2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya ne biliyim böyle özel olarak hazırlanması yemeklerin bana çok zor gelio ama bakalım banada o diyetisyenin yolu görüncek gibi gelio inş.görünmez

çokta zor bişey yok ki listede tatlım

birtek ızgara olayı ona da zaten ben uyamam

doktorada dedim zaten ben işten çıkıncaya kadar 7 oluyo
eve git yemek ye 8 oluyo uğraşacak vaktim yok
işin zor dedi sen elinden geldiğince uymaya bak dedi

canım o bahsettiğin başağrısı bünyeyle alakalı bence. çünkü benim kuzenim normal sezeryandan sonra başağrısı yaşamaya başladı. inş etkilenmeyiz. gerçi ben öncedende çok narkoz aldığım için tecrübeliyim

benim teyzemde ofisteki çaycı bayanda çok kolay doğurmuşlar çocuklarını. teyzem hastaneye gider gitmez doğurmuş, abartılacak bişey yok diyor. bizim çaycı bayanda öyle doğum çok kolay ne varmış doğurmakta diyor. allah herkese onlar gibi olmayı nasip etsin.

canımmm allah kolaylık versın suan bende dıyetteyımmm sekerım yuksek cıktı 6 hazıranda 100luk yapılacak ıns bu sefer dusuk cıkar cok korkuyorum ben bebege zarar verır dıye doktor oyle dedı gozumu korkuttu 3 gundur sekerın s sını yemıyorum yemesemde olur cok aradıgım bırsey degıl zatennnn harfıyen uyguluyorum dıyetımı zor da olmuyor ılerkı zamanlarda da yapacagım dogum kılolarını atmak ıcın

ayyyy maşallah çok tatlı çok tombiş nazar değmesin

kızlar epıdural dogumu ızlıyorummmm gozyaslarıma hakım olamıyorummmmmmm hem korku hem heyecan bır aradaaa hayırlısıyla bızlerde bebklerımızı kucagımıza alırız:26::26::26::26::26::26:

kızlar bende bu hafta sonu ilk defa oğluşuma bişeyler aldım.. sizinle paylaşmak istedim inşallah beğenirsiniz. kızlarınki gibi cicili bicili şeyler yok ama.... bunlar 3 aya kadar..

çok geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin belkide..inşallah bidaha olmaz..

Derin ismi güzelmiş canım bende beğendim..

az önce aklıma gelmişti yazmamıitım ikisini beraber kullanmayın diye.. hem dediğin gibi hemde ilerde okulda arkadaşları kızının hoşlanmayacağı şekilde muhabbetler yapabilirler... Derin tek başına da güzel...

bende en rahat sırtüstüyüm ve çoğu zamanda öyle uyanıyorum... benim de kürek kemiklerimin arası çok ağrıyor gece ve uyandığımda hemde bayadır yani...

Derin ismi güzelmiş canım bende beğendim..

teşekkür ederiz teyzesi. tek başına Derin bana da daha karizmatik geliyor.

Son düzenleme:

canım benim 100 lükte yapıldı oda biri yüksek ikisi sınırda çıktı
o yüzden dayanamayacağım tek şey dondurma ve karpuz onları da tamamen değilde
arada bi yemek şartıyla bırakabilirim zaten diğer kestiklerim beni etkilemez

enbıtane canım senın sekerın kac cıktı 50lılıkte

bu arada ilk yüklemem 148 çıkmıştı benim
değerlerin kötü değil dedi doktor ama kontrol altına alalım yoksa ilerler dedi
birde kiloyu dengeleyelim dedik
bunlara uyarsan 12 kiloyla tamamlarsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…