde dedi.veririm diye ama ben biraz üzüldüm düşünmesi güzel ama o herşeyini kendi aldı ben alamadım diye üzülüyorum ve beni üzen ne biliyormusunuz eltimle aramda 2 ay var o benden küçük ben yıllardır çalışıyorum kendi ailemin durumu yoktu ben yardımcı oluyordum eşimede dedim evlenmeden önce ben anneme arada sırada yardım ederim arsaları vardı onu satıp ev alınacaktı satılmadı eylülde iki sene olacak evleneli ve benim çalıştığım yol paramla kiraya gidiyor çok zoruma gidiyor ve öğrendimki geçen yaz eltimlerin kirasını kaynanamlar ödüyormuş eşime dedim resmen ayırımcılık yapıyorlar oda hiç sesini çıkarmıyor hayır diyor.. kaynanama dedim böyle böyle diye oda demesinmi siz iki kişi çalışıyorsunuz ben hiç birşey demedim tabi sonra dediki senin eşin bekarken çok paramızı yedi.ve ben 4 aydır maaş alamıyorum kredi çekiyorum kızkardeşimin kocasından borç alıyorum eşim kızıyor çık ordan diye mahkemeye ver bende diyorum az kaldı şimdi mahkeme felan uğraşamam para gelince verecekler..oda bana sen hakediyorsun diyor bende kimin için uğraşıyorum diyorum...kavga ediyoruz gerçekten çok bunaldım kızlar ve ben anneme yardım edecekken o benim cebime para koymaya çalışıyor...ve birde biz eltimle 2 ay arayla evlendik 2 ay arayla hamile kaldık ben ilk bebeğimi kaybettim eltim bebek odası almıştı benim aklımda hiç bebek odası yok bir beşik alsam yeterdi diyordum ama yine para yok yeni evlenmişsiz yani asgari ücret alıyoruz ikimizde ve kaynanam geldi dediki mehtap sen bebeğine oda yapmayacakmısın bende hayır dedim beşik alırım dedim odayıda param olunca yaparım işte duygu alıyor felan bende olsun ben alamıyorum dedim sonra bebeğimi kaybettim 1 ay geçti eltime yemeğe gittik bebek odasına bakamadım kaynanam kolumdan tuttu gel bak dedi ama zor tuttum kendimi bebeğimi yeni kaybetmişim sonra öğrendimki bebek odasınıda kaynanamlar almış onuda sordum ona sonradan çıktı meydana dedi paraları yetmeyince bende hayır dedim aldıktn sonra bana sordun sen sonra değiştirdi lafı sana sürpriz yapacaktık...bende ayrıntılı ultrasyonum geçsin hemen eşimle beşik almaya gidecektim nasip olmadı şimdi bana diyorki bebek odası alacağız yemin ediyorum bebeğimi kendi yatağımda yatırım yinede almak istemiyorum çok kırıldım çünkü o zamanlar çok ağladım..çok uzun oldu.......
onun için masraf çok oluyor kim istemezki herkes ilk bebeğine hep yeni kendi beğendiklerini alsın ama benim maddi durumum şuan hiç iyi değil sırf rapor paramdan olmamak için 2 ay daha dişimi sıkmaya çalışıyorum ...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
çok doluyum kızlar kusura bakmayın başınızı ağrıttım...
canım olur mu öyle şey bizler hep burda birbirimizin sevinçlerini dertlerini paylaşıyor ortak oluyoruz yaşantılarımıza seni anlayabiliyorum kol kırılır yel içinde kalır diolar ya belki bazı şeyler geçmişte kalıyor anılar arasına giriyor ama malesef insanın içine bi kere oturunca napsan değişmiyor bazı duydular bizde evleneli daha 9oluyo borçlarımız var eşimde 1 ay kadar işsiz kaldı çok şükür şimdi çalışıyor ama bizde çok ii durumda değiliz çok şükür hem annemler hem kayınvalidemler çok düşünceli idare ediyoruz işte RABBİM bebeklerimizin bahtını açık etsin nasipleriyle gelsinler
Eki Görüntüle 719381 Herkese günaydın sevgili annecikler gördünüz mü beni ben bir küçük erkekim annem dün çok stres yaptı ama herşey çok normal çıktı anneme çok moral verdiniz hepinizi çok seviyorum teyzelerim ellerinizden öpüyorum
benimde kızkardeşim bana ayırmış giydiremedikleri var yada az giydirdikleri veririm sana dedi...bende alırım dedim..eltimde dedi.veririm diye ama ben biraz üzüldüm düşünmesi güzel ama o herşeyini kendi aldı ben alamadım diye üzülüyorum ve beni üzen ne biliyormusunuz eltimle aramda 2 ay var o benden küçük ben yıllardır çalışıyorum kendi ailemin durumu yoktu ben yardımcı oluyordum eşimede dedim evlenmeden önce ben anneme arada sırada yardım ederim arsaları vardı onu satıp ev alınacaktı satılmadı eylülde iki sene olacak evleneli ve benim çalıştığım yol paramla kiraya gidiyor çok zoruma gidiyor ve öğrendimki geçen yaz eltimlerin kirasını kaynanamlar ödüyormuş eşime dedim resmen ayırımcılık yapıyorlar oda hiç sesini çıkarmıyor hayır diyor.. kaynanama dedim böyle böyle diye oda demesinmi siz iki kişi çalışıyorsunuz ben hiç birşey demedim tabi sonra dediki senin eşin bekarken çok paramızı yedi.ve ben 4 aydır maaş alamıyorum kredi çekiyorum kızkardeşimin kocasından borç alıyorum eşim kızıyor çık ordan diye mahkemeye ver bende diyorum az kaldı şimdi mahkeme felan uğraşamam para gelince verecekler..oda bana sen hakediyorsun diyor bende kimin için uğraşıyorum diyorum...kavga ediyoruz gerçekten çok bunaldım kızlar ve ben anneme yardım edecekken o benim cebime para koymaya çalışıyor...ve birde biz eltimle 2 ay arayla evlendik 2 ay arayla hamile kaldık ben ilk bebeğimi kaybettim eltim bebek odası almıştı benim aklımda hiç bebek odası yok bir beşik alsam yeterdi diyordum ama yine para yok yeni evlenmişsiz yani asgari ücret alıyoruz ikimizde ve kaynanam geldi dediki mehtap sen bebeğine oda yapmayacakmısın bende hayır dedim beşik alırım dedim odayıda param olunca yaparım işte duygu alıyor felan bende olsun ben alamıyorum dedim sonra bebeğimi kaybettim 1 ay geçti eltime yemeğe gittik bebek odasına bakamadım kaynanam kolumdan tuttu gel bak dedi ama zor tuttum kendimi bebeğimi yeni kaybetmişim sonra öğrendimki bebek odasınıda kaynanamlar almış onuda sordum ona sonradan çıktı meydana dedi paraları yetmeyince bende hayır dedim aldıktn sonra bana sordun sen sonra değiştirdi lafı sana sürpriz yapacaktık...bende ayrıntılı ultrasyonum geçsin hemen eşimle beşik almaya gidecektim nasip olmadı şimdi bana diyorki bebek odası alacağız yemin ediyorum bebeğimi kendi yatağımda yatırım yinede almak istemiyorum çok kırıldım çünkü o zamanlar çok ağladım..çok uzun oldu.......
onun için masraf çok oluyor kim istemezki herkes ilk bebeğine hep yeni kendi beğendiklerini alsın ama benim maddi durumum şuan hiç iyi değil sırf rapor paramdan olmamak için 2 ay daha dişimi sıkmaya çalışıyorum ...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
evet cnm bebeklerimiz nasipleriyle gelirler inş. gerçekten çok kırılyıor insan önemli olan eltimden alıp giydirmek değil ben giydiririm hiç dert değil ama onlar sefa içinde yaşıyorlar ben celemesini çekiyorum niye iki kişi çalıştığımız için...ama iki kişi onun kocasının aldığını ancak alıyor bu nasıl bir düşüncesizlik benim ilk bebeğime oda almayacaklarmış almasınlar biz odaylamı büyüdük hiç gözümde yok şimdide alacam diyor ben istemiyorum benim kızım için değil gösteriş için almak istiyor mevlütte gösterecek ya o konuda çok kızıyorum ve söyleyemiyorum alma diye...
Eki Görüntüle 719381 Herkese günaydın sevgili annecikler gördünüz mü beni ben bir küçük erkekim annem dün çok stres yaptı ama herşey çok normal çıktı anneme çok moral verdiniz hepinizi çok seviyorum teyzelerim ellerinizden öpüyorum
evet cnm bebeklerimiz nasipleriyle gelirler inş. gerçekten çok kırılyıor insan önemli olan eltimden alıp giydirmek değil ben giydiririm hiç dert değil ama onlar sefa içinde yaşıyorlar ben celemesini çekiyorum niye iki kişi çalıştığımız için...ama iki kişi onun kocasının aldığını ancak alıyor bu nasıl bir düşüncesizlik benim ilk bebeğime oda almayacaklarmış almasınlar biz odaylamı büyüdük hiç gözümde yok şimdide alacam diyor ben istemiyorum benim kızım için değil gösteriş için almak istiyor mevlütte gösterecek ya o konuda çok kızıyorum ve söyleyemiyorum alma diye...
o duygu ben de de var canım...anne olmayı çok istiyorum ama bir yandan da çok korkuyorum herkes hayatınız çok değişecek çok rahattınız hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyor bu da beni korkutuyor...işte annelik çok zor lafları falan filan...ben de çok korkuyorum ya iyi bir anne olamazsam sorumluluklarımı yerine getiremezsem diye...bu da beni mutsuz ediyor...
ayy ayy ayyyy,senin o masum masum uyuyuşunu yerim benn,canım hayırlı olsun herşey yolundaymışşş çok sevindimm
canım ya hamişliğin ilk belirtileri bu aralar geri dönüyor sanırım.. çünkü bende sürekli bir uyuma isteği var.. ne kadar uyusamda yetmiyor. sende de depresyon hali geri dönmüş... yada içten içe bişeyler düşünüyosun ve o seni depresyona sürüklüyo
günaydın canım.ben muhtemelen sezeryan olacağıım için doğum korkusu hiç yaşamadım.keşke o zamana kadar hayırlısıyla gelebilsekte bi doğurmak kalsa. ama itiraf edeyim geçtiğimiz haftalarda bende erken doğum olur suyum falan gelirde eşim evde olmazsa ne olur diye dusunmeye başladım.eşim vardıyalı calısıyo işyeri arabayla eve 15 dk sürüyo aslında.plan yaptım dedim son ayımda eşim işe arabayla gider gelir.kayınpederim alt katımda oturuyo onunda arabası var.üst sokagımda annemle ablam oturuyo onlarında arabası var.sokağımızın üst basında halamlar alt tarafında dayımlar var.yani çok şükür akraba ve arabadan bol bişey yok ama bi aksilik olur evde yalnız olurum diye baya panik yapmıştım.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
bu günkü evlilik takvimime baksanıza şahane
aşkım ile evleneli 4 yıl oldu :)
Tatlım milletin ne dediğine hiç takılma.Ben Ege'ye hamileyken onu herkes yaptı."Şimdi uyuyabildiğin kadar uyu, sonra böyle uyuyamayacaksın","şimdi gez gezebildiğin kadar,ilerde sıkar böyle gezmen" cümleleri....
Ege doğdu.
"şimdi emzirip yatırıp koyuyorsun,sen onu ayaklanınca gör, hayatın kayacak" "hele bir emeklesin, mahfoldun sen" "dişleri bi çıksın göğüs uçların kopacak" cümleleri....
Sanki bebek değil, canavar mübarek....
Ve ben bu sıkıntıların hiçbirini yaşamadım.Allaha şükür oğlum çok uyumlu bir bebekti.Sadece ilk aylarda biraz gaz problemi yaşadık.Onda da babayı kullan.Erkekler gazı çabuk çıkarıyor
Uyanıp emdiği saatleri rutine bindiği anda bebeğin hiçbir ağırlığı olmadığını göreceksin.Zaten ilk 6 ay emip uyuyacak, emip uyuyacak....Bu da anneliğe adapte olman için uzun bir süre...
Herşey çorap söküğü gibi gidecek.
Sen hiç çocuğuna bakamayan anne gördün mü,duydun mu?Annelik dürtüsü Allah tarafından donanımlarımız arasına eklenmiş.Sadece zamanı geldikçe bu özellik kendini daha çok gösterecek.Şu anda sen bu yüklenmiş donanımın farkında değilsin
site açılmıyor galiba fotosu bu fiyatıda 49 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?