Bende çok kötüyüm buğün pazar günü eşimin arkdaşları ve eşleri geldi 12 kişiydik ama öldüm öldüm dirildim birde çalıştığım için hem temeizlik hem yemek derken birde üstüne hizmet etmek öldürdü beni en çokta 2 tane çocuk vardı resmen peşlerden koştum biri en sonunda ayakkabı boyasını almış elinden bir alışım vardı korktum halılar bembeyaz boya çıkmaz da elinden aldım diye bir karnıma vuruşu vardıki ayy neyseki atlattım 10 30 da gittiler ama 1 de yattım ama ayaklarımın üstüne basamıyorum belim kopuyor resmen akşam olsada eve gitsem bir güzel yatsam ...
arethusacımm kutsal bilgi kaynağım
bu sevi bebe bakım setini sen tavsiye etmiştin değil mi
şimdi birşeyler alırken gördüm de kullanışlı mı :44:
ne kadar düşüncesiz insanlar var canım
hele hele şu doğurup bir de ilgilenmeyen anneler tayfası var
senin durumunu bilmelerine rağmen ayıp bence yaptıkları
günaydın sevgili hamişler
gece uykuları bitmeye başladı şimdiden bebişimle uykusuz geçecek günlere hazırlanıyorum sanırım :)
son 1 hafta içinde sabah namazdan sonra nerdeyse yarım saat aralıklarla uyanıyorum uykum bölünüyor sanki saat çok geç olmuş saatler geçmiş bitmiş gibi bi bakıyorum saat daha 06.00 sonra 06.30 sonra 07.00 derken derken saba bi uyanıyorum uykusuz gözler şişmeye başlamış ama gram uyku yok
herkese günaydınlar, hayırlı günler olur hepimize inşaallah. hafta sonu rüyamda bebeğimi doğmuş ama bana hiç bakmıyor, başkaları seviyor onlarla ilgileniyor hep öyle kötü oldum ki süt veriyorum çok az çekti bıraktı, ağlıycaktım resmen.[/QUOTTatlım sen gerçekden hiiiiççç inanma bu rüyaya çünki doğduğunda da ondan sonrada senden başka kimseyi istemeyecek yanında bbeğin heleki sen süt vericeksin almayacak mümkünnnn değillllllll...
Ancak yaw bi bıraksın yakamı bu ne yaaa yapışık 9 ay geçirdik zaten halen ayrıldığımıza inanamıyor diyebilirsin hatta bunun için ağlayabilirsin ama tersi mümkün olmuyor canım
olmasında zaten bunalsanda uyusada rahat etsem desende uyuduğu anda özlüyorsun....
çok kötü oldum etkikendim rüyamdan biraz bilinç altı rüyaydı sanırım.
Bende çok kötüyüm buğün pazar günü eşimin arkdaşları ve eşleri geldi 12 kişiydik ama öldüm öldüm dirildim birde çalıştığım için hem temeizlik hem yemek derken birde üstüne hizmet etmek öldürdü beni en çokta 2 tane çocuk vardı resmen peşlerden koştum biri en sonunda ayakkabı boyasını almış elinden bir alışım vardı korktum halılar bembeyaz boya çıkmaz da elinden aldım diye bir karnıma vuruşu vardıki ayy neyseki atlattım 10 30 da gittiler ama 1 de yattım ama ayaklarımın üstüne basamıyorum belim kopuyor resmen akşam olsada eve gitsem bir güzel yatsam ...
kızlar şaşkınım
gebe olabilirim ama şaşkınım
hayırlı olsun ınsallah oylesındır:)
kızlar şaşkınım
kızlar şaşkınım
eylül annesi olacaktım olamadım kısmet olmadı şimdi şubat annesi olabilirmiyim ki
çok şaşkınım ve korkuyorum :26::26::26:
kızlar aranızda burnu kanayan var mı
geçen gün bi kanadı aktı gitti zaten 2-3 aydır hep kılcal damarlarım kanıyordu ama böylesi boşalmış bir şekilde görmedim ben
3 aydır sürekli burnumu nerdeyse her silişimde kan geliyor illaki biraz da olsa
kışları böyle geçirirdim kılcal damarlarım hassas olduğu için ama yaz geldi hala geçmedi
hamilelikte normal değil mi bu ?
bir yerde öyle okuduğumu hatırlıyorum bu yüzden doktoruma sormadım size bir sorayım dedim
kızlar şaşkınım
idrarda yaptım pikocan silik bir pembe çıktı batıma 3-4 gün var aslındacanım test yaptırdınmı nerden anladın ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşlh hamilesindr
inş. canım inş. çok sağol sizde hayırlısyla kucağınıza alın inş.olacaksın inş. canım.. sen bir talihsizlik yaşadın inş ikincisini sağsalim kucağına alırsın.
hayırlı olsun canım:) senin durumundan haberim yoktu! yazıyı görünce şaşırdım
canım ben ikncide ne olur ne olmaz diye böyle sade bi takım düşünüyorum..ikinci erkek olursa rahatlıkla kullanabilirler diye düşündüm..çünkü tek cocuk odasına sahibim yani ayrı oda sansın yoksa ortak renk secebilirsin..ilklerde pembeyle uygularsın sonrada ikincinin cinsiyetine göre kombin yaparsın..arkadaşlar yaaa sanırım bebk odamıza karar verdik eşimle daha öncede paylaşmıştım Candy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası işte bu oda ama hala içim rahat değil sizce şimdiden ikinci çocuğun cinsiyetini düşünüp ona göre hareket etmek mantıklı mı ki ikinci bebeğimiz erkek olursa die tam net bunu istiyorum diemiyorum ama kızım için işte bu diebiliyorum biraz akıl verin nolur rahatlatın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?