panik yapmamamız gerek çünkü 8. haftada da duyan var
kızlar günaydın hepiniz iyisiniz inş dün benim nokta kadar kehverengi lekelenmem oldu ilki düşük olunca baya korktum hemen doktoruma gittim baktı herşey normal dedi her ihtimale karşı progeteron verdi bu aylarda olabilir dedi şimdilik bol bol evdeyim hayırlısıylan bebeklerimizi kucağımıza alırız inş...
evet haklısınız ilk hamileliğimde 8+4 de duymuştum fakat bir hafta sonra duymaz olmuştum şimdi duysam da sevinmeye korkarım sanırım şuan doktora gitmeye korktuğum gibi...
gunaydın cici anne adayları nasılsınız bakalım?
ben artık akşamları yemek yememeye karar verdim bulantım falan yok ama akşam yemek yeyince bi hazımsızlık çekiyorumki sormayın bende artık akşamları yemek yerine meyve yiyeceğim zaten canım yemek yemekte istemiyor birde doktorum en çok 9 kilo alacaksın dedi. bari mevye yiyeyimde bebişimde meyveden beslensin
kızlar ben de artık aranızdayım inş Rabbim in izniyle
nasıl gidiyor hamişlikler
benm daha çok yeni ve çok heycanlıyım
dün kan testi hcg 158 çıktı
doktorum kesin hamilesin ama normal mi anormal bir gebelik mi yarın tekrar test yapacak 250 leri bulursa sorun yok dedşi
inş bir şey yoktur yaa sizde de böyle oldu mu
sen kaç kilosun
ben zaten 68 kiloyum yaa tam da rejim yapıyordum inş çok kilo almam ben de
kızlar sabah akşam aç karnına elma sirkesi içiyordum sizce bir zararı olur mu gebeyken içsem
sen kaç kilosun
ben zaten 68 kiloyum yaa tam da rejim yapıyordum inş çok kilo almam ben de
kızlar sabah akşam aç karnına elma sirkesi içiyordum sizce bir zararı olur mu gebeyken içsem
kızlar günaydın benim bulantılar ufak ufak başlamaya başladı sabahları özellikle ağzıma kadar geliyor ama çıkaramıyorum henüz 8 haftada tamamen başlar artık bir ay çekiceğimiz var inşallah kolay atlatırız
doktorlar hep öyle canım sen sıkma canını bildiğin hamilesin ama dikkat et kendine şu haftalar çok önemli hiç iş yapma dinlen sırt üstü yat ilişkiyede girme mümkün olduğunca ben düşük riski atlattım şu an iyi bebeğimhayırlı olsun bebeğin:)
gebeliğin hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah,
ben 63 kiloyum ama doktorum kilo konusunda çok dikkatli pek sevmez kilolu gebeyiilk gebeliğimde 61 le gebe kaldım 75 le gittim doğuma bunda 70 i geçmek bile istemiyorum aslında ama keşke elimde olsa,
sana gelince bence sirkeyi kes bir bebeğe bir zararı olurmu bilmem ama midene zararı olacağı kesin o mide sana önümüzdeki 9 ayda sağlam olarak lazım bence o yüzden içme sirke falan zaten bi kaç haftaya içemessindeunut artık kilolarını doğacak bebeğine bak sen.
çok sağolun kızlar verdiğiniz cevapları okurken bile gözlerim doluyor
daha toplu iğne ucu kadar bir şey ama insanı şimdiden bile nasıl etkiliyor ki doğunca nasıl olur kim bilir
annem derki "kızım rahmine düştüğü an rahatlığın biter" haklı ama oda biliyorki allah böyle rahatsızlıklar versin başka türlüsünü vermesinde
canım ben dün doktora gittim ve alttan ultrason ile keseyi gördük, 5 haftalık gebeymişim.Ancak bebeği henüz göremedik, seninle tarihlerimiz yakın diye merak ettim, sen bebeği görmüşmüydün kesenin içinde ? Benimkinin görünmemesi normal midir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?