2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın kızlar...umarım iyi bir hafta sonu geçirmişsinizdir...biz de kızımla iyiyiz çok şükür...ama hafta sonu kızımın isminin DEFNE olmasından vazgeçtik daha doğrusu vazgeçmek zorunda kaldık...eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı kızı oldu adını defne koymuşlar adı naz olacaktı ama son anda vazgeçmişler...eşimde aynı aileden iki defne'ye gerek yok adları da soyadları da aynı olacak,bir de şimdi laf etmeye kalkarlar hiç gerek yok yani dedi...yeni isimler arayışındayız eşim MELEK diyor...bense ALYA...bakalım bizim yeni kavgamız başladı...hayırlısı artık...

günaydın kızlar ve onların mini mini cadıları ve sıpaları
umarım hepiniz güzel ve mutlu bir gün geçirirsiniz
uzun zamandır göbeğimde böyle kalp atması gibi birşey oluyordu ben de bebiş eliyle aynı yere dokunuyor herhalde diyordumm
meğer kızım hıçkırıyormuş ya çok tatlı
sizde de oluyor mu

canım neden vazgeçtin ki ne güzeldi defne adı
sen de defne koy adını ama yanına alya ya da melek ekle bence hiç umursama
benim arkadaş doğum yaptı kızının adı ela ama ben de ela koyacağım kızımın adını vazgeçmem bunun için

Gunaydinnnnnnnn kizlar suan kizimla ve teyzesiyle hastanrdeyiz bebegim cok iyi her ay sadece 1 kilo aliyorum 934 kilo bebegim 30 cmi gecmis seker yukleme testi yapilacak kan ve idrar aldilar sekerli suyu ictim 1 saat bekliyorum ins sonuclar iyi cikar dua edin kizlar bebegim agixini aciyirdu guluyordu bize

ya ben de defne ismine çok ısınmıştım ama hem adı hem de soyadı aynı olacak...laf olur diyor eşim...iki isim hiç düşünmüyoruz çünkü eşim ileride kızımız evlenince belki bizim soyadımızı da kullanır diyor...iki isim iki soy isim zor olurmuş...

Günaydın hanımlar...Gününüz, haftanız güzel geçsin.

Ben bu durumda oyumu Alya'dan yana kullanıyorum.Bir de nedense kızlarda İpek adı çok hoşuma gidiyor benim.

Ben bu durumda oyumu Alya'dan yana kullanıyorum.Bir de nedense kızlarda İpek adı çok hoşuma gidiyor benim.

valla ismim ipek olmasa ben de kızıma kesin İPEK ismini koyardım...ben de çok seviyorum ismimi:))ya off ne güzel karar vermiştik yine başladı...bir de bizim eşimle isim zevklerimiz pek tutmaz ne güzel defne'de anlaşmıştık bakalım nasıl bir isim macerası bekliyor bizi...

Benımde 2 hafta sonra seker yuklemem var
bu aralar felaket iştahım acılms durumda korkuyorum kendımden:):):)
doktora gıttıgmde ınsallah hersey yolundadır tabı de 1 hafta rapor ıstycem
azcık evde dınlenırım
zaten 32.haftada kısmetse dogum ıznıne ayrılmayı dusunuyrm
hamıleyız ama ıse gıdıp gelmemz calsmamz hersey aynı
barı bı hafta rapor alımde evde azcık dınlenım:):):)
tabı doktor rapor vermem demezse:)

günaydın tatlı annişker ve minikkk bebişlerimiz :)

bu sabah çok huzursuzum gece uykulsrım resmen yok oldu şu anda görseniz ayakta uyuyorum ama gelelim geceye gözüme uyku girmiyo belimde ve bacaklarımda çok ağrım oluyo sanki karnımı öbden çekiyolarmış gibi geliyo.2 gündür miniğimde pek harejetli değil haftasonu temizlik fln derken çok yoruldum oldan mı acaba.yürürkende tam popomun üstünden sağ bacağıma dogru ağrılar giriyo ayağımın üstüne bastıkça yada oturup kaljarken inanılmaz ağrılar çekiyorum.

kızlar yaa böylr agrısı olan var mı?acaba bebeğimden mi yoksa belimde fıtık falan mı oluştu çok endişeleniyorum

Herkese günaydın..

Hafta sonu benim de kontrolüm vardı..daha doğrusu tahlil sonuçlarımı göstermek için gittim doktora..şeker yüklemem normal çıkmış,rutin idrar ve kana da bakmıştı..onlarda iyi çok şükür..artık 3 hafta sonra tekrar gidicem..konrol aralıklarımız azalmaya başladı sanırım..çünkü ayda 1 di. şimdi 3 haftaya düştü..zamanla da iyice azalacak ve hergün olacak..

bende oyumu ALYAdan yana kullanıyorum canım

arethusa cım bnm tatlışımın adı İPEK olucak.topiğimizin bi ipeği olucak yani

günaydın canım..çok yorma kendini..artık havalar da ısındı..yorgunluk daha çok etkilemeye başladı bizleri..
ağrı konusuna gelince bende de aynı ağrılar mevcut canım..özellikle benimde sağ tarafımda..10 gün önce çok yürümüş yorulmuştum..o günden beri hala sağ tarafım bacağım belim heryerim ağrıyor.aynı şekilde oturup kalkarken mahfediyor beni..sanıırm hem yorgunluk hem de vücudun doğuma hazırlanması ağrı yapıyor bize..resmen popom bile ağrıyor..

canım dikkat et kendine o kadar yorma kendini..

bu bahsettiğin ağrı arkadaşımda da vardı. bel fıtığı çıktı onda. çok dikkatli hareket etmemiz gerekiyor, en ufak bir dikkatsizlik bel fıtığına neden olabilir.

aslında çok yormuyorum ama sanırım vücudum bana yapma otur sinyali göndermesine rağmen ben duymuyorum.daha öncede bahsetmiştim bnm plasentam aşağı yerleşimliydi ve bana özellikle yürüyüş yasaktı ve tabi süpürge fln da yasaktı.takii ayrıntılıda geçen hafta yukarı çıktığını ve artık riskin kalktığını söyledi doktorum.bende haftasonu bi güzel temizlik yaptım ama öldüm öldüm dirildim ağrıdan.eşim belime masaj yaptı ama fayda yok o da acaba çatılarınmı genişliyo diye düşündü.ben hala 10 dk dan fzl yürüyemiyorum vücudum hamlıga mı alıştı bilmiyorum ama siz kaç dakikalık yürüyüşler yapıyosunuz kızlar

Son düzenleme:

Günaydınnnnnn...
Çok iyi haberler canım maşallah..
Şeker de normal çıkar muhtemelen her ay 1 kilo aldığın göre...
Hadş bakalım sonuçları bildirirsin..

walla canım ben de (doktorumun dediğine göre) bir sorun yok ama ben de fazla yürüyemiyorum,ayakta duramıyorum..10-15 dak yürüsem hemen sağ tarafımda sancılar ağrılar oluşmaya başlıyor,oturup dinlenmek zorunda kalıyorum,,ayakta 1-2 dak bile dursam hemen kasık ağrılarım başlıyor ki zaten bu kasık ağrılarım hamileliğimin başından beri geçmedi..tek tesellim bir sorun yok denmesi..ama iş falan hiç yapamıyorum,bulaşık makinasını bile boşaltsam ağrıdan ölüyorum..Allahtan oturarak çalışıyorum yoksa napardım bilmiyorum..

Kötü olmuş tatlım ama kararında haklısın aynı isim ve soyisimle aynı aileden 2 çocuk değişik olur sen daha önce söylemiş olsaydın defne koyacağını belki onların aklına gelmezdi diyeceğim ama belkide biliyorlardı şimdi ne desemkiiiiiii
bende isim bulamadım kızcağızıma halen arayıp duruyoruz gel birlikde arayalım..
Benim ilk kızımın ismi BEREN NAZ ona uygun olmasını istemiyorum yani kafiyeli olmasın genelde beren kullanıyoruz ama berennaz da diyoruz bazen..Şimdi bu yavruyada iki isim koyalım dedik ama 2.isim ek gibi olmalı yani MİRAY ADA,ZEYNEP LAL....3 ay kaldı nerdeyse yavruya isim bulamadık..düşünelim düşünelimmmmmmm....bulalım biran önce çünki önümüzdeki ay hastane süslemeleri için siparişlerimi vericem ağırlaşmadan kendim yapmak istediğim şeyler de var..
Ama sana ALYA yı öneririm güzel isim melek pek hoşuma gitmiyor ama alya güzel..

günaydın arkadaşlarım dün gece hepimizin için dua ettim ALLAH kabul etsin .......
bende dün temizlik yaptım bişeyler hazırladım yemek için hiç oturmadım yani o yüzden benimde belim özellikle sağ tarafım çok ağrıyo ve geceleride nefes problemi yaşıyorum zorlanıyorum nefes almakta buda uyku problemi yapıo tabi bunun dışında biraz da akıntım çoğaldı sanki kontorulümede daha 2 hafta var bu arada bu hafta nasıl bu kadar kilo aldım bilmiyorum 77 ile başladım sabah tartıldım 85 olmuş doğrumudur bilmiyorum ama yuh diorum kendime 8 kilo oldu yaavv doktorum kızcak valla

Ohhhh afiyet olsun ye gitsin güzelim işte ne güzellll maşallahhhhh..
32.haftaya daha var yaaa ozamana kadar al rapor gitsin dinlenmek lazım arada ..
Doktorun bişey diyeceğini sanmıyorum kendimi kötü hissediyorum dersin verir tabi işyerinle bir anlaşması yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…