2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok heyecanlıyım ben. Aslında biraz da korkuyorum. Yarınki kontrolümde şeker yüklemesi yapılacak. Nasıl olacak? Ne sonuç çıkacak? Çok merak ediyorum. Bir de 22. haftaya kadar 3 kilo almıştım. Bu ay 4 kilo birden aldım Nasıl oldu hiç anlamadım.. Gerçi dışarıdan bakanlar hala anlamıyorlar hamile olduğumu ama ben biliyorum ya bu 7 kiloyu.. Offf bakalım dr ne diyecek?

Canim benim anlıyorum seni B'nde kaynimlara bu durumdan muzdiribim eşimle ortak hersey aynı alınacak dendi evlere ben ve esim abartıya kaçmadık esim için birşey almamadım kaynim herseyimize karıştı alma cok pahalı diye edimi dürtü ama kendi yeni evlendi herseyi son stil çıkardı kimsede karışmadı kendisine en pahalı seyleri aldı ama cocuğum için hiç bir masrafına kaçmayacağım cok zor anlıyorum seni bebeğin bereketiyle gelir ins canim benim takma kafana bunları

evet yaaa hemen geçsin zaman öpüp koklayalım ayaklarının altını öpcem öpcem öpcem
amaaaan çok tatlı, dikkat et ama kızına nazar değmesin bu cicilerin içinde oku üfle herkese göstermeden

ya arkadaşlar mevlüt setini almadım ama biraz önce vipkido dan ikitane takım aldım günlük kadife kargo dahik 33 liraya geldi sözde internetten bişey almıcaktım bebeğime yaa ama dayanamıyo insan mevlüt setini sonra alırm mevlüt tarihi önemli ya ondan vazgeçtim

İZmirlliiiiiiii canim ayaklarını opmeeeee geç yürür derler bende yeni duydummmmmm

inşlh şeker testin güzel çıkar cnm,bu kilo konussundan bende bişi anlamadım daha 2 gün önce 50 ydm bgn tartıldm 50kilo 500 gr,toplamda 8,5 kilo aldım,son 1 aydada 3,5 kilo almış bulunmaktayım...halimden menmunum ama,ne kilo aldığım belli,ne göbüş büyük,anlamadım bu kilolar nerde???

şuanki kilon kaç bilmiyorum ama illaki hamileleğin bu dönemlerinde hızlı kilo alcaz,olsun bizde bebişde sağlıklı olduğu sürece verilir fazlalıklar takma kafana,bebişler için değer annesi...

canım dök içini rahatla.. eminim herkes böyle şeyler yaşıyordur ama kafana takmamaya çalış çok zor bir döneminde sana hoş olmayan şeyler yaşatmışlar aklından çıkmaz illaki... sizin nekadar kazandığınıza değil kaç kişi çalıştığınıza takılıyor insanlar... boşver oda onların cahilliği. bence sen içine sinen güzel bir takımı aldır boşver eltine almışlar sanada alsınlar hemde sana değil zaten torununa almış oluyorlar yoksa onların hem işine gelir hemde ellerine koz geçmiş olur... bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum...

Bende korkuyirimnnnnn seker yükleme testinden Pazartesi doktora gideceğimin ins ıti çıkar dua edin lutfennnnn

İZmirlliiiiiiii canim ayaklarını opmeeeee geç yürür derler bende yeni duydummmmmm

hehe yok be güzelim ben inanmıyorum öyle şeylere dayanamam ki ahanda görümcem hep öptü kızı daha 1 yaşına girmeden yürümeye başladı maşallah bu arada aldıklarımı paylaşayım mı yaaa benden başka paylaşan yok görmemişlik oluyo mu bilmiyorum ama ne biliyim sizlerden güzel şeyler duymak güzel oluyo lilanın netten fotoaunu alamadım pek bi küçük oldu ama idare edin sizlerde paylaşın artık aldıklarınzıı ama yaaaa

Eklentiler

• $2a51397b-fd3f-45f5-ad7c-dbe2bc7a3ef1.jpg.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $c59ac5b7-e326-43e1-8db5-5045dd7ea719.webp
    966 bayt · Görüntüleme: 39

Canimmmmm bende aldım ben değilde teyzeleri ben birşey almadım dahası cok tatlı seyler ama telefondan bağlandığın için resimleri atamiyorummmm en kısa zamanda bende yayınlayacağım :16

canım vipkido yazınca sen merak ettim baktım bende cok güzel ayakkabılar patikler var içim giit güvenilirmi alısveriş yani kapıda ödememi kartlamı? bilgilendirirsen sevinirim

Teşekkür ederim canım.İşi ukalalık boyutuna vardırmadan yaşadığım ve hissettiğim şeyleri yazıyorum sadece.En çok korktuğum şey çokbilmiş görünmek çünkü.Öyle değil di mi???:26:

Canim benim iyi günlerde kullansın meleğin cok tatlı ins hayirlisiyla gelirler meleklerimiz

vipkido güvenilir kızlar kartlA ödüyorsunuz
bir sorun çıkmıyor bizim ded bugün anakucağımız gelecek babamız aldı akşam iş çıkışı getirir
morhipodan pierre cardin aldık
biz doğuda olduğumuz için bebek arabası almadık çünkü burda erkenden kar kış başlıyo kullanma fırsatımız olmucak o nedenle şimdilik sadece ana kucağı ama izmir antalya gibi sıcak yerlerde oturanlar travel sistem bebek arabası seti alabilirler onlarda anakucağıda dahil oluor çok güzel

canım vipkido yazınca sen merak ettim baktım bende cok güzel ayakkabılar patikler var içim giit güvenilirmi alısveriş yani kapıda ödememi kartlamı? bilgilendirirsen sevinirim

canım kartla aldım ben eşim bilgisayrcı benim eger bi sitenin en altın 128 bit ssl güvencesi yazıyorsa o site güvenilirdir alışveriş yapabilirsin der yada anahtar işareti oluyo korumalı sitlerde ben epeydir alıyorum bişeyler bi sorun olmadı içine sinerse al bence

kızlar hepinize çok tşk ederim beni anladığınız için hayat bir şekilde yaşamak zorundayız ah ah bir kızımı sağlıcakla kucağıma alsam ondan başkasını düşünmeyecem hep onunla olacam her tarafuını öpüp koklayacağım...Allahım herksin evladını bağışlasın...hemencik kavuşalım meleklerimize..onlar bize herşeyi unutturur buna eminim...

ALPPIN cnm annenin ismi unutmadıysam nazireydi ve sen naz irem koyacaktın dimi ....bir arkadaşımın kızıının ismide naz irem çok hoş bir isim ama en çokta annenin ismine uyması çok güzel NAZİREM süper sakın vazgeçme....

çok bilmişsin işte hıh ayyy şaka şaka hiçte öyle değilsin ayrıca sadece yaşadıklarını ve doğru bildiklerini bizlere yararı olsun die yazıyorsun kimsweye zorla bi yaptırımın yok rahat ol bence

anladım canım şimdi gördüm altta..bide kargo ücreti ne kadar onudamı karttan kesiyolar..kusura bakma valla bn netten hiç alışveriş yapmadıgım için cahilim bu konuda...eşime danışıp alacagım bişeyler çok şekerler yaa

Son düzenleme:
MELEKCİ canım çok sıkıntılı bir süreçten geçmişsin, eminegül arkadaşımızın da dediği gibi bence de alsın kayınvaliden bence hiç gurur yapma sizin da hakkınız var eltine nasıl aldılarsa senin çocuğuna da almalılar,sen çalışıp kendi emeğinle birşeyler yapmaya çalışıyorsun ne güzel,bence çocuğuna az sayıda birşeyler yapmış olsan da hepsinde senin alınterinin emeği var,şöyle düşün ki sana dünyanın en güzel varlığı hediye edilmiş mevlam tarafından bundan güzel mutluluk olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…