2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arethusa benim babam fıtık ameliyatında epidural anestezi olmuştu sonrasında bi 10 gün kadar baş ağrısı çekti baya yoğundu sanırım ama sonrasında kalıcı olmadı şimdi öyle bir sorunu yok ama doğum olunca farklı reaksiyonlar olabilir mi bilemedim:44:

geçmiş olsun canım... diyet listelerinde hiç bişey olmaz diye düşünülür ama senin menü gerçekten katı değilmiş zengin bi menü olmuş...

benimde çarşamba günü şeker testim inşallah bişey çıkmaz.. benimde en çok dayanamayacağım şey karpuz ve dondurma... eğer bişey çıkarda yiyemezsem diye şimdiden 3-5 karpuz tükettim içimde kalmasın dedim

geçmiş olsun canım... diyet listelerinde hiç bişey olmaz diye düşünülür ama senin menü gerçekten katı değilmiş zengin bi menü olmuş...

hahaha bende öyle tatlım napimm dayanamıyorum 2-3 dilim diyorum fazlasına da gönlüm el vermez ihhi :)

menüm çok hoşuma gitti uyacağım gibi bi menü ihihi :)
katı kurallar yokkk zaten bu kadar bile yemiyordum
yalnızca aşağıda tüketilmemesi gerekenler bölümünü yiyordum onları bırakırsam yeterli gelir
diye düşünüyorum

sağol canım inşallah hepimizinki sağlıkla sıhhatle giysin cicişlerini.. herhalde beyaz yeleği soruyorsun:44:markasını tam hatırlamıyorum ama tırtıllı ip mi diyorlar, tırtılları kadife gibi... bide ben Türkiye de değilim marka söylesem de tutmaz sanırım...

"yalnızca aşağıda tüketilmemesi gerekenler bölümünü yiyordum onları bırakırsam yeterli gelir" cümlesine bayıldım... süpermiş....

Fayda-maliyet hesabı yapalım şekercim en güzeli ama işte bide heyecan durumu var benim kalbim dayanmaz gibi geliyor:18:
bebeği görmek çok güzel anestezi sersemliğini yaşamamak çok güzel sancı için katater süper..ama bunların yanında (tabi bu kişiden kişiye değişir ben kendi adıma söylüyorum) heyecan var,ya kalp atışlarım hızlanır tansiyonum fırlarsa bu sefer bide üstüne anestezi almam gerekir diye korkuyorum sonra bel altındaki uyuşukluk geçsin diye 5-6 saat bekliyormuşsun o süreçde vücudumun belli yerlerini hiç hissetmemek de korkutuyor beni..ayyyy ne biliim yaaa aslında cesaretim olsa hiç düşünmem yaparım çünki onu tercih eden tüm arkadaşlarım şiddetle tavsiye ediyor valla kendimi çok gaza getirmeye çalışıyorum 3 ay daha vaktim var bakarsınız başarırım..
niyeti olan arkadaşlar var anladığım kadarıyla haydinnnn ozaman bu işlemi yaptıran arkadaşlar bize biraz destek verin anlatın yahuuuuu...
ilk doğumu olan arkadaşları tenziy ediyorum tabiki ilk etapda normal doğum denenmeli en temizi ben 30 saat normal doğum sancısı çekip bide üztüne sezeryan olmuş bi insan olarak ama yinede normal doğumu denemenizi tavsiye ederim..

inş.canım inş.
evet tüylü gibi olan yelek sanki yumoş yumoş duruyo tüh yaa türkiyede olmamana üzüldüm şimdi bulsmicam o ipten tırtıllı ip desem verirlermi acaba :)

Ayılmak için bekledik tatlım sanırsam kiiii o dediğin vakit kadar bende kaldım ama ilk 2-3 saat hep flu..tam ayılmışta sayılmadım..

Ben heyecan faktörünü atladım tabiii....:18: Ben de düşüne düşüne tansiyonumu düşürür, orada anestezisiz bayılabilirim tabi Uyuşukluğu bekleme süresi de çokmuş bee..Ben genel anesteziden 4 saat sonra yürütüldüm...
Niyeyse ben de en çok bilinçli bi şekilde kasıklarımda yapılan işlemleri düşünmekten ürperiyorum.Brrrr.....
Ben en güzeli gene genel anestezi ile yapayım doğumu yaaa.Uyudu,uyandı olsun...
Annem de geçen gün laf çarpıyor gerçi.."Böyle doğuma ne var, hiç sancı çekmeden" falan diyor...Ben tercih etmedim, şartlar öyle gerektirdi diye ben anne değilmiyim yani şimdi...cık cık cıkk!!!

"yalnızca aşağıda tüketilmemesi gerekenler bölümünü yiyordum onları bırakırsam yeterli gelir" cümlesine bayıldım... süpermiş....

hahaha :) daha ne olsun ki diyosun dimiiiiii

tatlııı tatlııııııııııı tatlııııııııııııııııııııııı :) oğluşum seviyo tatlıyııııı

Ayılmak için bekledik tatlım sanırsam kiiii o dediğin vakit kadar bende kaldım ama ilk 2-3 saat hep flu..tam ayılmışta sayılmadım..

Vay anasınıııııı...Biz ayılalım diye 1 saate yakın ameliyathaneyi bize mi tahsis ediyorlarr??? Ben ayıldığımda elimde kolumdaki serumları, hortumları topluyorlardı.Odaya gidene kadar koridorda kendime gelmiştim.Her gördüğüm insana sedyenin üstünden "bebek iyi mi, bebek nerde, iyi mi, bebek iyi mi!!!" diye sorduğumu hatırlıyorum...
Haa...bir de ağzımdaki o rezil hortum tadını hatırlıyorum.

inş.canım inş.
evet tüylü gibi olan yelek sanki yumoş yumoş duruyo tüh yaa türkiyede olmamana üzüldüm şimdi bulsmicam o ipten tırtıllı ip desem verirlermi acaba :)
canım bi bak ona benzer ipler muhtemelen vardır simli tırtıllı ipleri görmişsündür onlar gibi ama tırtılları yani ip kadife gibi kalın inşallah bulursun. senin için netten baktım ama ipin markasına bulamadım malesef bulursam yazarım...

oh afiyet olsun oğluşuna aşırıya kaçmadıktan sonra bişeycikler olmaz diye düşünürüm ben hep...

Liste çok güzel canım tamamen sağlıklı ve gereksiz hiç birşey yok..
Bende hamile kaldığımdan beri bir fiil bu listede yazdığı gibi besleniyorum sadece pilav ,makarna yok ama karpuz kavuz yiyorum...alışınca çok kolay hiç zorlanmazsın..
Başarılarının devamını diliyorum

Elektrikli küçük ızgaralardan al tatlım akşamdan eti,tavuğu hazırlarsın eve gidince salatanı yapana kadar at ızgaraya eşin çevirsin etleri sen sofrayı hazırlarsın inan zor değil..Rutine oturtunca çarçabuk yaparsın...hiç gözünde büyütme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…