2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr işte an itibariyke 22+3 göbüşüm toplamda 5 kg aldım o da göbüşteee :)
bu arada resim biraz kötü çekildi galiba :)

maşaallah canım:)))) böyle hamilelik çok güzel arkadan bakıldımı belli olmuyor tek göbiş oluyor:))))

canımm geçmiş olsun bebeğim
dünden beri bi duygusalsın sennn
bak nedenini biliyosun ama yine de başka şeyler düşünüp kendi kendini korkutuyosun
şimdide erken doğum düşüncesi bizi üzüyor sanırım
Rabbim hepimizinkini zamanında sağlıklı doğmasını nasip etsin inşAllah

benim idrar yaparken yanma yokta
kesik kesik geliyo yavaş yavaş
yeni yeni olmaya başladı bu şekilde
sanki hiç rahatlatmıyo bu beni

Günaydınnnnnnnnnnnn Günaydınnnnnnnnnnnn Günaydınnnnnnnnnnnnnn

ennn güzel eylül anneleri hanimişşşşş hanimişşşş onların minnaklarıııı oyyyy oyyyyyyy mıncıklıyorum hepinizi :)

kızlarrrrr akşam bi rüya gördüm ihihi :) çok güzeldi
oğlum doğmuş ve ben emziriyodum onu ne kadar gerçekçiydi

rüya tabirlerine baktım ama tam bi bilgi sahibi olamadım
ama boşverdim sonuçta dünyanın en güzel şeyinin manası kötü olamaz dimi :)

arethusacım geçmiş olsun canım.kötü şeyler düşünüpte strese sokma kendini tatlım.

bu arada cumartesi sabahı şeker yüklemem var kızlar ben şimdi cuma akşam yemeğinden sonra hiçbişey yemicekmiyim su fln hiçbişeymi almamam gerekiyor?

arethusa canım geçmiş olsun dikkat et kendine Allahtan eşin var yanında ben yalnız kalıyorum bildiğiniz üzere aynı durumda olsam müthiş panik olurdum heralde bebeklerimiz Allaha emanet vakti zamanında hayırla kucağımıza almayı nasip etsin. Benimde bir haftadır ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor belime vuran cumartesi doktora sorucam bende korkuyorum bu durumdan üstelik evde tekim ani bişey olsa naparım bilmiyorum yaklaşık bir ay kadar daha tek kalıcam ama bilemiyorum ya çok can sıkıcı en güzel dönemlerim olması gereken güzellikte geçmiyor benim için sanırım birazda depresyondayım hiçbir şeyden mutlu olamıyorum kendimi kimsesiz hissediyorum

günaydın canım üzme kendini benimde 1.saatim yüksek çıktı.buğün 15.00 da diyetisyenle görüşmem var. gebelikte şeker yükselebiliyormuş.geçen ağustos ayında doğum yapan hemşire bir arkadaşımla konuştum onunda şekeri yüksek çıkmıştı diyet yaptı çok şükür sağsalim bebeğini kucağına aldı.bizde sıkıcağız dişimizi yapıcağız diyetimizi allahın izniyle alcağız miniklerimizi kucağımıza STREEEEESSSSS yok.....

Rüyan hayıra çıksın inş canım bende bugün bebeğimi gördüm rüyamda göğsümden süt fışkırdığını görüyorum kalkıyorum ve bebeğin yanına gidiyorum öyle bakıyorum annem gece kalkıp emzirmedin çocuk açlıktan ölecek al emzir diyor kucağıma alıyorum ama bebekle göz göze gelmemeye çalışıyorum biraz emzirip hemen yatırıyorum sevmiyorum anneme bırakıp gidiyorum......... Bilinçaltımda ne besliyorum bilmiyorum

Kizlar benimde sekerim yuksek cikti aclik 99 sekerli siyu ictikten sonra 210 aglamktan gozlerim sustu doktorum diyet verdi ve yuruyus her gun 40 dakika...

Haydaaaaaa niye ağlıyorsun tatlım yaaaa hamilelikde oluyor şeker çok kişide çıkıypr yani diyetini yaparsın üstünede yürüyüşünü tmm sorun kalmaz üzme şimdi kendini..Sen zaten çok kilo almamıştın diyet neden verdiler tatlı,hamur,kızartma kestiler sanırım..
Hiç üzme kendini hepsi geçicek...bize en çok moral lazım şuan..

hayır olsun bebeğimm

tersi çıkarmışş çok emzirip çok seveceksin heralde ihihi :) :44::44:

kızlar siz doktor meselesini ne yaptınız?yani yazın izne çıkma durumları var mı diye sordunuz mu?geçen kontrolde ben sordum iyi ki de sormuşum...benim doktorum 31 temmuz-15 ağustos tarihleri arası izinliymiş...benim olası doğumum 1 eylül ama çevreme baktığımda her zaman 15-20 gün önceden hazırlıklı olmanın mantıklı olduğunu görüyorum...doktorum izne çıkmadan istersem hastanedeki diğer iki doktordan birine yönlendirebileceğini söyledi bana da mantıklı geldi sonuçta bildiğim bir hastane ve diğer iki doktoru da az çok tanıyorum hastalarıyla konuşuyorum...biraz daha tanıyayım ikisinden birini seçeceğim....

geçmiş olsun canım dikkat et kendine üşüttüğünden olmuştur bence, hem gaz ağrısıda kötü oluyor. bide ilk çocuğun sezeryanmış bi yerde okumuştum rahim büyüdükçe sancı yaparmış.

aynen bende kendimi çok yanlız hissediyorum.benim ve eşimin ailesi ve tüm arkaba ve dostlarımız izmir de yaşıyor.burayada yeni taşındık. Site de yeni bir site karşım ve alt katımdaki daireler boş zaten kimseyide tanımıyoruz doğru dürüst. En yakın taksi durağının kartlarını aldık evin her köşesine koyduk allah korusun acil bir durum olursa diye.Yanlız olmak ve uzakta olmak gerçekten çok zor anlıyorum seni

Ayyy evet yaaaa heyecan bende de oluyor...
sabahları işe gelirken hastane önünden geçiyorum bu sabah bi kadın karnı burnunda yanında 3-5 kişi ellerinde poşetler içinde hastane süsleri var anladığım kadarıyla hastaneye giriyorlardı muhtemelen doğuma alıcaklar kadını..
Offfff bende onu görünce çok heyecanlandım o günler bi gelsede bizde kendi heyecanımızı yaşasak.....

Canım bunu hatırlattığın iyi oldu bende bu izin mevzuunu sorayım doktora yoksa birde bunun stresine girmeyelim sonuçta doğum anında tanıdığın bildiğin doktorla girmek ayrı......

Ya kızlar birde facete mi takılıyorsunuz benim haberim yok ben nasıl dahil olabilirim ki aranıza :26:

Herkese kocamannnnn günaydınnnnnnlaaaarrrrrrrrrr.....
Gününüz güzel,neşeli ve stressiz geçsin..
Yatcaz kalkcaz bende kızımı görmeye gideceğim bakalım fındık ne durumda....

hmm erkenci olabiliyolsr yani benim kendi dogum günüm 3 eylül kızım doğum günümde gelse ne güzel bi hediye olur ama o zaman 36+4 olucak erkendir dimi amaaaan zamanında gelsin yavrucuklarımız :)

aslında Allah'ın takdiri kimse bilemez bunu benimde tahmini doğum 6 eylül. senin 3 eylülde olursa 36+4 olacak 9 ayını tamamlamış olacak aslında. herşeyin hayırlısı tatlım

inşaallah iyi doğumlarımız olur. ben bişey soracağım devlet hastanesinde kontrollere gidiyordum doğum için özel hastaneye ne zaman gidip söylemem lazım. doğumu özelde mi devlet hastanesindemi yapsam diye düşünüyorum. kardeşim zeynep kamilde yaptı doktorlar çok bilgili ve uzmanlar diyor ama bana orası uzak ne yapıcam şaşırdım.

Geçmiş olsun tatlım yaaaaa...
Ne diyeyim işte oluyor bunlar inşallah çok zorlamaz seni de hepimizide ama ilk sezeryan yerleri gerçekden zorluyor insanı...
Offfffffffff bakalım sıkalım dişimizi 3 ay daha..
facebook benide sarmadı arada girip bakıyorum ama burdan vazgeçmem herkes gitse bile ben yinede yazarım kendi kendime dilo dilo yaylalarrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…