2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım zaten 2 senedir,biz nişanlandığımızdan beri tüm entrikaları çevirdi ama hepsi ayağına dolandı,rabbim büyük kimin oyunu varsa kendine çeviriyo.

günaydın annecikler

önceki gün yazmıştım yukardakileri dün akşam doktoruma gittim çok şükür erken doğum belirtisi değilmiş yaşadıklarım ntsde sancı çıkmadı ama bebekten değil de benden kaynaklanan bir sorun varmış (

çatı kemiklerimin durumu nedeniyle zorlanmaya başlamışım oturup kalkmak ve yürümek işkence gibi.. doktorumun benim gibi bir hastası daha varmış ve şu an değnekle yürüyormuş bunu duyunca moralim daha da bozuldu.. kalsiyum ve d vitamini desteği verdi 1 hafta kullanacağım haftaya cumartesi tekrar kontrol edecek muhtemelen ortopedi fizik tedaviye gönderebilir ama maalesef çözüm olmuyor doğuma kadar istirahat yazabiliriz dedi..

birçok siteye baktım tek çarem dua sanıyorum inşallah kendi işimi yapacak durumda kalırım doğuma kadar dualarınızı esirgemeyin

Selammmm kızlar nasilsinizzzzzzzzz bugün : benim kız aşağı baskı yapıyor sizde öyle oluyor mu

Canim benim gecmis olsun hayirlisiyla minimunu kucağına alırsın dualarımız seninle uzme kendini bebiste üzülür yoksa

Canim benim gecmis olsun hayirlisiyla minimunu kucağına alırsın dualarımız seninle uzme kendini bebiste üzülür yoksa

teşekkürler canım benim.. bu zaman kadar hep mantıklı bakmaya çalıştım herşeye ama sanırım ağrılarda hassaslaştırdı beni üzülmeyi kesemiyorum bir türlü içimi ferahlatamıyorum

yuhhh demek geldi icimden eltine..
caınm gecmişler olsun.inşallah en azından kendi işini kendin görebilcek kadar zorlanmazsın

canım sıkma canını bizim bu süreçte elimizden gelen tek şey ama aslında en büyük şey iyi düşünüp kendimizi motive ederek olumsuzu çağırmamak inşallah her şey dilediğin gibi devam eder sağlıkla ve huzurla alırsın bebişini kucağına

Eşim iş için 2 aylığına yurt dışına çıkacak ben de o sürede annemde kalacağım, kayınvalidem burada da kalmayacak mı demiş, eşim de bak bekliyo biraz kalırsın diyo sinir oldum ya, zaten doğumda kayınvalidem gelcek yanımıza annem gelemicek şimdi nerden çıktı bu :-S

haklısın canım iyi taraflarını görmek gerekiyor inşallah dualarımız kabul olur..

canım eşine tatlı dille desen zaten annem doğuma gelemeycek kalabildğim kadar kalsam olmaz mı desen böyle tatlı talı sözlerle

inşallah canım benim tek dileğim o..

canım bende ilk 3 ay cok zorlanmıştım düşük tehlikem vardı sürekli yatmam gerekiyordu ne kendi annem ne kayınvalidem gelebilyordu ama sonra anladım ki en büyük şansım eşimin yanımda bana destek olmasıydı.eğer eşin bu konuda yanındaysa hicc kafana takma..oturur aşağıya ağlardım bi işe yaramıyorum diye sonra,o vakitler gecince eşimin desteğini azcık gözardı etmişim.o midesine düşkün herifim her türlü desteğiyle yanımdaydı.inşallah senin eşinde öyledir

Canım ne gibi sorun varmış çatı kemiklerinde...

İns yaşadığin belirtiler geçici seylerdir. Netten okuma hiçbirşey, nette olumlu hiçbirşey yok. Ben okudugumda bunalima girmistim cunku. Bende de plesanta previa var, 24-28 haftalarda da yukarı çıkmazsa 28 den sonra banada yatak istirahati verilecek. Suan icin dua edelim bol bol, yatmak kalkmak umrumda değil, tek istegim bebeğimin sağlıkla ve zamanında dogması. Her serde bir hayır, her hayırda bir ser vardır. Allah yardımcımız olsun.

canım olumsuz düşünme güzel tarafından da bakmaya çaliş. demekki gelmeni istiyorlar, onlarda heves eder beklerler elbet.bence sen iki tarafında gönlünü yap kayınvalidenlerede git ayıp olur zaten gitmezsen ne olursa olsun onlar eşinin ailesi bir ömür hayatında olacaklar iyi yada kötü bir şekilde hayat onlarla devam edecek.eşin kibar bir şekilde "bak bekliyorlar "demiş. gitmek zorundasın gideceksin deseydi? kırma bence eşini.

Canim benim kendi vucut yapimdan kaynakliymis cati kemiklerimin durusu ve yapisi nedeniyleymis agrilar

İnsallah sag salim son aylarimizi da atlatiriz canim.dedidigin gibi bol bol dua ediyorum dilimden dusurmuyorum Rabbim hayirlisini versin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…