2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun... inşallah geçip gidecek... herkesin imtihanı farklı Allah kolaylık versin.... çoğu gitti azı kaldı inşallah, herşey bebişler için..

teşekkürler canım.. herkesin imtihanı farklı hakikaten Rabbim her birimizi beterinden korusun, bebişlerin kokusunu bir duysak inşallah o günleri bir görsek..

çok çok geçmiş olsun canım.. 27.haftandasın az kaldı sayılır.. ayaktayken kısa bir vakit gerçi yatarken uzun zaman ama napalım Allah'ın takdiri. bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım da bizler yatarız da kalkarız da..

günaydın mis kokulu bebişlerimizin tatlı annecikleri günümüz musmutlu huzurla geçsin inş.
EGELGEC çok geçmiş olsun canım babylerimiz iyi olsunda katlanıcaz her zorluga cnm

herkese günaydın kızlar...umarım hepiniz iyisinizdir...
EGELGEC çok geçmiş olsun canım...okulu ve iş ortamını düşünüp de hiç canını sıkma şu an en önemli olan şey senin ve oğlunun sağlığı...bol bol dinlen...
PİKOLAMAN senin neye canın sıkkın tatlım?

haber vercem demiştim vereyim bari henüz kan vermeye gitmedim ama idrarda koyu pembeyi (kırmızıya yakın) T çizgisini gördüm kızlar mutluyum ama heyecanlı değilim hayırlısı diyorum benimle kalsın hayırlısıysa bu defaki bebeğim diyorum

sizede hayırlı doğumlar diliyorum inş.

Canım benim,senin adına çok sevinçliyim...Bak fazla beklememiş oldun Allaha şükürler olsun...
Şimdi iyi düşün, iyi olsun.
İnşallah bu bebek ailenin 4. ferdi olacak, hepinize neşe getirecek, sağlıkla dünyaya gelecek....

inş. canım çok sağol

oğlumda çok sevinecek ama henüz söylemicem geçen dedim yine kardeşinde olursa böyle olur
anne bu kez hasta olmasın ama dedi
diğerini aldırırken ona böyle açıklamıştım kardeşin hasta olmuş iyileşince tekrar gelecek demiştim

gözün aydın canım.. yaşadığın sıkıntı nedeniyle bilinçaltın şuan heyecanını bastırıyor. bir kere yaşadın, tekrarı olacak diye bişey yok. Allah'ın izni ile bu bebek seninle olacak.. nedense içimden kızın olacak gibi geldi.

Yavrummm!!!Kıyamam ben onaaa....
Göbüşün çıkana kadar söyleme sen ona tatlım.
Ve bugünden itibaren iç çamaşırına bitane küçük nazar boncuğu tutturuver.Ben nazara da çok inanırım.Çabuk hamile kaldın, eziyetsiz hamile kaldın, nazar değmesin....

inş. canım benim inş.

evet ya gözü deyebiliyo bazı insanın allah esirgesin
çok sağol düşüncen için felak ve nas okucam canım ayrıca

gÜnaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr ve gül kokulu minnakları
bugün nasılsınız bakalım :)

sabah 5 te bugün krampla uyandım bu hamilelikte ilk krampım hala bacağım ağrıyo
bu arada ilginç bi rüya gördüm
eşimle birlikte çaydanlık arıyorduk mağazalarda
tövbe yarabbim dejavu resmen daha öncede aynı rüyayı gördüm gibi hatırlıyorum

anlamı da aile mutluluğu diyor ama çoğunlukla hakkında yapılan dedikodu diyor
kınım kınım kınıyorum o dedikoducuları

bu arada

egelgec canım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin

pikocummmm noldu yavrumm sana

bbilimcimmmmm ihihi yaşasınnnnnn çok mutlu olsum :)

sağol canım

krampmı başladı oğlumda hiç yaşamadım ben onu çok şükür
genelde erkek bebek bekleyen annelerde dah açok diyorlar ama ben yaşamadım
fakat magnezyum almaya başladınmı sen onun azlığından oluyormuş?

evet yavrum erkek bekliyom ya ben ondan heralde
geçen hafta doktorum sordu magnezyum vericekti
daha başlamadı dedim yazmadı o yüzden haftasında başladı
kadın biliyo demek ki ne zaman başlayacağını hahaha :)

başlıcam şimdi doktoruma bi sorim de hangisini kullanayım diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…