canım çok geçmiş olsun... inşallah geçip gidecek... herkesin imtihanı farklı Allah kolaylık versin.... çoğu gitti azı kaldı inşallah, herşey bebişler için..
Merhaba şekerler ve minnak sıpacıklar
bayaa bişiler konuşulmuş alışverişler yapılmış herkeslere güle güle giydirmek nasip olsun inşallah :)) biz yine hastahanedeydikgece ağrılarım çok arttı hiç uyuyamadım şu günlerdir bahsettiğim kemik ağrılarım yine ortopediye gittik doktorun tanısı "kalçanın geçici osteoporozu" yani gebeliğe bağlı kemik erimesi imiş..
MR çektirdim bu arada zararlı olduğunu sanıyordum ama değilmiş yeni birşey daha öğrenmiş oldum..
artık ev papatyası oldum böyle olmayı düşünmüyordum ama kısmet.. doktor 10 günlük rapor yazdı işyerimin hoşuna gitmedi tabi onlardan gelecek hamleyi bekleyeceğim artık ama doktor 10 gün dinlenmenin sonunda da işe dönemeyeceğimi ifade etti zaten :44: sadece zaruri ihtiyaçlar için ayağa kalkacağım artık ona da koltuk değneksiz izin yokcalcimaxd içmeye devam edeceğiz bir yandan da..
buna da şükür diyorum artıkdoktora ilk sorduğum normal doğumu etkiler mi oldu hepimizi bir doğum düşüncesi almış durumda artık :)) migrenim olduğu için epidural hiç düşünmüyorum tabi kısmet neyse o olur ama eski migrenli dönmekte istemiyorum
günaydın kızlar..............çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gergin bi gündeyim............................
haber vercem demiştim vereyim bari henüz kan vermeye gitmedim ama idrarda koyu pembeyi (kırmızıya yakın) T çizgisini gördüm kızlar mutluyum ama heyecanlı değilim hayırlısı diyorum benimle kalsın hayırlısıysa bu defaki bebeğim diyorum
sizede hayırlı doğumlar diliyorum inş.
ya burası yine çok sessiz facebook geldi burası bitti
Canım benim,senin adına çok sevinçliyim...Bak fazla beklememiş oldun Allaha şükürler olsun...
Şimdi iyi düşün, iyi olsun.
İnşallah bu bebek ailenin 4. ferdi olacak, hepinize neşe getirecek, sağlıkla dünyaya gelecek....
haber vercem demiştim vereyim bari henüz kan vermeye gitmedim ama idrarda koyu pembeyi (kırmızıya yakın) T çizgisini gördüm kızlar mutluyum ama heyecanlı değilim hayırlısı diyorum benimle kalsın hayırlısıysa bu defaki bebeğim diyorum
sizede hayırlı doğumlar diliyorum inş.
inş. canım çok sağol
oğlumda çok sevinecek ama henüz söylemicem geçen dedim yine kardeşinde olursa böyle olur
anne bu kez hasta olmasın ama dedi
diğerini aldırırken ona böyle açıklamıştım kardeşin hasta olmuş iyileşince tekrar gelecek demiştim
gözün aydın canım.. yaşadığın sıkıntı nedeniyle bilinçaltın şuan heyecanını bastırıyor. bir kere yaşadın, tekrarı olacak diye bişey yok. Allah'ın izni ile bu bebek seninle olacak.. nedense içimden kızın olacak gibi geldi.
Yavrummm!!!Kıyamam ben onaaa....
Göbüşün çıkana kadar söyleme sen ona tatlım.
Ve bugünden itibaren iç çamaşırına bitane küçük nazar boncuğu tutturuver.Ben nazara da çok inanırım.Çabuk hamile kaldın, eziyetsiz hamile kaldın, nazar değmesin....
sağol canımgÜnaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr ve gül kokulu minnakları
bugün nasılsınız bakalım :)
sabah 5 te bugün krampla uyandım bu hamilelikte ilk krampım hala bacağım ağrıyo
bu arada ilginç bi rüya gördüm
eşimle birlikte çaydanlık arıyorduk mağazalarda
tövbe yarabbim dejavu resmen daha öncede aynı rüyayı gördüm gibi hatırlıyorum
anlamı da aile mutluluğu diyor ama çoğunlukla hakkında yapılan dedikodu diyor
kınım kınım kınıyorum o dedikoducuları
bu arada
egelgec canım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin
pikocummmm noldu yavrumm sana
bbilimcimmmmm ihihi yaşasınnnnnn çok mutlu olsum :)
sağol canım
krampmı başladı oğlumda hiç yaşamadım ben onu çok şükür
genelde erkek bebek bekleyen annelerde dah açok diyorlar ama ben yaşamadım
fakat magnezyum almaya başladınmı sen onun azlığından oluyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?