2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şaşkınım

gebe olabilirim ama şaşkınım

eylül annesi olacaktım olamadım kısmet olmadı şimdi şubat annesi olabilirmiyim ki
çok şaşkınım ve korkuyorum :26::26::26:

Tatlımmmmmmmmm....Nasıl sevindim anlatmamammm!!!Şimdi sana bir görev veriyorum.Yarın testi tekrarlar tekrarlamaz girip bir daha yazıyorsun.Anlaştık mı!!!

annişkolarrrrr nerdesiniz ki yav kimse bişey yazmıyoooo

Şeker, 4-5 zıbın, 7-8 body, 4-5 tulum yeterli olur.Çok alma.

canımmmmmmmm haydi hayırlısı çok sevindim

genelde testler var olanı yok gösteriyo olmayanı varmış gibi göstermiyo ki canımcım

sen en iyisi kan tahlili yaptır yuppiiiiii :)

canımmmmmmmm haydi hayırlısı çok sevindim

genelde testler var olanı yok gösteriyo olmayanı varmış gibi göstermiyo ki canımcım

sen en iyisi kan tahlili yaptır yuppiiiiii :)

sağolun kızlar inş. hakkıma hayırlısı olsun
ilk kez günüm geçmeden test yaptım çıkmasını hiç beklemiyordum
elimde fazla fazla test vardı yapayım dedim
aslında çarşamba yapcaktım ilk bakalım hayırlısı haber veririm tabi
seviyorum sizi

ya şekerler benim aklıma takıldı..şimdi bizim doğumlar nasipse ağustos sonu eylül başı ortası falan olacak ya..bu zamanlar tam tatil dönemleri..ya bizim doktorlar izinde olursa..ne olacak o zaman..:26::26:

:) Çok mutlu oldum senın adına canım yaaa :) yarın gıt bır kan testi yaptır canım sonrada bıze yaz burdan cok cok optum :*

yapma yavvvv az değil mi yavrumi ne biliyim günde 3 4 kere üstünü başını değiştirmek zorunda bile kalınabiliyormuş

Biz de seni seviyoruz.Hadi inşallah yarın güzel haberler ver tekrar bize.
Bu sefer herşey güzel olacak,öyle düşün lütfen.
İyi düşün iyi olsun, e mi!

aman sakın ihmal etme valla bize haber vermeyi

hatta gidip şubat annelerinde dolaşma kıskanırım ben burda kal bizimle kalll :)

yapma yavvvv az değil mi yavrumi ne biliyim günde 3 4 kere üstünü başını değiştirmek zorunda bile kalınabiliyormuş

yok be güzelimmm...
yeni doğan bebeklerin üstü o kadar sık değişmiyor.2 günde bir falan...Zaten bedenleri kirlenmiyor ki, mis gibi süt kokuyorlar.
emzirdiğin zaman zaten ağız bezi olacak üstünde...gazını da omzunda çıkarırken gene ağız bezi olacak senin omzunda.

ya şekerler benim aklıma takıldı..şimdi bizim doğumlar nasipse ağustos sonu eylül başı ortası falan olacak ya..bu zamanlar tam tatil dönemleri..ya bizim doktorlar izinde olursa..ne olacak o zaman..:26::26:

abovvvv hiç aklıma gelmemişti doğru diosun ama doktorlarımız ayarlar herhalde bişeyler hem tamda tatil zamanı sayılmaz ki genelde haziran temmuz tercih ediliyo ama bilmiyorum oladabilir

bence de az. ben fazla tulum almadım 5 tane falan. altlı ustlu takımlardan aldım. aynen günde 3-4 kere degısebılıyor. kusuyor belkı kokuyor ve sık yıkayamadığın ıcın cocugu degıstırıyorsun tabı

ee o zaman benim 3 5 parça bişeyim kalmış alcak tabi kendimi tutabilirsem

abovvvv hiç aklıma gelmemişti doğru diosun ama doktorlarımız ayarlar herhalde bişeyler hem tamda tatil zamanı sayılmaz ki genelde haziran temmuz tercih ediliyo ama bilmiyorum oladabilir

ya şimdi temmuz 7-8 gibi ramazan başlıyor ya ağustos başı da bayram falan ordan aklıma geldi..genelde ağustosta eylülde çıkarlar diye düşündüm..çok fenaaa...o kadar zaman aynı doktora kontrole git..sonra..inşallah öyle olmaz ya...

herkese güzel haftalar güzel annişler; benim de amniyon sıvım üst sınırdaymış olması gerekenden biraz fazla doktorda şeker yüklemesi yapmak lazım gebelik şekeri olabilir dedi ben de doktora sordum çukalatayı kesim mi dedim doktor da güldü o ne demek düzenli çukalatamı yiyosun:) gebelik şekeri çıkarsa bırak çukalata meyveyi bile kesmen gerekebilir dedi bakalım daha yükleme yapmadık bu arada toplamda 3 kilo aldım ama pko hastasıyım o yapabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…