inşallah jose 16. haftayı bulduğumda çok rahatlacağım ben 4 ay bitmiş oluyo hareketleri hissediliyo çok tatlı duygular bunlar
yokk 9 ay dayanamazlar bencede ilk zamanlar tmm rahatsiz etmek istemeyebilirler
ya ben korkarim ya ilk 3 ay iliskiye girmem zaten cok bekledim uzun zman sonunda geldi ne biliyim cok evhamliyim aslinda hic iyi deil bu:18:
bence önemli olan eşinle birlikte mutlu olabilmek. illaki o şekilde ilişkiye girmek şart mı ki :26: eşini mutlu edebilecegin onunda seni mutlu edebilecegi sayısız cinsel yöntem var. herkes az çok bilirinsan mutlu olmak isterse, tatmin olmak isterse, tatmin etmek isterse her türlü eder bence sonuçta bebişlerimiz yokken eşlerimiz bizim bebeklerimizdi öyle değil mi üzmeyelim onlarıda yazııııııkkkkkkkkkkk
bence önemli olan eşinle birlikte mutlu olabilmek. illaki o şekilde ilişkiye girmek şart mı ki :26: eşini mutlu edebilecegin onunda seni mutlu edebilecegi sayısız cinsel yöntem var. herkes az çok bilirinsan mutlu olmak isterse, tatmin olmak isterse, tatmin etmek isterse her türlü eder bence sonuçta bebişlerimiz yokken eşlerimiz bizim bebeklerimizdi öyle değil mi üzmeyelim onlarıda yazııııııkkkkkkkkkkk
Fimola Te hg senin bulantilar ne alemde
çok mantıklı yorum yapmışsın fimolate cim
ben yazsam bukadar olurdu
hoşbulduuuummmbulantım ilk başladıgı günden beri hiç kesilmedi aralıksız devam ediyor. eşim sağolsun arttırdı bulantımı ahahah sarmısaklı yogurt yapmış içi full sarmısak iri iri parçalar. valla bu sarmısak kokusu gidene kadr bana huzur yok. kendi kokumdan midem kalkıyor o derece. sordugun için teşekkür ederim canımmm
sağol canım ya kıyamam ben kocalaraa onlarında eli ayagı birbirine dolanıyor.
ewt cnmm ben 6 haftalıkkenn duymustum ınss sızde duyarsınızz..aa siz 2012 eylül annesisiniz dimi . Allah bağışlasın .inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız 6+3 te duyabilirmiyim acaba
darısı başıma kuzenbende p.tesiye randevu aldım :18: inaşşah geçen hafata kesemi görüdm ultrasında 10 gün sonra gel ded, bakalım dua et bize
yokk 9 ay dayanamazlar bencede ilk zamanlar tmm rahatsiz etmek istemeyebilirler
ya ben korkarim ya ilk 3 ay iliskiye girmem zaten cok bekledim uzun zman sonunda geldi ne biliyim cok evhamliyim aslinda hic iyi deil bu:18:
arkadaşlar merhaba bende allahım o günü görmeyi nasip ederse eylül annnesi olacağımbeş haftalık gebeyim dün keseyi gördük inşallah kalp atışlarınıda duymak nasip olur benide listeye eklerseniz memnun olurum sat 11 aralık yaşım 32 kilom 59 istanbul da yaşıyorum. allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin
Kızlar ben dayanamicam sanırım daha 1 hafta var ama yarın başka bir doktora gideceğim belki bebişimi görürüm hatta kalp atışını da duyarım ne derseniz görür müyüm acaba :44:
inşallah jose 16. haftayı bulduğumda çok rahatlacağım ben 4 ay bitmiş oluyo hareketleri hissediliyo çok tatlı duygular bunlar
İnş canım ben keseyi 2 hafta önce gördüm şimdi bebiş de görünsün istiyorum hatta kalp atışını duymak istiyorum.canım ben pazartesi gittiğimde göememiştim
ama bugun gittiğimde gördüm miniğimin kesesini
doktor gec döllenme olabilir
2 hafta sonrada kalp atışı için cağırdı
kimbilir belki sende görebilirsin?
ewt cnmm ben 6 haftalıkkenn duymustum ınss sızde duyarsınızz..
bende sana bu sıteyı tavsıye edıcektım 2o12 eylul annelerının topık kurucusu benım..sımdı sırasıyla bızım yasadıklarımızı sızlerde yasıycaksınız.. hayırlısı olsun cnm benımmm dualrım senınle.. bız mayıs ayında ızmırlı anneler bulusmaa bıle yapıcaz dusunn okadar samımı oldukk hepsıylee bırsuru bebısımızz varr.
İnş canım ben keseyi 2 hafta önce gördüm şimdi bebiş de görünsün istiyorum hatta kalp atışını duymak istiyorum.
çünkü hala içimde bir korku var :18: en azından görüp yaşadığını anlasam biraz daha rahatlayacağım o yüzden artık görmek istiyorum...:26:
Etrafım da bebeğini görüp de kalp atışı duyulmayanlar vardı o yüzden korkuyorum biraz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?