deneyimli anneler fikir werecektir ama cabuk büyüdükleri için cok almayın herseyini diyolar genelde..ilk 3 ay hastane cıkısı tarzındakiler giydiriliyo heralde dimi?
Merhaba anne adayları, işte benim böbüşüm sanki 8 aylık gibi :) ama artık takmıyorum
Eki Görüntüle 721754
Merhaba anne adayları, işte benim böbüşüm sanki 8 aylık gibi :) ama artık takmıyorum
Eki Görüntüle 721754
sanırım kendimize hakim olabildigimiz kadarevet öyle diolarda işte o çok sınırı ne bilmiyoruz ki
kızlar şaşkınım
gebe olabilirim ama şaşkınım
eylül annesi olacaktım olamadım kısmet olmadı şimdi şubat annesi olabilirmiyim ki
çok şaşkınım ve korkuyorum :26::26::26:
evet canım aslında beğendim dediğin gibi fazlada kurcalamamak lazım hepimizin içine sinsin herşey bizimki bu arada 1950 liraya bıraktı bugün bikaç şey sormak için sordum bişeyler daha yapmaya çalışrız dedi kısmet artık
bu arada deneyimli annelerimiz ilk 3 ay için aşağı yukarı ne kadar zıbın takımı tulum çıtçıtlı badı almalıyız yaaa
annişkolarrrrr nerdesiniz ki yav kimse bişey yazmıyoooo
Tatlımmmmmmmmm....Nasıl sevindim anlatmamammm!!!Şimdi sana bir görev veriyorum.Yarın testi tekrarlar tekrarlamaz girip bir daha yazıyorsun.Anlaştık mı!!!
Şeker, 4-5 zıbın, 7-8 body, 4-5 tulum yeterli olur.Çok alma.
canımmmmmmmm haydi hayırlısı çok sevindim
genelde testler var olanı yok gösteriyo olmayanı varmış gibi göstermiyo ki canımcım
sen en iyisi kan tahlili yaptır yuppiiiiii :)
Eki Görüntüle 721754
sağolun kızlar inş. hakkıma hayırlısı olsun
ilk kez günüm geçmeden test yaptım çıkmasını hiç beklemiyordum
elimde fazla fazla test vardı yapayım dedim
aslında çarşamba yapcaktım ilk bakalım hayırlısı haber veririm tabi
seviyorum sizi
Tatlımmmmmmmmm....Nasıl sevindim anlatmamammm!!!Şimdi sana bir görev veriyorum.Yarın testi tekrarlar tekrarlamaz girip bir daha yazıyorsun.Anlaştık mı!!!
Şeker, 4-5 zıbın, 7-8 body, 4-5 tulum yeterli olur.Çok alma.
sağolun kızlar inş. hakkıma hayırlısı olsun
ilk kez günüm geçmeden test yaptım çıkmasını hiç beklemiyordum
elimde fazla fazla test vardı yapayım dedim
aslında çarşamba yapcaktım ilk bakalım hayırlısı haber veririm tabi
seviyorum sizi
yapma yavvvv az değil mi yavrumi ne biliyim günde 3 4 kere üstünü başını değiştirmek zorunda bile kalınabiliyormuş
ya şekerler benim aklıma takıldı..şimdi bizim doğumlar nasipse ağustos sonu eylül başı ortası falan olacak ya..bu zamanlar tam tatil dönemleri..ya bizim doktorlar izinde olursa..ne olacak o zaman..:26::26:
yapma yavvvv az değil mi yavrumi ne biliyim günde 3 4 kere üstünü başını değiştirmek zorunda bile kalınabiliyormuş
yok be güzelimmm...
yeni doğan bebeklerin üstü o kadar sık değişmiyor.2 günde bir falan...Zaten bedenleri kirlenmiyor ki, mis gibi süt kokuyorlar.
emzirdiğin zaman zaten ağız bezi olacak üstünde...gazını da omzunda çıkarırken gene ağız bezi olacak senin omzunda.
kızlar şaşkınım
gebe olabilirim ama şaşkınım
abovvvv hiç aklıma gelmemişti doğru diosun ama doktorlarımız ayarlar herhalde bişeyler hem tamda tatil zamanı sayılmaz ki genelde haziran temmuz tercih ediliyo ama bilmiyorum oladabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?