2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Leylekli Biblo Bebek İkram Şekeri

Kızlar bu bebek şekerine bayıldımmm :)

Güzelmiş canım evet..
Ama çooook araştırma yapmak lazım neler var neler...bizim doğum sıcak da olacağı için çikolata falan olmaz daha dayanıklı şeyler lazım ben bi org.şirketi ile çalışıcam bana birsürü seçenek sundu henüz karar vermedim ama herşeyi aynı konsept de istiyorum yatakdan çarşafa kapı süsünden hediyeliklere kadar..kendime lohusa tacı yaptırıcam kızıma da yaptırıyorum abla olarak onuda unutmamak lazım doğum öncesi baby shower yapıcam ama adı en güzel abla partisi olucak beren o partiyi kendine yapılıyor sanıcak onada hediyeler alıcaz falan..
Offff 2.olunca gerçekden daha çok detay düşünmek gerekiyor bebek bişeyden anlamayacak en azından büyük olan mutlu olsun istedim...bakalım bir aksilik çıkmazsa böyle düşünüyorum...

off şu şeker yüklemesi konusunu hiç okuyasım gelmiyo korkudan çünkü daha ilk kan testimde bile şekerim yüksek çıkmış doktorum şeker rahatsızlığın var mı demiştii sınır 110 benim 95 çıkmıştı şimdi neler olcak hiç bilmiyorum inş bişey çıkmaz sürekli bende tatlı bişeyler yemek istiyorum hani ye tatlıyı doğur atlıyı(hakkıyı) ye ekşiyi doğur ayşeyiydi nasıl ayşe bu bizimkiler hep tatlı istiyor

canm iş ev gidip geliyorum napım.face kullanmıyorum canm burda takılıyorum bnde:)kızımız ii kıpır kıpır kızımız artk iş yerındeki ark.da kıyafetlerımn oynadıgını görüyo saklayamıyorum.yakısıklımız nasıl ii mi

ayy yerim onu ben maşallah :) yakışıklın iyi çok sakin teyzesi belli saatlerde hareket ediyor onun dışında pek hareket yok :) facebooka döküldü herkes hemen sana baktım göremeyince anladım facein olmadığını telefondan da buraya girmek zor oluyor arada uğruyorum işte buraya sana laf atıyorum :) ayaklarım şişti biraz özellikle sol ayağım şişti acıyor da hafif doktorum kalp damara gitmemi önerdi yarın oraya gidicem bakalım onun dışında bir sıkıntım yok

bnmde ayaklarm şişiyo canım nöb.ayaktaydm geceye kadr ayaklarma inanamdm kocamn olmuşlr 2 günde zor gecti.ayy yerım bn onu ya son 3 ay kaldı artk gitgıde heyecn basıyo

bnmde ayaklarm şişiyo canım nöb.ayaktaydm geceye kadr ayaklarma inanamdm kocamn olmuşlr 2 günde zor gecti.ayy yerım bn onu ya son 3 ay kaldı artk gitgıde heyecn basıyo

evet sabırsızlanmaya başladık artık iyice :) son zamanlarda ne olacak acaba :))) alışverişleri de bitti gibi beklemek kalıyor geriye Allah sağlıkla geçirmeyi nasipetsin bize her zaman hepimize dua ediyorum kazasızbelasız geçsin diye :)

Ahhhhhh ahhhhhh içim gidiyor o günleri hatırladıkca Allah herkese çocuğuyla doya doya geçireceği günler göstersin inşallahhhhh...
Şu çok beklediğimiz yasa sanırsam bugün yarın çıkıcakmış gelen giden tüm mali müşavirlere soruyorum aldığım en popüler cevap sana yetişir oldu:)
Hadi bakalım arkadaşlar hayırlısı ile bi sonuçlansın derin bi aohhhh çekelim hep birlikde..

ole vallahı kıyafetlerı tamam bezını bıle aldk bı odası kaldı onumzdekı ay alacagız onuda prensesı beklemek kalıyor artk.

Kızlarrr işte an itibariyke 22+3 göbüşüm toplamda 5 kg aldım o da göbüşteee :)
bu arada resim biraz kötü çekildi galiba :)

Eklentiler

• $23+3.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 42
maşallah canım ya oldukça fit görünüyorsun inş. en az kiloyla tamamlarız hepimiz bende 5.5 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum yine de

sağol canım inş.valla pek dikkat ediyorum diyemicem çünkü bende iştah halen sıfır:) zoraki yiyorum resmen ztn çabuk kilo almaysn bi yapım vardı ama bebiş çok iyi gelişiyor çok şükür 3 gün önden gidiyo hep minik kızım :)

merhaa canım bizde dün eşimle hem araba hem de yataklara baktık,araba konusunda da hala kararsızım,gezdiğim mağazalarda pierre cardin,chicco,sunny baby lere vardı. sunny bay nin bi modeli vardı modelini de almadım ama çift yönlü kullanılıyordu oldukça hafifti sanırım fiyatı 380 civarıydı,ama dedim acaba chicco pierre cardin daha mı iyi olur,bu hafiflikte de diğerlerinde bi model pek göremedim

minikmelekim bebeklerimizin gelişimi iyi olsun da önemli olan o aslında, benim kızım da her gittiğimizde daha iyi gelişim gösteriyor maşallah,en son perş kontrole gittim 22+1 haftalık hesaplarken 22+4 çıktı,zaten ilk beklenen doğum 28.09.13 başladık ama şimdi 22.09.13 lere düştü,tabi bunlar hala belli olmaz ama bir de bizim kızımız olacağı için he ihtimale hazırlıklı olmalıyızz

nasIl yani anlamadım esracım her ihtimal derken?kızlar erkenmi olur?bnmde 27 eylül başladı amaşimdi 24 eylüle düştük

minikmelekim
evet canım erken olma durumları var 1-2 hafta öncesinden gelenleri çok duyduk hatta 7 aylık bile,forumda da konuşuluyor zaman zaman ya

Bana denk gelmedi heralde cnm duymadım hiç ama bi arkadaşumun 41 haftası doldu artık sezeryanla alıbdı kızı dogmadı yani hayırlusı hepimizin hakkında canım.7 aylık minicik yaa 9 ay ı bitirsinler bari yavrularımız

evet öyle istisnalar da var,ben onu da duymuştum,inş. en hayırlı zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…