- 25 Temmuz 2012
- 871
- 158
- 73
site açılmıyor galiba fotosu bu fiyatıda 49 lira
evet yaaa hemen geçsin zaman öpüp koklayalım ayaklarının altını öpcem öpcem öpcemArethusacım, senin yorumlarını beğeniyorum. Mantıklı, tecrübeli...Benim de ilk olunca ister istemez her şeyi merak ediyorum. Hiiiççç bilmediğim bi hayat, "bebekli" hayat.. Annemden ve sizlerden öğrenicem inşallah
Bayıldımm :) Bu cicili bicili elbiseleri gördükçe, insanın içi gidiyor.. Zaman çabucak geçsin de hayırlısıyla doğsunlar , süsleyip püsleyip sevelim
amaaaan çok tatlı, dikkat et ama kızına nazar değmesin bu cicilerin içinde oku üfle herkese göstermeden
Kızlar çok heyecanlıyım ben. Aslında biraz da korkuyorum. Yarınki kontrolümde şeker yüklemesi yapılacak. Nasıl olacak? Ne sonuç çıkacak? Çok merak ediyorum. Bir de 22. haftaya kadar 3 kilo almıştım. Bu ay 4 kilo birden aldımNasıl oldu hiç anlamadım.. Gerçi dışarıdan bakanlar hala anlamıyorlar hamile olduğumu ama ben biliyorum ya bu 7 kiloyu.. Offf bakalım dr ne diyecek?
canım dök içini rahatla.. eminim herkes böyle şeyler yaşıyordur ama kafana takmamaya çalış çok zor bir döneminde sana hoş olmayan şeyler yaşatmışlar aklından çıkmaz illaki... sizin nekadar kazandığınıza değil kaç kişi çalıştığınıza takılıyor insanlar... boşver oda onların cahilliği. bence sen içine sinen güzel bir takımı aldır boşver eltine almışlar sanada alsınlar hemde sana değil zaten torununa almış oluyorlar yoksa onların hem işine gelir hemde ellerine koz geçmiş olur... bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum...benimde kızkardeşim bana ayırmış giydiremedikleri var yada az giydirdikleri veririm sana dedi...bende alırım dedim..eltimde dedi.veririm diye ama ben biraz üzüldüm düşünmesi güzel ama o herşeyini kendi aldı ben alamadım diye üzülüyorum ve beni üzen ne biliyormusunuz eltimle aramda 2 ay var o benden küçük ben yıllardır çalışıyorum kendi ailemin durumu yoktu ben yardımcı oluyordum eşimede dedim evlenmeden önce ben anneme arada sırada yardım ederim arsaları vardı onu satıp ev alınacaktı satılmadı eylülde iki sene olacak evleneli ve benim çalıştığım yol paramla kiraya gidiyor çok zoruma gidiyor ve öğrendimki geçen yaz eltimlerin kirasını kaynanamlar ödüyormuş eşime dedim resmen ayırımcılık yapıyorlar oda hiç sesini çıkarmıyor hayır diyor.. kaynanama dedim böyle böyle diye oda demesinmi siz iki kişi çalışıyorsunuz ben hiç birşey demedim tabi sonra dediki senin eşin bekarken çok paramızı yedi.ve ben 4 aydır maaş alamıyorum kredi çekiyorum kızkardeşimin kocasından borç alıyorum eşim kızıyor çık ordan diye mahkemeye ver bende diyorum az kaldı şimdi mahkeme felan uğraşamam para gelince verecekler..oda bana sen hakediyorsun diyor bende kimin için uğraşıyorum diyorum...kavga ediyoruz gerçekten çok bunaldım kızlar ve ben anneme yardım edecekken o benim cebime para koymaya çalışıyor...ve birde biz eltimle 2 ay arayla evlendik 2 ay arayla hamile kaldık ben ilk bebeğimi kaybettim eltim bebek odası almıştı benim aklımda hiç bebek odası yok bir beşik alsam yeterdi diyordum ama yine para yok yeni evlenmişsiz yani asgari ücret alıyoruz ikimizde ve kaynanam geldi dediki mehtap sen bebeğine oda yapmayacakmısın bende hayır dedim beşik alırım dedim odayıda param olunca yaparım işte duygu alıyor felan bende olsun ben alamıyorum dedim sonra bebeğimi kaybettim 1 ay geçti eltime yemeğe gittik bebek odasına bakamadım kaynanam kolumdan tuttu gel bak dedi ama zor tuttum kendimi bebeğimi yeni kaybetmişim sonra öğrendimki bebek odasınıda kaynanamlar almış onuda sordum ona sonradan çıktı meydana dedi paraları yetmeyince bende hayır dedim aldıktn sonra bana sordun sen sonra değiştirdi lafı sana sürpriz yapacaktık...bende ayrıntılı ultrasyonum geçsin hemen eşimle beşik almaya gidecektim nasip olmadı şimdi bana diyorki bebek odası alacağız yemin ediyorum bebeğimi kendi yatağımda yatırım yinede almak istemiyorum çok kırıldım çünkü o zamanlar çok ağladım..çok uzun oldu.......
onun için masraf çok oluyor kim istemezki herkes ilk bebeğine hep yeni kendi beğendiklerini alsın ama benim maddi durumum şuan hiç iyi değil sırf rapor paramdan olmamak için 2 ay daha dişimi sıkmaya çalışıyorum ...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
çok doluyum kızlar kusura bakmayın başınızı ağrıttım...
İZmirlliiiiiiii canim ayaklarını opmeeeee geç yürür derler bende yeni duydummmmmm
hehe yok be güzelim ben inanmıyorum öyle şeylere dayanamam ki ahanda görümcem hep öptü kızı daha 1 yaşına girmeden yürümeye başladı maşallah bu arada aldıklarımı paylaşayım mı yaaa benden başka paylaşan yok görmemişlik oluyo mu bilmiyorum ama ne biliyim sizlerden güzel şeyler duymak güzel oluyo lilanın netten fotoaunu alamadım pek bi küçük oldu ama idare edin sizlerde paylaşın artık aldıklarınzıı ama yaaaa
ya arkadaşlar mevlüt setini almadım ama biraz önce vipkido dan ikitane takım aldım günlük kadife kargo dahik 33 liraya geldi sözde internetten bişey almıcaktım bebeğime yaa ama dayanamıyo insan mevlüt setini sonra alırm mevlüt tarihi önemli ya ondan vazgeçtim
Arethusacım, senin yorumlarını beğeniyorum. Mantıklı, tecrübeli...Benim de ilk olunca ister istemez her şeyi merak ediyorum. Hiiiççç bilmediğim bi hayat, "bebekli" hayat.. Annemden ve sizlerden öğrenicem inşallah
canım vipkido yazınca sen merak ettim baktım bende cok güzel ayakkabılar patikler var içim giit güvenilirmi alısveriş yani kapıda ödememi kartlamı? bilgilendirirsen sevinirim
Teşekkür ederim canım.İşi ukalalık boyutuna vardırmadan yaşadığım ve hissettiğim şeyleri yazıyorum sadece.En çok korktuğum şey çokbilmiş görünmek çünkü.Öyle değil di mi???:26:
canım kartla aldım ben eşim bilgisayrcı benim eger bi sitenin en altın 128 bit ssl güvencesi yazıyorsa o site güvenilirdir alışveriş yapabilirsin der yada anahtar işareti oluyo korumalı sitlerde ben epeydir alıyorum bişeyler bi sorun olmadıiçine sinerse al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?