2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugun kontrolum vardi gecen hafta kesemizi gormustuk.kontrolum vardi ve kalp atislarini goremedik;((doktor yolk var bos gebelik degil uzulme dedi.cumartesi yine cagirdi.kesem 13.3 mm olmus buyumus dedi.ne hissedecegimi bilemiyorum.6+1 deyiz.

seni okadar ii anlıyorum canm bende geçen hafta gittim ilk kontrolümde alttan bakmıştı doktır kese 5.8 mm di geen hafta gittim karnımda gördüler 13.5mm di sevinsem mi üzülsem mi bilemeiştim çünkü bebeğimi görüp kalbini duyarım diyordum ama kısmet inşallah p.tesi alcam müjdemi inşallah sende içini fereh tut tek değilsin inşallah tez vakitte görces

ben keseyi gec gördüm :26:
ama şükür gördüm
içimizi ferah tutalım en önemlisi bu kızlar

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine benim de ne uykumun tadı var ne ağzımın sanki çürük birşey yemişim gibi ağzımın tadı... midem desen ağrıyo mu desem bulanıyo mu desem bilemedim...

selam kizlar nasilsiniz bakalimm...vallahi ayni sey bendede oluyorrr...kussam rahatliyacam gibi midem cok kotu...kizlarrrrrr gebelik doneminde bolca bulgur yiyin folikasit bakimindan zengin..almanyada ilac vermiyorlar bulgur ye diyorlarmiss benden demesi

Merhaba arkadaşlar. İnşallah bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Son adet tarihime göre 6+1 günlük hamileyim bende. Pazartesi günüde kesemizi gördük ama bizim kese yuvarlak değil. Bu yüzden içim hiç rahat değil doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama yinede düşünmeden edemiyorum. İnternette kesenin yuvarlak olması gerektiği yazıyor. Haftaya çarşamba tekrar muayenem var ama günler geçmiyor. Sizlerde kesenin durumu nasıldı? Vereceğiniz cevaplarla inşallah biraz olsun rahatlarım. 2 ay önce de kimyasal gebelik yaşadım yine bişeyler ters gidecek diye çok korkuyorum.

icini ferah tut doktor birsey yok dediyseee ona guven oncelikle..insallah birsey olmayacak canimm,..hayirliisyla kucagina alirsinn bebegini...

iyi akşamlar kızlar kalp atışını bian önce duymak istiyorum bende şuan sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum:18: beni görenler hep hayırlı olsun diyo ah ah benim eşim heyecanla herkese söylemiş ben hemen söylemek istemiyodum dua ediyorum sürekli rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli diye

Iyi düşün iyi olsun inşallah herşey yolunda gider burada ultrason resimlerimizi paylaşalim die bir tipik görmuştüm ordaki resimlerde yuvarlak olmayan vardı

Iyi düşün iyi olsun inşallah herşey yolunda gider burada ultrason resimlerimizi paylaşalim die bir tipik görmuştüm ordaki resimlerde yuvarlak olmayan vardı

İyi düşünmeye çalışıyorum ama hiç ummadığım anda bu düşüncelerde buluyorum kendimi. Bende ultrason resimleri olan topiklere bakıyordum şimdi bizim keseye benzer kese göremedim daha :) Dua etmekten başka yapacak bişey yok. Sağol. :)

benim bu cumartesi 6+1 doktora gidicem kalp atışlrını duyabilir miyim acaba arkadaşım 6+3 de gitmişti duymuştu ama kişiden kişiye değişiyo sanırım :S Allah herkesin gönlüne göre versin inş...

benim bu cumartesi 6+1 doktora gidicem kalp atışlrını duyabilir miyim acaba arkadaşım 6+3 de gitmişti duymuştu ama kişiden kişiye değişiyo sanırım :S Allah herkesin gönlüne göre versin inş...
panik yapmamamız gerek çünkü 8. haftada da duyan var

Son düzenleme:

canım şekli yuvarlak değil demişsin yaa
peki nasıl bir şekli var?
yolk sac görünüyor mu?

kızlar ya neden kimse yok ?
sizin keseyi ilk görüdüğünüzde kesenin için dolu gibimiydi boş gibimiydi

Merhaba arkadaşlar bende inşallah eylul annesı olacagım satım 24 kasım yasım 30 dogum tarıhı 1 eylul kılom 68 3. hamılelıgım ancak ılk ıkısıde kalbı durarak sonlandırıldı suan ıgne ve coraspırın kullanıyorum.normalde 7+3 olmam gerekıyordu bugun dr da kese boyutum 6 hafta cıktı ve kalp atışını alamadık benim gibi olan arkadaşalar varsa konuşmak ısterım tesekkurler...

Kızlar bugün ben de keseyi gördüm ama şimdilik bebiş için haftaya gel hem bebeği hem de kalp sesini duyarız dedi. Ama bana yolk tan falan bahsetmedi. O nedir acaba? Bir de şu an 5 haftalıkmış...
Kalp sesine kadar bu tedirginlik hep devam edecek galiba

Slm arkadaşlar, oğlum 5 aylık ve adet tarihimi 10 gün geçince değerim 165 çıktı, yani hamileyim ama değer düşük değilmi sizce?
Eğer varsa aranıza dahil olucam...

canım ben varım ama bol bebiş topiğindeyim.
benimde iki bebişim düştü kan pıhtılaşmasıymış sebep şimdi düşünüyoruz 3.ay oldu. inşaallah olursa senin gibi iğne coraspin alacağım.
zaten şimdide coraspin alıyorum.
canını sıkma geç döllenmedendir 6 hafta görünmesi. inşaallah sağlıkla kucağına alırsın
hamilelikten önce coraspin aldınmı ?
bana önereceğin birşey varmı?
teşekkürler

merhabalar kızlar bendede kan pıhtılasması var ve doktorum hamile olduğumu öğrendiğim gün (adetim 2 gün gecikince) hemen iğne ve coraspirine baslattı. onun öncesinde ilaç kullanmadım sadece folık asit. Allah bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…