Kızlarrr işte an itibariyke 22+3 göbüşüm toplamda 5 kg aldım o da göbüşteee :)
bu arada resim biraz kötü çekildi galiba :)
Günaydın hanımlar.Gününüz güzel, ağrısız, sancısız, bebek hareketleriyle geçsin...
Dün gece ağla ağla mahfoldum.Sol kasığımdaki ağrı beni perişan etti."Allahım lütfen doğmasın,daha çok küçük, yaşayamaz.." diye dua ederken uyuyakalmışım.Sanırım üşüttüm, kasığımdaki ağrı ondandı.Ya da bir önceki sezeryanın dikişleri ağrıyor artık rahim büyüdükçe.
KK'da gitgide azalıyoruz.Herkes facebook'a daldı.İşin kötüsü üye listemiz de yok olmuş, orada kim kimdir bilmiyorum, bana tat vermedi.Gene ne varsa burada var.
geçmiş olsun şekercim yaa...büyük ihtimalle üşütmüşsündür muğla'da havalar nasıl bilmem ama antep bir sıcak bir soğuk...benim de idrarımı yaparken yanma var sanki acıyor gibi...az az geliyor,sanırım ben de üşüttüm biraz,dikkat etmek lazım...babamızda yok bir hafta gurbetliğin en zor yanı bu olsa gerek,böyle zamanlarda insan eş dost arıyor:2:
kızlar gunaydın nasılsınızzzzzzzzzzz ben ıyı olmaya calsııyorum bu seker testınden sonra morılım sıfır duser d-ıyorlar ma ben korkuyorumm bebegıme bırsey olur dıyebaska doktora yonlendırdı doktorum dıyet ve 40 dakıkalık yuruyus yapmam lazımmmmmm sekerı kestımmmm agzıma almıyorum dunden berı bebegım ıcın herseyden vazgecerım sadece ıyı olsun yeter benım ıcın:26::26::26::26::26::26:
nasIl yani anlamadım esracım her ihtimal derken?kızlar erkenmi olur?bnmde 27 eylül başladı amaşimdi 24 eylüle düştük
Günaydınnnnnnnnnnnn Günaydınnnnnnnnnnnn Günaydınnnnnnnnnnnnnn
ennn güzel eylül anneleri hanimişşşşş hanimişşşş onların minnaklarıııı oyyyy oyyyyyyy mıncıklıyorum hepinizi :)
kızlarrrrr akşam bi rüya gördüm ihihi :) çok güzeldi
oğlum doğmuş ve ben emziriyodum onu ne kadar gerçekçiydi
rüya tabirlerine baktım ama tam bi bilgi sahibi olamadım
ama boşverdim sonuçta dünyanın en güzel şeyinin manası kötü olamaz dimi :)
Kizlar benimde sekerim yuksek cikti aclik 99 sekerli siyu ictikten sonra 210 aglamktan gozlerim sustu doktorum diyet verdi ve yuruyus her gun 40 dakika...
Rüyan hayıra çıksın inş canım bende bugün bebeğimi gördüm rüyamda göğsümden süt fışkırdığını görüyorum kalkıyorum ve bebeğin yanına gidiyorum öyle bakıyorum annem gece kalkıp emzirmedin çocuk açlıktan ölecek al emzir diyor kucağıma alıyorum ama bebekle göz göze gelmemeye çalışıyorum biraz emzirip hemen yatırıyorum sevmiyorum anneme bırakıp gidiyorum......... Bilinçaltımda ne besliyorum bilmiyorum
benim yeğenimde kız 10- 15 gün önceden doğdu
Günaydın hanımlar.Gününüz güzel, ağrısız, sancısız, bebek hareketleriyle geçsin...
Dün gece ağla ağla mahfoldum.Sol kasığımdaki ağrı beni perişan etti."Allahım lütfen doğmasın,daha çok küçük, yaşayamaz.." diye dua ederken uyuyakalmışım.Sanırım üşüttüm, kasığımdaki ağrı ondandı.Ya da bir önceki sezeryanın dikişleri ağrıyor artık rahim büyüdükçe.
KK'da gitgide azalıyoruz.Herkes facebook'a daldı.İşin kötüsü üye listemiz de yok olmuş, orada kim kimdir bilmiyorum, bana tat vermedi.Gene ne varsa burada var.
arethusa canım geçmiş olsun dikkat et kendine Allahtan eşin var yanında ben yalnız kalıyorum bildiğiniz üzere aynı durumda olsam müthiş panik olurdum heralde bebeklerimiz Allaha emanet vakti zamanında hayırla kucağımıza almayı nasip etsin. Benimde bir haftadır ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor belime vuran cumartesi doktora sorucam bende korkuyorum bu durumdan üstelik evde tekim ani bişey olsa naparım bilmiyorum yaklaşık bir ay kadar daha tek kalıcam ama bilemiyorum ya çok can sıkıcı en güzel dönemlerim olması gereken güzellikte geçmiyor benim için sanırım birazda depresyondayım hiçbir şeyden mutlu olamıyorum kendimi kimsesiz hissediyorum
günaydın güzel anneler
hepimize çok güzel bir gün diliyorum
dün bir arkadaşım daha sezeryanla doğum yaptı
son zamanlarda etrafımda cok hamıle arkadasım var hepsınde ayrı heycanlanıyorum
darısı hayrlısıyla bızım basımıza ınsallah:)
kızlar siz doktor meselesini ne yaptınız?yani yazın izne çıkma durumları var mı diye sordunuz mu?geçen kontrolde ben sordum iyi ki de sormuşum...benim doktorum 31 temmuz-15 ağustos tarihleri arası izinliymiş...benim olası doğumum 1 eylül ama çevreme baktığımda her zaman 15-20 gün önceden hazırlıklı olmanın mantıklı olduğunu görüyorum...doktorum izne çıkmadan istersem hastanedeki diğer iki doktordan birine yönlendirebileceğini söyledi bana da mantıklı geldi sonuçta bildiğim bir hastane ve diğer iki doktoru da az çok tanıyorum hastalarıyla konuşuyorum...biraz daha tanıyayım ikisinden birini seçeceğim....
hmm erkenci olabiliyolsr yani benim kendi dogum günüm 3 eylül kızım doğum günümde gelse ne güzel bi hediye olur ama o zaman 36+4 olucak erkendir dimi amaaaan zamanında gelsin yavrucuklarımız :)
kızlar siz doktor meselesini ne yaptınız?yani yazın izne çıkma durumları var mı diye sordunuz mu?geçen kontrolde ben sordum iyi ki de sormuşum...benim doktorum 31 temmuz-15 ağustos tarihleri arası izinliymiş...benim olası doğumum 1 eylül ama çevreme baktığımda her zaman 15-20 gün önceden hazırlıklı olmanın mantıklı olduğunu görüyorum...doktorum izne çıkmadan istersem hastanedeki diğer iki doktordan birine yönlendirebileceğini söyledi bana da mantıklı geldi sonuçta bildiğim bir hastane ve diğer iki doktoru da az çok tanıyorum hastalarıyla konuşuyorum...biraz daha tanıyayım ikisinden birini seçeceğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?