canım benimde yüksek çıktı
50lik yükleme 148 çıktı
100 lük yüklemede 1 değerim yüksek
diğer değerlerim sınırda çıktı doktor diyet dedi
çarşamba günü gidiyorum diyetisyene bakalım o ne dicek :18:
özgeee canım nasılsın nerelerdesin ben bu aralar bilgisayardan uzakta bir hayattayım telefonla facebooka girebiliyorum sadece sen yok musun facebookta göremedimmi yoksa seni :/kızımız nasıl sen nasılsın öpüyorum sizi çok kendine dikkat et
canm iş ev gidip geliyorum napım.face kullanmıyorum canm burda takılıyorum bnde:)kızımız ii kıpır kıpır kızımız artk iş yerındeki ark.da kıyafetlerımn oynadıgını görüyo saklayamıyorum.yakısıklımız nasıl ii mi
dışarıya çıkarıp sevip mıncılayıp yine yerine koymak lasım aslında ihihi :)
ayy yerim onu ben maşallah :) yakışıklın iyi çok sakin teyzesi belli saatlerde hareket ediyor onun dışında pek hareket yok :) facebooka döküldü herkes hemen sana baktım göremeyince anladım facein olmadığını telefondan da buraya girmek zor oluyor arada uğruyorum işte buraya sana laf atıyorum :) ayaklarım şişti biraz özellikle sol ayağım şişti acıyor da hafif doktorum kalp damara gitmemi önerdi yarın oraya gidicem bakalım onun dışında bir sıkıntım yok
bnmde ayaklarm şişiyo canım nöb.ayaktaydm geceye kadr ayaklarma inanamdm kocamn olmuşlr 2 günde zor gecti.ayy yerım bn onu ya son 3 ay kaldı artk gitgıde heyecn basıyo
Ama öyle oldu
Ben çalışan anne çocuğuyum.Çalışan anne çocuğu olmak da, çalışan anne olmak da çok zor....
İstediğin kadar şartla, o hüzün seni hiç beklemediğin yerde buluveriyor.Bir toplantının orta yerinde bile gözünün önüne gülüşü geliveriyor...
O nedenle karagözlümü çok iyi anlıyorum...Bebeğinin büyümesine şahit olmak, onu ilklerini yaşarken takip edebilmek kadar zevkli bişey yok.Ben 1 sene ücretsiz izinle bu şansı yakalayabilmiş bir anneyim.Ama ikincide olmayacak...
Ama hayat bu işte, emeksiz yemek yok...Keşke hepimizin durumu güzel olsa da bütün annecikler bebekleri ile ilk 5-6 senesini birlikte geçirebilse...
Hoş.....baştaki büyüklerimiz bebeklerimizle 6 ayı bile çok görüyor bize...Haaaala şu sürüncemede kalmış doğum iznini netleştirmediler.
TBMM'nin sitesinde 2 tane kanun tasarısı var.Biri CHP'li 3 milletvekilinden, biri de MHP'li 1 milletvekilinden....
Komisyonda görüşülen bişey bile yok..Herkes de hükümetin hummalı çalışmaları devam ediyor sanıyor.Duy da inanma!!!
evet sabırsızlanmaya başladık artık iyice :) son zamanlarda ne olacak acaba :))) alışverişleri de bitti gibi beklemek kalıyor geriye Allah sağlıkla geçirmeyi nasipetsin bize her zaman hepimize dua ediyorum kazasızbelasız geçsin diye :)
Kızlarrr işte an itibariyke 22+3 göbüşüm toplamda 5 kg aldım o da göbüşteee :)
bu arada resim biraz kötü çekildi galiba :)
maşallah canım ya oldukça fit görünüyorsuninş. en az kiloyla tamamlarız hepimiz bende 5.5 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum yine de
arkadaşlar sizce bu Sunny Baby SB-730 GARNET ift Ynl Bebek Arabas - www.CeyBebek.com araba nasıl
minikmelekim bebeklerimizin gelişimi iyi olsun da önemli olan o aslında, benim kızım da her gittiğimizde daha iyi gelişim gösteriyor maşallah,en son perş kontrole gittim 22+1 haftalık hesaplarken 22+4 çıktı,zaten ilk beklenen doğum 28.09.13 başladık ama şimdi 22.09.13 lere düştü,tabi bunlar hala belli olmaz ama bir de bizim kızımız olacağı için he ihtimale hazırlıklı olmalıyızz
Kızlarrr işte an itibariyke 22+3 göbüşüm toplamda 5 kg aldım o da göbüşteee :)
bu arada resim biraz kötü çekildi galiba :)
Bana denk gelmedi heralde cnm duymadım hiç ama bi arkadaşumun 41 haftası doldu artık sezeryanla alıbdı kızı dogmadı yani hayırlusı hepimizin hakkında canım.7 aylık minicik yaa 9 ay ı bitirsinler bari yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?