2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım umarımda geçer bugünler sağsağlim alırsın kucağına bebişini
şu durumda doktorun dediklerini yapmaktan başka bi çaremiz yok birde allaha emanetler işte bebişlerimiz

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine benim de ne uykumun tadı var ne ağzımın sanki çürük birşey yemişim gibi ağzımın tadı... midem desen ağrıyo mu desem bulanıyo mu desem bilemedim...

tatlim ilk 3 ay doktorlar pek iliski kesinlikle onermiyor diye biliyorum

gecmis olsun cnm insallah hersey yolunda gider bebegine hic birsey olmaz allah korusun bebegini cnm[/B]

Son düzenleme:
kızlar selammm :) güzel anneler mercimeğinin kalp atışını duyanınız oldumu yarın gidicem ben kısmetse inşallah

mrb canım bugün hem keseyi gördük , hem de kalp atışını duyduk o kadar güzel bir duygu ki anlatamam , rabbim herkese nasip etsin inşallah sende yarın duyarsın pıt pıtları :)

darısı başıma kuzen bende p.tesiye randevu aldım :18: inaşşah geçen hafata kesemi görüdm ultrasında 10 gün sonra gel ded, bakalım dua et bize

tatlim yanlis anlamada doktor size soylemedimi veya duymadinmi ilk 3 ay doktorlar iliski kesinlikle onermiyor

gecmis olsun cnm insallah hersey yolunda gider bebegine hic birsey olmaz allah korusun bebegini cnm[/B]

doktor bize de böyle birşey söylemedi kiii:26: bnde hiç duymadım bunu

tatlim yanlis anlamada doktor size soylemedimi veya duymadinmi ilk 3 ay doktorlar iliski kesinlikle onermiyor

jose ben ilk gebeliğimde 2 farklı doktora gittim bundakide 3.doktorum hepside ilişki normal dediler özellikle sordu eşim yasak demedi eski yaşantınız neyse bunada öyle devam edin dediler, ancak düşük tehlikesi varsa doktorlar ilişkiyi yasaklar aksi halde ilişki normaldir kesinlikle bunun aksinide hiç bir doktor söylemez, biz ilkinde ilk 1 ay korkmuş yapmamılştık o ayrı, bundada gribim diye eşim rahatsız etmek istemiyo beni üstelik salı günü kahverengi lekem geldi c.tesi kontrolüm var ozamanda düşük tehlikesi derse doktorda yasaklar büyük ihtimal zaten

arkadaşlar merhaba bende allahım o günü görmeyi nasip ederse eylül annnesi olacağım beş haftalık gebeyim dün keseyi gördük inşallah kalp atışlarınıda duymak nasip olur benide listeye eklerseniz memnun olurum sat 11 aralık yaşım 32 kilom 59 istanbul da yaşıyorum. allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin

tatlim onceden de oylemi diyorlardi acaba benim 2-3 arkadasim ve kiz kardesime doktorlar ilk 3 ay onermemisti
hepsinin cocuklari 5-6 yaslarina geldiler simdi..
bilmiyorum benimde yakinda randevum var sorucam bakalim
acaba dusuk tehlikesi olmasa bile tetikliyormu?

Son düzenleme:

ilk bebeğim olacak ve tahmini doğum tarihi 18.09.2013

tatlim onceden de oylemi diyorlardi acaba benim 2-3 arkadasim ve kiz kardesime doktorlar ilk 3 ay onermemisti
hepsinin cocuklari 5-6 yaslarina geldiler simdi..
bilmiyorum benimde yakinda randevum var sorucam bakalim

onlarda düşük riski vardır canım keseleri çok alttadır falan, benim oğlumda 4,5 yaşında hatta ilk gebeliğimde anneme sormuştum annem dedi kızım o bebeği besler aksine dedi hem adam 9 ay nasıl dayansın saçmalama dedi

Gözün aydın tatlım hayırlı sağlıklı bir bebiş olur inş....

yokk 9 ay dayanamazlar bencede ilk zamanlar tmm rahatsiz etmek istemeyebilirler
ya ben korkarim ya ilk 3 ay iliskiye girmem zaten cok bekledim uzun zman sonunda geldi ne biliyim cok evhamliyim aslinda hic iyi deil bu:18:

yokk 9 ay dayanamazlar bencede ilk zamanlar tmm rahatsiz etmek istemeyebilirler
ya ben korkarim ya ilk 3 ay iliskiye girmem zaten cok bekledim uzun zman sonunda geldi ne biliyim cok evhamliyim aslinda hic iyi deil bu:18:

ya için rahat etmeyebilir zaten o durumda sırf yapmış olmak için yapmak dahada kötü haklısın ama yani yasak diye bişi demiyo doktorlar onun altını çizmek istedim ben, yoksa herkesin şeyinin derdi beni ilgilendirmez

bizimde saka maka 240 gunumuz kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…