2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım siyatik sinirlerine baskı oluyor da olabilir.Tarif ettiğin şey siyatik ağrısına benziyor.Annem bana hamileyken onda da böyle siyatik çıkmış.Ayağımın üzerine basamazdım,son aylarda ayağımı sürüyordum diye anlatır.
Bu bahsettiğin ağrılara benzer ağrılar bende de var.Tam kuyruk sokumumun sağ tarafından ağrı giriyor benim de.Bacağıma doğru çekiyor...Gerçi benim hamilelikten önce de belimle ilgili ağrılarım olurdu hep.
Bu aylardan sonra tüm ağrılar normal....Bebek büyürken leğen ve kuyruk sokumundaki kemiklerimiz yumuşayıp doğuma hazırlanıyormuş.Yani popodaki her türlü kas,kemik, sinir ağrısı normal..
Otururken mutlaka bel boşluğunu yastıkla destekle..Biraz rahatlatıyor.

benimde kalçamdan giren ağrım var içinde kemik sanki oyuluyor gibi acı oluyor, bende bekarkende vardı yorulduğum zaman oluyordu. hamileliğin başından beri o ağrıyı çekiyorum.

herkese günaydınlar, hayırlı günler olur hepimize inşaallah. hafta sonu rüyamda bebeğimi doğmuş ama bana hiç bakmıyor, başkaları seviyor onlarla ilgileniyor hep öyle kötü oldum ki süt veriyorum çok az çekti bıraktı, ağlıycaktım resmen.

Canlar benimde ağrım oluyor biraz yürüdüğüm zaman kalçamın hemen üstünde ve ayağım dediğiniz gibi çekme yapıyor sanki magnezyum eksikliğinden oluyor denildi ama ben cumartesi doktora gitcem şeker yüklemem var bu ağrıyı sorucam neden kaynaklanıyor. O ağrı girdiği zaman topallayarak yürüyorum

günaydın kızlar herkes iyidir inş tetenoz aşımı oldum ikincisini geçen aydan bu yana 1 kilo almışım 53 olmuşum toplamda 6 kilo almış oluyorum

bende de vardı doktormagnezyum eksikliği dedi ve ilaç verdi.magnorm diye.ise yaradı.

bu arada günaydınlarrr herkese
aranızda benim gibi 13 kilo alan var mı offfffffffşaştım kaldım valla napcam bilmiyorum

ooooof of demekki çoğumuz bu ağrıdan müzdaribiz ahh şu minnoşlar bi doğsunlarda onların o totuşlarını nasıl mıncıklıcaz görürler

günaydın sevgili hamişler

gece uykuları bitmeye başladı şimdiden bebişimle uykusuz geçecek günlere hazırlanıyorum sanırım :)
son 1 hafta içinde sabah namazdan sonra nerdeyse yarım saat aralıklarla uyanıyorum uykum bölünüyor sanki saat çok geç olmuş saatler geçmiş bitmiş gibi bi bakıyorum saat daha 06.00 sonra 06.30 sonra 07.00 derken derken saba bi uyanıyorum uykusuz gözler şişmeye başlamış ama gram uyku yok

arethusacımm kutsal bilgi kaynağım
bu sevi bebe bakım setini sen tavsiye etmiştin değil mi
şimdi birşeyler alırken gördüm de kullanışlı mı :44:

Son düzenleme:
Kızlar bebişimin odasına duvar kağıdı düşünüyorum. Sizce güzel olur mu? Çevrenizde yaptıran var mı?:26: Bu eklediğim kağıdı düşüyorum fikirlerinizi istiyorum

Bende çok kötüyüm buğün pazar günü eşimin arkdaşları ve eşleri geldi 12 kişiydik ama öldüm öldüm dirildim birde çalıştığım için hem temeizlik hem yemek derken birde üstüne hizmet etmek öldürdü beni en çokta 2 tane çocuk vardı resmen peşlerden koştum biri en sonunda ayakkabı boyasını almış elinden bir alışım vardı korktum halılar bembeyaz boya çıkmaz da elinden aldım diye bir karnıma vuruşu vardıki ayy neyseki atlattım 10 30 da gittiler ama 1 de yattım ama ayaklarımın üstüne basamıyorum belim kopuyor resmen akşam olsada eve gitsem bir güzel yatsam ...

merhaba kızlar.bende haftasonu kendimi fazla yordum galiba eğile eğile temizlik yaptım dünden beri sol tarafıma ağrı girip çıkıyor siznde böyle şikayetleriniz var mı kontrolümede var daha

tatlım valla bende düşünüyorum ama tek duvara tamamen kaplamak boğucu olabilir bide bence çok karışık bi desen seçme ve oda takımı ya bilmiyorum mobilya mı olcaksın ama ona dikkat et

ben bu konuda kendimi tek zannediyodum.artık sinirlerim bozuluyo uyumak istiyorum sabah ama uyuyamıyorum çok kötü bişey allah yardımcımız olsun bende çok kötü baş ağrısı yapıyor son ayları düşünemiyorum

çok güzelmiş canım bence çok da uygun olur.ya sizler oda hazırlıyormusunuz?ben uzun zaman bizimle yatar diye oda hazırlığı hiç yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…