2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sonunda minik keseyi gördük
çok şükür daha cok minicik ama .
2hafta sonra da kalp atışını duymaya gidicem
şimdi onca gun nasıl gecer diye düşünüyorum
Darısı bekleyen herkesin başına

yokk 9 ay dayanamazlar bencede ilk zamanlar tmm rahatsiz etmek istemeyebilirler
ya ben korkarim ya ilk 3 ay iliskiye girmem zaten cok bekledim uzun zman sonunda geldi ne biliyim cok evhamliyim aslinda hic iyi deil bu:18:

bence önemli olan eşinle birlikte mutlu olabilmek. illaki o şekilde ilişkiye girmek şart mı ki :26: eşini mutlu edebilecegin onunda seni mutlu edebilecegi sayısız cinsel yöntem var. herkes az çok bilir insan mutlu olmak isterse, tatmin olmak isterse, tatmin etmek isterse her türlü eder bence sonuçta bebişlerimiz yokken eşlerimiz bizim bebeklerimizdi öyle değil mi üzmeyelim onlarıda yazııııııkkkkkkkkkkk

Fimola Te hg senin bulantilar ne alemde

Son düzenleme:

çok mantıklı yorum yapmışsın fimolate cim
ben yazsam bukadar olurdu

Fimola Te hg senin bulantilar ne alemde

hoşbulduuuummm bulantım ilk başladıgı günden beri hiç kesilmedi aralıksız devam ediyor. eşim sağolsun arttırdı bulantımı ahahah sarmısaklı yogurt yapmış içi full sarmısak iri iri parçalar. valla bu sarmısak kokusu gidene kadr bana huzur yok. kendi kokumdan midem kalkıyor o derece. sordugun için teşekkür ederim canımmm

çok mantıklı yorum yapmışsın fimolate cim
ben yazsam bukadar olurdu

sağol canım ya kıyamam ben kocalaraa onlarında eli ayagı birbirine dolanıyor.

bu bulantı olayından bende eser yok umarım olmaz dioum ama kısmet tabi
yaşayanlar için cok zor yaa bir önce geçmesi dileğiyle tatlım

kocalara gelince aynen bende kıyamam ya sonucta ilk bebekler onlar
zaten ne yapacaklarını bilmiyolar onlarıda hoş görmek lazım biras

aa siz 2012 eylül annesisiniz dimi . Allah bağışlasın .inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız 6+3 te duyabilirmiyim acaba
ewt cnmm ben 6 haftalıkkenn duymustum ınss sızde duyarsınızz..
darısı başıma kuzen bende p.tesiye randevu aldım :18: inaşşah geçen hafata kesemi görüdm ultrasında 10 gün sonra gel ded, bakalım dua et bize

bende sana bu sıteyı tavsıye edıcektım 2o12 eylul annelerının topık kurucusu benım.. sımdı sırasıyla bızım yasadıklarımızı sızlerde yasıycaksınız.. hayırlısı olsun cnm benımmm dualrım senınle.. bız mayıs ayında ızmırlı anneler bulusmaa bıle yapıcaz dusunn okadar samımı oldukk hepsıylee bırsuru bebısımızz varr.

Kızlar ben dayanamicam sanırım daha 1 hafta var ama yarın başka bir doktora gideceğim belki bebişimi görürüm hatta kalp atışını da duyarım ne derseniz görür müyüm acaba :44:

yokk 9 ay dayanamazlar bencede ilk zamanlar tmm rahatsiz etmek istemeyebilirler
ya ben korkarim ya ilk 3 ay iliskiye girmem zaten cok bekledim uzun zman sonunda geldi ne biliyim cok evhamliyim aslinda hic iyi deil bu:18:

Bu kdr evham olma.esi birak ben dayanamm ztn:)) her gebde hormon farkli olur o ayri
Bizim dgrinde sik oldu hiic sorun olmadi sukur

iyi akşamlar kızlar... dün dr gittim nihayet kara göründü :) yani demem o ki kese göründü:) sat 9 aralık ve muhtemelen doğum 16 eylül... şimdiden kalp atışlarını duymak için heyecanlanıyorum...bulantı vs derdinden çok sürekli uyumak istiyorum ama ne mümkün ...şu uykulu ve yorgun hali atabilsem üzerimden

hoş geldin cnm sağlıklı bir gebelik inşallah

Kızlar ben dayanamicam sanırım daha 1 hafta var ama yarın başka bir doktora gideceğim belki bebişimi görürüm hatta kalp atışını da duyarım ne derseniz görür müyüm acaba :44:

canım ben pazartesi gittiğimde göememiştim
ama bugun gittiğimde gördüm miniğimin kesesini
doktor gec döllenme olabilir
2 hafta sonrada kalp atışı için cağırdı
kimbilir belki sende görebilirsin?

inşallah jose 16. haftayı bulduğumda çok rahatlacağım ben 4 ay bitmiş oluyo hareketleri hissediliyo çok tatlı duygular bunlar

ahh cnm yaa aklımı okudun valla bende her gün dua eduorum rabbim inşallh bebeğimizi hayrlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inşallahh

canım ben pazartesi gittiğimde göememiştim
ama bugun gittiğimde gördüm miniğimin kesesini
doktor gec döllenme olabilir
2 hafta sonrada kalp atışı için cağırdı
kimbilir belki sende görebilirsin?
İnş canım ben keseyi 2 hafta önce gördüm şimdi bebiş de görünsün istiyorum hatta kalp atışını duymak istiyorum.
çünkü hala içimde bir korku var :18: en azından görüp yaşadığını anlasam biraz daha rahatlayacağım o yüzden artık görmek istiyorum...:26:
Etrafım da bebeğini görüp de kalp atışı duyulmayanlar vardı o yüzden korkuyorum biraz....

Son düzenleme:

ohh ne guzell inşallhh bizde bebişlerimize kavuşalım da bizde yapalım arkadaşlarla kuzi iiyi fikir biz daha taze olduğumuz iiçin endişelemiz hiç bitmiyor inşallh sağ salim senin zamnalarına gelicez

Kizlar bugun kontrolum vardi gecen hafta kesemizi gormustuk.kontrolum vardi ve kalp atislarini goremedik;((doktor yolk var bos gebelik degil uzulme dedi.cumartesi yine cagirdi.kesem 13.3 mm olmus buyumus dedi.ne hissedecegimi bilemiyorum.6+1 deyiz.

sanıırm bu endişe korku hepimizde var yaww bende hep endişe var içimde bi duysam kalbini pıtırtılarını bebeğimin dünyalar benim olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…