2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar düşüncesiz insanlar var canım
hele hele şu doğurup bir de ilgilenmeyen anneler tayfası var
senin durumunu bilmelerine rağmen ayıp bence yaptıkları

kızlar aranızda burnu kanayan var mı
geçen gün bi kanadı aktı gitti zaten 2-3 aydır hep kılcal damarlarım kanıyordu ama böylesi boşalmış bir şekilde görmedim ben
3 aydır sürekli burnumu nerdeyse her silişimde kan geliyor illaki biraz da olsa
kışları böyle geçirirdim kılcal damarlarım hassas olduğu için ama yaz geldi hala geçmedi
hamilelikte normal değil mi bu ?
bir yerde öyle okuduğumu hatırlıyorum bu yüzden doktoruma sormadım size bir sorayım dedim

arethusacımm kutsal bilgi kaynağım
bu sevi bebe bakım setini sen tavsiye etmiştin değil mi
şimdi birşeyler alırken gördüm de kullanışlı mı :44:

Canımın içi, ben tavsiye etmiştim.
Valla herşey içinde derli toplu,ben çok severek kullandım, hala da kullanıyorum.
Gerçi yaramaz oğlum sayesinde zayiat verdik.Tarağının birkaç dişini kırdı, diş kaşıma parmağını da klozete attı.
Bir tane daha alsam mı diyorum,sonra 2 parçası için koca seti bir daha almayayım diyorum.
Ama şiddetle tavsiye ederim.Çok kullanışlı.İlk aylar onun fırçasıyla taradım oğlumun ipek saçlarını.Sonra tarağa terfi ettik.Tarak konak olursa da kullanabileceğin bir tarak.(Bizim öyle bir sıkıntımız olmadı gerçi)
Tırnak makası çok kullanışlı, burun aspiratörünü de çok kullandım.Derecesi de iyi,yalnız koltuk altı ile makat arasında 2 derece oynarmış,dereceyi makattan kullanacaksın.
Diş çıkarma zamanında silikon parmak da nasıl işimi gördü anlatamam.O sette tek kullanmadığım şey tırnak düzeltme makası oldu.Ben normal makası kullanamıyorum tırnakta.En güzeli tırnak makası.
Allahım gene destan yazdım :44:

ne kadar düşüncesiz insanlar var canım
hele hele şu doğurup bir de ilgilenmeyen anneler tayfası var
senin durumunu bilmelerine rağmen ayıp bence yaptıkları

Anam onların düşüncesizliği çocuğu doğurup ilgilenmemek değil sadece.Hamile kadına yemekli oturmaya gitmek. Kızcağız ağırlaşmış, yazık günah, bir de onları doyuracağım diye uğraşacaktı.
Almayın arkadaşlar böyle misafirleri...
Ben de eşimin bir düşüncesizliğini hatırladım şimdi, kızdım bak.Israr edip gelin gelin deyip durdu,daha kırkım çıkmadan yatılı misafir çağırdı eve.
Daha 21 gün olmuştu doğum yapalı.Şehir dışından 2 aile güya hayırlı olsuna geldi.Ben dikişli dikişli onlara yemek yetiştireceğim diye uğraştım.2 hatun da mutfakta benimle sohbet etti....bir tanesi lütf'en salata yaptı.Sinir olmuştum.

gece rahat uyuyorum ama sabah namazlarını hep kaçırıyorum. daha doğrusu gözümü açıyorum 4, 4.30 gibi sonra tekrar dalıyorum ve senin gibi 6 dan sonra saat sayıyorum

çok güzelmiş canım bence çok da uygun olur.ya sizler oda hazırlıyormusunuz?ben uzun zaman bizimle yatar diye oda hazırlığı hiç yapmıyorum

biz hazırlıklara başladık canım , ilk heves işte :) ilk aylar için kendi odamıza bi beşik aldık, resmini ekliyorum. umarım kullanışlı olur. :26:

misafirliğe gelipte çocuklarıyla ilgilenmeyenlere sinir oluyorum yaaa gözleriyle görselerde oralı olmuyorlar, üstelik gebesin hangisiyle ilgileneceksin. hizmet ederkende yardım etselerdi sana

canım benimde ilk 4 ay boyunca neredeyse hergün kanadı şimdi ayda 3 4 kez kanıyo ben doktora sordum normal olduğunu söyledi hamilelikte kılcal damarlar genişliyormuş yani çok fazla olmadıkça normal bir durummuş

sinir oluyorum böyle insanlara,anneyin diye geçiyolar,gittiğin yerde çocuğuna bakamıycaksan gitme arkadaşım,,bak sinirlendim şimdi,aman sende çok fazla davet etme artık kimseyi,bu aylardan sonra kendimizi idare edersek yeter tatlım,başkalarına gerek yok...

arkadaşlar yaaa sanırım bebk odamıza karar verdik eşimle daha öncede paylaşmıştım Candy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası işte bu oda ama hala içim rahat değil sizce şimdiden ikinci çocuğun cinsiyetini düşünüp ona göre hareket etmek mantıklı mı ki ikinci bebeğimiz erkek olursa die tam net bunu istiyorum diemiyorum ama kızım için işte bu diebiliyorum biraz akıl verin nolur rahatlatın beni

canım test yaptırdınmı nerden anladın ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşlh hamilesindr
idrarda yaptım pikocan silik bir pembe çıktı batıma 3-4 gün var aslında
yarın sabah testi tekrarlıcam
olacaksın inş. canım.. sen bir talihsizlik yaşadın inş ikincisini sağsalim kucağına alırsın.
inş. canım inş. çok sağol sizde hayırlısyla kucağınıza alın inş.
hayırlı olsun canım:) senin durumundan haberim yoktu! yazıyı görünce şaşırdım

sağolun kızlar

canım ben ikncide ne olur ne olmaz diye böyle sade bi takım düşünüyorum..ikinci erkek olursa rahatlıkla kullanabilirler diye düşündüm..çünkü tek cocuk odasına sahibim yani ayrı oda sansın yoksa ortak renk secebilirsin..ilklerde pembeyle uygularsın sonrada ikincinin cinsiyetine göre kombin yaparsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…