2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sukur esim hep yanimda her isimi.yapabiliyor zaten kayinvalidem ve annemde yakinim da oturuyor bir ablam birde kiz kardesim de var onlar hep etrafimdalar..
İnsanlardan yana cok sansliyim cok sukur ki hic bu tarafindan bakmamistim canim haklisin asil onlar olmasa zor olurdu.. İyi ki.onlar var iyi ki siz de varsiniz :))

nasılsınız güzel anneler.dün kocacımmmla kızımıza pusetini aldık krafttan.oyuncaklar aldık artık 3-6 ay zıbın takımları almaya basladım 10 tane 0-3 oldu.gidip gelip seviyoruz onları hayrlısıyla doğsalar.

bebek arabasını ben de kraft aldım 4 parça da kıyafeti var en geç önümüzdeki ay da hastane çantamızı hazırlayacağız inşallah

kraft ağır falan diye internette yorumlar okumuştum siz nasıl buldunuz kızlar
ben kraftın kötü olduğunu hiç düşünmedim ama gerçekten ağır mı acaba
hoş ben bebek arabasını falan kendim görüp alıcam seneye nasılsa bu yıl burda kullanamıcam ama yine de fikir alayım

iyi pazarlar eylül annişleri inşallah her şey yolundadır. ben bişe soracam sizlere yeni doğanlar için oto koltukları oluyor ya(isminden emin değilim),onlardan almalımıyım bilemedim başta bizim arabamız yok diye gerek olmadığını düşündüm ama bir satıcı hastaneden nasıl çıkaracaksın onsuz taksiye bindiğinde hep kucağında mı olcak felan dedi bana da mantıklı geldi mesela sağlık ocağına götürdüğümde kucağımda götürürüm diye düşünmüştüm ama şimdi emin değilim

arabası kangurusu felan var ama araba takım değil doğumdan itibaren kullanılanlardan. sizce çok gerekli mi oto koltuğu?

Son düzenleme:

Canim ben pek tecrubeli degilim ama o araba koltuklari 6 aya kadar kullanilabiliyor arabaniz yoksa bir kac kere tasimak icin gereksiz bence hem de pahali.onun yerine daha ekonomik bisey alabilirsin.tasima cantasi deniyor galiba onlardan al istersen.tabii ben de cok iyi anlamiyorum ama en iyisi gir bi bebe magazasina anlat derdini inlar sana nasilsa yardimci olur simdiden kolay gelsin...

aslında bence de öle sanki yani gereksiz mağzadaki satıcı vatana ihanet ediyormuşum gibi hissettirdi almamakla:)
zaten o soktu aklıma ama haklısın gereksiz bir masraf bence de teşekkür ederim yorumun için.

Canım çok geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum internetten yazılanları okuyunca iyice kötü olursunherşeyin bir çaresi vardır dualarımız seninle ve bebişinle

Seker yuklemesi yuksek cikan arkadaslar bunu ogrenene kadar belirtiniz varmiydi hic.bende el ayak cekilmesi boyle kendimi bayilcak gibi hissediyom sanki genellikle yemeklerdn sonra oluyor gibi

Seker yuklemesi yuksek cikan arkadaslar bunu ogrenene kadar belirtiniz varmiydi hic.bende el ayak cekilmesi boyle kendimi bayilcak gibi hissediyom sanki genellikle yemeklerdn sonra oluyor gibi

günaydın canım. c.tesi benimde 1.saatim sınırın biraz üstünde çıktı.açlık ve 2.saat normal. benimde bazen yemekten hemen sonra hareket ettiğimde midem bulanıyor içim bayılacakmış gibi oluyor.biraz acııktığımda da başım dönüyor ve kendimi güçsüz hissediyorum. doktorum beni diyetisyene yönlendirdi ben 57 kilo ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum yani toplamda 12 kilo aldım.kilo almakla bi ilgisi var mı acaba şu şekerin ?
sana ne dedi doktorum ?

Canım çok geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum internetten yazılanları okuyunca iyice kötü olursunherşeyin bir çaresi vardır dualarımız seninle ve bebişinle

Allah razı olsun canım inşallah her şey iyi olacak yoluna girecek diyorum içimden.. okumayı da bıraktım gerçekten kafa karıştırıcı..

canm ben chicco da baktm ama daha agır nerdeyse 2 katı.benm ıcın onmlı oln da hafıf olmasydı yoksa bebişle cok agır olr haklısın

merhaba tatlı hamişlerrrrr
ayyy bende bu ara 3 gündür sabah uykusundan zor uyanma var bu haftaiçi işe giderken canıma okuncak
valla işe de çok isteksiz gidiyorum zaten şu okullar kapansa da 1 temmuz gelse de bi tatile başlasak
okul 4 katlı en üst katta sınıfım sürekli her teneffüs wc ye in çık in çık yoruluyorum valla
bu arada canım tşk ederim bebek arabası yorumun için en iyisini görüp almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…