Bende bunu aldım oğluma inş kullanışlı olur. Proton Bebek Arabası | Baby2go
Birde bu odayı beğendm ve aldık bakalım.3kapılı dolabı ve büyüyen beşikli olanını. Ürünler - HUGGLO!
ayyyy güle güle giyit annesiiii çok tatlılar valla hepsi ayrı bi güzel kumaşlarıda güzel belli bayılıyorum böyle bişeyler alınca paylaşmaya hadi hadi daha fazla paylaşın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlım oda güzl fakat bence oda alcaksan büyüyen karyolalı tercih etmek daha mantıklı genede sen bilirsin tabi
canım hayırlı olsun yavruşuna Allah güzel uykular nasip etsin çok güzelmiş
Büyüyen karyolalı derken büyüyen beşikmi?? Öyle aldm çünkü belirttm
canım araba güzel görünüyor hafif de sanırım, tam yatma özelliği var mı seni çeken özelliği ne oldu?
oda takımı da çok güzel ben de görmüştüm bunu İzmirli nin de dediği gibi eğer odası varsa bebeğinin büyüyen almak daha doğru gibi ama önce kendi yatak odanda duracaksa beşik tabi bu daha mantıklı
AYNEN ÖYLE CANIM BÜYÜYEN BEŞİK SONRA ÇOCUK KARYOLASI OLUYOR YA O ZAMAN GÜLE GÜLE KULLAN ALLAH İÇİNE SİNDİRSİN ODA GÜZELMİŞ BİZDE KIZZIMA BUNU ALICAZ İNŞ Candy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Çok güzelmş hayırlısıyla kullanın inşş
Merhaba şekerler ve minnak sıpacıklar
bayaa bişiler konuşulmuş alışverişler yapılmış herkeslere güle güle giydirmek nasip olsun inşallah :)) biz yine hastahanedeydikgece ağrılarım çok arttı hiç uyuyamadım şu günlerdir bahsettiğim kemik ağrılarım yine ortopediye gittik doktorun tanısı "kalçanın geçici osteoporozu" yani gebeliğe bağlı kemik erimesi imiş..
MR çektirdim bu arada zararlı olduğunu sanıyordum ama değilmiş yeni birşey daha öğrenmiş oldum..
artık ev papatyası oldum böyle olmayı düşünmüyordum ama kısmet.. doktor 10 günlük rapor yazdı işyerimin hoşuna gitmedi tabi onlardan gelecek hamleyi bekleyeceğim artık ama doktor 10 gün dinlenmenin sonunda da işe dönemeyeceğimi ifade etti zaten :44: sadece zaruri ihtiyaçlar için ayağa kalkacağım artık ona da koltuk değneksiz izin yokcalcimaxd içmeye devam edeceğiz bir yandan da..
buna da şükür diyorum artıkdoktora ilk sorduğum normal doğumu etkiler mi oldu hepimizi bir doğum düşüncesi almış durumda artık :)) migrenim olduğu için epidural hiç düşünmüyorum tabi kısmet neyse o olur ama eski migrenli dönmekte istemiyorum
Ya kızlar sizede böylemi bana zaman çok yavaş geçiyo gibi geliyo nedense aslında hep böyleydi hamile oldum olalı şu 3 ay da geçsede bebişimi kucağıma alsam diyorum sonra kendimi sakinleştirmek için ya bunlar rahat günlerin kıymetini bil diorum pfsss
Odayı zaten büyüyen aldm resimde göstermemiş.yatak odama beşik aldm ahşaptan sepet gibi olanlardan. Arabanın tam yatma özelliği var canım çift yönlü en önemlisi bizim için kolayca katlanabilme ve arabaya kolay yerleşebilme. Gerçekten tek elle kapatabiliyosun ve renkli:)
Birde bu odayı beğendm ve aldık bakalım.3kapılı dolabı ve büyüyen beşikli olanını. Ürünler - HUGGLO!
Bende bunu aldım oğluma inş kullanışlı olur. Proton Bebek Arabası | Baby2go
teşekkürler canım...EMİNEGÜL cüm alıntılamadan yazıyorum aldklarınn çok şekerrr,hepsini de ağız tadıyla sağlıklı az kusmukluu kusmuklu giydirirsin oğluşuna inş.
AYNEN ÖYLE CANIM BÜYÜYEN BEŞİK SONRA ÇOCUK KARYOLASI OLUYOR YA O ZAMAN GÜLE GÜLE KULLAN ALLAH İÇİNE SİNDİRSİN ODA GÜZELMİŞ BİZDE KIZZIMA BUNU ALICAZ İNŞ Candy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Merhaba şekerler ve minnak sıpacıklar
bayaa bişiler konuşulmuş alışverişler yapılmış herkeslere güle güle giydirmek nasip olsun inşallah :)) biz yine hastahanedeydikgece ağrılarım çok arttı hiç uyuyamadım şu günlerdir bahsettiğim kemik ağrılarım yine ortopediye gittik doktorun tanısı "kalçanın geçici osteoporozu" yani gebeliğe bağlı kemik erimesi imiş..
MR çektirdim bu arada zararlı olduğunu sanıyordum ama değilmiş yeni birşey daha öğrenmiş oldum..
artık ev papatyası oldum böyle olmayı düşünmüyordum ama kısmet.. doktor 10 günlük rapor yazdı işyerimin hoşuna gitmedi tabi onlardan gelecek hamleyi bekleyeceğim artık ama doktor 10 gün dinlenmenin sonunda da işe dönemeyeceğimi ifade etti zaten :44: sadece zaruri ihtiyaçlar için ayağa kalkacağım artık ona da koltuk değneksiz izin yokcalcimaxd içmeye devam edeceğiz bir yandan da..
buna da şükür diyorum artıkdoktora ilk sorduğum normal doğumu etkiler mi oldu hepimizi bir doğum düşüncesi almış durumda artık :)) migrenim olduğu için epidural hiç düşünmüyorum tabi kısmet neyse o olur ama eski migrenli dönmekte istemiyorum
çok güzel canım tam bi prenses odası...güzel bir tercih olmuş...
canım çok teşekkür ederim cevabın için. doktorum bugun baktı alerji olmuşsun dedi kesin yediğim bişey dokundu ama bulamadım ne olduğunu. artık daha dikkat edicem suyu da az içiyorum arttırırım inşallah..Canim bende de oldu o dokuntulerden.dermataloga gittim cilt kuru kaldigi icin olur dedi.ben 3.aydan itibaren bebe yagi kullaniyorum.bebe yaginin bi zarari olmaz dedi.suyu az iciyorsan tavsiyem bol bol su ic ki cildin nemlensin
....
benimde bi kaç gündür aynı tekmelerim var meğer kızımın başı ordaymış doktor ultrasyonda bakarken söyledi. suyla falan ilgisi olduğunu düşünmüyorum bebişler nasıl rahat ediyorsa öyle duruyorlar canım..23. Haftadayım ve bebeğim göğüslerimin altına kadar çıktı tekmelerini çok yukarıda hissediyorum çok çabuk olmadı mi bu şaşırdım bir kaç gündür böyle :)
Acaba suyum fazla olduğu için mi böyle genisledi hemen rahmim?
sizde durumlar nasıl
bir tane de olsa alıcam ben hatta bugün civilde biraz baktım beğenmedm. mevlütte elbisesinin altına giydirirz inşallah :)bu arada kızlar bebek alışveriş listeme baktım da ben hiç kilotlu çorap almadım siz aldınızmı ilk zamanlar giyemez heralde dimi
kızlar bende bu hafta sonu ilk defa oğluşuma bişeyler aldım.. sizinle paylaşmak istedim inşallah beğenirsiniz. kızlarınki gibi cicili bicili şeyler yok ama.... bunlar 3 aya kadar..
Eki Görüntüle 723711 Eki Görüntüle 723713 Eki Görüntüle 723714 Eki Görüntüle 723715 Eki Görüntüle 723712 Eki Görüntüle 723716
canım çok geçmiş olsun,bu da bi süreç mevlam yardım eder,sıkma canını,bebeğin ve kendin için dinlenmen gerekiyormuş demekki.. sende yatar dinlenirsin bi güzel büyütürsün bebeğinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?