evet cnm bebeklerimiz nasipleriyle gelirler inş. gerçekten çok kırılyıor insan önemli olan eltimden alıp giydirmek değil ben giydiririm hiç dert değil ama onlar sefa içinde yaşıyorlar ben celemesini çekiyorum niye iki kişi çalıştığımız için...ama iki kişi onun kocasının aldığını ancak alıyor bu nasıl bir düşüncesizlik benim ilk bebeğime oda almayacaklarmış almasınlar biz odaylamı büyüdük hiç gözümde yok şimdide alacam diyor ben istemiyorum benim kızım için değil gösteriş için almak istiyor mevlütte gösterecek ya o konuda çok kızıyorum ve söyleyemiyorum alma diye...
canım inan çoğu ailede böyle ayrıcılık yapıyolar gerçekten bende çok kırıldım zamanında ama çözümü eşimin ailesinden beklentiyi sıfıra indirmekle buldum onlardan hiçbir şey beklemezse yaptıkları düşüncesizliklerde seni çok yıpratmıyor. ne güzel mutlu bir yuvan ve allahın izniyle sağlıkla doğacak bir bebeğin var sen bunlara odaklan diğerleri çok boş şeyler
öyle valla bak ben hiç bebekle ilgili sesimi cıkarmıyorum bişi alcakmısınız vs. diye hatta bugun telde konustuk..evde salonun rengini değiştirmek istiyorum değiştir onu dedi nasıl yapıcam dedim sen gripsin annem torun bakıyo iyileşin annemde dünüre atsın torunu yaptırırız dedim aa senin annen gelmez gelemez dedi sana hiç gelmiyo dedi annemin bana oturmaya gelmemesi ile yardıma gelmemesi arasında ucurum var ne laaka dedim hiç gelmiyo dedi yardım etmeye gelmez dedi..bende gecen yıl ameliyat olmuştum annemler badana boya yapıyolardı (ki boyayıda kendileri yapıyo) ozaman o yorgunlukla gledi 3 gün hastaende kaldı şimdi mi gelmicek dedim sonrasında konu konuyu actı bende annme benim halılarımı yıkıcak dedim sende gelde anneme yardım et gelmiyceni biliyorum ya :) aa ben gelemem ne işim var annene ayak bagı olurum dedi bende ne ayak bagı yardım edicen dedim... aa ben yıkayamam vs. dedi. aaa dedim sende anneme laf söylerken kendin işten kaçıyonsonrada sende lafları iyi yerleştiriyon diyo
velhasıl benimkilerden bişi iste herseye olumsuz cvp veriyolar mesala ayy yapabilirmiyim ayyy edebilirmiyim ayyy alabilirmiyim iyisimi bişi isteme yada lafı böyle gedigine oturt
saol canım.ben bursada yaşıyorum asıl doktorum izmirde doğumuda orda yapıcağım için.izmire her ay gidip gelmek zor olduğu için bursa da da pembe mavi de ismail bey ona gidiyorum.eşimin arkadaşının çocukluk arkadaşıymış sakin ve ilgili bi doktor gibi geldi bana daha önce zübeyde hanım doğum evinde çalışıyormuş.sen tanırmısın yada duydun mu hiç adını ? bu arada bursanın neresinde oturuyorsun ?
inşlh şeker testin güzel çıkar cnm,bu kilo konussundan bende bişi anlamadım daha 2 gün önce 50 ydm bgn tartıldm 50kilo 500 gr,toplamda 8,5 kilo aldım,son 1 aydada 3,5 kilo almış bulunmaktayım...halimden menmunum ama,ne kilo aldığım belli,ne göbüş büyük,anlamadım bu kilolar nerde???
şuanki kilon kaç bilmiyorum ama illaki hamileleğin bu dönemlerinde hızlı kilo alcaz,olsun bizde bebişde sağlıklı olduğu sürece verilir fazlalıklar takma kafana,bebişler için değer annesi...
Teşekkür ederim canım.İşi ukalalık boyutuna vardırmadan yaşadığım ve hissettiğim şeyleri yazıyorum sadece.En çok korktuğum şey çokbilmiş görünmek çünkü.Öyle değil di mi???:26:
zaten 21.haftadan sonra 5 şer 10 ar alınan kiloları anlayabilen yok canım
bende 21.haftaya kadar 6 kg aldım sonraki 3 haftada 6 kg daha almışım nasıl oldu hiç anlamadım
günaydın kızlar,,ayyyy bgn annemlere gitcem çok özledim,2 otobüsle gidildiği için babam onlara gitmemi istemiyo,o yüzden hamile kaldığımdan beri 2. gidişim onlar geliyo hep,adamın elinde olsa beni cam fanusa koyacak doğurana kadar orda kalıcam,bişi olacak die ödü kopuyor,canım babam ya...............
kızlar bu arada benim cadı elti 5 aydır falan hiç bir entrika çevirmedi,laf sokmadı,fırtına öncesi sessizlik gibiydi...dün aramış eşimi demiş ben geçen gamzeyi aradım ben şuan çarşıdayım geziyorum eve geçince ararım dedi aramadı demiş,,,,ya yalanın kuyruklusu vala,ne beni aradı ne sordu,üstelik eşim hamile olduğum için kesinlikle hiç bi yere yalnız göndermiyo şokkkk oldum ya...bu başlangıç safhasıdır onun biliyorum,bakalım devamında neler gelecek,bu arada okullar tatile girince gelip 10 gün kalıcakmış,kızlar dua edin,bu kadın şeytandan bile beter,yine yuvamı yıkmaya çalışmasından korkuyorum,inşlh sağ selamet atlarım...
Ne demek bitanemmmmmm bebeklerimizi kucağımıza alalım hayirlisiyla dünya umrumda olmayacak herkes kendi çapında eğlensin sıkma canını canim benimmmmmm
Evet canim başka isim düşünmüyorum zaten annemin ismine uyumlu olduğu için koyacağım Sagol tatlım senin meleğinin ismi ne olacak bakalimmmmm hayirlisiyla kucağınıza alırız ins:26::26::26::26:
Günaydın hamişler ...
Benim canım 2 gündür çok sıkkın. Karnımda sertleşmeler oluyor hemde sık sık magnezyum kullanmaya başladım ama devam ediyor. Ayrıca göbeğimin altından bir sancı girdi dün doğurcam sandım neyseki fazla sürmedi... Oğluşum daha çok küçük ya erken doğarsa diye çok korkuyorum. İnternetten okuduklarımla daha da bir panik durumdayım. Gelecek ay alışveriş yapmak istiyordum ama şimdi hiç hevesim kalmadıEv işi yapmaya korkuyorum . Sonrada herşey Allahtan diyorum olacak varsa önüne geçemem ki...
günaydın canım, dönemsel kasılmalar olabilirmiş,canını sıkma kötü şeyler düşünme,devam eden bir durum olursa doktora git bence,kendi kafanda kurup durmaktansa doktorunun yönlendirmelerine göre hareket et,rabbim yardımcın olsun
buğün haftasonu ve çok azaldık artık...ben faceyede giriyorum ama orayı pek sevmedim burda kmin kaç haftalık hamile olduğunu fealn anlayabiliyoruz orda bir konu açılıyor karışık oluyor ya kızlara ricam gelin artık buraya....
Renewall cnm benim o kuşku herkeste var birde internete bakınca daha kötü oluyoruz..çünkü hiç açıcı şeyler yazılmıyor...benimde dün eve giderken otobüste bir kadın karnıma vurdu ayakta gidiyordum..sonra öyle bir sancı olduki ıslaklık hissettim dedim doğum yapıyorum eve bir attım kendimi baktım birşey yok ama geceye kadar ara ara sancı vurdu diyorum ki eşime ben acaba erkenmi doğum yapacam...yeterki birşey olmasın hemen aklımıza kötü şeyler getiriyoruz...bu bizim doğamızda var cnm...
pikocumm inş. birşşey olmaz sağ salim gidip gelirsinizz kızınlaaaeltin yüzünden de moralini bozmaa,eşin senin yanında olduktan sonra kimse yuvanı bozamaz allahın izniyle,sende açıp sorsaydın ben seni ne zaman aradım diyee,bazılarının ayıplarını yüzüne vurmazsan kapamazlar çenelerini
sağol canım ,vala benim elti eşi bezeri görülmemiş cinsten,eşimde yeni yeni yavaş yavaş yanımda olmaya başladı daha tam anlamıyla onlara karşı sahipleniyo denilemez,zaten o yüzden tereddütdeyim,açıp sorsam,afedersin pisliğe taş atarsn üstüne sıçrar ya buda öle bişey,hiç bulaşmaya değmez,allah a havale ediyrm artk.,[/QUOTE
eltin on gün de gelip kalacakmış allah sabır versin şimdiden böyle insanlara bi gün bile tahammül edilmez ama mecburi durumlar olabiliyor bazen,dediğin gibi allaha havale et en güzelii o zaman,rabbim böylelerinin şerrinden korusun
sağol canım ,vala benim elti eşi bezeri görülmemiş cinsten,eşimde yeni yeni yavaş yavaş yanımda olmaya başladı daha tam anlamıyla onlara karşı sahipleniyo denilemez,zaten o yüzden tereddütdeyim,açıp sorsam,afedersin pisliğe taş atarsn üstüne sıçrar ya buda öle bişey,hiç bulaşmaya değmez,allah a havale ediyrm artk.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?