2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bence oalyı inat yapma aldır madem eltine yapıldı seninde hakkın var boş ver kullan kulnabildigin kadar

öyle valla bak ben hiç bebekle ilgili sesimi cıkarmıyorum bişi alcakmısınız vs. diye hatta bugun telde konustuk..evde salonun rengini değiştirmek istiyorum değiştir onu dedi nasıl yapıcam dedim sen gripsin annem torun bakıyo iyileşin annemde dünüre atsın torunu yaptırırız dedim aa senin annen gelmez gelemez dedi sana hiç gelmiyo dedi annemin bana oturmaya gelmemesi ile yardıma gelmemesi arasında ucurum var ne laaka dedim hiç gelmiyo dedi yardım etmeye gelmez dedi..bende gecen yıl ameliyat olmuştum annemler badana boya yapıyolardı (ki boyayıda kendileri yapıyo) ozaman o yorgunlukla gledi 3 gün hastaende kaldı şimdi mi gelmicek dedim sonrasında konu konuyu actı bende annme benim halılarımı yıkıcak dedim sende gelde anneme yardım et gelmiyceni biliyorum ya :) aa ben gelemem ne işim var annene ayak bagı olurum dedi bende ne ayak bagı yardım edicen dedim... aa ben yıkayamam vs. dedi. aaa dedim sende anneme laf söylerken kendin işten kaçıyon sonrada sende lafları iyi yerleştiriyon diyo
velhasıl benimkilerden bişi iste herseye olumsuz cvp veriyolar mesala ayy yapabilirmiyim ayyy edebilirmiyim ayyy alabilirmiyim iyisimi bişi isteme yada lafı böyle gedigine oturt

nasıl bişeymiş ki o kafamda canlandıramadım

işte böyle bişey tatlım..görntüleri çok hoş oluyo ama kullanım ???:44: bn oda yapıcam kızıma ama yatak odasına böyle bişey almayı düşünüyorum süslü püslü =)

Son düzenleme:

aynen canım sen zaten çözmüşsün olayı beklentiye girmemek en iyisi ancak o zaman üzülmüyosun yoksa kendini yıpratıyosun

duydum bır arkadaşım onda doğum yapmıştı ama pembe mavı bana uzak bıraz. arabamız da yok. doruk yıldırım evıme 10 dk. o yüzden de tercıhım

Sağol canım. Dediğin gibi, hızla anlamadan alıvermişim
Aslında biliyo musun, ben de genel görüntümden memnunum. 26 haftalık olduğunu duyan şaşırıyor, tabi hemen iç karnın geniş vs yorumları geliyor ardından
Çok bekledim bebeğimi. Çok şükür nasip oldu. Sağlıkla doğsun da, veririz. Yine böyle konuşa konuşa gider zalim kilocuklar
Çoook teşekkür ederim, rahatlattın beni

Yok canım, olur mu hiç... Diyorum ya, yazdıkların buram buram tecrübe kokuyo

zaten 21.haftadan sonra 5 şer 10 ar alınan kiloları anlayabilen yok canım
bende 21.haftaya kadar 6 kg aldım sonraki 3 haftada 6 kg daha almışım nasıl oldu hiç anlamadım

Demek ki yalnız değilim Doğumlarımızdan sonra da birbirimizi motive edip, anlamadan zayıflarız biz de

Slm kizlar bugun seker yukleme testini yaptirdik.esim eczaneden bi toz almis bir de kucuk sisede hazir glikoz.laboratuvara sorduk ikisini de kabul ediyoruz dediler.biz haziri kullandik.tadi bildiginiz sprite sadece daha tatliydi.tozla ugrasmaktansa hazir almanizi tavsiye ederim.
bu arada bebisimiz de gayet saglikli 900 gr olmus teyzeleriiste bu kadar...

günaydın kızlar,,ayyyy bgn annemlere gitcem çok özledim,2 otobüsle gidildiği için babam onlara gitmemi istemiyo,o yüzden hamile kaldığımdan beri 2. gidişim onlar geliyo hep,adamın elinde olsa beni cam fanusa koyacak doğurana kadar orda kalıcam,bişi olacak die ödü kopuyor,canım babam ya...............
kızlar bu arada benim cadı elti 5 aydır falan hiç bir entrika çevirmedi,laf sokmadı,fırtına öncesi sessizlik gibiydi...dün aramış eşimi demiş ben geçen gamzeyi aradım ben şuan çarşıdayım geziyorum eve geçince ararım dedi aramadı demiş,,,,ya yalanın kuyruklusu vala,ne beni aradı ne sordu,üstelik eşim hamile olduğum için kesinlikle hiç bi yere yalnız göndermiyo şokkkk oldum ya...bu başlangıç safhasıdır onun biliyorum,bakalım devamında neler gelecek,bu arada okullar tatile girince gelip 10 gün kalıcakmış,kızlar dua edin,bu kadın şeytandan bile beter,yine yuvamı yıkmaya çalışmasından korkuyorum,inşlh sağ selamet atlarım...

Günaydın hamişler ...

Benim canım 2 gündür çok sıkkın. Karnımda sertleşmeler oluyor hemde sık sık magnezyum kullanmaya başladım ama devam ediyor. Ayrıca göbeğimin altından bir sancı girdi dün doğurcam sandım neyseki fazla sürmedi... Oğluşum daha çok küçük ya erken doğarsa diye çok korkuyorum. İnternetten okuduklarımla daha da bir panik durumdayım. Gelecek ay alışveriş yapmak istiyordum ama şimdi hiç hevesim kalmadı Ev işi yapmaya korkuyorum . Sonrada herşey Allahtan diyorum olacak varsa önüne geçemem ki...

pikocumm inş. birşşey olmaz sağ salim gidip gelirsinizz kızınlaaa eltin yüzünden de moralini bozmaa,eşin senin yanında olduktan sonra kimse yuvanı bozamaz allahın izniyle,sende açıp sorsaydın ben seni ne zaman aradım diyee,bazılarının ayıplarını yüzüne vurmazsan kapamazlar çenelerini

Amin cnm inş. herkes sağlıklı bir şekilde kavuşur yavrularına..benim kızımın ismi inş. EYLÜL olacak ama babamız pek istemiyor bende yanına isim ekle ama kısa olsun dedim hala düşünüyor tam karar vermiş değiliz ....bende eylül ayını çok seviyorum bana uğur getirdiğine inanıyorum..en büyük uğurumda kızım olacak inş.. ben 23 eylülde doğdum 25 eylülde evlendim kızımın tahmini doğum tarihide 28 eylül....

günaydın canım, dönemsel kasılmalar olabilirmiş,canını sıkma kötü şeyler düşünme,devam eden bir durum olursa doktora git bence,kendi kafanda kurup durmaktansa doktorunun yönlendirmelerine göre hareket et,rabbim yardımcın olsun

buğün haftasonu ve çok azaldık artık...ben faceyede giriyorum ama orayı pek sevmedim burda kmin kaç haftalık hamile olduğunu fealn anlayabiliyoruz orda bir konu açılıyor karışık oluyor ya kızlara ricam gelin artık buraya....

Renewall cnm benim o kuşku herkeste var birde internete bakınca daha kötü oluyoruz..çünkü hiç açıcı şeyler yazılmıyor...benimde dün eve giderken otobüste bir kadın karnıma vurdu ayakta gidiyordum..sonra öyle bir sancı olduki ıslaklık hissettim dedim doğum yapıyorum eve bir attım kendimi baktım birşey yok ama geceye kadar ara ara sancı vurdu diyorum ki eşime ben acaba erkenmi doğum yapacam...yeterki birşey olmasın hemen aklımıza kötü şeyler getiriyoruz...bu bizim doğamızda var cnm...

Çok sağol canım, geçen hafta doktoruma bu durumdan bahsettim o da magnezyum verdi bana bir sorun gözükmüyor dedi hatta 1, buçuk ay sonra gelebilirsin dedi ben itiraz edince 1 ay olsun hadi dedi. O yüzden biraz tereddütteyim birşey yok denip bu kadar sık olması canımı sıkıyor. Dün sancı yaşamadan önce diyordum normal olur dayanırım filan ama o sancı girdiğinde Allahım nasıl dayanıcam ben dedim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Canım haklısın aslında korku hepimizde var ama işte bazı hamileler her türlü ev işinide yapıyor günlük hayatından da hiç birşeyi değiştirmiyor maşallah hiç bir sıkıntı da çekmiyor. Onlara o kadar özeniyorum ki. Hamilelik hastalık değil tamam da ben kendimi sürekli bir koruma durumunda hissediyorum aman çarpmasınlar aman yorulmayım aman şöyle aman böyle bir de böyle durumlar yaşayınca moral bozukluğu oluyor insanda. İnternetten de okudukça iyice kafayı yedim acaba göbeğim aşağı düşmüş mü diye kontrol ettim on kere sanki anlayabilecekmişim gibi. İnşallah Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri gösterir hayırlısıyla.

Sağolun bana moral verdiniz kızlar.

sağol canım ,vala benim elti eşi bezeri görülmemiş cinsten,eşimde yeni yeni yavaş yavaş yanımda olmaya başladı daha tam anlamıyla onlara karşı sahipleniyo denilemez,zaten o yüzden tereddütdeyim,açıp sorsam,afedersin pisliğe taş atarsn üstüne sıçrar ya buda öle bişey,hiç bulaşmaya değmez,allah a havale ediyrm artk.,

Eltinize üzüldüm. Çok mutsuz anlaşılan yazıkkk . Ama canınızı sıkmayın eden bulur döner dolaşır onun ayağına takılır yaptıkları en güzelini yapmışsınız Allah'a havale ederek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…