2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kusura bakmayın ama yanlış anlamadıysam tepkili bi cevap yazmışsınız benim yazdıklarımda rahatsızlık vericek bişey vardıysa ksr bakmayın ayrıca allah hepimize nasip eder inşallah çocuklarımızı sağ salim kucağımıza almayı

kılzar günaydın hepinize.
bende moraller sıfırdün doktora gittik kalp atışını görmedi.6+1 deydim.canım çok sıkkın.aramızda kalp atışını gören arkadaşlar varmı.varsa ne zamn gördünüz acaba?:18:

bu arada keseyi gördük ama bebeği göremedik yanlış bi tabir bence kesenin içinde zaten bebişin yanı bebişini görmüş olmuşsun
yok canım ya kesede illa bebek görünmüyor zaten 7.haftaya kadar görünmemesi de düşük sebebi yani boş gebelik sayılıyor. Bende de bebek yok kese var. hatta 2 gün önce de yazdım doktorum olumsuz şeyler söledi diye. Ama ben umudumu kaybetmiyorum. Kendi kendime savunma mekanizması buldum. Ağır grip geçiyorum bu yüzden şimdi görünmüyor diye ama inanıyorumki 1 hafta sonra kalbini duyucam. İşte nerden bakarsan benimki belki bir çeşit züğürt tesellisi.

arkadaslar olumlu seylerin yanında olumsuzlukları yazmayalım bence
yüksek moralle bu siteye girip sonrasında cöküyorum
her hafta doktora gidesim var 10 gün bile gözüme cok geliyo :S

Ama burası bir paylaşım yeri. Hayat ne yazıkki herkese adil davranmıyor. Misal benim olumsuzluklarımı burdakiler harici konuşacak kimsem yok. VE ben paylaştıkça rahat ediyorum. Umut ediyorum sizde bu süreci hiçbir olumsuzluk yaşamadan tamamlarsınız.

canım bende dun keseyi gördüm
ama dediğin gibi bebeği göremedik
bizde seninle aynıyız
yalnız diilsin içini ferah tut
bende benim gibi varmıdır die sorucaktım
yazını gördüm

bizde seninle aynıyız
yazını gördüm

5+6 ile salı günü bizde sadece kese gördük kızlar. Moralinizi bozmayın.

canım ben keseyide gec gördüm
5+6 da neredeyse 6 hafta
kalp atışı için de 2 hafta sonra cağırdı doktorum
her bebeğin gelişim süreci farklı sıkma canını sakın
tekrar ne zaman cağırdı doktorun?

canım benim demek istedigim su
bi kızcagız yazmıs ki kalp atısını duymadım bende cevaben üzülme 8. haftada da duyan var yazdım.
sonra arkadas yazmıs evet bende 8. haftada duydum sonra duymadım..
evet biz burda herseyi paylasıyoruz ama moral bulmak isteyen birileri varsa ona moral ve ümit vermeliyiz.
kalp atısını duyup sonra duymama gibi basımıza gelebilicek olumsuzlukları hepimiz biliyoruz.
ama bazen susmak iyidir bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.
yoksa allah hiç birimize göstermesin yokluklarını

seni çok iyi anlıyorum içini ferah tut allahtan hayırlısını iste sağlıklı bir bebekse mutlaka senle kalıcaktır

ay canım yaaa bu cumatresi tekrar çağırdı.banada aynısı söyledi.herkesin gelişimi farklı olur dedi.kesenin içinde bebği gördünüz mü peki?

ay canım yaaa bu cumatresi tekrar çağırdı.banada aynısı söyledi.herkesin gelişimi farklı olur dedi.kesenin içinde bebği gördünüz mü peki?

yok canım keseyi gördük sonrada
direk 2 hafta sonra kalp atışını duymak için cağırdı

Bence hiç korkma. Görünmemesi çok normal. 10 ocakta 153.6 olan değer 12 ocakta 300 lerde olmuştur. 14 ocakta ise 600 lerde. 15 ocakta ultrasona girdiğinde ise 900 lerde. Kese, değerin 1500 olmadan görülmez zaten ultrasonda. 1500 olduğunda da ancak vajinal ultrasonla görülür. Karından görülebilmesi için 4500 leri geçmesi lazım.

19 ocakta değerin tahmini 3600 leri geçmiş olur.

kızlar dün gece eşim karnıma dayadı kulagını güya bebegi duyacak o an dedi acaba bir steteskop alsak duyarmıyız kalbini dedi. olur mu bilmem ama aklıma takıldı karnımı dinleme fikri inanılmaz cazip ve sempatik geldi. şimdi duymasamda birkaç aylık olunca belki duyarızzz oyyyy yerim yerimmmm.

bu arada bu siteyi buldum bilmeyen arkadaşlar için göstermek istedim. ceninin agzından yazılmış çok şirin geldi bana.

herseyvehicbirsey.blogspot.com/2008/01/cenin-gncesi.html?m=1

bizde seninle aynıyız
yazını gördüm

Canım çok teşekkürler senin mesajını okuyunca rahatladım inan, dönemlerimiz aynı olunca bir gözüm de sende
Doktor bana 5 haftalık dedi, senin ki kaç haftalık gözüktü peki ?

Canım hep böyle moralli ol, inşallah herşey güzel gelişecek.Bazen doktorlar gereğinden fazla karamsar olabiliyorlar.İnşallah haftaya pıt pıt kalp seslerini duyarsın...

Canım çok teşekkürler senin mesajını okuyunca rahatladım inan, dönemlerimiz aynı olunca bir gözüm de sende
Doktor bana 5 haftalık dedi, senin ki kaç haftalık gözüktü peki ?

aynenn benimde bir gözüm sende
bende sordum kaç haftalık die 4 sonları 5 başı dedi
hani kesenin görünümüne göre haftanın ölçümünü yaptı diyebilirim

bende 6+1 de gittim dün ultrason resminin altında yazıda 5 w 1d yazıo.ingilizce 5 hafta 1 gün olarak mı hesapladı ultrason bebğimi.acaba geriden mi gelıo ki?kafam karıştı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…