günaydın tatlı annişker ve minikkk bebişlerimiz :)
bu sabah çok huzursuzum gece uykulsrım resmen yok oldu şu anda görseniz ayakta uyuyorum ama gelelim geceye gözüme uyku girmiyo belimde ve bacaklarımda çok ağrım oluyo sanki karnımı öbden çekiyolarmış gibi geliyo.2 gündür miniğimde pek harejetli değil haftasonu temizlik fln derken çok yoruldum oldan mı acaba.yürürkende tam popomun üstünden sağ bacağıma dogru ağrılar giriyo ayağımın üstüne bastıkça yada oturup kaljarken inanılmaz ağrılar çekiyorum.
kızlar yaa böylr agrısı olan var mı?acaba bebeğimden mi yoksa belimde fıtık falan mı oluştu çok endişeleniyorum
Tatlım siyatik sinirlerine baskı oluyor da olabilir.Tarif ettiğin şey siyatik ağrısına benziyor.Annem bana hamileyken onda da böyle siyatik çıkmış.Ayağımın üzerine basamazdım,son aylarda ayağımı sürüyordum diye anlatır.
Bu bahsettiğin ağrılara benzer ağrılar bende de var.Tam kuyruk sokumumun sağ tarafından ağrı giriyor benim de.Bacağıma doğru çekiyor...Gerçi benim hamilelikten önce de belimle ilgili ağrılarım olurdu hep.
Bu aylardan sonra tüm ağrılar normal....Bebek büyürken leğen ve kuyruk sokumundaki kemiklerimiz yumuşayıp doğuma hazırlanıyormuş.Yani popodaki her türlü kas,kemik, sinir ağrısı normal..
Otururken mutlaka bel boşluğunu yastıkla destekle..Biraz rahatlatıyor.
Canlar benimde ağrım oluyor biraz yürüdüğüm zaman kalçamın hemen üstünde ve ayağım dediğiniz gibi çekme yapıyor sanki magnezyum eksikliğinden oluyor denildi ama ben cumartesi doktora gitcem şeker yüklemem var bu ağrıyı sorucam neden kaynaklanıyor. O ağrı girdiği zaman topallayarak yürüyorum
İstanbul çoook sıcak tansiyonlar oynamaya başladı( nasıl geçecek bu yaz yahuu şimdiden vantilatörle kardeş olduk
herkese günaydınlar, hayırlı günler olur hepimize inşaallah. hafta sonu rüyamda bebeğimi doğmuş ama bana hiç bakmıyor, başkaları seviyor onlarla ilgileniyor hep öyle kötü oldum ki süt veriyorum çok az çekti bıraktı, ağlıycaktım resmen.[/QUOTTatlım sen gerçekden hiiiiççç inanma bu rüyaya çünki doğduğunda da ondan sonrada senden başka kimseyi istemeyecek yanında bbeğin heleki sen süt vericeksin almayacak mümkünnnn değillllllll...
Ancak yaw bi bıraksın yakamı bu ne yaaa yapışık 9 ay geçirdik zaten halen ayrıldığımıza inanamıyor diyebilirsin hatta bunun için ağlayabilirsin ama tersi mümkün olmuyor canım
olmasında zaten bunalsanda uyusada rahat etsem desende uyuduğu anda özlüyorsun....
Eki Görüntüle 721471 Kızlar bebişimin odasına duvar kağıdı düşünüyorum. Sizce güzel olur mu? Çevrenizde yaptıran var mı?:26: Bu eklediğim kağıdı düşüyorum fikirlerinizi istiyorum
bu arada günaydınlarrr herkese
aranızda benim gibi 13 kilo alan var mı offfffffffşaştım kaldım valla napcam bilmiyorum
günaydın sevgili hamişler
gece uykuları bitmeye başladı şimdiden bebişimle uykusuz geçecek günlere hazırlanıyorum sanırım :)
son 1 hafta içinde sabah namazdan sonra nerdeyse yarım saat aralıklarla uyanıyorum uykum bölünüyor sanki saat çok geç olmuş saatler geçmiş bitmiş gibi bi bakıyorum saat daha 06.00 sonra 06.30 sonra 07.00 derken derken saba bi uyanıyorum uykusuz gözler şişmeye başlamış ama gram uyku yok
Eki Görüntüle 721471 Kızlar bebişimin odasına duvar kağıdı düşünüyorum. Sizce güzel olur mu? Çevrenizde yaptıran var mı?:26: Bu eklediğim kağıdı düşüyorum fikirlerinizi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?