2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anladım eminecim çok sağol bulamazsanda ördüğün ipin yabancıda olsa adını yaaz srn belki incelerken anlafım ipin nasıl olfuğunu,bu arada yurtdışında nerdesin ?

kızlar ne güzel kaynatmışınız,ya benim 1 haftadır hiç halim yok, sürekli uyuklar vaziyetdeyim,hep yatma isteği var,elim kolum tutmuyo..ayyy vala hamileyken çalışmak zor,evde olcan yata yata geçirecen hamileliği..kızlar bide benim kuyruk sokumundaki kemiğim ağrıyo sizdede oluyomu...

benim tost makinam ızgaralı zaten de ben üşeniyorum ihihi :)

normalde et yemeğini de hafta sonu yaparım sadece

sebze yemeği yerim az yağlı yaparım napim artık
bide bol bol mercimek yemeği yapim de yiyim ihihi :)

anladım eminecim çok sağol bulamazsanda ördüğün ipin yabancıda olsa adını yaaz srn belki incelerken anlafım ipin nasıl olfuğunu,bu arada yurtdışında nerdesin ?

canım biraz daha baktım sanırım buydu(tam emin olamamakla birlikte) üstünde böyle bebek resmi falan vardı. evet evet galiba bu ama ip aynen böyle yakın fotoğrafında belli biraz daha.. umarım işine yarar... ben abd deyim canım... çoooook uzaklarda....

geçmiş olsun canım artık ağrılar başlıyor herkeste... benimde kuyruk sokumumun sağında kalçamın üstünde oluyor malesef...

yavrummmmmm evet arada bana da feci geliyo o halsizlik

geçmiş olsun canım artık ağrılar başlıyor herkeste... benimde kuyruk sokumumun sağında kalçamın üstünde oluyor malesef...

Ewt cnm ya sanırım lale devri bitiyo artık...ya bide akşama kadar sandalyedeyiz ya oda etkiliyo...

yavrummmmmm evet arada bana da feci geliyo o halsizlik

ayyy böle in gibi turp gibi hallerimee dönmek istiyorum ya,heleki öğle yemeğini yedikden sonra bitiyorum resmennn,o sıra yatıp uycan o derece uyukluyorum,

Ya kızlar sizede böylemi bana zaman çok yavaş geçiyo gibi geliyo nedense aslında hep böyleydi hamile oldum olalı şu 3 ay da geçsede bebişimi kucağıma alsam diyorum sonra kendimi sakinleştirmek için ya bunlar rahat günlerin kıymetini bil diorum pfsss

ayyyy güle güle giyit annesiiii çok tatlılar valla hepsi ayrı bi güzel kumaşlarıda güzel belli bayılıyorum böyle bişeyler alınca paylaşmaya hadi hadi daha fazla paylaşın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bendee aynen senin gibi diyorum ve bu günlerin kıymetini de bilmeye çalışıyorum,her anının her ayının ayrı bi güzelliği var.

mesela zaman geçecek bir gün bu günleri anarken ben diyeceğim ki (inş.)
ben zülalime hamileyken ay ne midem bulandıı,şükür kii kusmadımm, 3 ayı bulmadı bulantılarımm, 3-4-5 ne rahat geçtii çok şükürr,ağrılarım olmadıı,bebeğim pek çok hıçkırdıı,nasıl da vuruyordu sanki içimde su dolu balona vuruluyormuş gibi hissediyordumm. şuan 6.aya gireceğiz gerisini de bi kaç ay sonra yazarım

EMİNEGÜL cüm alıntılamadan yazıyorum aldklarınn çok şekerrr,hepsini de ağız tadıyla sağlıklı az kusmukluu kusmuklu giydirirsin oğluşuna inş.

ARKADAŞLAR BELKİ ARANIZDA BİLENİNİZ VARDIR AMA BİLMEYENİNİZ İÇİN YAZIYORUM MİLUPA.COM A ÜYE OLDUĞUNDA SANA 2 AY SONRA HEDİYE MAMA GÖNDERİYOLAR MIŞ İÇERİĞİNDE BUNLARDA VAR Bebeğim ve Ben Seti
Üye olunduktan 2 ay sonra adresinize gönderilir. Bebeğim ve Ben setinde; bebeğim kitabı, Still-tee, Aptamil Sütlü Pirinçli kaşık maması numunesi, Aptamil Çocuk numunesi, Aptamil 2 Devam Sütü numunesi, Milupa indirim kuponu ve Nivea numuneleri bulunmaktadır.
SİZDE YARARLANIN İSTEDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…