ya ne biliyim böyle özel olarak hazırlanması yemeklerin bana çok zor gelio ama bakalım banada o diyetisyenin yolu görüncek gibi gelio inş.görünmez
Ben 1 saatte çıktım bir önceki doğumumda...Saatten eminim.Doğumum ani ve biraz problemli olduğu için olabilir. Doktorum "plasentayı itina ile aldım, ikinci bebeği de yapmak isteyeceğini düşünerek rahime zarar vermek istemedim" demişti...
Hmm..Spinalden sonra bol su ve nescafe içildiğini biliyorum ama epiduralde de işe yaradığını bilmiyordum.Bak bunu öğrendiğim iyi oldu.
Ama benim korkum hayatının sonrasında bel ve baş ağrısı yaşamak.
Çok yakın bir arkadaşım doğumdan sonra bunların onda başladığını söylemişti, çok ürküyorum o nedenle...Zaten belim aman aman sağlam değil....
Yok yok düşünme tatlım.Benim fisrtday'e bunları sorma sebebim, gene sezeryan yapacak olmam. Sezeryan da olsa, normal doğum da olsa herşey o kadar ani gelişiyor ki zaten...o anda düşünmeye fırsatın bile olmuyor..en azından benim öyle oldu...Hazırlayıp, paketleyip götürdüler...
Anneannem normal doğum için hep "selli yağmur,gelir geçer " derdi...Bir anda bastırıp, insanı sırılsıklam yapıp bir anda da dinen bir yağmur......Hiç korkma..
arkdaşlarrrrrrrr merhabaaa merhabaaaa merhabaaaaaa
nasılsınız bugünnnn
diyetisyenden geldim diyet listemi sizinle de paylaşayım
100lük şeker yüklemem de bir değerim yüksek diğerleri sınırda çıkınca
diyetisyen yolu görünmüştü ama çokta katı gelmedi bana sizinle de paylaşmak isterim
Eki Görüntüle 723645 Eki Görüntüle 723642 Eki Görüntüle 723644
ayyyy maşallah çok tatlı çok tombiş nazar değmesinteyzelerım merhaba
bu benım ılk renklı resmım..annemın yuzumu ılk defa net görduğu resım...sanırım tombiş yanaklı olacağımkı benı gördukten sonra tombiş yanaklım dıye sevmeye başladı annem benı
çok geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin belkide..inşallah bidaha olmaz..herkese günaydın kızlar...geçmişi okudum,herkesin iyi olmasına sevindim...bende durumlar çok iyi değil dün okulda bayıldım ne olduğunu anlamadım bile...midem çok bulanmaya başlamıştı birden öyle bir çıkardım ki her tarafım battı sonra da elim ayağım buz kesti ve bayılmışım...okuldakilerde korkmuş ama çok şükür iyiyiz doktorumuz her şey yolunda dedi,tabi bu durumu eşime ve annemlere anlatmadım endişelenmelerine gerek yok...bizden haberler bu kadar kızlar...bu arada dün bir isim buldum kızıma SAHRA sizce nasıl?
mesajların sırası karıştı galiba...:44:
geçmiş olsun kızlar.. inşa aynı durumu bir kere daha yaşamazsınız. İpekcim Sahra hoş bir isim ama biraz zor gibi..
Bizde kızımızın adına karar verdik sayılır.. yani ben kararlıyım da baba tarafımız arada bir SU isteğini yineliyor. o da son dakka nüfus müdürlüğünde gol atmazsa kızımızın adı DERİN olacak
teşekkürler canım inşallah hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde giydiririz.... senin fotolarıda bekliyoruz o zamanhepsi çok güzel canım iyi günlerde sağlıkla giysin inş.. bizde bu hafta sonu eminönüne gideceğiz kısmet olursa..
Aslında dediğin gibi Derin Su kulağa hoş geliyo, geçen tv de de duydum hatta. ama SU ikinci isim olarak kullanıldığında su markası gibi geliyo bana. Pınar su, hayat su, sırma su gibi. Beren isminide çok seviyorum ben ama eşim istemedi Derin'i daha çok beğendi.
bende en rahat sırtüstüyüm ve çoğu zamanda öyle uyanıyorum... benim de kürek kemiklerimin arası çok ağrıyor gece ve uyandığımda hemde bayadır yani...günaydın hanımlarrr dünden beri iyisinizdir inş.
beni bu sırt ve karın ağrıları çok zorlıyo dahada erken gibi sanki ama ben hiçbir pozisyonda rahat yatamıyorum,bi tek sırt üstü rahat ama o da bebişe sakıncalı napıcsm hiç bilemiyorum
Derin ismi güzelmiş canım bende beğendim..
az önce aklıma gelmişti yazmamıitım ikisini beraber kullanmayın diye.. hem dediğin gibi hemde ilerde okulda arkadaşları kızının hoşlanmayacağı şekilde muhabbetler yapabilirler... Derin tek başına da güzel...
canımmm allah kolaylık versın suan bende dıyetteyımmm sekerım yuksek cıktı 6 hazıranda 100luk yapılacak ıns bu sefer dusuk cıkar cok korkuyorum ben bebege zarar verır dıye doktor oyle dedı gozumu korkuttu 3 gundur sekerın s sını yemıyorum yemesemde olur cok aradıgım bırsey degıl zatennnn harfıyen uyguluyorum dıyetımı zor da olmuyor ılerkı zamanlarda da yapacagım dogum kılolarını atmak ıcın
enbıtane canım senın sekerın kac cıktı 50lılıkte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?