2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok hoşta canım bu tarz mobilyalar çok pahalı o kadar bütçe ayırtamıyoruz ne kadar bu takım mesela

çok hoşta canım bu tarz mobilyalar çok pahalı o kadar bütçe ayırtamıyoruz ne kadar bu takım mesela
tatlım bu model sitesinde 3.200 lira ama bn model olarak bunu begendim kendi mobilyacaımıza yaptıracagız daha ne tutacagını konuşmadık..ben fikir olsun diye begendigimi ekledim beyaza her rengi uygulayabilirsin diye tabikide bitçeyi sarsmamak lazım içene nasıl siniyosa öyle yap canm

gözün aydın tatlım allah sag salim kucagına almayıda nasip etsn..hepimize inşallah..

seninde içine sindirsin inş canım benim evimin mobilyalarınıda marangoz yaotı ama bebek odası çalışmıyo yani marangozunuz nasıl ama mdf falan üstünede lake boya istediysen aşağı yukarı aynı fiyatı istiyolar benim yatak odam öyle olmuştu bende bilmiyorum yaaa olmassa bizde sonra erkek olursa boyarız pembe yerlerini olmz mı

anladım canım...ewet lake istiyorum ama bakalm eşim konuşmuş yaparız istedigi gibi demiş fiyatınıda hallederiz demiş bakalm hayırlısı..olur canım boyarsınız sen bu mobilyayı begenmişsin içinede sindiyse fazla kurcalama kafanı o zamn 2.ye allah kerim düşünülür bişeyler

bbilim gözün aydın canım... Çok sevindim benim adetin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen silik çıkmıştı düşün senin birde daha varmış gününe hadi bakalım gelsin kuzuşuuuuuun

bizde kraftın oyun parkını almaya karar verdik odayı evimize geçince almayı düsünüyoruz.kiradayız .resmini ekleyebilirim umarım

evet canım aslında beğendim dediğin gibi fazlada kurcalamamak lazım hepimizin içine sinsin herşey bizimki bu arada 1950 liraya bıraktı bugün bikaç şey sormak için sordum bişeyler daha yapmaya çalışrız dedi kısmet artık

bu arada deneyimli annelerimiz ilk 3 ay için aşağı yukarı ne kadar zıbın takımı tulum çıtçıtlı badı almalıyız yaaa

bizde kraftın oyun parkını almaya karar verdik odayı evimize geçince almayı düsünüyoruz.kiradayız .resmini ekleyebilirim umarımEki Görüntüle 721682
güle güle kullanın tatlım..
hmm hayırlısı canım begendiysen al gitsin o zamn .. ayy cok iyi sormuşsun canım ya bnde merak ediyorum bide kısa girerken dogacaklar ya sanırım hep uzun kollu almalıyız

kiradaysan en mantıklı seçim park yatak olur bencedegüle güle kullansın inş bebeğin

hmm hayırlısı canım begendiysen al gitsin o zamn .. ayy cok iyi sormuşsun canım ya bnde merak ediyorum bide kısa girerken dogacaklar ya sanırım hep uzun kollu almalıyız

tesekkür ederim kızlar

evet evet canım hep uzun kollu almalıyız o konuda hem fikir olmuştuk annelerimizle ama adetleri konusunda emin olamıyorum bebeğimizin huyuna suyunada bağlı olarak değişir tabi ihtiyacımız ama kimi bebek çok kusuyo mesela off bilmiyorummmm valla

deneyimli anneler fikir werecektir ama cabuk büyüdükleri için cok almayın herseyini diyolar genelde..ilk 3 ay hastane cıkısı tarzındakiler giydiriliyo heralde dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…