kızlar kendinize dikkat edin ben haftasonu pazarda bayıldım allahtan annem yanımdaydı tansiyonum zaten düşüktü iyice düşmüş demekki sonra ayıldığımda felaket bi kanamam ve sancım vardı acile geldiğimizde iğne ve serum takıldı doktor düşük riski olduğunu söyledi ama kese ulturasonda görüldü şu an için herşey yolundaymış ama gezme dolaşma karnının üstüne eğilme kollarını yükseğe kaldırma dedi bişey almak için uzanma ani hareketler ytapma ve sırt üstü yatmaya çalış dedi ve ben 3 gündür hiç kalmıyorum evet çok zor oluyor ama yapılacak bişey yok herşey yawrum için yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır benim ve bebeğim için dua edin kızlar ve yalnız çıkmayın şu dönemde bi baş dönmesi gelir valla neye uğradığınızı şaşırırsınız ben hiç bişi anlamadım bi anda oldu herşey yolundaydı doktor ilişki yüzünden olmuş olabilir dedi o sabah ilişki olmuştuşimdi herşey yolunda ama ağzımın hiç tadı yok canım hiç bişi yemek istemiyor ve uykularım çok düzensiz ve hep bi yalnızlık bunalım hali sizdede varmı bunlar
kızlar kendinize dikkat edin ben haftasonu pazarda bayıldım allahtan annem yanımdaydı tansiyonum zaten düşüktü iyice düşmüş demekki sonra ayıldığımda felaket bi kanamam ve sancım vardı acile geldiğimizde iğne ve serum takıldı doktor düşük riski olduğunu söyledi ama kese ulturasonda görüldü şu an için herşey yolundaymış ama gezme dolaşma karnının üstüne eğilme kollarını yükseğe kaldırma dedi bişey almak için uzanma ani hareketler ytapma ve sırt üstü yatmaya çalış dedi ve ben 3 gündür hiç kalmıyorum evet çok zor oluyor ama yapılacak bişey yok herşey yawrum için yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır benim ve bebeğim için dua edin kızlar ve yalnız çıkmayın şu dönemde bi baş dönmesi gelir valla neye uğradığınızı şaşırırsınız ben hiç bişi anlamadım bi anda oldu herşey yolundaydı doktor ilişki yüzünden olmuş olabilir dedi o sabah ilişki olmuştuşimdi herşey yolunda ama ağzımın hiç tadı yok canım hiç bişi yemek istemiyor ve uykularım çok düzensiz ve hep bi yalnızlık bunalım hali sizdede varmı bunlar
kızlar selammm :) güzel anneler mercimeğinin kalp atışını duyanınız oldumu yarın gidicem ben kısmetse inşallah
ılk kalp atıslarrını duydugum gunn dr teyzemızz fasulye kadar demıstıı. cok duygulandımm pıtpıt atısını duyuncaa gozlerım dolduu.. yarın sende aynı duyguyu hıssedıceksın cnmm allahınıznıylee
tatlim yanlis anlamada doktor size soylemedimi veya duymadinmi ilk 3 ay doktorlar iliski kesinlikle onermiyor
gecmis olsun cnm insallah hersey yolunda gider bebegine hic birsey olmaz allah korusun bebegini cnm[/B]
tatlim yanlis anlamada doktor size soylemedimi veya duymadinmi ilk 3 ay doktorlar iliski kesinlikle onermiyor
gecmis olsun cnm insallah hersey yolunda gider bebegine hic birsey olmaz allah korusun bebegini cnm[/B]
jose ben ilk gebeliğimde 2 farklı doktora gittim bundakide 3.doktorum hepside ilişki normal dediler özellikle sordu eşim yasak demedi eski yaşantınız neyse bunada öyle devam edin dediler, ancak düşük tehlikesi varsa doktorlar ilişkiyi yasaklar aksi halde ilişki normaldir kesinlikle bunun aksinide hiç bir doktor söylemez, biz ilkinde ilk 1 ay korkmuş yapmamılştık o ayrı, bundada gribim diye eşim rahatsız etmek istemiyo beni üstelik salı günü kahverengi lekem geldi c.tesi kontrolüm var ozamanda düşük tehlikesi derse doktorda yasaklar büyük ihtimal zaten
arkadaşlar merhaba bende allahım o günü görmeyi nasip ederse eylül annnesi olacağımbeş haftalık gebeyim dün keseyi gördük inşallah kalp atışlarınıda duymak nasip olur benide listeye eklerseniz memnun olurum sat 11 aralık yaşım 32 kilom 59 istanbul da yaşıyorum. allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin
tatlim onceden de oylemi diyorlardi acaba benim 2-3 arkadasim ve kiz kardesime doktorlar ilk 3 ay onermemisti
hepsinin cocuklari 5-6 yaslarina geldiler simdi..
bilmiyorum benimde yakinda randevum var sorucam bakalim
arkadaşlar merhaba bende allahım o günü görmeyi nasip ederse eylül annnesi olacağımbeş haftalık gebeyim dün keseyi gördük inşallah kalp atışlarınıda duymak nasip olur benide listeye eklerseniz memnun olurum sat 11 aralık yaşım 32 kilom 59 istanbul da yaşıyorum. allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin
onlarda düşük riski vardır canım keseleri çok alttadır falan, benim oğlumda 4,5 yaşında hatta ilk gebeliğimde anneme sormuştum annem dedi kızım o bebeği besler aksine dedi hem adam 9 ay nasıl dayansın saçmalama dedi
Gözün aydın tatlım hayırlı sağlıklı bir bebiş olur inş....
yokk 9 ay dayanamazlar bencede ilk zamanlar tmm rahatsiz etmek istemeyebilirler
ya ben korkarim ya ilk 3 ay iliskiye girmem zaten cok bekledim uzun zman sonunda geldi ne biliyim cok evhamliyim aslinda hic iyi deil bu:18:
canım sen büyütmüşün bile maşallahay ne güzel ya o kadar kara günlerden sonra bu haberi almak allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
Sağol canım benim darısı senin ve isteyenlerin başına inş.
Sağol canım benim darısı senin ve isteyenlerin başına inş.
BAT 4 Ocak.
İnşallah yeni yılın ilk müjdeli haberini alıp ben dahil bekleyen tüm hamiş adayları Eylül 2013 annesi oluruz
ya için rahat etmeyebilir zaten o durumda sırf yapmış olmak için yapmak dahada kötü haklısın ama yani yasak diye bişi demiyo doktorlar onun altını çizmek istedim ben, yoksa herkesin şeyinin derdi beni ilgilendirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?