2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaa olurmu sor istediğini canım ya evet kargo ücretinide karttan alıyolar 6 lira ya normalde bu sitenin büyükler için olan kısmı var orda kargo ücreti yok neden bebeklerde var anlamadım ben de eskiden sadece erkek kadın cocuk die ayrılıyordu şimdi bebek için ayrı bi bölüm yapmışlar kargo ücreti çıktı valla bende eşime bazılarını söylşüyorum bazılarını söylemiyorum aldıklarımın napcaz idare ediyoruz işte ödeme zamanı gelince benimde bu kadar var diorum ne aldın demiyo

canım vipkido yu yeni öğrendim bende ama markafoni, morhipo, limango bunlardan bende alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım... bunların bazen indirim çekleri ve kargo ücretsiz durumları oluyor.. bu siteleride takip edebilirsin... ben çok severim netten alışveriş yapmayı..

sagol tatlım..ne güzel işte bnm ayrı kartım yok esime danışmam lazım o yüzden gerci olsa boş kalmazda..

anladım canım.aslında böyle site isimlerini duyunca girip bakıyorum ama insan korkuyo güvenilirligine..artık bnde baslayacak gibiyim oturdugum yerden alısverişe

melekçi canım sen çalışıp gayret edip kendini zorladığında da onlardan alkış alamayacaksın ki zaten boşver yapsınlar torunları değil mi ,senin annen baban durucaklarmı bişey yapmadan onlar nasıl zor durumda yapmaya çalışıyorlarsa kayınvalidenlerde yapsın... sonra kendini hırpaladığınla kalırsın...

anladım canım.aslında böyle site isimlerini duyunca girip bakıyorum ama insan korkuyo güvenilirligine..artık bnde baslayacak gibiyim oturdugum yerden alısverişe

bunlardan rahatlıkla yapabilirsin canım ben baya yüklü miktarda alışveriş yapmışlığım var bunlardan. sadece şuna dikkat ediyorum evdeki neti kullanıyorum böyle açık mekanlarda falan değil... oda kart bilgilerinin alınmasın diye...

hah işte o kart bilgileri yüzünden korkuyo insan ama senden bunları ögrenmem iyi oldu tesekkürler tatlım

aynen bende tatlım evden başka yrdenalmıyorum çünkü bazı pcler hangi tuşa bastıysan kaydediyor tehlikeli oalbilir yani

hah işte o kart bilgileri yüzünden korkuyo insan ama senden bunları ögrenmem iyi oldu tesekkürler tatlım

aynen bende tatlım evden başka yrdenalmıyorum çünkü bazı pcler hangi tuşa bastıysan kaydediyor tehlikeli oalbilir yani

evet canlar ona dikkat etmek lazım kameralı ortamlar falan olursa sonra zoomlayıp sizin kart bilgilerinizi alabiliyorlarmış eşim sağolsun uyarmıştı...

ya kızlar bişey sorucam şu sepet beşikler hakkında ne düşünüyosunuz? kac aya kadar kullanılabilir kullanan memnun kalan yakınlarınız varmı?

Arkadaşm bende paylaşmıştm sanırım aynı belirti bendede çıkmiştı.benimde ikili testim iyiydi ama kuşku oluyo insanda.ben perina test diye bi test yaptırdm yeni yöntem amniyosentez yerine.sadece anneden kan alınarak bakılıyo ve kesin sonuç veriliyo fakat biraz ücreti fazla.bende bi sorun çıkmadı allahıma çok şükürler olsunn sonuçlarım iyi çıktı,seninde sanmıyorum bişey çıkacağnı canım

canım bende tekrar başka bir hastanede ayrıntılı ultrason yaptırmaya karar verdim çarşamba günü gidicem. bu arada senin adına çok sevindim canım inşallah benimde bir sorun çıkmaz

Ne demek bitanemmmmmm bebeklerimizi kucağımıza alalım hayirlisiyla dünya umrumda olmayacak herkes kendi çapında eğlensin sıkma canını canim benimmmmmm

Evet canim başka isim düşünmüyorum zaten annemin ismine uyumlu olduğu için koyacağım Sagol tatlım senin meleğinin ismi ne olacak bakalimmmmm hayirlisiyla kucağınıza alırız ins:26::26::26::26:

Kizlarrrrr bende bu hafta bebeğimin odasını şecerem mobilyaci yapacak istediğim modeli cok heyecan yaptım beyaz düşünüyorum prensesine ılerde diğer cocuğun kullanır ins zaman daraldılar heyecan artıyor hayirlisiyla kurtuluruz canlarimmmm

canım perina testi hangi hastanede yaptırdın ve ücreti ne kadar

zaten 21.haftadan sonra 5 şer 10 ar alınan kiloları anlayabilen yok canım
bende 21.haftaya kadar 6 kg aldım sonraki 3 haftada 6 kg daha almışım nasıl oldu hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…