2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın hepiniz iyisiniz inş dün benim nokta kadar kehverengi lekelenmem oldu ilki düşük olunca baya korktum hemen doktoruma gittim baktı herşey normal dedi her ihtimale karşı progeteron verdi bu aylarda olabilir dedi şimdilik bol bol evdeyim hayırlısıylan bebeklerimizi kucağımıza alırız inş...

günaydın canım..korkma o lekeler bendede oldu yerleşme kanaması,,bende tedbir amaçlı progestan kullanıyorum,rabbim hayırlısyla kucağımıza almayı nasip edecek.

dun acılı baharatlı yemek yedım ve butun gece uyuyamadım sımdıde bulantım çok afedersınz kusamıyorum ne önerırsınız

günaydın

kraker, beyaz leblebi iyi gelir
bide sık sık azar azar yiyip miğdeyi hiç boş bırakmamak lazım

evet haklısınız ilk hamileliğimde 8+4 de duymuştum fakat bir hafta sonra duymaz olmuştum şimdi duysam da sevinmeye korkarım sanırım şuan doktora gitmeye korktuğum gibi...

Allah korusun, kötü şeyleri aklımıza getirmeyelim,herşey iyi olacak inşallah canım

gunaydın cici anne adayları nasılsınız bakalım?

ben artık akşamları yemek yememeye karar verdim bulantım falan yok ama akşam yemek yeyince bi hazımsızlık çekiyorumki sormayın bende artık akşamları yemek yerine meyve yiyeceğim zaten canım yemek yemekte istemiyor birde doktorum en çok 9 kilo alacaksın dedi. bari mevye yiyeyimde bebişimde meyveden beslensin

kızlar ben de artık aranızdayım inş Rabbim in izniyle
nasıl gidiyor hamişlikler
benm daha çok yeni ve çok heycanlıyım
dün kan testi hcg 158 çıktı
doktorum kesin hamilesin ama normal mi anormal bir gebelik mi yarın tekrar test yapacak 250 leri bulursa sorun yok dedşi
inş bir şey yoktur yaa sizde de böyle oldu mu

kızlar günaydın benim bulantılar ufak ufak başlamaya başladı sabahları özellikle ağzıma kadar geliyor ama çıkaramıyorum henüz 8 haftada tamamen başlar artık bir ay çekiceğimiz var inşallah kolay atlatırız

sen kaç kilosun
ben zaten 68 kiloyum yaa tam da rejim yapıyordum inş çok kilo almam ben de
kızlar sabah akşam aç karnına elma sirkesi içiyordum sizce bir zararı olur mu gebeyken içsem

doktorlar hep öyle canım sen sıkma canını bildiğin hamilesin ama dikkat et kendine şu haftalar çok önemli hiç iş yapma dinlen sırt üstü yat ilişkiyede girme mümkün olduğunca ben düşük riski atlattım şu an iyi bebeğim hayırlı olsun bebeğin:)

sen kaç kilosun
kızlar sabah akşam aç karnına elma sirkesi içiyordum sizce bir zararı olur mu gebeyken içsem

gebeliğin hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah,
ben 63 kiloyum ama doktorum kilo konusunda çok dikkatli pek sevmez kilolu gebeyi ilk gebeliğimde 61 le gebe kaldım 75 le gittim doğuma bunda 70 i geçmek bile istemiyorum aslında ama keşke elimde olsa,
sana gelince bence sirkeyi kes bir bebeğe bir zararı olurmu bilmem ama midene zararı olacağı kesin o mide sana önümüzdeki 9 ayda sağlam olarak lazım bence o yüzden içme sirke falan zaten bi kaç haftaya içemessinde unut artık kilolarını doğacak bebeğine bak sen.

sen kaç kilosun

bence içme cnm:!!!!! doktorunada sor bebeğe zarar verebilirsin sirke sonuçta bu küpüne bile zarar veriyor

inşallah
benim ilk gebeliğimde 6.haftada başlamıştı bulantılarım bunda henüz başlamadı çok şükür 8 de başlar diyosun ha deme nolur deme

çok sağolasın :)
ilişki de mi yasak ilk haftalar
iyi ki de dün akşam olmamış ama zaten insan bebeğini düşünmekten aklıma başka bir şey gelmiyor bu günlerde isteksizlik var nedense
malesef çalışıyorum evde dinlenemiyorum
doktorum hayatına normal devam et 2.kan testinde konuşucaz dedi

çok sağolun kızlar verdiğiniz cevapları okurken bile gözlerim doluyor
daha toplu iğne ucu kadar bir şey ama insanı şimdiden bile nasıl etkiliyor ki doğunca nasıl olur kim bilir

çok sağolun kızlar verdiğiniz cevapları okurken bile gözlerim doluyor
daha toplu iğne ucu kadar bir şey ama insanı şimdiden bile nasıl etkiliyor ki doğunca nasıl olur kim bilir

annem derki "kızım rahmine düştüğü an rahatlığın biter" haklı ama oda biliyorki allah böyle rahatsızlıklar versin başka türlüsünü vermesinde

annem derki "kızım rahmine düştüğü an rahatlığın biter" haklı ama oda biliyorki allah böyle rahatsızlıklar versin başka türlüsünü vermesinde

canım ben dün doktora gittim ve alttan ultrason ile keseyi gördük, 5 haftalık gebeymişim.Ancak bebeği henüz göremedik, seninle tarihlerimiz yakın diye merak ettim, sen bebeği görmüşmüydün kesenin içinde ? Benimkinin görünmemesi normal midir ki?

evet ben c.tesi gittiğimde keseyi görmüştüm ama senin ovulasyonun geç olabilir şöyleki;
ben 28 günde bir adet oluyorum 22 aralıkta doktoruma gitmiştim o gün vajinal usg ile bakıp yumurtlamış olduğumu bikaç gün içinde ilişkim olduysa gebe kalmış olabileceğimi söyledi yani benim ovulasyon ve döllenme tarihim net olarak 21 aralık ama mesela senin ovulasyonun 28-29 aralık gibi bi tarihte gerçekleşmiştir ozaman kesenin geç görünmesi gayet normal

bu arada keseyi gördük ama bebeği göremedik yanlış bi tabir bence kesenin içinde zaten bebişin yanı bebişini görmüş olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…