Günayddıınnn...Ben bugün gidemedim hastahaneye(
burda bakarsan herkesinm sağlıklı ilk veya ikinci gebeliği değildir bende dıs gebelik gecirdim tek tüplüyüm..allahıma sükürler olsun bana cocugu aratmadı bırak ilk ayı ilk gecede verdi bana bebegimi..
allah kucagımada almayı nasip eder insallah
yok canım ya kesede illa bebek görünmüyor zaten 7.haftaya kadar görünmemesi de düşük sebebi yani boş gebelik sayılıyor. Bende de bebek yok kese var. hatta 2 gün önce de yazdım doktorum olumsuz şeyler söledi diye. Ama ben umudumu kaybetmiyorum. Kendi kendime savunma mekanizması buldum. Ağır grip geçiyorum bu yüzden şimdi görünmüyor diye ama inanıyorumki 1 hafta sonra kalbini duyucam. İşte nerden bakarsan benimki belki bir çeşit züğürt tesellisi.bu arada keseyi gördük ama bebeği göremedik yanlış bi tabir bence kesenin içinde zaten bebişin yanı bebişini görmüş olmuşsun
arkadaslar olumlu seylerin yanında olumsuzlukları yazmayalım bence
yüksek moralle bu siteye girip sonrasında cöküyorum
her hafta doktora gidesim var 10 gün bile gözüme cok geliyo :S
canım ben dün doktora gittim ve alttan ultrason ile keseyi gördük, 5 haftalık gebeymişim.Ancak bebeği henüz göremedik, seninle tarihlerimiz yakın diye merak ettim, sen bebeği görmüşmüydün kesenin içinde ? Benimkinin görünmemesi normal midir ki?
Ama burası bir paylaşım yeri. Hayat ne yazıkki herkese adil davranmıyor. Misal benim olumsuzluklarımı burdakiler harici konuşacak kimsem yok. VE ben paylaştıkça rahat ediyorum. Umut ediyorum sizde bu süreci hiçbir olumsuzluk yaşamadan tamamlarsınız.
canım bende dun keseyi gördüm
ama dediğin gibi bebeği göremedik
bizde seninle aynıyız
yalnız diilsin içini ferah tut
bende benim gibi varmıdır die sorucaktım
yazını gördüm
kılzar günaydın hepinize.
bende moraller sıfırdün doktora gittik kalp atışını görmedi.6+1 deydim.canım çok sıkkın.aramızda kalp atışını gören arkadaşlar varmı.varsa ne zamn gördünüz acaba?:18:
Ama burası bir paylaşım yeri. Hayat ne yazıkki herkese adil davranmıyor. Misal benim olumsuzluklarımı burdakiler harici konuşacak kimsem yok. VE ben paylaştıkça rahat ediyorum. Umut ediyorum sizde bu süreci hiçbir olumsuzluk yaşamadan tamamlarsınız.
canım ben keseyide gec gördüm
5+6 da neredeyse 6 hafta
kalp atışı için de 2 hafta sonra cağırdı doktorum
her bebeğin gelişim süreci farklı sıkma canını sakın
tekrar ne zaman cağırdı doktorun?
aynen canım moral bozmak yok5+6 ile salı günü bizde sadece kese gördük kızlar. Moralinizi bozmayın.
ay canım yaaa bu cumatresi tekrar çağırdı.banada aynısı söyledi.herkesin gelişimi farklı olur dedi.kesenin içinde bebği gördünüz mü peki?
Arkadaslar merhaba oncelikle..
Benim SAT 13 Aralikti..10 ocakta hamile oldugumu ogrendim ama Beta HCG degerim 153.6 idi..Doktor keseyi goremedi..
Gec dollenme olmus olabilir dedi ki iliski tarihlerime gore muhakkak oyle olmus olmasi lazim..29 aralik tutmus olmali cunku oncesinde esimle kusmustuk :)))
Ama canimi sikan,doktor keseyi goremedi,gec dollenmeyi soyledi fakat ardindan da anormal olabilir dedi..bu degerle dis gebelik olma ihtimali yok dedi ama kimyasal olabilir dedi.Beta HCG yi 2 gun arayla kontrol etcem eger kati kadar artis varsa normaldir dedi..
Neyse ben yurt disinda yasiyorum..10 ocak aksami Turkiye'den ayrildim..
12 ocakta hastaneye gittim kan verdim ama sonucumu ancak 19 ocak ta alabilicem..burda hemen vermiyorlarmis
ben her ihtimale karsi 14 ocakta yine gittim ..Elimde 2 kan degeri olsun diye..
15 ocak tarihinde de ultrasondan gorunur dusuncesiyle gittim ama burdaki doktor da goremedi..daha yok dedi rahime dusmemis birsey..Korkma dedi daha cok cok yeni ..19 ocakta gel bakalim dedi..goruruz dedi..
Simdi korkuyorum..
Hesaplara gore 19 Ocakta 5+2 gunluk olcak bebisim..Sizce gorunur mu?Bu haftalarda goren yada buna benzer durumlar yasayanlar var mi?
Birde midemde muthis bir eksime var..geceleri uyamiyorum ve gun icerinde surekli uyku halindeyim..sizde de var mi?
canım bende dun keseyi gördüm
ama dediğin gibi bebeği göremedik
bizde seninle aynıyız
yalnız diilsin içini ferah tut
bende benim gibi varmıdır die sorucaktım
yazını gördüm
yok canım ya kesede illa bebek görünmüyor zaten 7.haftaya kadar görünmemesi de düşük sebebi yani boş gebelik sayılıyor. Bende de bebek yok kese var. hatta 2 gün önce de yazdım doktorum olumsuz şeyler söledi diye. Ama ben umudumu kaybetmiyorum. Kendi kendime savunma mekanizması buldum. Ağır grip geçiyorum bu yüzden şimdi görünmüyor diye ama inanıyorumki 1 hafta sonra kalbini duyucam. İşte nerden bakarsan benimki belki bir çeşit züğürt tesellisi.
Canım çok teşekkürler senin mesajını okuyunca rahatladım inan, dönemlerimiz aynı olunca bir gözüm de sende
Doktor bana 5 haftalık dedi, senin ki kaç haftalık gözüktü peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?