Eltinize üzüldüm. Çok mutsuz anlaşılan yazıkkk .Ama canınızı sıkmayın eden bulur döner dolaşır onun ayağına takılır yaptıkları en güzelini yapmışsınız Allah'a havale ederek.
benim iştahım kapandı çünkü mide yanması ve bulanması hortladı( tekrar başa dönmüş gibiyim..
bir kaç gündür kasık ağrısı ve yürümede zorluk çekiyorum ani halsizlikler de cabası az önce doktorumu aradım yarın beni nstye bağlayacakmış erken doğum belirtisi olabilir dedi sancı çıkarsa nst de ona göre önlem alırız dedi..
canım sıkkın hava rüzgarlı ama bunaltıcı ben artık işe gelmekten yoruldum offff(
Canim benim gecmis olsun hayirlisiyla minimunu kucağına alırsın dualarımız seninle uzme kendini bebiste üzülür yoksa
yuhhh demek geldi icimden eltine..günaydın kızlar,,ayyyy bgn annemlere gitcem çok özledim,2 otobüsle gidildiği için babam onlara gitmemi istemiyo,o yüzden hamile kaldığımdan beri 2. Gidişim onlar geliyo hep,adamın elinde olsa beni cam fanusa koyacak doğurana kadar orda kalıcam,bişi olacak die ödü kopuyor,canım babam ya...............
Kızlar bu arada benim cadı elti 5 aydır falan hiç bir entrika çevirmedi,laf sokmadı,fırtına öncesi sessizlik gibiydi...dün aramış eşimi demiş ben geçen gamzeyi aradım ben şuan çarşıdayım geziyorum eve geçince ararım dedi aramadı demiş,,,,ya yalanın kuyruklusu vala,ne beni aradı ne sordu,üstelik eşim hamile olduğum için kesinlikle hiç bi yere yalnız göndermiyo şokkkk oldum ya...bu başlangıç safhasıdır onun biliyorum,bakalım devamında neler gelecek,bu arada okullar tatile girince gelip 10 gün kalıcakmış,kızlar dua edin,bu kadın şeytandan bile beter,yine yuvamı yıkmaya çalışmasından korkuyorum,inşlh sağ selamet atlarım...
caınm gecmişler olsun.inşallah en azından kendi işini kendin görebilcek kadar zorlanmazsıngünaydın annecikler
önceki gün yazmıştım yukardakileri dün akşam doktoruma gittim çok şükür erken doğum belirtisi değilmiş yaşadıklarım ntsde sancı çıkmadı ama bebekten değil de benden kaynaklanan bir sorun varmış(
çatı kemiklerimin durumu nedeniyle zorlanmaya başlamışım oturup kalkmak ve yürümek işkence gibi.. Doktorumun benim gibi bir hastası daha varmış ve şu an değnekle yürüyormuş bunu duyunca moralim daha da bozuldu.. Kalsiyum ve d vitamini desteği verdi 1 hafta kullanacağım haftaya cumartesi tekrar kontrol edecek muhtemelen ortopedi fizik tedaviye gönderebilir ama maalesef çözüm olmuyor doğuma kadar istirahat yazabiliriz dedi..
Birçok siteye baktım tek çarem dua sanıyorum inşallah kendi işimi yapacak durumda kalırım doğuma kadar dualarınızı esirgemeyin
caınm gecmişler olsun.inşallah en azından kendi işini kendin görebilcek kadar zorlanmazsın
günaydın annecikler
önceki gün yazmıştım yukardakileri dün akşam doktoruma gittim çok şükür erken doğum belirtisi değilmiş yaşadıklarım ntsde sancı çıkmadı ama bebekten değil de benden kaynaklanan bir sorun varmış(
çatı kemiklerimin durumu nedeniyle zorlanmaya başlamışım oturup kalkmak ve yürümek işkence gibi.. doktorumun benim gibi bir hastası daha varmış ve şu an değnekle yürüyormuş bunu duyunca moralim daha da bozuldu.. kalsiyum ve d vitamini desteği verdi 1 hafta kullanacağım haftaya cumartesi tekrar kontrol edecek muhtemelen ortopedi fizik tedaviye gönderebilir ama maalesef çözüm olmuyor doğuma kadar istirahat yazabiliriz dedi..
birçok siteye baktım tek çarem dua sanıyorum inşallah kendi işimi yapacak durumda kalırım doğuma kadar dualarınızı esirgemeyin
canım sıkma canını bizim bu süreçte elimizden gelen tek şey ama aslında en büyük şey iyi düşünüp kendimizi motive ederek olumsuzu çağırmamak inşallah her şey dilediğin gibi devam eder sağlıkla ve huzurla alırsın bebişini kucağına
Eşim iş için 2 aylığına yurt dışına çıkacak ben de o sürede annemde kalacağım, kayınvalidem burada da kalmayacak mı demiş, eşim de bak bekliyo biraz kalırsın diyo sinir oldum ya, zaten doğumda kayınvalidem gelcek yanımıza annem gelemicek şimdi nerden çıktı bu :-S
inşallah canım benim tek dileğim o..
günaydın annecikler
çatı kemiklerimin durumu nedeniyle zorlanmaya başlamışım oturup kalkmak ve yürümek işkence gibi.. doktorumun benim gibi bir hastası daha varmış ve şu an değnekle yürüyormuş bunu duyunca moralim daha da bozuldu.. kalsiyum ve d vitamini desteği verdi 1 hafta kullanacağım haftaya cumartesi tekrar kontrol edecek muhtemelen ortopedi fizik tedaviye gönderebilir ama maalesef çözüm olmuyor doğuma kadar istirahat yazabiliriz dedi..
birçok siteye baktım tek çarem dua sanıyorum inşallah kendi işimi yapacak durumda kalırım doğuma kadar dualarınızı esirgemeyin
Eşim iş için 2 aylığına yurt dışına çıkacak ben de o sürede annemde kalacağım, kayınvalidem burada da kalmayacak mı demiş, eşim de bak bekliyo biraz kalırsın diyo sinir oldum ya, zaten doğumda kayınvalidem gelcek yanımıza annem gelemicek şimdi nerden çıktı bu :-S
duydum bır arkadaşım onda doğum yapmıştı ama pembe mavı bana uzak bıraz. arabamız da yok. doruk yıldırım evıme 10 dk. o yüzden de tercıhım
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende eylül annesi olacağım:)23+6haftalığız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?