anladım canım şimdi gördüm altta..bide kargo ücreti ne kadar onudamı karttan kesiyolar..kusura bakma valla bn netten hiç alışveriş yapmadıgım için cahilim bu konuda...eşime danışıp alacagım bişeyler çok şekerler yaa
anladım canım şimdi gördüm altta..bide kargo ücreti ne kadar onudamı karttan kesiyolar..kusura bakma valla bn netten hiç alışveriş yapmadıgım için cahilim bu konuda...eşime danışıp alacagım bişeyler çok şekerler yaa
aaa olurmu sor istediğini canım ya evet kargo ücretinide karttan alıyolar 6 lira ya normalde bu sitenin büyükler için olan kısmı var orda kargo ücreti yok neden bebeklerde var anlamadım ben de eskiden sadece erkek kadın cocuk die ayrılıyordu şimdi bebek için ayrı bi bölüm yapmışlar kargo ücreti çıktı valla bende eşime bazılarını söylşüyorum bazılarını söylemiyorum aldıklarımın napcaz idare ediyoruz işte ödeme zamanı gelince benimde bu kadar var diorum ne aldın demiyo
canım vipkido yu yeni öğrendim bende ama markafoni, morhipo, limango bunlardan bende alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım... bunların bazen indirim çekleri ve kargo ücretsiz durumları oluyor.. bu siteleride takip edebilirsin... ben çok severim netten alışveriş yapmayı..
MELEKCİ canım çok sıkıntılı bir süreçten geçmişsin, eminegül arkadaşımızın da dediği gibi bence de alsın kayınvaliden bence hiç gurur yapma sizin da hakkınız var eltine nasıl aldılarsa senin çocuğuna da almalılar,sen çalışıp kendi emeğinle birşeyler yapmaya çalışıyorsun ne güzel,bence çocuğuna az sayıda birşeyler yapmış olsan da hepsinde senin alınterinin emeği var,şöyle düşün ki sana dünyanın en güzel varlığı hediye edilmiş mevlam tarafından bundan güzel mutluluk olamaz
sagol tatlım..ne güzel işte bnm ayrı kartım yok esime danışmam lazım o yüzdengerci olsa boş kalmazda..
anladım canım.aslında böyle site isimlerini duyunca girip bakıyorum ama insan korkuyo güvenilirligine..artık bnde baslayacak gibiyim oturdugum yerden alısverişe
kartın kendisine ihtiyacın yok tatlım üstündeki numaralar yeterli yaz bi kenara gün gelir lazım olur
hah işte o kart bilgileri yüzünden korkuyo insan ama senden bunları ögrenmem iyi oldu tesekkürler tatlımbunlardan rahatlıkla yapabilirsin canım ben baya yüklü miktarda alışveriş yapmışlığım var bunlardan. sadece şuna dikkat ediyorum evdeki neti kullanıyorum böyle açık mekanlarda falan değil... oda kart bilgilerinin alınmasın diye...
bunlardan rahatlıkla yapabilirsin canım ben baya yüklü miktarda alışveriş yapmışlığım var bunlardan. sadece şuna dikkat ediyorum evdeki neti kullanıyorum böyle açık mekanlarda falan değil... oda kart bilgilerinin alınmasın diye...
hah işte o kart bilgileri yüzünden korkuyo insan ama senden bunları ögrenmem iyi oldu tesekkürler tatlım
aynen bende tatlım evden başka yrdenalmıyorum çünkü bazı pcler hangi tuşa bastıysan kaydediyor tehlikeli oalbilir yani
ya kızlar bişey sorucam şu sepet beşikler hakkında ne düşünüyosunuz? kac aya kadar kullanılabilir kullanan memnun kalan yakınlarınız varmı?
kızlar size bir şey danışmak istiyorum
daha önce paylaşmıştım ayrıntılı ultrasonda bebeğimde bağırsak parlaklığı çıkmıştı ve sol damarımda çentik vardı bağırsak parlaklığı down sendromu olan çocukların bir kısmında görülen bir belirtiymiş ama doktor tek başına önemli olmadığını söyledi çünkü ikili testimde iyi çıkmıştı ama yinede çok kafana takıyosan amniyosentez yaptır dedi ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum doktor bağırsak parlaklığının zamanla geçebilecek birşey olduğunu söyledi bende geçen kontrole gittiğimde sordum ne zaman bakıcaz geçtimi diye dedim ama bakmanın anlamı yok diyo kafana takıyosan amniyosentez yaptır diyo acaba başka bir hastaneye gidp tekrar ayrıntılı mı yaptırsam ne dersiniz kızlar kafam çok karışık acayip stres yaptım kendime amniyosentezde azda olsa düşük ihtimali var onu göze alamam
Arkadaşm bende paylaşmıştm sanırım aynı belirti bendede çıkmiştı.benimde ikili testim iyiydi ama kuşku oluyo insanda.ben perina test diye bi test yaptırdm yeni yöntem amniyosentez yerine.sadece anneden kan alınarak bakılıyo ve kesin sonuç veriliyo fakat biraz ücreti fazla.bende bi sorun çıkmadı allahıma çok şükürler olsunn sonuçlarım iyi çıktı,seninde sanmıyorum bişey çıkacağnı canım
kızlar hepinize çok tşk ederim beni anladığınız için hayat bir şekilde yaşamak zorundayız ah ah bir kızımı sağlıcakla kucağıma alsam ondan başkasını düşünmeyecem hep onunla olacam her tarafuını öpüp koklayacağım...Allahım herksin evladını bağışlasın...hemencik kavuşalım meleklerimize..onlar bize herşeyi unutturur buna eminim...
ALPPIN cnm annenin ismi unutmadıysam nazireydi ve sen naz irem koyacaktın dimi ....bir arkadaşımın kızıının ismide naz irem çok hoş bir isim ama en çokta annenin ismine uyması çok güzel NAZİREM süper sakın vazgeçme....
Arkadaşm bende paylaşmıştm sanırım aynı belirti bendede çıkmiştı.benimde ikili testim iyiydi ama kuşku oluyo insanda.ben perina test diye bi test yaptırdm yeni yöntem amniyosentez yerine.sadece anneden kan alınarak bakılıyo ve kesin sonuç veriliyo fakat biraz ücreti fazla.bende bi sorun çıkmadı allahıma çok şükürler olsunn sonuçlarım iyi çıktı,seninde sanmıyorum bişey çıkacağnı canım
Kızlar çok heyecanlıyım ben. Aslında biraz da korkuyorum. Yarınki kontrolümde şeker yüklemesi yapılacak. Nasıl olacak? Ne sonuç çıkacak? Çok merak ediyorum. Bir de 22. haftaya kadar 3 kilo almıştım. Bu ay 4 kilo birden aldımNasıl oldu hiç anlamadım.. Gerçi dışarıdan bakanlar hala anlamıyorlar hamile olduğumu ama ben biliyorum ya bu 7 kiloyu.. Offf bakalım dr ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?