kızlar bende bu hafta sonu ilk defa oğluşuma bişeyler aldım.. sizinle paylaşmak istedim inşallah beğenirsiniz. kızlarınki gibi cicili bicili şeyler yok ama.... bunlar 3 aya kadar..
:) çok cicilerrrrr :) benimde erkek. Ne zaman dışarı çıksam kızların cicilerine bakıyorum. ama bizim oğluşlarımız içinde çok cici ve güzel şeyler var.allahi iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun.
canım bi bak ona benzer ipler muhtemelen vardır simli tırtıllı ipleri görmişsündür onlar gibi ama tırtılları yani ip kadife gibi kalın inşallah bulursun. senin için netten baktım ama ipin markasına bulamadım malesefbulursam yazarım...
sağol tatlım Allah bize bağışlasın bebişlerimizi... bende bu kadar bulabileceğimi sanmıyordum ama artık erkeklere de güzel şeyler var dediğin gibi...kızlar bende bu hafta sonu ilk defa oğluşuma bişeyler aldım.. sizinle paylaşmak istedim inşallah beğenirsiniz. kızlarınki gibi cicili bicili şeyler yok ama.... bunlar 3 aya kadar..
:) çok cicilerrrrr :) benimde erkek. Ne zaman dışarı çıksam kızların cicilerine bakıyorum. ama bizim oğluşlarımız içinde çok cici ve güzel şeyler var.allahi iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun.
Elektrikli küçük ızgaralardan al tatlım akşamdan eti,tavuğu hazırlarsın eve gidince salatanı yapana kadar at ızgaraya eşin çevirsin etleri sen sofrayı hazırlarsın inan zor değil..Rutine oturtunca çarçabuk yaparsın...hiç gözünde büyütme...
anladım eminecim çok sağol bulamazsanda ördüğün ipin yabancıda olsa adını yaaz srn belki incelerken anlafım ipin nasıl olfuğunu,bu arada yurtdışında nerdesin ?
kızlar ne güzel kaynatmışınız,ya benim 1 haftadır hiç halim yok, sürekli uyuklar vaziyetdeyim,hep yatma isteği var,elim kolum tutmuyo..ayyy vala hamileyken çalışmak zor,evde olcan yata yata geçirecen hamileliği..kızlar bide benim kuyruk sokumundaki kemiğim ağrıyo sizdede oluyomu...
kızlar ne güzel kaynatmışınız,ya benim 1 haftadır hiç halim yok, sürekli uyuklar vaziyetdeyim,hep yatma isteği var,elim kolum tutmuyo..ayyy vala hamileyken çalışmak zor,evde olcan yata yata geçirecen hamileliği..kızlar bide benim kuyruk sokumundaki kemiğim ağrıyo sizdede oluyomu...
geçmiş olsun canım artık ağrılar başlıyor herkeste... benimde kuyruk sokumumun sağında kalçamın üstünde oluyor malesef...
yavrummmmmm evet arada bana da feci geliyo o halsizlik
canım biraz daha baktım sanırım buydu(tam emin olamamakla birlikte) üstünde böyle bebek resmi falan vardı. evet evet galiba buama ip aynen böyle yakın fotoğrafında belli biraz daha.. umarım işine yarar... ben abd deyim canım... çoooook uzaklarda....
Eki Görüntüle 723834 Eki Görüntüle 723833 Eki Görüntüle 723832
rica ederim canım...çok sagol eminecim ben bu resimlerle giderim ioçiye:)
bunlar 6 aya kadar....Eki Görüntüle 723719 Eki Görüntüle 723720 Eki Görüntüle 723721
bunlarda 9-12 ay arası...Eki Görüntüle 723732 Eki Görüntüle 723731 Eki Görüntüle 723730 Eki Görüntüle 723729 Eki Görüntüle 723728 Eki Görüntüle 723727 Eki Görüntüle 723725 Eki Görüntüle 723733
kızlar bende bu hafta sonu ilk defa oğluşuma bişeyler aldım.. sizinle paylaşmak istedim inşallah beğenirsiniz. kızlarınki gibi cicili bicili şeyler yok ama.... bunlar 3 aya kadar..
Eki Görüntüle 723711 Eki Görüntüle 723713 Eki Görüntüle 723714 Eki Görüntüle 723715 Eki Görüntüle 723712 Eki Görüntüle 723716
Birde bu odayı beğendm ve aldık bakalım.3kapılı dolabı ve büyüyen beşikli olanını. Ürünler - HUGGLO!
Ya kızlar sizede böylemi bana zaman çok yavaş geçiyo gibi geliyo nedense aslında hep böyleydi hamile oldum olalı şu 3 ay da geçsede bebişimi kucağıma alsam diyorum sonra kendimi sakinleştirmek için ya bunlar rahat günlerin kıymetini bil diorum pfsss
Birde bu odayı beğendm ve aldık bakalım.3kapılı dolabı ve büyüyen beşikli olanını. Ürünler - HUGGLO!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?